- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Vagy én nem írtam jól le, vagy félreértetted.
.
A Dji-t, ahogy írtam nem készteti semmi arra, hogy lényeges dolgokban fejlesszen, mert egyszerűen a konkurencia a mostani termékeit sem tudja nagy léptékben felérni. Ez nem azért van, mert űrtechnikás dolgokat használnának
. De ami van, az mégis nekik a legjobb, legjobban működő dolog. Ha téged nem kényszerítenek ilyenre, akkor te sem fogsz saját magadtól csak úgy milliárdokat a fejlesztésre költeni. Bár szerintem is fejleszt, szépen csendben, nehogy meglepje őket valaki, de ebből sokat nem látunk. A M2 sem lett akkora durranás, a hétköznapi ember nem sokat érez a belső fejlesztésekből, pedig van benne bőven.Láthatjuk, hogy simán tudnának drónt építeni minimum egy órás repidővel is, vagy többel, tudnak olyan drónt építeni, ami akár 5+km-re elrepül, biztonságosan és haza is jön, pontosan leszáll, veszettül jó kamerával akár, csak azt nem az átlag emberek számára szánt árcédulával.
Még ezeknél is vannak sokkal, de sokkal innovatívabb, jobb drónok más cégektől, de azok iszonyat drágák és/vagy katonai célra.
Arról se feledkezzünk meg, hogy nem csak quad, hexa, etc kopterek vannak, hanem adott esetben repülők, amik már nagyon régen fejlettségi szintben elmentek a quadok mellett. Ha kellően ügyes és jól informált vagy, nagyon komoly gépet lehet összerakni, vagy akár készen, de általában félkészen venni. Kellően könnyű géppel nem hogy elméletileg bármennyit fent lehetsz, hanem sok esetben örülhetsz, ha le tudod hozni, annyira vinnék a termikek.
. És nem is kell hozzá nagy fesztáv.
A piacon simán kaphatóan olyan vevők, VTX adók, amik adott esetben simán 20km-re elviszik a gépet is vissza is hozzák, mindezt úgy, hogy tökéletes képet adnak vissza a szemüvegre. Ott régen nagy távolságokra eleve a programozott (mostanában autonómnak, és waypointnak is hívott technológiával) megoldás létezett. A svájci posta ha jól rémlik egyes helyekre ~90km-ről indít ilyen repülőket, mert máshogyan nem is lehetne rentábilis a postai (levél) kézbesítés, így a légiposta megnevezés rendkívül találó is.
.
Tévedtem, 100km volt.
.Tehát minden relatív. Igény lenne rá, de még senki nem ismerte fel, vagy nem tudja kihasználni ezt a piaci igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. De ami van, az mégis nekik a legjobb, legjobban működő dolog. Ha téged nem kényszerítenek ilyenre, akkor te sem fogsz saját magadtól csak úgy milliárdokat a fejlesztésre költeni. Bár szerintem is fejleszt, szépen csendben, nehogy meglepje őket valaki, de ebből sokat nem látunk. A M2 sem lett akkora durranás, a hétköznapi ember nem sokat érez a belső fejlesztésekből, pedig van benne bőven.