- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
majestic
üzenetére
H67. Kezdésnek. Vagy rendelsz egy Boldclash B-03-at. A H67 olcsóbb. Ahhoz vegyél egy ötös akkukészletet, de olyat, amihez adnak olyan töltőt, amivel mind az ötöt tudod tölteni. Ha ezzel megy, már írtam, vegyél egy tellót. Az azért kell, hogy megtanuld kezelni úgy a gépet, hogy nem a gépet nézed, hanem a kamera által közvetített képet. Mert majd a M2P-vel is így kell repülnöd.. De ezt a másik topicban is leírtam, nem igazán értem, miért kérdezed meg itt is. Ahogy látod, más sem fog mást írni, és ha ennyien gondolják így, abban lehet valami. De a te dolgod, ha nem fogadod meg, és kilocsolsz totál feleslegesen fél millát, mert te jobban tudod, vagy gondolod.

A Dji szervíz tárt karokkal és kasszával vár. Hozzám hoztak egy gépet, amire ott 149 ezres ajánlatot tettek. Pedig csak egy szalagkábel csere lett volna. És egy szalagkábel csere hamar beugrik, ha nem úgy érsz földet. de a kar csere sem sokkal olcsóbb..
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mobilinternet
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Képregény topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.