Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Az invitel felvásárlása a jövő év első negyedévében zárulhat, így én csak 2018-ra tippelem a hivatalos rajtot. Teszthálózat viszont már van és szerintem hamarosan egyre több helyen lesz. Szerezni kellene valami tesztelős SIM kártyát. A román digimobilt valószínűleg nem engedné fel, de próba szerencse. Van itt pár emberke, aki tudna szerezni / van is a birtokában.
-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
telefonmutogató izé az árkádban is van, amióta megnyílt.
-
H.Istvan25
senior tag
Ősszel elindulnak egyre inkább ezt érzem. Egyre több helyen van hálójuk, az invitelt is megvették nem kis pénzért (lehet hogy a gerinchálózat fontos nekik), valamint ujítják az üzleteket és újak is nyílnak. Meg amit fotóztam Budaörsön hogy ki van alakitva a hely az új boltjukban a mobiloknak. Gondolom nem csak mobilokat akarnak eladni kártya nélkül

-
sparks
senior tag
13.ker. Esztergomi úton (Vizafogó) is van már 21603 4G.
-
enginev3.0
félisten
válasz
grafikus17
üzenetére
Balaton, majd megnézem hogy ott van -e félig élő digi hálózat

-
grafikus17
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hova mentek nyaralni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
Augusztusban indulunk
or not -
BFL7
csendes újonc
Óbuda Flórián tér és környékén már egy hete folyamatosan van 216 03 (4G).
-
H.Istvan25
senior tag
Budaörs, Auchan Digi bolt:

Ott vannak a cuccok amikre a kiálitott mobilokat szokták tenni

-
gabor9991
addikt
Nálunk úgy van, hogy a település közepén van a központ annak a 600 méteres körzetében van 60-as internet 10ms-alatti pinggel, plusz fullos tévé csomag, de ahogy távolodik a kábel a központtól egyre kisebb csomagokat adnak csak ki.Tehát azzal a szolgáltatással amit a központban tud nyújtani, elvileg versenyképes lenne az invitel is, ha ezt a település minden pontján tudná biztosítani.De nem tudja.
Most legalább lehet egy újabb, nagy digi csodavárást indítani
-
Diák66
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Nekem mondod?
Újra akartuk kötni az 5 megás netet, bementünk az üzletükbe. Ügyintéző 30 mega + TV ??? Ááá nem, nem fog működni IPTV nem kell. Jó, akkor legyen csak 30 megás net.... NEM FOG MENNI!! - mondom én. Ügyintéző, DE fejlesztettünk!!Ahogy kiléptünk az ajtón, csörög a megadott mobilszám, a vonal végén a technikai osztály.... sorry, de ez nem fog menni. Kérjük menjenek vissza az üzletbe. Majd lett kedvezményes áron 5 megás net + vezetékes telefon.
-
gabor9991
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Más választásuk nagyon nincs is, minthogy fejlesztenek, nem is nagyon tudok olyanról aki ügyfelük lenne, nálunk az invitel hálózaton internetet épp csak a garantált 1Mbit/s sebesség felett szolgáltatnak, kiadják az alap tv/ 5mbites internet csomagot havi 7000 körüli áron 24 havi hűségre, felmondani meg nem tudja aki volt olyan bolond, hogy velük szerződött, mert a garantált 1 mbit-es letöltési sebesség megvan , annyit mindig szegelnek a hálózaton, hogy az meglegyen, de pl. a tv, (amihez hd felbontású csatornákat nem tudnak adni 2017-ben!!!) és az internet egyszerre nem működik.
Ehhez képest a telekom koaxon 120mbit/s letöltést ad, plusz családi hd tv csomagot havi 10863-ért.
Szóval ha ezt azért vették meg, hogy ezen hosszú távon szolgáltatni tudjanak, ahhoz ez kevés lesz. -
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Várom szeretettel az optikát. Mondjuk az Invitech Solution-nek nagyjából 4-5 Km-re van az optikája. Ott van az ADSL központ is. Innen indul a réz is felénk, ami már az ADSL-nek olyan távol van, hogy csak 5 meg a maxot bír.
-
Diák66
őstag
Kis szolgáltatók?
Itt olyanok nem nagyon vannak. Ahol van kábeltévé, ott is állandóan cserélődik a tulajdonos, de rézkábelen senki más nem szolgáltat, csak az Invitel. Maximum a Telekom tudná átvenni, de hát annak meg kérdés, engedélyeznék-e.Milyen verseny? Van Invitel és kész. Nincs más a környéken. Telefont más nem szolgáltat. Internetet a kábeltévések adnak, de saját hálózaton. Minek kellene nekik az elavult réz?
-
Diák66
őstag
Na de kinek? Az invitelt próbálták egybe, szétdarabolva stb... eladni, végül egy befektetőcég vette meg, akit egyértelműen csak a pénz érdekel. Most egy szeletét megvette a Digi. Mégis kinek kellene az ADSL és telefon vonal? Pl nálunk is rézkábelek és max 5 megás net, telefonnal. (Invitel terület)
A digi legalább így tud majd tv+internet+telefon+(jövőben mobil) szolgáltatni. Remélhetőleg olcsón. Mert a kábelek cseréjében nem merek reménykedni.
Hozzáteszem itt kábeltévé nincs, csak a réz, amin az IP TV sem megy. Vagyis itt mindenkinek parabola van fent. (Digi, UPC, elvétve Telekom)
-
Diák66
őstag
válasz
üzenetére
Áruld már el, hogy mit értesz a "lakossági és kisvállalati üzletágát jelentő Invitel Távközlési Zrt." alatt?
Kicsit értelmezd kérlek a leírtakat. Itt találod a cég korábbi struktúráját: [link]Szerinted a vezetékes ADSL és telefon mégis melyikbe tartozik?
Vagy úgy gondolod, hogy most megvették és gyorsan el is adják? Furcsa lépés lenne.
-
Tressy
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Meglepő de érdekes kár hogy nem az upc-t vette meg...
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez még nem a vége, véleményem szerint a vezetékes telefon és ADSL üzletágat el fogják adni záros határidőn belül, őket szerintem az Invitel kábeltv és optikai hálózata ami érdekli és abban látnak potenciált.
-
törölt tag
-
Mate
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Olyan szempontból nem váratlan a dolog, hogy évek óta próbálják eladni az invitelt, csak senki nem vette még meg. Ezért is darabolták fel.
-
radio100jozs
őstag
Érdekes fejlemény, ha azt nézzük, hogy az invitel hazánkban a 4. nagy távközlési szolgáltató, de a vezetékes üzletágban több telefonos körzettel rendelkezik, mint az UPC, így a Digi egy csapásra beelőzi az UPC-t, és megszorongatja ezzel a vezetékes piacon a Telekomot.
Itt vannak az Invitel vezetékes érdekeltségei térképen hazánkban:
[link]Itt pedig a hivatalos Invitel közlemény:
Már csak az érdekes, honnan van most ennyi pénze a Diginek erre, miközben ép mobilhálózatot fejleszt hazánkban, az sem egy olcsó dolog.
-
ofgm
tag
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_digi_megveszi_az_invitel_teljes_lakossagi_uzletagat_itt_a_bejelentes.644110.html
-
Domper77
csendes tag
Debrecen keleti szélén látszik a 21603
4G. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Kb. 2000 métert gyalogoltam (légvonalban kb. 1300-1400 m lehetett), közben percenként nyomtam a manuális hálózat keresést: végig volt digi jel.
A Bp. Drégelyvár 1 alatti állomás teljesen üzemkész.
Kedves kovlaj: korábban kérted, hogy ha valaki tud olyan címet, ahol "kulcsrakész/beüzemelt" állomás van, jelezze. Lehet jönni megnézni. -
törölt tag
Korábban írtam a 21603 kód megjelenéséről. [link]
Érdekes dolgot vettem észre: munkahelyemen eddig nem jelent meg a digi hálózatkijekölő kódja. Ma pedig megtalálta a készülékem (Bp. 15ker). Mindez pedig úgy, hogy 1km-es sugarú körben sehol nincs új sugárzó az épületeken.
-
cadj92
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Gondolom ki-be kapcsolgatják, mert nekem hétfőn és csütörtökön is talált Örsön.
[ Módosította: Mate ]
-
radio100jozs
őstag
Hálózat keresés, most én is rászoktam nyomni a keresésre, de sem a Mázsa téren, sem az Örsön, sem Népligetnél nem találkoztam Digis hálózati kóddal a héten. De valami csak készül,. még lehet lesz valami az ősz során, de szerintem a karácsonyi rohamra én nagy esélyt adok, hogy elindul a buli.
-
slice14
veterán
Nyomtam ma egy hálózatkeresést....
Debrecen Füredi út 54.
-
radio100jozs
őstag
Szolnokon ezer éve van ingyenes köztéri WiFi, csak valszeg most más szolgáltató nyert.
Amúgy a GINOP pályázatban kiépülő új internet hálózatnál az egyik, hogy a településen köztéri WiFi hálózatot is ki kell építeni, és üzemeltetni a nyertes szolgáltatónak legalább 5 évig. -
max-pain
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Lehet ugy fogjak majd megpalyaztatni, de ebben a dokumentumban semmi sem utal erre.
-
trec12
addikt
Egy kis érdekesség:
FREE DIGI WIFI SZOLNOK NÉGY KÖZTERÉN -
radio100jozs
őstag
válasz
max-pain
üzenetére
Igen, de ezzel mit akarsz mondani?
Vagy a 6 db 2*5 MHz nem volna szerinted egyenlő a 3 db 2*10 MHz-el?Ne keverd össze az a Digi 1800 MHz-es blokkjával, ami csak 2*5 MHz-es, mert itt a 700 MHz-ben nem fognak árulni 5 MHz-es blokkokat, hanem 10-eseket, ahogy tették a 800 MHz esetében is, azaz egy szolgáltató az 2*10 MHz-et fog majd koncesszióba venni, így jön ki, hogy max 3 szolgáltató vásárolhat..
-
max-pain
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
14. oldal
4.1.1. „Alap csatornakiosztás”
(6 db 2x5 MHz-es blokk)
Az abran is igy van.
-
radio100jozs
őstag
válasz
max-pain
üzenetére
De duplex FDD van, azaz párban kell venni, így jön ki a 2*10 MHz-es blokk szolgáltatónként. Azaz 30 MHz a vevő, és 30 MHz az adó irány, és mivel legalább 10 MHz kell irányonként, ezért jön ki a 3 szolgáltatóra való koncesszió, ami ugyan ilyen a 800 MHz-nél is, ahol a 3 szolgáltató egyenként 2*10 MHz-et vásárolt be.
-
max-pain
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ebben mondjuk 6 db 5 MHz-es blokkot irnak es nem 3 db 10-est...
-
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Linket tudsz adni az anyaghoz?
-
radio100jozs
őstag
A keddi 700 MHz-es NMHH konzultáción az egyik, amit eddig is tudva volt, hogy a 700 Mhz-es sáv hasonlóan a 800 MHz-es sávhoz csak 2*30 MHz-es készlet, amit szintén hasonlóan 3 koncesszióba azaz 2*10 MHz-es blokkba kívánnak értékesíteni. Na már most ha lesz ugye a Digivel 4 szolgáltató, akkor már mindenki eldöntheti, hogy milyen árverseny lesz ebből. A Telenor-Telekom nem kérdés, hogy tőkeerősek, és fognak venni, itt a kérdés, hogy az 1800 MHz-es blokk értékesítéshez hasonlóan Voda, vagy a Digi szerzi-e meg a 3. blokkot ebből a 700 MHz-es tortából?
A másik dolog, hogy úgy néz ki, hogy a 2019-ben lejáró 2100 MHz-es blokkot egyben kívánják a 700 Mhz-es blokkal meghirdetni, ahogy tették ezt a 800-1800-2600 MHz-es pályáztatásnál. Egyedül itt van azért nagyobb esélye a Diginek vásárolni, mert itt 4*2*15 MHz-es blokkok vannak, azaz 4 szolgáltató tud osztozkodni rajtuk (Jelenleg egy 2*15 MHz parlagon van).Amúgy ez 2019 nyarán eldől, akkor lenne lezárva az értékesítés.
-
gabor9991
addikt
Úgy vélem, hogy egyelőre nem igazán érné meg elindulni nekik.
Ahogy telik az idő, ennél egyre csak nehezebb lesz.Egyre nagyobb adatkeretet fognak adni a szolgáltatók egyre alacsonyabb díjért, mert a telenor már beárazta a publikus korlátlan csomagot.
A telekom meg a most opcióval beárazta a percdíjakat.És ezek szerintem csak tovább fognak csökkenni. -
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez csak részletkérdés, ami a lényeg, hogy a Digi nem tartja be az új EUs direktívát és az egész EUban egyedüliként a roaming költségeket továbbra is teljes egészében ráterheli az ügyfelekre. Kivéve a feltöltősökre, mert nekik meg tiltja a roaming igénybevételi lehetőségét.
-
törölt tag
Igen, mert ez egy az EU direktíva által szabályozott ár (ahogy a többi tétel is), amit érdekes mindegyik cég ki tud fizetni, csak a Digi szarevősködik, inkább ráterheli az ügyfelekre a roaming költségeket egy az egyben továbbra is ezzel kb egyedülállóan mocsok gyakorlatot folytat az EUban.
Az meg hogy több országban is van Telekom ne tévesszen meg, a néven és a tulajon kívül semmi közök egymáshoz és számláznak egymásnak.
-
g0dl
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
Ez a rész érdekes "Az RCS&RDS alelnöke, Valentin Popoviciu pénteken elmondta: a cég jelenleg 7,7 eurót fizet GB-onként a külföldi szolgáltatóknak ügyfeleik adatroaming-használatáért az EU területén"
Kiváncsi lennék ez hasonlóan alakul-e más szolgáltatók esetében. Gondolom egy Telekom-Telekom roaming esetében azért nagyrészt pénzügyi optimalizálás határozza ezt meg.
-
wwhy
veterán
A mobilnet ~2e/1GB .... üsse kő.
Hívásindítás ~10 Ft/perc ... üsse kő.
De az, hogy a hívásfogadás is ~4 Ft/perc .... ezt azért ne üsse kő
És szerintük az átlag heti adatforgalom 183 MB.
Az árakat meg a 2,88 EUR előfizetéshez arányosítják, holott ez csak 4+ előfizetés esetén igaz. Egy előfizetés 4,8 EUR.
Kicsit ferdítenek, de hát ez van, amúgy meg itthon nem érdekes. Még.
-
viktorhu
veterán
válasz
H.Istvan25
üzenetére
De ez nem a törvény hibája, enélkül nem tudnának ilyen olcsók lenni. Olcsóbban adják a perceket meg a netet, mint amennyit a roamingért a külföldi cégeknek kifizetnek, szóval vagy árat emelnek otthon is, vagy pénzt kérnek a roamingért.
-
viktorhu
veterán
-
Diák66
őstag
Na kérem, megjelent az első rácsos torony építési engedélyeztetési eljárásról szóló dokumentum a Dunántúlon. Pécs mellett Belvárdgyula településen. [link]
-
-
D4v3
őstag
Hello!
Anyukám elhozott ma a DIGI-től egy sticket sim kártyával együtt és bár mondta neki az ügyintéző, hogy win10-en nem fog menni, azért csak megpróbálta
Viszont úgy néz ki, hogy tényleg nem megy, kapcsolódni próbálok a böngészőben felugró oldalukon, de egy sima HIBA üzenetet dob és semmi nem történik. Másnak esetleg volt szerencséje ezzel? -
jgreg
csendes tag
Na ja.... De nem véletlenül írtam Telenort. :-) Ismerek olyan helyet ahol csak az van. :-) Bár biztos valahol meg ő hanyatlik de ha a sima GSM et nézzük azért nem rosszak.... Na de nem akarom őket reklámozni mert nekem aztán mindegy meg ennek nem itt van a helye. Amúgy nem fura hogy a Digi egy ilyen túltelített piacra lép be ahol elég jó azért a hálózat mindenhol? Én örülök hogy ide jön de lehet a németeknél pl jobban járna ahol elvileg gyenge a hálózat és sok a fehér folt....... Na de most már ne hátráljon meg! Kis országunkban nem ártana már egy kis verseny. Végre történik valami.......
-
H.Istvan25
senior tag
Mindegyik szolgáltatónak vannak lefedetlen területei, de szerintem GSM-ben nincs különbség országos viszonylatban. Netben viszont egyértelműen a Voda a legjobb. Ha utazok és bekapcsolom a netrádiót akkor igazán észrevehető a különbség. Olyan utakon ahol a Voda mindig működik a másik kettő többször megszakad.
-
jgreg
csendes tag
Sziasztok! Hát nagyon érdekes lesz hogy tudna a digi teljes lefedettséget adni országosan. Majd idővel lehet de ez több év! Az a vicc hogy a Voda nem mai csirke már és még mindig vannak olyan területek akár lakott terület ahol nincs térerő! Ez azért durva! Semmi térerő! Nyomógombos telón se! Netről meg ne is beszéljünk! Ez vicc.... Bár lehet úgy van vele hogy pár emberért nem éri meg.... Még szerencse hogy van másik szolgáltató is aki meg elég jó... pl Telenor! Abba nem csalódtam még... De sajnos váltottam mert a Vodánál céges telót kaptam....
-
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Itt lakok a közelben, sajnos Jásd valóban elég vacak a Voda szempontjából. Erdei kis eldugott falucska. A legközelebbi adótorony Szápár mellett van, az se túl magasan. A faluban a víztorony mellett van egy kis adótorony, valószínűleg onnan adhat a Telenor. Új bázisállomás felénk ritka volt eddig, de az utóbbi egy évben épült egy-kettő, de jellemzően csak 4G LTE jelet szórnak.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert én nemrég váltottam Telenorra Vodáról, és bár jobbak a csomagok hiányzik a Voda hálója.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Azért azt is vegyük figyelembe ,hogy semmit nem tudsz róla mit hogyan ..
És azért azt is vegyük figyelembe ,hogy a digi a netnél tévénél a jövőt hozta el anno hisztis kapkodásba alázva a konkurenciát...Szóval no paraA voda javul de valóban nagyon sok a vakfolt.Tolna megyébn simontornya pincehely környéki falvakban konkrét nulla..
#3007) 8
Majd a fogyasztók eldöntik szerencsére nem a fütékék dolgoznak náluk.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
radio100jozs
üzenetére
Gondolom erről tájékoztatva lesznek az emberek mivel lefedettségi térkép lesz, vagy roaming más hálózatba.
-
radio100jozs
őstag
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy kb 10 évet visszamentek a lefedettségben, így mielőtt fő kártyában a Digi mobilba gondolkoztok, azért ne ebből legyen utána ezernyi írás, hogy nincs térerő. Én max másod kártyának mernék venni Digit. A Vodával is állandóan szívás, mert ha már lemegy az ember a főútról nincs térerő, mint legutóbb Bakonyban, Jásd és környéke semmi térerő, miközben a Telenor maximumon volt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Kronos3000
üzenetére
Mindenkinek jó lenne
-
Kronos3000
senior tag
08.16.án lejár a hűségidőm,addig jó lenne tudni valami biztosat...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kösz a javítást!
Úgy vélem, hogy egyelőre nem igazán érné meg elindulni nekik. Az azonban nem baj, hogy van egy kitűzött dátum a piacnak talán valahol jót tesz már ez is.