Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
"Ha román számokra érvényes a 2000 perc, akkor innen is román számokra lesz érvényes"
Szerintem rossz az analógiád: nálunk is úgy van, hogy a havi díjban foglalt hálózaton kívüli magyar perceket, EU roaming helyzetben nem csak magyar irányba lehet használni, hanem bármilyen eu-s számra. Pont ez az új roaming szabályozás lényege. Vagy rosszul tudnám....

-
leslieke
Jómunkásember
A Digi Gyömrőn mobiltornyot akar építeni, már csak a hivatali engedélyekkel kellenek nekik.
-
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
2000 perc érvényes román számokra: vonalas és mobil egyaránt. Tehát roamingban is ezen szabály szerint a 2000 perc érvényes kell legyen vonalas és mobil eu-s irányokba (pont mint otthon, így szól a törvény).
Amit te írsz (200 perc eu-s irány), az arra az esetre vonatkozik, ha a honos, román voda hálóból indítod a hívást eu-ba.
Holnap felhívom őket, ma már "alszanak".... -
törölt tag
Azt hiszem, hogy a digimobil várás helyett a megoldást választom.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Így hogy mondod....sokáig nálam is jó volt, de akkor voda lte-n voip-oltam. Aztán mióta telekom maratont használok, panaszkodnak a túloldalon. Meg az appban a minőséget jelző "csillagok" is "ugrálnak" le-fel. Pedig Budapest....
Na sebaj: jövő héten majd visszaváltok voda netre, és kiderül... -
wwenigma
Jómunkásember
Miota 4G-n VoIP-zem eltuntek azok a hibak amit pl te is emlitesz. 100-ból 1 hivas ha rossz, 3G-n sokkal durvabb volt a helyzet, 10-ből 1-2 rossz. Stuntcalls saját appját használom Redmi Note 3 SE-n (3/32-es), a hiba amit irsz a zajcsokkentes egy kulsos appban jo esellyel.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Van 2-3 ügyfelem, akik voipon hívnak, hát elég halálos a minőségük. Nem tudom melyik szolgáltatót használják, de van hogy inkább visszahívom őket, mert annyira gyatra, hogy 3x annyi idő a folyamatos visszakérdezésekkel, mint egy rendes gsm hívás. De pl. az egyiknek az a jellegzetessége, hogy amikor elkezd beszélni, akkor teljesen halk, és az első 1 mp-ben folyamatosan hangosodik normál szintre, tehát amikor elkezd egy mondatot, azaz elkezd beszélni, az első egy másodpercet nem lehet érteni. Én munkára semmiképpen se égetném magam ezzel, magáncélra meg nem szeretném az ismerőseimet ilyenekkel bosszantani. És a tapasztalatom az, hogy a jó minőségű voipot pedig meg kell fizetni, szóval ilyen olcsó voip szolgáltatásokat én már kerülök.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Flottás voltam...teljesen jó ár, kiváló minőség. Aztán elhittem, hogy a frekvencia megnyerését követő fél éven belül lesz digimobil, ezért kiléptem a flottából. Ennek 3 éve...Azóta voip-ozok....de a minőséggel nem vagyok megbékélve: van amikor kiváló, van amikor csapnivaló. Ebben a 3 évben 6 telefonom volt, és ami app létezik mind kipróbáltam: tehát nem felhasználói a hiba oka.
A zsebemben egy korlátlan céges mobil....DE nem szeretem magán célra használni, még munkaidőn túl sem...ennek is van "miértje", igaz annak alapját az előző munkahelyem szolgáltatta. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Stuntcalls VoIP 5ft/perc mobilhivas - kuldi a sajat szamod amit beregisztralsz neki, korlatlan LTE mobilnetes husegido nelkuli flotta 3500-4300ft/hó (attol fuggoen hogy 2sim-et viszel vagy 1et) Mondjuk nekem egyszeru mert dualsimes telom van, a regiszamom meg kártyásként elvan 3000ft évenkénti feltöltéssel.
Amikor jön digimobil, meglatjuk mit kinal es adom vissza a netes simet.
-
-
vitezlejszlo
őstag
Ma reggel XIII. Ker Arpad hidi metronal is lattam 21603-at.
-
denis.p
tag
Sziasztok,
Diginél net, tv, telefon szolgáltatást szeretnék rendelni. Jelenleg UPC-nél határozatlan idejű telefon előfizetésem van. A telefonszámot szeretném átvinni a Digihez. Kérdésem, hogy számhordozás esetén is be kell mennem személyesen a UPC-hez szerződést bontani, vagy a számhordozással automatikusan megszűnik a jelenlegi UPC-s szerződésem? -
válasz
Kronos3000
üzenetére
abban igaza van, hogy nem véletlenül lett az a csomag, csak vagy a digi miatt, vagy nem

de a telenor flottában már régóta árul korlátlan adatcsomagokat.
-
törölt tag
válasz
grafikus17
üzenetére
ott virtuálisan szolgáltatnak. Egyik napról a másikra bekapcsolták. Ennyi a "sikersztori".
-
grafikus17
senior tag
Tudja valaki hogy Olaszban és spanyolban hogy indultak el annak idején? Az elején még arra gondoltam hogy azért építenek ki az Isten háta mögötti helyen is , hogy valamelyik szolgáltatóval összeállva a száz százalékos lefedettsége legyen, mert hogy kellene egy nemzeti Roaming.
-
trec12
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Szerintem egyszerűen úgy értette, hogy a Digi miatt csinálta a Telenor a korlátlan netes csomagot. De ez csak egy tipp. Együttműködésre, ergo belföldi roamingra nem gondolnék inkább...pedig jó lenne
Ott a Digis kedvező ár szerintem elmenne a roamingon....de kit tudja mi lesz, nagy a csönd. -
törölt tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Tényleg azt hiszed, hogy egy kulcsos szekrényrendező bármilyen infóval rendelkezik?
Huhhh.... -
Kronos3000
senior tag
Pénteken volt itt nálunk(Csepel) egy Digis szerelő,valamit az elosztó szekrényben ügyködött.Megpróbáltam finoman faggatni,azt mondta nem tud semmiről semmit,de ha tudna sem mondhatna.Aztán azért csak hajlandó volt beszélgetni,miután technológiai kérdésekkel bombáztam,sávszél,roaming,stb....Annyit kibökött,hogy nem véletlenül adta ki a telenor a korlátlan csomagot,ezt arra a kérdésre hogy hogyan fog a Digi szolgáltatni ilyen keskeny sávszélen adatot,hangot,stb....Utána már nem volt hajlandó semmi ilyenről beszélni,hogy értette ezt arra sem válaszolt....Amúgy rendes embernek látszott,de láthatóan nagyon meg van tiltva nekik minden információ kiadás.
Én nem tudom mire vélni a majdan induló Digi mobillal kapcsolatban, miféle összefüggés lehet,a fenn említett információ tükrében,de hátha vannak okosabbak,akinek hasznos ez az információ morzsa. -
g0dl
addikt
Majd biztos kijavít valaki, aki jobban tudja, de mintha úgy lenne, hogy a szerint (is) kell fizetniük, hogy valójában mennyi ideig használják a frekvenciát az adott területen. Ebben az esetben érthető, hogy ott kapcsolják be, ahol tesztelnek is.
-
aygo
csendes tag
Szerintem nem lehet tudni mit csinálnak!
Nekem egyszer sikerült befogni a 21603 at 10 és a 17 ker határán, de 10 perc mulva ugyanott már semmi!G.
-
Tomikaa.
tag
Székesfehérváron és környékén sincs még, úgyhogy a szeptemberi indulást biztos elhalasztják.
-
g0dl
addikt
Én Budapesten, és a Balatonnál is kerestem, de még sehol sem láttam. OnePlus 3T egy bluemobile, és egy telekom simmel. Próbáltam mindkettővel.
-
LAFAYETTE007
csendes újonc
válasz
LAFAYETTE007
üzenetére
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
én is látom a 21603 operátor kódot. Stadionok és Keleti között
-
Joe123
senior tag
De a másik kettőnél ha kevés netet használsz, ráadásul rendszertelenül, ahogy pl. én is, akkor sokkal többe kerül mint a telekom maratonja, aminek nincs megkötve a felhasználási ideje, amíg aktív a kártya addig él. Domino Most percdíjuk is jobb mint a Voda Tuti, mert hálón belül 9Ft.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"Ha valaki ad egy címet, ahol üzemelő Digis bázisállomás van (lehetőleg liftes panel lakóházon, ahol ki lehet menni a tetőre) felmegyek és lefényképezem."
A Bp. Drégelyvár 1 alatti állomás teljesen üzemkész
"tegyen már be értékelhető fényképet valaki, azzal többre mennénk."
Mi lesz a következő kérésed? Tesztkártya?

-
MDanny
senior tag
válasz
üzenetére
Leggyorsabb, de teljes mértékben NAT-olt hálózat üzleti egyedi APN estén is. A hangminőség bizonyos célok esetén kifogásolható a tömörítés/cellák szintezése miatt stb. Ja és a legdrágább összességében. De ez csak a magánvéleményem, tapasztalatom.
Mindenesetre nem akartam ezzel megbántani senkit, a telekomos tapasztalatok hiányára reflektáltam kissé ironikusan.

kovlaj122: Semmi különöset, bizonyítani meg főleg nem. Mindössze annyi, hogy bekapcsolódtam az "itt is megjelent" sorozatba, mert reggel még nem volt és menő, számomra újdonság. Általuk kibocsátott kártya nélkül nem is lesz igazi tapasztalat.

-
törölt tag
Ki használ teljes meggyőződéssel, józan ésszel Telekomot?
Én. Műszakilag ott vannak a topon a mai napig az övék a leggyorsabb hálózat és összességében még mindig az övék a legnagyobb lefedettség. Nem csak én mondom, hanem kb az összes független műszaki mérés, összehasonlítás őket hozza ki legjobbnak műszakilag.
-
MDanny
senior tag
válasz
üzenetére
Nem is vagyok oda a Vodafone-ért, ez egy régi csomag és igencsak megéri. A fő előfizum telenoros, azzal teljesen meg vagyok elégedve, a munkám során is az a tapasztalat, hogy ez vált be leginkább, utána a 21670 és legkevésbé a 21630.

Amúgy leginkább a cég üzletpolitikájával, a beltéri lefedettségével, az ügyfelekkel való bánásmódjával és a korábban nekem okozott sérelmek miatt van bajom. Ez bőven elég arra, hogy pl. az OFF Flippel, Bluemobillal sem foglalkozzak, ameddig a tulajdonos ő.
-
törölt tag
1. amennyiben kevesebb mint 2GB adatot használsz havonta, úgy a maraton 4GB a legolcsóbb a piacon.
2. a hívásdíjak is a telekomnál a legolcsóbbak (~14Ft, ez úgy jön ki, hogy az ügyfelek 45%-át 9Ft-tal hívod, a másik felét telenor/voda 19Ft-tal)
3. Hajdú-Biharban eléggé k@ki a voda lefedettsége, vannak fehér foltok...
Szóval nekem per pillanat egy vodás + egy telekomos SIM-em van. A digimobil megjelenésével a telekom fog maradni, és a voda helyett digi lesz. -
-
Diák66
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Na akkor jön ismét, ami alább is olvasható volt (kb 1 hónapja?)... senkinél se jelenik meg tiltott hálózatként. Nem ismerik a hálózatot a telefonok, valamint a SIM kártyák sem. De erősítse meg ezt valaki. Telekomos rákeresés esetleg?
(Telenor, Vodafone megvolt és nem tiltottként jelent meg...) -
cukimajom
tag
Szegeden én nem találtam semmit, viszont szentesi tag 21601-et talált!
-
somnia
senior tag
A XVII. kerületben is van már 216 03 4G.
-
trec12
addikt
Gondolom ha három hét múlva indulni akarnának már mindenhol lennie kellene bekapcsolt hálózatnak. Esetleg arra gondolok még, hogy fokozatosan indulnak, először a nagyobb településeken. Lehet az is számít, hogy az Invitel ügyfelek csak jövőre kerülhetnek a Digihez ami elég nagyszámú potenciális előfizetőt jelent.
-
Diák66
őstag
válasz
benceecneb
üzenetére
Így van 09.13 volt eredetileg is. De szerintem ez át fog tolódni 2018-ra. Nem fognak hivatalosan elindulni még az idén. Marad a teszthálózat fázis szerintem.
-
benceecneb
tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
13-a volt eredetileg is.
-
Kronos3000
senior tag
Ha jól emlékszem az utolsó tervezett indulási dátum 09.21 volt ugye?
Nos szerintem előbbre hozni,09.13 -ra ez jelenthet valami jót is?persze lehet hogy rosszul emlékszem......
-
trec12
addikt
válasz
LAFAYETTE007
üzenetére
Én tegnap az M0 déli szakaszán is kerestem de semmit nem hozott be a teló még a másikakat sem csak pörgött a hálózat keresés!?Vasárnap leszek arra újra, megint megpróbálom.
(Győrben továbbra sincsen 21603.) -
Tomikaa.
tag
A külföldi mobilhálózatok Magyarországon vétele (vagy fordítva) ezentúl ebbe a topikba jöjjön.
-
enginev3.0
félisten
14. Kerületben még mindig csak számok vannak
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos 2 év hűséggel lehetne most de akkor már csak 1 év lesz.