Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem változott március óta, amúgy szeptember 13. a dátum.
-
enginev3.0
félisten
Olyan szolgáltató meg minek indul akinek nincs mindenhol lefedettsége?
Olyan nem létezik, hogy csak pesten és szűk környezetében lehet használni egy mobilt. Akkor soha nem utazik az ember, mert elhagyja a körzetet és vége a mobiljának?
Én a telenoros ötletre gondoltam azért, a mélyebb gazdasági dolgot kihagyva, mert akkor kezdetektől lenne teljes lefedettség, mert most nem tudom hogy az NMHH oldalán változott-e már a tervezett indulás vagy még mindig augusztus van-e megadva a digi mobilra
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A gondolatmenetet folytatva lehetne csak pár évre szóló korlátozott roaming is. A Telenor gyakorlatilag "kereshetne" a dolgon annyit biztosan mint amennyi előfizetőt esetleg elveszíthet a Digi miatt. De nagy kérdés az is, hogy a Diginek egyáltalán megéri-e v. megérné-e ez? Szóval ez kőkemény gazdasági kérdés szerintem, viszont a teljes országos szolgáltatás meg nem lenne rossz már induláskor sem....
Sajnos mint korábban tárgyaltuk a freki pályázatban nem volt előírás a belföldi roaming biztosítása költség alapon. Nagy kár...Nem nagyon értem az egészet mert az NMHH is versenyt szeretett volna most meg már nem tudni lehet-e tenni valamit....
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Van egy csomó virtuális szolgáltató Európában - ha ilyen módon költséget akarnak osztani, akkor miért pont most, miért pont a Digivel, miért nem már évekkel ezelőtt?
A digivel most ott a veszély, hogy vége a szolgáltatók számára paradicsomi állapotoknak, másrészt viszont a kevés frekvencia akadályozza a digi gyors térnyerését - ha engem telenornak hívnának, biztosan készségesen ajánlanék a diginek belföldi roamingra olyan árakat, amiket kénytelenek lennének elutasítani, vagy elfogadni, hogy nem lesz belőlük olcsó szolgáltató.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Pont ezzel ellentétes a logika, azaz a Telenor pont azért próbálgatja a hálózatát, hogy ezzel kellően versenybe legyen bármiféle Digi-s nyomásnak, azaz a korlátlan net pl. így Diginél nem fog menni (főleg akkora sebességgel, mint a Telenornál), azaz ezzel a telenor simán le tudja törni a Digit.
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez miért lenne jó a Telenornak? Segíteni felépíteni az olcsó konkurenciát...
-
kinder93
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott pont emiatt, de sajnos ez csak egy hipotézis (részemről).
-
enginev3.0
félisten
Te
TiA digi nem a telenorral fog közös hálózatot használni amig ki nem építi a sajátját?
Lenne is logika benne hogy a Telenor miért próbálgatja hétvégente a korlátlan mobilnetet mindenkinek
És hogy miért hozta be a Telenor a korlátlan opciókat a dijcsomagjai közé
-
trec12
addikt
Max. egy hónap múlva többet tudunk az egészről.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nincs rá szüksége, az FDD-s 2600-at sem használja ki, csak pár forgalmas csomóponton használják, meg pl. az úszó vb-re beüzemelték a sok látogató miatt az FDD 2600-at (működött is a net a helyszínen, pedig biztos sokan töltögették fel automatikusan a képeiket meg a videóikat).
A Diginek viszont nagyon jól jött volna a gócpontokban, nagyon sok telefon támogatja a TDD 2600-at. Talán nem hittek abban, hogy frekvenciát nyerhetnek, csak kötelességszerűen pályáztak, mivel korábban mindig kigolyózták őket.
-
-
Diák66
őstag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A Vodafone esetében a c blokk része volt, gyanítom nem használják semmire.
-
viktorhu
veterán
Panelben is reális, hogy 7 embernél több nem tölt le egyszerre mobilon. Ahol én lakom, csak 800 MHz-en megy a Voda 4G, és 19 mbit volt tegnap este a letöltésem, szóval vagy csak két másik ember használta intenzíven a netet a mérés közben, vagy sokan, de max. viber hívásra, messengeres üzenetekre, böngészésre stb. Ezt elbírta volna a digi is, csak kisebb sebességet mértem volna (de 5 mbit-nél valószínűleg többet).
De ha több egyidejű felhasználás összejön, akkor sincs baj, csak kisebb lesz a sávszélesség.
-
gabor9991
addikt
7 embert tud kiszolgálni, ha mondjuk mindegyikük 5mbit/s letöltési igényű alkalmazást használ.
70 embert ha csak 0,5 mbit kell egyszerre fejenként.Ha online rádiót vagy spotify-t nézzük akkor még ennél több felhasználó is belefér.
Lakótelepeken lehet baj ez igaz, viszont senki nem tudja, nem találtak-e ki valami hasonlót a lakótelepekre mint a upc vagy a telekom
Mert ugye senki nem tud semmit, csak feltételez mindenki ezt-azt
Ahol élek, a telenor átlagban 50-60 mbit közötti letöltési sebességgel tud szolgáltatni, ha azt nézzük,
itt is 12 ember le tudná terhelni 5mbit/s igényű alkalmazással az egész településre jutó hálózatot, de nem teszi, pedig a telenornak biztos több ügyfele van itt mint 12. -
Diák66
őstag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
De sokkal olcsóbb lett volna megvenni, frekvenciahasználati díj is kisebb. Ha jól emlékszem párszár millióért meg lehetett volna venni, az 1800-ra pedig 10 milliárdot költöttek. És nem kéne vele 100%-os lefedettség Pestre se, csak a forgalmasabb helyekre, vagy az 1800-as cellák mellé, és akkor is a tornyok közelében gyorsabb net lenne. Romániában pont ezen a frekvencián van Digi 4G
-
4Grider
félisten
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A 2600 Mhz csak Budapesten kb. 400 cellát feltételez. Ha havonta egy társasház csak 400e Ft-ot kér a cellák elhelyezéséért, akkor szerinted miért nem erőlteti a Digi ezt a frekvenciát?
-
viktorhu
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
Szerintem akkor sem szükséges előre bekorlátozni, elég, ha dinamikusan tudja a rendszer osztani a kapacitást. Amikor valamelyik szolgáltatónál maximumot mérsz, akkor ott is épp egyedül használod az adott cellán érdemben a netet. Ilyenkor szerintem semmi előnye nincs annak, ha 2 mbit/s-re lekorlátoznak.
Ha meg többen is vannak, akkor osztozni kell. Szerintem a vodás is arra mondta az 5 mbit/s-ot, hogy elég annyi, hogy azt akarják megoldani, hogy ennyi azért jusson, nem azt, hogy ne is engedjen gyorsabban netezni, amikor van szabad kapacitás. A diginél ez pl. 7 embernek jutna egy cellán, annál többen meg szerintem rendezvényeket leszámítva ritkán neteznek egy adott pillanatban aktívan.
Szerk: és a 7 x 5 megabitnyi felhasználó mellett még mindig egy csomó ember telefonálhat is, mert a volte sávszélesség-igénye kicsi, mondjuk 40 kbit/s körüli, ha jól tudom. Szóval ha le tudják fedni az országot rendesen, akkor addig, amíg nincs túl sok előfizetőjük, lehet szolgáltatni, aztán pár év múlva remélhetőleg kapnak még frekvenciát. Bajban csak akkor lennének, ha gyorsan túl sokan váltani akarnának hozzájuk, mondjuk félmillió előfizető rájuk szabadulna, de az úgysem megy egyik napról a másikra (bizalmi faktor - új szolgáltató, meglévő hűségek, kezdeti problémák, a konkurencia várható árcsökkentései).
-
AMD ehog
aktív tag
Hatvan, Lőrinci, Aszód környékén is láttam 21603-at, alakul ez.
-
Kronos3000
senior tag
Nem egy-két ember fogja használni.
Szerintem amolyan UPC-s net lesz korlátlan,de alacsony sávszél,olcsón.Olcsó belföldi beszéddel megfejelve. -
viktorhu
veterán
válasz
jaroslav
üzenetére
Egyébként nem is kell alapból korlátozni - ha egyedül használod a cellát, mehet a 37,5; ha más is beszáll, osztozni kell (az sem jelent felezést, mert nem mindig egyszerre fogtok letölteni), meg nem is mindig használod maxon (netflix stream kis felbontásra állítva kb. 4,5 megabit/s).
-
jaroslav
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Természetesen nem garantált 32 Mbps re gondoltam.
Bár szerintem ha internet sebességről beszélünk, akkor nem a garantált letöltési sebességről szoktak beszélni, hanem a maximális sebességről.
Szerintem abszolút érthető, és értelmezhető volt amit írtam, a legtöbb fórumtárs számára...

-
jaroslav
aktív tag
Nincs ebben semmi különös.
Akinek nem felel meg csak min. 32 Mbps-os net vagy ennél gyorsabb, az egyszerűen a 3 nagy közül választ szolgáltatást, drágán.
Akinek megfelel a lassabb, de remélhetőleg olcsó internet, olcsó perc díjakkal, az választja a Digi-t (mint például én, meg az ismerőseim szinte kivétel nélkül) ...
-
Még elképzelni se akarom.
Akkor inkább ott és akkor és olyan feltételek mellett nem dolgozok, inkább megoldanám máshol / máshogy / más körülmények között / máskor, de 1-2 megabittel csak különleges körülmények között szenvednék.
Jelenleg 3 mobilnet előfizetésem van, a 3 szolgáltatónál, ebből is láthatod, hogy ez nekem tényleg fontos. -
törölt tag
A további, topikhoz nem kapcsolódó nosztalgiázást kérem itt folytatni.
Köszönöm -
válasz
wwenigma
üzenetére
Én sokat használom a mobilnetet arra, hogy megosztom laptopra, mert olyan a munkám, hogy kell. Erre a 16 megabitet nagyon az aljának mondanám, de inkább a 32-t és felfelé érzem használhatónak. (A használható alatt nem azt értem, hogy nem kapok agyvérzést, csak elkerül a szele, és szenvedés végig a munka, hanem azt, hogy ne érezzem számottevően annak a hátrányát, hogy nem wifi alól dolgozok.)
Ha pl mobiltévét nézek, és közben megy valami másik netkapcsolat is, akkor sem árt, ha nem lassú, és ezt mondjuk telefonos használatnál gondolom. A 32 megabit azért legyen meg szerintem, de tényleg 16-os csomagnál nem lenne jó, ha gyengébbet adnának, a 4-8-at csak kompromisszumkész felhasználóknak érezném jónak.
Sajnos sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy fejben még a régi időkben élünk, hogy mire kellett régen egy mobilnet, mire használtuk, illetve, hogy milyenek voltak a netes szolgáltatások korábban, és milyen sávszélességet használtak ezek a szolgáltatások régen. Az régen volt, a mában élünk. Nekem is volt 14.4-es modemes kapcsolatom, és nem mondom, hogy mindenre elég volt akkoriban, de lehetett vele netezni. Ma már nem lehet. -
bhonti
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
56? Hol élsz te

Mikor még a Szív Tv-n, meg az MSat-on kértem otthonról az egyetemi gépre belépve a klipeket scripttel, (az következett, amelyikre éppen legtöbben szavaztak) messze nem volt az annyi sem
8k volt az vagy csak 4... nem emlékszem már, mindenesetre nem akartam képeket átvinni vele, az tuti. Csak a szöveget, este. -
g0dl
addikt
Paradox módon a nagy sebesség akkor érdekes igazán, ha az árak nem magasak ( az adott felhasználó pénztárcájához), és ezért nagyobb adatkerettel rendelkezik. Nyilván senki nem akarja el-youtubeozni a havi 500MB keretét fél óra alatt.
Mobilnetnél engem pl. nem zavarna, ha csak 1-2 Mbps sebesség lenne, de nagy keret. Pont ezért nem esek hasra, hogy amúgy 80, vagy 150Mbps a jelenlegi kínálatom.
-
-
trec12
addikt
A magyar a világ harmadik leggyorsabb mobilnete
Kétségtelen, hogy a Diginek nem lesz egyszerű dolga ilyen erős mobilnettel bíró versenytársakkal.

-
AMD ehog
aktív tag
Már Gödöllőn is van 216 03.
-
gabor9991
addikt
válasz
kinder93
üzenetére
Pedig abban biztos lehetsz, nagyjából a hsz-ok nagy része arról fog szólni, hogy gyenge a lefedettség, rossz a hangminőség, lassú a net, nem lehet kapni előfizetéssel bizonyos típusú telefonokat csak a gagyikat árulja a Digi
Ehhez képest drága, nincs minden bokorban ügyfélszolgálat, stb.Én hasonlókra számítok az elején
-
viktorhu
veterán
válasz
jaroslav
üzenetére
Itt többen is megmondták, hogy aki szerint később indul március 10-nél, azt a konkurencia fizeti. Úgy látszik, téged is
Azt pedig senki sem kétli, hogy le fogják nyomni az árakat, csak sokan varázserővel látják el őket (nagyobb sávszélesség, mint amit elnyertek), vagy jótékonysági szervezetnek képzelik őket (pl. hogy a roaming díjak eltörlésének napján indulnának román sim kártyával, vagyis drága roamingra építenének olcsó szolgáltatást). Ha nagyon nyerő lehetőségük lett volna, már évekkel ezelőtt elindultak volna, de sajnos beleragadtak ebbe a szűk frekvenciasávba, és nyilván előbb-utóbb el kell kezdeni szolgáltatni rajta. -
kinder93
aktív tag
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Néha tisztára olyan ez a főrum , mint a Magyar? forma 1 es közvetités!
Még mindenki a boxutcában , de a két nagytudású már a végeredményt fikciózza!!!!!
Pedig majd meglátjuk!! -
trec12
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Szerintem biztos, hogy betelepültek több helyre. Biztos tudod te is - a többiek kedvéért írom - erre már van hatályos törvény be kell engedni a szabad kapacitásokra a másik piaci szereplőt. Nem tudjuk mik a terveik és milyen készültségi szinten vannak vele. Nagyon már nem kellene odázni az indulást én nem örülnék neki. Szerintem ha meg részlegesen elindul és a többi területeket fokozatosan pl. hónapok alatt kapcsolná be akkor a konkurencia számára ismerté válik az ár és így gyorsabban le tudják reagálni a Digit. Ennek ellenére lehet ott fog indulni mégis csak elsőként ahol megjelent a 21603 a többi helyen később.
Szerintem a Digi országos hálózat kiépítésén dolgozik nyilván gondol a jövőbeni 700 Mhz-es freki pályázatra. -
radio100jozs
őstag
Pár hónapja linkelgettem, hogy országos szinten miként haladnak az önkormányzatokkal a digi bázisállomások engedélyeztetései, bérleti díjai. Ez továbbra sem állt meg, azaz június, júliusra is találni több friss határozatot. a bérleti díj is változatlan, azaz 1 és 1,3 millió/év áron mozognak. Viszont most több helyen már kooperációt is találtam, azaz pl. Monorierdő településen a Telekom fog új bázisállomást építeni, és a Digivel közösen fogja ezt tenni. Vagy Üllőn a vasútállomásnál van egy víztorony, ahová a Telenor pakolt fel, és oda fog a Digi is felszerelni, a Telenor is hozzájárult. Tehát továbbra is gőzerővel mennek az engedélyeztetések, meg gondolom az építések országos szinten. Elég megnézni az NMHH odlalát, mennyi Digi engedélykérelem van fent mostanában.
Így szerintem a kérdés inkább az, hogy a Digi elindul-e egy addig kész kisebb lefedettséggel, vagy megvárja, hogy országosan kiépüljön egy mondjuk 80-85%-os kültéri lakossági lefedettséggel? Mert előbbi simán lehet az ősz során, utóbbi meg szerintem még 1 év.
Még egy dolog, hogy az NMHH oldalán ne lepődjünk meg, ha nincs annyi bázisállomás engedélyeztetés, mint lesz valóságban, mert ott csak az új antennatartó építményeket kell engedélyeztetni, azaz ha a Digi rápakol más tornyára, vagy épületre épít, akkor nem kell végig mennie ezen az engedélyeztetési eljáráson.
-
viktorhu
veterán
Erre nem tudom a választ sajnos, mindenesetre a vezetékes telefonokra már 2004 előtt implementáltuk (de már akkor sem sok embert érdekelt a vezetékes telefon), szóval lett volna idő bőven, ha a szándék meglett volna.
Szerintem max akkor lehetne eljárás belőle, ha egy potenciális virtuális szolgáltató végigvinné jogilag a procedúrát, de úgy tűnik, annyira fontos piac meg nem vagyunk, vagy nem annyira egyértelmű az előírás, hogy ne tudná az állam kimagyarázni. -
viktorhu
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nem implementáltuk azt az EU-s előírást, hogy a jelentős piaci erővel bíró szolgáltatók kötelesek költségalapon átadni a hálózatukat a kisebb szolgáltatóknak.
A különbség az, hogy itt ha egy szolgáltató hálózatát akarod virtuálisként használni, meg kell állapodnod a szolgáltatóval, a szolgáltató pedig vigyázni fog arra, hogy ne járjon rosszul az új "konkurenciával". (Szerk: tehát az infrastruktúra tulajdonosa dönt arról, hogy egyáltalán engedi-e Neked a hálózata használatát, és, ha igen, milyen feltételekkel).
Az EU többi országában a szolgáltatók közzéteszik a referencia összekapcsolási ajánlataikat, amiket a hatóság jóváhagy (ellenőrzi, hogy csak alátámasztott önköltséget tartalmaznak az árak), majd Te mint virtuális szolgáltató szépen bejelented a mobilszolgáltatónak, hogy akkor te most használni fogod a hálózatát a nyilvánosan meghirdetett feltételek mellett, és semmi beleszólása sincs a Te áraidba, a szolgáltatáscsomagjaidba, az ügyfélköröd kialakításába.
Ezért - más országoktól eltérően - nem virtuális szolgáltató nálunk a Blue Mobile, csak afféle Telekom viszonteladóként működik, ezért nem tudott olcsó lenni a Tesco Mobile, ezért nem tudott belépni a piacra a Tele2 virtuális szolgáltatóként stb.
A UPC mobil is erős korlátozásokkal működik - lásd a UPC vezetékes szolgáltatásokhoz való kapcsolódást vagy a 3G-s korlátozást, vagyis nem tud szabadon díjcsomagokat alakítani, hogy elszedje a Voda vevőit.
A másik védelem pedig, hogy a frekvenciapályázatokon is mindig kizárták az újakat formai okokra hivatkozva (Digi, Tele2) - most végre megkapaszkodhatott a digi egy nagyon pici frekvenciacsomaggal, pedig most hivatalosan is a meglévőknek szánták a csomagokat, de gondolom évek óta készültek, és csináltak olyan pályázatot, amit nem lehetett kizárni.
-
-
trec12
addikt
Akár hogyan is de számolnak a Digi Mobillal méghozzá szó szerint sok-sok milliárdban.
Milliárdokat bukhat a Telekom a Digi miattPersze ez "csak" egy elemzés korábbról azóta már változhattak a dolgok. Bízom benne mostanra már tényleg reális esély van az indulásra. A lényeg a piaci hatása és igaza van az előttem szólónak ezzel a fogyasztók járhatnak jól.
Neked pedig abban majd akkor látjuk mi lesz/lett ebből ha elindult. -
kinder93
aktív tag
Őőhmm... Nem régen még az volt a téma, hogy el sem kezdtek tesztelni. Akkor az volt a baj, hogy nincs felszerelt torony, vagy éppen nincsen látható hálókód. Most már az is van... (bár most meg ez is baj). Hamarosan szolgáltatás is lesz. És talán amiben itt minden rajongó, és minden fanyalgó egyetérthet, hogy nekünk, piaci fogyasztóknak a minél több szereplős verseny jó. Szóval várjuk ezzel a "közös tudattal" az indulást és mindenki örülni fog.
-
PBA
aktív tag
Lehet reménykedni csodákban, meg hogy majd megt@sszák a fizikát, de én inkább kivárom amíg: 1. elindulnak végre, 2. milyen lesz a lefedettség, 3. milyen sávszéllel.
Egy biztos, a mostani elég jó flottás ajánlatok mellett váltson az egy kezdetleges hálózatra, akinek két anyukája van. Nem fogok 500 Ft-ot havonta spórolni azért, hogy az országban utazva görcsölni kelljen, hogy van jel vagy nincs, és hogyan vánszorognak a bitek vagy sem. Persze mindenki azt választja, amelyiket akarja.
Most is van digis szolgáltatásom, amikor gond van épp vagy ügyintézni kell, hát akkor a hajam tépem. A személyes ügyfélszolin halál kedvesek és cuki, csak éppen: nincs nomadikus számot tartalmazó boríték, nincs ez, nincs az, nem tudjuk hogy kell, stb. Nincsenek csodák: azt a minőséget kapod, amennyit fizetsz, ez ilyen.
Emlékszem azt is, hogy már hányszor vették itt sokan biztosra az indulás időpontját is, előre hörögtek, hogy hülye szkeptikus mindenki, csak ő a villamos. Aztán eltelt mennyi idő, és még mindig ott tartunk, hogy lelkesen beírja egy-egy ember, hogy jaj, láttam a hálókódot itt vagy ott. Szuper.

-
Diák66
őstag
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Láthatod, nagyon fals információkat kapsz.....Inkább fotók kellenének, ha lát valaki épülő bázisállomást.

Akkor inkább ott és akkor és olyan feltételek mellett nem dolgozok, inkább megoldanám máshol / máshogy / más körülmények között / máskor, de 1-2 megabittel csak különleges körülmények között szenvednék.
A lényeg ahogy fent írva vagyon, legyen lassabb de korlátlan és olcsó.

Neked is, nem ilyen a telóm, de családban van, azon letesztelem.