Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Igen igen, hallottam róla...látni még nem láttam....csupa jókat mondanak róla,,,
Majd egyszer talán sikerül kézbe venni....kicsit szkeptikus vagyok,mert ez napsütés,amit pld. Most Pesten tapasztalok,,illetve nyáron egy mezőn,,,ahhoz valami Uber durva matt kijelző kell,bitang fényerővel...
Nem lehetetlen,,,de ritka

Láttam párszor terepen dolgozni profi cuccos (inspire és tsai) csapatot,ahol látszik,hogy nem spóroltak a technikan,,de ott is ilyen giga hosszú arnyekolokat használnak a kijelzőikre...."rendszerint" ipad Air-en...viccesen is néz ki az a nagy "piramis" a technikan amibe néznek a srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Ulefone RugKing
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest