Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Voltam én is párszor már zárt térben, csarnokban de itt talán még infra nélkül a sima négyesem volt....
Igen, közben megkerestem...itt a régi közvágóhíd csarnokában is forgattunk, de ennek a videóját nem találom...
Visszatérve a sebesség, és érzékelés problémakörre, azért ezekben a gépekben nem szimplán infra érzékelők vannak, hanem kiegészítő kamerák, amiknek a "képét" elemzi egy processzor...
én nem vagyok villamosmérnök,de itt a múltban szó volt arról is ,hogy minek megy a ventilátor, meg alig van benne "pár kis b@sz", gps meg hasonlók.
Azért ez a "pár kis b@sz" egy eléggé kicsi és zárt helyen van összezsúfolva, a processzorral, ami dolgozik....
Azt is teljesen normálisnak tartom, hogy cca. 30km/h felett nincs elég számítási kapacitása egy ekkora procinak ilyen környezetben arra, hogy elemezze a 2, 4,6 db kiegészítő kamera képét...(előre-hátra-lefelé) 50-60km/h sebességnél mire meglátja, már koccan is,,,szerintem még ez a 30 körüli maximum is csoda, hogy egy falnak azért nem vered oda...jó hogy a faágakkal kábelekkel stb nehezebben boldogul,,,de tényleg ne akarjunk már ennyi pénzért ilyen pici helyen Boeing utasszállító szintű technikát, ráadásul hűtés nélkül...
Ezért sport módban ezek tök normális, hogy kikapcsolnak...Van egy kedvenc videóm még abból az időből mikor a 4-es megjelent arról, hogy mit tud.
Jó hogy a fele digitális majális, és mókusvakítás, de mégis egészen jól érzékelteti szerintem mit is tud a "ott belül"...És szerintem ami nagyon fontos lenne,,,ha az ember ilyen gépekkel repül, igenis tudja manualban irányítani szenzorok és mindenféle gps segítség nélkül...
Jó, hogy vannak a gépben jó, hogy segítenek ha baj van, de nem szabad ezekre (csak) ezekre támaszkodni...
Mint ahogy a vásárlók nagy része pld azt sem tudja hogy az oldalsó érzékelők a repüléseik 90%-ban nem aktívak,, tehát oldalt húzva a gépet simán bele lehet rántani bármibe...
láttam ilyet pár méteres repülés után új mavic pro2-vel...A hsz.-om nagy része nem kimondottan neked írtam, mielőtt érintettnek éreznéd magad, csak ritkán írok, viszont olvasok mindent,,aztán néha igy ömlesztve előjön belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest