- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MlbMatic
tag
válasz
jozsi252 #3412 üzenetére
sose fogom megérteni, hogy olvastok, majd beleképzeltek amit akartok, aztán toljátok az észt ezerrel,,,,, mond miért, vagy mi a szarra jó ez ????
elvárás ? mondom nekem azért hiányzik !!, s ebből az jön le hogy elvárásom van ? most komolyan, távol áll tőlem hogy megbántsalak, de érted amit irtam ?Szóval nem várom el,, csak nekem azért hiányzik, és hogy részletes legyek, mert van aki ezen leakad, és elveszti az RTH-t
, természetesen nem 100 méter magaságokban, de mivel a mini iinkább selfi drónnak lett kitalálva a gyártó szerint, még el is várhatnám,, DE NEM, csak hiányzik. Természetesen csak közeli felvételeknél, mert evidens , még egy ilyen hülyének is mint én, hogy 100 méter magasságokban minek is,,, persze a hangja a propiknak ott is tetszene.
Illetve álomvilágban meg bocs te élsz, mert rossz hirem van, 70%ban kiszűrhető lenne hangja a propiknak,,az más kérdés. hogy mennyit drágitana, de erről nem tettem említést,, Azt már meg se említem gyengebbek kedveert, hogy a heli mellett allva, meg a parom suttogasat is hallom, es nem nyomják el a properrelek,,de ezt csak úgy bonusz ként irtam,,
!!, Elektrotecnika, meg sajna keményen a szakterületem, hogy kiszűrhetőt, nem falsra irtam.De egyébként ezt sem értem, itt egy kis közösség, infokat tapasztalatokat és véleményt osztunk meg egymással, ehelyett, vannak emberek akik kostolgatják a másikat,
irok egy véleményt, majd majdnem le is vagyok hülyézve,,, azaz bocs burkoltan LE IS !!!
miért jó ez ?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest