Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MlbMatic
tag
válasz
jozsi252 #3412 üzenetére
sose fogom megérteni, hogy olvastok, majd beleképzeltek amit akartok, aztán toljátok az észt ezerrel,,,,, mond miért, vagy mi a szarra jó ez ????
elvárás ? mondom nekem azért hiányzik !!, s ebből az jön le hogy elvárásom van ? most komolyan, távol áll tőlem hogy megbántsalak, de érted amit irtam ?Szóval nem várom el,, csak nekem azért hiányzik, és hogy részletes legyek, mert van aki ezen leakad, és elveszti az RTH-t
, természetesen nem 100 méter magaságokban, de mivel a mini iinkább selfi drónnak lett kitalálva a gyártó szerint, még el is várhatnám,, DE NEM, csak hiányzik. Természetesen csak közeli felvételeknél, mert evidens , még egy ilyen hülyének is mint én, hogy 100 méter magasságokban minek is,,, persze a hangja a propiknak ott is tetszene.
Illetve álomvilágban meg bocs te élsz, mert rossz hirem van, 70%ban kiszűrhető lenne hangja a propiknak,,az más kérdés. hogy mennyit drágitana, de erről nem tettem említést,, Azt már meg se említem gyengebbek kedveert, hogy a heli mellett allva, meg a parom suttogasat is hallom, es nem nyomják el a properrelek,,de ezt csak úgy bonusz ként irtam,,
!!, Elektrotecnika, meg sajna keményen a szakterületem, hogy kiszűrhetőt, nem falsra irtam.De egyébként ezt sem értem, itt egy kis közösség, infokat tapasztalatokat és véleményt osztunk meg egymással, ehelyett, vannak emberek akik kostolgatják a másikat,
irok egy véleményt, majd majdnem le is vagyok hülyézve,,, azaz bocs burkoltan LE IS !!!
miért jó ez ?????
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest