Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Volt hogy én is kértem, de ez a 30napos határidő egyszerűen nevetséges. Rég megcsinálhatták volna hogy applikációba kijelölöm hol akarok repülni, és repülés előtt küldöm el az adatokat az appon keresztül. De nem, majd én pont 30napra előre tudni fogom hogy mikor és hol szeretnék repülni, ugyan már.. A 250g-os törvény pont erre lesz jó hogy ilyennel nem kell szarakodni mert játéknak minősül.
MR007RM
Azon hogy volt-e légtérengedélye vagy nem miért akadtál fent? Az engedélykérők 99%-a arra szokott kérni légtérengedélyt ha munka miatt kell repülnie. Akár esküvő vagy filmforgatás esetleg promóciós film miatt kell a levegőbe lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mini-ITX
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest