Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
fototrend666
üzenetére
Egesz pontosan azota megy tonkre, hogy nevet valtottak EMKTV-rol lettek Digi es behoztak a tanyeros tevet 2006-ban. Tehat 12 eve.

-
dchard
veterán
válasz
gabor9991
üzenetére
Ennél kézzelfoghatóbb volt a Qualcomm-ra tett ajánlat, mégsem adták el. Csak annyi derül ki ebből, hogy van valaki, akit érdekel és majd eldöntik.
Hasonló csengésű hír az elmúlt évekből: az állam bejelentkezett a Vodafone-ért. És mégsem lett állami tulajdon. Nem jelent ez semmit.
PBA:
Hát persze lebontják... Mint ahogy lebontották a parlamentet is az elmúlt 20 év megszámolhatatlan faszságai miatt is. Erről vagyunk híresek... Maximum egy online petíció lesz 200 aláírással.
Dchard
-
PBA
aktív tag
Hát, ha emiatt pl. a Telenoros üffelek hátrányt szenvednek majd, pl. lásd korlátlan netcsomagok, stb, akkor a jónép tuti elkezdi lebontani a Voda boltokat.

-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ennek mi köze a Digi leendő mobilszolgáltatásához?
Másrészt meg nem véletlenül pont most merült fel a kormány kommunikációjában az állami mobilszolgáltató témája ismét több éves csend után. Szerintem már csak a kérdés, hogy a magyar operációt egyből az állam veszi meg vagy az egész pakkot a KKR akitől az állam a magyar operációtA cseh/szlovák O2-nek meg vagy 5 éve semmi köze a Telefonicához
-
so_ha
senior tag
Ez azért érdekes lehet a Digi szempontjából is: "Ha a GVH most indult eljárását követően bebizonyosodik, hogy a Telekom és a Telenor kartellezett, az nem csak a potenciálisan kiszabott büntetés miatt érintheti kellemetlenül a cégeket. A frekvenciapályázati dokumentáció 3.6 -os pontja szerint ha jogerős bírósági vagy hatósági döntést követően megállapítást nyer, hogy a cégek kartelleztek, az NMHH az érintettek frekvenciahasználati jogosultságát visszavonja és az arra vonatkozó hatósági szerződést azonnali hatállyal felmondja."
Érdekesség: "Bennfentes iparági forrásoktól úgy tudjuk, hogy a 2015-ös vizsgálat mellett induló új eljárás kezdeményezője a hoppon maradt harmadik versenytárs, a Vodafone Magyarország lehet"
-
gabor9991
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Szerintem kizárt.Nemrég volt ez itt téma, kovlaj122 is leírta, ha a digi meg szeretné venni valamelyik meglévő szolgáltatót, nem tolná bele a saját hálózatának az építésébe a milliárdokat
Inkább a politika lehet a háttérben, bár a politika bevonása miatt eltűnt néhány hsz. mostanában úgyhogy ezt csak félve írom le

-
-
A 450 MHz kicsit más tészta, EDR...stb.
A Telenor ne is menjen sehová, bár nem vagyok előfizetője, de kell, ahogy a többi is, tőlem a DIGI is jöhetne már, az állami meg nem annyira érdekel, mert ott minden más lenne, nem szívesen lennék előfizetője még akkor sem, ha mérvadóan olcsóbb lenne a többinél. -
dchard
veterán
Szerintem teljesen alaptalan ez az állami szolgáltatós téma. Ha mást nem, nincs hozzá spektrum. A digi-é túl kevés, a másik hármat meg nem tudják sem kivásárolni, sem kirúgni. Évek óta hallgatjuk a pletykákat erről. A kormányzati hálózat ott ketyeg 450MHz-en, az sincs kihasználva. Mese beszéd ez már megint. Annyi alapja van kb. mint hogy a Telenor elhúz az országból.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
csacsi67
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy pont a 800megás témával kapcsolatban nem tehet semmit a GVH, hiszen ők adtak rá engedélyt. Ahhoz pedig nem kell látnoki tehetség hogy tudjuk: mielőtt beadnak egy ilyen kérvényt, csak megbeszélik egymással hogy szeretnék-e a megosztást, vagy nem. Hab a tortán, hogy a Vodafone 2014-ben rögtön megtámadta ezt a döntést, de a hatóság akkor elutasította a keresetet. Szóval vicces. Ha valamiért akkor árkartell miatt inkább lehetne vizsgálódni, de azt meg eléggé nehéz bebizonyítani...
Dchard
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Nem nagy dolog de tegnap este már nálam is megjelent a Digi Mobil a Hálózatkeresésnél. A helyszín: 1085 Budapest József körút 52-56 a McDonalds bejárata mellett álltam. A környéken lakom és eddig soha nem volt látható a hálózat. Utoljára 2 napja próbáltam, akkor még semmi nem volt a környéken. Ezen kívül még 1101 Budapest Kőbányai út 47. Oázis Kertészettel szemben is megjelent a hálózat.
-
csacsi67
addikt
Telekom topikból egy kis érdekesség [link]
-
PBA
aktív tag
A Digi a legnagyobb zsidrák a piacon, régebben a tányéros tévés szerelő alvállalkozóit olyan ridegtartásban alkalmazta, hogy ihaj.
2-3 hónapra kaptam kifizetéseket meg, stb. A krónikus beltéri egység hiány már akkor is fennállt, aki adott egy kis jattot, annak vitték inkább ki a szerelők a telepítésnél. A fapados modellnek megvannak a hátrányai, na. -
DonMaster
addikt
akik azt mondják , hogy a Digi_n is mulik azt elfogadom, de hgoy csak a digi-n mulik azt nem lásd engedéylezések:
[link]
legfrisebb 2018 január 24 Helység: Fácánkert
és ez is távközlési torony , engedélyeztetési folyamat ma indult, oké ez részben digin részben az ez elötti engedéyleken de ez után lesz csak valami belöele tehát a fizikai kiépités csak ez az engedéyl után jön, hiába 2 vagy 3év minden szir szarra kell itt engedély az országba , országos lefedetséghez meg még több. -
DonMaster
addikt
ezt te sem gondoltad komolyan?
ezt a huzás halasztást ugy kell venni hogy adot raklapra van x összeg 30napos fizetési határidövel,
nah most a digi nem fiezt az elsö 29napban csak a 30napban,. ez a huzás halasztás, más kifizeti elsö percben, de a gyártó nem szenved ebböl semmi hátráyn-t nah meg melyik az a gyártó a zte vagy a huaweii -t is kétlem hogy ha leadnak neki egy pár raklapos megrendelést azt fogja mondani , hogy nektek nem adunk el nem kell a pénzetek, azért ne nézd hülyének ezket a gyártokat sem mert nem azok, tudják hgoy a pénzt megkapják csak várniuk kell, de cserébe egy stabil partnerük van aki akár havi szinten x mennyiséget is vásárol, erröl enm hiszem, hogy lenne olyan gyártó aki lemondana. -
DonMaster
addikt
az inviteles az más nemn mobil alapu szolgáltatásra van,
amugy meg az exim bank-tól jo üzleti tervel simán kapna, itt nem a pénzröl van szó,
de szerintem 1. nem fog kivonulni a telenor, 2. ha ki is vonul és a digi tuti kapna pénzt hgoy emgvegye de nem tudná és nem azrét mert az állam is akar talán uj szolgáltatott, hanem mert peszditeni akrja a piacot a 4. szolgáltatoval és igy megincs csak 3 szolgáltato lenne, ráadásképen megvenné az állam, exim bank ad mindenkinek pénzt lásd Andy bácsit
, de ne politizáljunk.
szoval szerintem pénz lenne, de lehetöség nincs/nem lenne hogy megvegye állami stb okok miatt. -
törölt tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Invitelel jó vásárt csináltak
Tudod mit vesznek meg (ha a GVH rábólint)? Az ügyfélbázist. Merthogy a hálózati rész az maradt az Invitechnél.
Erre is utal az Invitech Solutions hálózati és IT szolgáltatásokat nyújt a DIGI számára, minimum éves 2,8 milliárd forint értékben ugyanis ez azt jelenti, hogy a Digi számláz, de az infrastruktúra tulajdonosa és üzemeltetője marad aki volt.
-
válasz
fototrend666
üzenetére
Én másként is gondolkodom, például a gyakorlati tapasztalatok alapján:
Rendeltem Telekom szolgáltatásokat, bekötéskor hozta a szerelő az új és bontatlan, fóliás eszközöket (IPTV HD felvevős médiabox és Home Gateway).
Rendeltem UPC szolgáltatást, bekötéskor hozta a szerelő az új és bontatlan, fóliás eszközöket (felvevős HD médiabox és Home Gateway).
Rendeltem DIGI szolgáltatást (külön kértem HD médiaboxot), a szerelők bekötéskor nem hozták, mert nincs készleten, iratkozzak fel várólistára, használtat tudnak majd adni valamikor, ha egy ügyfél leadja és rám kerül a sor, mert újat nem vesznek, ilyenekre nem fordítanak pénzt.
Fejlesztések kapcsán is nem egyszer mondták a DIGI szerelői, hogy azért nem haladnak rendesen, mert eszközhiány van, nem szállítanak nekik, mert hónapról hónapra tologatja a kifizetéseket a szolgáltató.
Csak bizakodni merek, hogy a mobilos résszel nem így fog bánni a DIGI, mert bár tuddom, hogy nem feltétlenül leszek előfizetőjük, viszont az esetleges árverseny miatt ha csak hajszálnyit is, de reménykedek. -
csacsi67
addikt
válasz
üzenetére
Én azt mondom az Invitelel jó vásárt csináltak a Mobilal meg minél hamarabb induljonak el .Utánna meg látjuk mi lesz.Nekem teljesen mind1 ki szolgáltat minöség meg az ár elfogadható legyen. Én evvel a támát részemröl le is zártam. majd ha elindul utánna vissza térünk rá.
-
törölt tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Vélhetően Bukarestben a főhadiszálláson nem hülyék ülnek a vezetői székben, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a hitelt nem lesz ami lesz alapon vették fel, a nyereségből és a tőzsdén bejövő pénzből tudják törleszteni. Azonban, és ez valószínűbb, nem fognak több hitelt kapni, ugyanis nem fognak tudni mit fizetési garanciaként benyújtani.
-
csacsi67
addikt
válasz
fototrend666
üzenetére
Ez igy igaz de a hitel is el fogy valamint törleszteni is is kell ha nincs bevétel. Akkor jön a gond.Ugye mikor akart indulni a digi eddig neki a magyországi mobilszolgáltatásra szánt hitel már rég elfogyott.Azt a pénzt más forrásból kell ebbe belepumpálni valamint a hitelt fizetni. Na meg odd az Invitel megvétel amire megint nem kis hitel lett felvéve. Sok idönek ekll eltelni ahoz hogy a digi mobil Magyarországon nyerséget hozon a diginek.
-
törölt tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Most ha elmegyünk amellett, hogy az egész cikk és a cikk forrása is nem több, mint spekuláció és ha nekiállunk mi is a spekulációnak, akkor nekem erről az a véleményem, hogy ha tényleg eladják a magyar Telenort akkor előbb fogja a magyar állam megvásárolni, mint az RCS&RDS és bár ez szintén csak spekuláció mert nem véletlenül most hozakodott elő Lázár János azzal, hogy ismét nekiállnak a magyar mobilszolgáltató projektnek a választások után.
Továbbá a Digi vélhetően letett bármelyik magyar mobilszolgáltató felvásárlásról, ugyanis nem véletlenül tolnak bele most már gőzerővel százmilliókat a saját infrastruktúra és hálózat kiépítésébe és gyorsultak fel az események. Ha felvásárlás közelegne akkor mi a bánatért építenének saját hálózatot ha az a felvásárlás után teljesen feleslegessé válnak a belerakott pénzt meg elkárolhatnák kb.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Véleményed szerint mekkora értéke van egy olyan cégnek, ami egy évben 55 MILLIÁRD forint osztalékot (ami nem egyenlő az ennél több adózott nyereséggel) ki tud fizetni. És szerinted ennyi pénzt ki tud-e egy Digi méretű cég fizetni ráadásul úgy hogy másik 2-3 felvásárlás miatt amúgy is tele van hitellel.
A Digi egy jól működő, nyereséget termelő cég, viszont messze nem rendelkezik olyan méretű forrással mint mondjuk egy Telekom vagy Vodafone. -
válasz
fototrend666
üzenetére
Ez nem városi legenda, az Invitel megvásárlásához is óriáshitelt vett fel a DIGI, ezt maga az anyavállalat jelentette be, tehát hivatalos, ráadásul a kölcsön egy része általános működési költségekre megy el.
Többen is belinkeltek már korábban a fentiekről szóló cikkeket. -
csifkin
csendes tag
válasz
üzenetére
Van ott több is. Csak nincs felfedezve, vagy nincs áram alatt, annak ellenére, hogy benne van az elektronika (már ami szemmel látható). Környékemen 5 ilyen is van, ami nem látható még telefonnal.
Ha elhagyod az első és utolsó számot az eNB ID-ből, akkor az antenna sorszámát látod. Na a csepeli 370-esekig van egy pár hiányzó. -
válasz
Flashget
üzenetére
Magyarországon a Telekomnál van csak jelenleg VoLTE és már nem csak a megfelelő Samsung és Apple/iPhone típusok támogatottak, hanem sok más gyártó készüléke is, én például Huawei Mate 10 Pro-val használom és csak előnyét látom.
A DIGI helyzete egyszerűbb lenne ráadásul a VoLTE tekintetében, ha nem kell összekapcsolnia meglévő 3G/2G hálózattal.
Felvásárolni nen nagyon tud mobilos szolgáltatót a DIGI, van már elég tartozása (az Invitel megvégelére vett fel tetemes összeget) , annyi hitelt egy ideig szerintem nem fog kapni, másrészt nem is nagyon engedné a "piac". -
csacsi67
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Nem fogja . Pont nem rég volt erröl szo mi pénzt hozz a magyar Telenor a Norvég anyacégnek.Azért Norvégiát ne hasonlitsuk Romániával. Norvágia a világ majd nem egyik leggazdagabb országa. Nedm hülyék ülnek ott.
Tudod ilyen országokba mint Norvégia nem hülyék ülnek ilyen pozicioba .Ilyen csak a magyar cégekel történhetett meg meg történik meg.
-
Flashget
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amikor az egészről csak kósza hírek voltak pár éve azt írtam, hogy a Digi mindent pontosan úgy csinált az itthoni leányvállalatával mint a román anyacég. Egyet kivéve a mobilt...ott felvásárolta a konkurenciát itt meg majd a Telenort fogja ha már az ő mobilnetüket árulja úgyis...
Kint asszem 5 euro egy fullos csomag korlátkan nettel, hálózaton belüli telefonálással, itthon legyen 10 euró
-
Flashget
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Igen a VoLTE. Na az is egy jó dolog lesz. Nem néztem utána, hogy most melyik telefonok képesek arra, de rémlik hogy mintha abból nem lenne túl sok. Kövezzetek meg ha tévedtem, de tényleg fogalmam sincs.
az én telóm tudja, de ki van kapcsolva a funkció, mert jelenleg többet árt mint használ..szolgáltatók úgy tudom csak a samsung és iphon esetében támogatják a voltet.
-
törölt tag
Voda 4G vs. digi 4G
Ha tartják az elmúlt 1-2 hónap ütemét, talán nyár elején tényleg elindulnak...
-
slug
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Ki beszél mellé? Nem érthettem félre? Eszembe sem jutott, ha nincs vidéken kész, Győrben, talán azt írta, akkor Bp.-n nem működhet. Ennyi. Nem kell itt túlragozni a dolgot, meg belelátni mást.
Mi vagy te itt valami zsandár? Neked probléma, nekem meg nem.
Nem tényt állítottam, csak leírtam amit nekem MONDTAK. -
dchard
veterán
válasz
Akelaus
üzenetére
Azt próbáltam megfejteni, hogy létezik-e akár fél racionális összefüggés a két állítás között:
Te: a szerelő szerint kész a vidéki hálózat
Kolléga úr: nemhogy vidéken, még a megyeszékhelyeken sincs kész
Te: mindegy, neked elég ha Budapesten van, és amúgy sem akarsz telefonálniA tényállításodat megcáfolták, te pedig mellébeszélsz. Remélem így már érthető, hogy mi a probléma.
Talán abba kéne hagyni az ilyen alá nem támasztható vélemények tényként való közlését. Nem véletlen, hogy többek között én is igyekszem arra a kevés adatra szorítkozni, amit valóban tudunk (például kapacitás kérdésében).
Dchard
-
törölt tag
-
dchard
veterán
Nem az volt a kérdés, hogy lesz-e kompatibilis új készülék, amit ki lehet rakni a polcra, hanem hogy mi lesz a meglévő készülékekkel illetve azokkal a gyári specifikáció szerint VoLTE képes telefonokkal, amikhez esetleg nem lesz provisioning támogatás.
A korábbi témára reflektálva, szerintem az kevésbé probléma, hogy 4G-s készülékekkel fog működni a hálózat, az viszont sokkal komolyabb gáz, ha még a 4G-s készülékek közül is csak töredékével fog menni. Azt tudom elképzelni, hogy esetleg lesz telepíthető app a nem támogatott készülékekre, amik egy extra APN-en keresztül fognak tudni normális minőségben működni. Valaki korábban írta, hogy hasonló megoldással működnek a Románoknál, bár az is igaz, hogy ott van lehetőség CSFB-re a 3G miatt.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
Akelaus
üzenetére
A roaming általánosságban lassabb, mert az összes forgalom a honos szolgáltató hálózatán keresztül lép ki az internetre. Ha például Spanyolországban roamingolsz és egy spanyol oldalt akarsz megnézni, akkor ez úgy néz ki, hogy először hazajön az összes csomagod, majd innen kimegy a kérés Spanyolországba, majd vissza. A válaszidő és ezzel együtt a sávszélesség és komolyan elromlik. Lesz erre megoldás (a mobil IP), de ettől még évekre vagyunk.
A DIGI esetében a roaming nem automatikus, azt minden egyes szolgáltatóval, minden egyes országban külön le kell tárgyalni és kétoldalú szerződést kell kötni. Nem automatikus.
Ma már majdnem az összes 4G-s teló VoLTE képes, technikailag. A VoLTE-vel kapcsolatban a szolgáltatás provisioning-jével lehetnek problémák. De akárhogy is: ez a jövő. Egy most induló szolgáltatónak teljesen felesleges lenne régi CS infrastruktúrába pénzt ölnie csak emiatt. Amikor a DIGI elindult Romániában csak 3G-n, akkor ugyanez volt, mégsem háborgott senki, hogy a 3310-esével már nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Dchard
-
Akelaus
senior tag
Nekem ami még eszembe jutott, az a roaming. Azt hogy tervezik megoldani? Vagy ott is megegyeznek a szolgáltatókkal, hogy mehet minden a neten keresztül? Miközben talán június 15 után volt egy teszt valamelyik oldalon, hogy szórakoznak ezzel is külföldön a szolgáltatók. Azaz eésődlegesen azoknak ad jó sávszélességet akik nem roamingelve használják a mobilnetet, aztán utána sorolja be azokat aki viszont igen. Ezért kb. semmire sem használható a net. Spanyolban volt szerencsém tesztelni, hát néha tényleg vicc volt Barcelonában is.
dchard Igen a VoLTE. Na az is egy jó dolog lesz. Nem néztem utána, hogy most melyik telefonok képesek arra, de rémlik hogy mintha abból nem lenne túl sok. Kövezzetek meg ha tévedtem, de tényleg fogalmam sincs.

(Amúgy a héten olvastam, h az állam megint tervez egy mobilszolgáltatót, szóval lehet a Digi nem lesz hosszú életű, ilyen téren)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest