Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz MlbMatic #2944 üzenetére

A hivatalos forgalmazói ár mindenhol 169 900ft-ról indul, szóval ebben eltérés nem nagyon szokott lenni. Akik szürkeimportból szerzik be, azok tudják olcsóbban adni.
    Amúgy tényleg nem értem mi ez a nagy negativitás a drónnal szemben. Állítólag szarabb mint a Spark. Közbe pedig
    - jobb repidő
    - jobb gimbal
    - jobb kamera

ezek alapból nagyon sokat számítanak.Az hogy nincs első szenzor hát ez van. Meg kell tanulni nem nekirepülni a dolgoknak aztán akkor nem fog senkit zavarni a szenzorok hiánya. Aki nem biztos magába az meg vegyen Mavic 2-t. Ott vannak szenzorok 2x áron.
    Volt már egy range test neten ott kicsivel több mint 2km-t tudott víz felett. P módba ment és 11:40-nél volt 53%. Szóval 24 percet hozza P módba, C módba talán tényleg meglesz a 30 perc.
    De ugye az akkukat nem nagyon szabad 10-15% alá meríteni, szóval 20 perc környékét ki lehet belőle hozni. Szóval Air szintet tudja kb.

Amúgy azt kell hogy mondjam meglepődtem. Tényleg nem hittem volna hogy 30 percet tudni fog. Igaz hogy ez a 30 perc úgy van meg hogy kb mintha tojáson lépkednél nagyon nagyon lassú módba, de meg van. Viszont normálisan repülve 20 perc lesz meg kb úgy hogy még egy kis tartalék is marad az akkuba. Ergo 3 akkuval 60 perc tiszta repülés meglesz.

Új hozzászólás Aktív témák