Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
számomra az a meglepő, hogy a múlt hónapban még 4G+ -t írt ki a vodás SIM-em (Bp, 15ker), most pedig "csak" 4G-t.....
-
Diák66
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Biztosak vagytok abban a 800+1800 CA-ban? Szerintem ezt nem valósították meg sajnos
Vagy legalábbis nem mindenhol. Annak idején, mikor Tatabányán teszt jelleggel volt elérhető, a 800-as és 1800-as cellának ugyan az volt a cellaazonosítója, ha jól emlékszem. Most, ahol én találkoztam vele (3 település), különbözött a cellaazonosító, valamint a 800 MHz-hez (10 MHz) az 1800 MHz.hez (20 MHz) széles blokk járt. (persze ha a telefonom jó adatot írt a Bandwidth-hez)De szerintem tárgyaljuk meg ezt a megfelelő topikban:
[link] -
Én se értem, miért nem lehet felfogni, hogy 40 Mbit a limit 10 MHz-cel 1800-on. Ez fizika, nem valami hiedelem. A CA-t pedig másik freki vagy nemzeti roaming nélkül nem tudják megcsinálni, így a 40 Mbites max érték fix.
Tudom, hogy sokan tényleg megváltást várnak a Digitől, de maradjunk a realitások talaján. -
viktorhu
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hiába dobja át a másikra, ha ugyanaz a frekvencia. Teljesen mindegy, hogy egy vagy több cellán kell az x mennyiségű frekvenciát elosztani. A több cella segíthet abban, hogy a különböző frekvenciákat különbözőképpen használják (mélységi lefedettség, utcai lefedettség, meg hogy a mögötted lévő ház se legyen leárnyékolva és ő is kapjon valahonnan jelet) - de akárhány toronnyal veszed körbe az utcádat, akkor is a bruttó 40 megabiten kell osztozni, csak ott segít a másik, ahol a tiedet árnyékolja a másik felhasználótól valami.
Kötelező roaming meg nincs Magyarországon - ha átvennék az EU-s szabályozást, akkor ha jól emlékszem a 40% fölötti előfizetőszámú szolgáltatóknak lenne kötelező roamingot adniuk (egyedül amikor állami szolgáltatót akartak indítani, akkor vették bele a roaming engedélyezését a frekvenciapályázatba, de azt érvénytelenítették, a mostaniban ez nem volt benne).
A Voda meg nem 800-on adja a 150 megabitet, hanem 800+1800 kombón, szóval ezt idehozni példának megint "a fizika mondjon le" kategória.
-
H.Istvan25
senior tag
Roaming Romániában csak 2013tol volt, előtte 2100 MHz-es 3G, ami még nehezebben terjed mint az 1800 mégis használható lefedettséget építettek ki. Ott 2x15 MHz-ük volt ami több mint itthon, de 21 megabitet tudott a háló. 4G-n 2x5 MHz elég 37,5 megabitre. Tavaly óta van a 2600-as TDD LTE mellé 2x5 MHz-en 2100-as 4G náluk, lehet pont a magyar háló miatt is tesztelik ekkora sávszélen a 4G-t
-
trec12
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
A 700 Mhz-es pályázatig akár köthet(ne) is pár évre belföldi roamingot valamelyik szolgáltatóval. Csak mint valaki írta ki lesz/lenne az a "jófej" aki összeállna a Digivel? Sajnos szkeptikus vagyok, hogy ez bizony lokális szolgáltatás lesz egy darabig.
Az ára szerintem így is el fogja adni ha Digi hű marad az árpolitikájához.
Romániában mikor indultak ott tudtommal jobb helyzetben voltak, több frekijük volt ill. a Vodával tudtak szerződni roamingra. Így ez nem nagyon lehet kinidulási alap ha már találgat az ember, hogy mi lesz, hogy lesz? -
polonic
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem értem, hgoy miért kéne valószínűt írnom?
A tény az tény. Ennyi, itt szabványok vannak, fizikai korlátok. Nem lehet magasabbat abból, ami van. Ennyi, pont. Kész. Hihetetlen, hogy ezt nem lehet felfogni.A vodának meg 2x10 mhz-e van 800-as spektrumból.
És amit meg te említesz, az ez: carrier aggregation
Igy lett a vodának 150-es hálózata. De egyébként ehhez is, mint sok mindenhez telefon kell, pl az alma 6-osom nem tudja. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
viktorhu
üzenetére
A load balancer meg atdobja a szomszedot a masikra vagy engem..ahol ülök most kb. 6-6 telekom/telenor cellát látok. Raadasul mindenki ugy kezeli le mintha allando fix xMbites savszel kellene. Nem, egyaltalan nem... A roamingot meg majd meglatjuk, ki kapja a kötelező jófej szerepet...
polonic: Voda is 10MHz-et használ 4G-re, 150/50Mbps-ot reportol vissza a torony és most mértem 46/20Mbitet. Vodanak van par elofizetoje, 2 cellát látok onnan ahol ulok. Ennek ellenére...
Es minden olyan esetben fals dolgot irtok, amikor a valoszinuleg elotagot nem hasznaljatok...mivel nem tudunk még fixet, nem indult el...
-
polonic
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Miért nem lehet megérteni a tényeket?
Fizikai képtelenség 40 mbit-nél többet kihozni ebből. Ennyit írtam.Ez ugyanolyan tény, mintha leírom azt, hogy a vodafone-nál a 4g-re használt spektrum 800 mhz-en 75 mbit-re elég.
Semmilyen roamingot, semmi mást nem említettem.
Nem írtam téves információt, ahogy más sem, amikor ezt már párszor említettük. -
< CyberBob >
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Pont a többségnek elég ugyan is ők a Facebook-on csetelnek vagy youtube-on zenét hallgatnak. A böngészésre meg írtam, hogy asztali nézetben kell pár másodper mire betölt, de mobilosban nincs gond.
Aki meg egész nap filmeket néz annak meg ott van a korlátlan net kb. br. 4000-ért. -
viktorhu
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hiába fogsz rálátni több cellára, az nem növeli meg a sávszélességet, mert ha a szomszédod is használja, ugyanazon a frekvencián kell osztoznotok.
A roamingot meg nem is értem, hogy ki lenne olyan jó fej, hogy segítse a konkurenciát a saját kapacitásával.
@lugosi: a frekvenciából adódik a sávszélesség, szóval ez nem találgatás, hanem nyilvános információ.
-
törölt tag
még a vodafone vezére is azt hangoztatja, hogy az 5Mbps is elég lehet.
Várjuk meg, mi lesz a digimobilból, már úgyse nem kell sokat várni
...ne temessük előre. -
BFL7
csendes újonc
A lelkes 216 03 vadászoknak pontosítanék, ha esetleg nem gondoltak volna erre, bekapcsolt mobilinternet kapcsolat mellett fürkésszék az étert, és dual sim-es telefon esetében természetesen a 4g-képes foglalatban. Mellesleg Szentendrén is akad már 216 03.
-
BFL7
csendes újonc
40 mbit/s-ot még ünnepnapon sem fogsz látni a Digitől, amíg ekkora sávszéllel szolgáltatnak. Olcsó lesz, és olyan is, nem több. Fapados repülőn ne számíts kétfogásos ebédre a 6000 forintos jegyed után. Ha egész nap fullon akarod tolni a YT-ot, és panaszkodsz majd, ha akadozik, ez nem a te pályád lesz.
-
p2pp
őstag
A Hello Data Start nekem nagyon bejött.
Nem lassú. (Mértem már 165! is).
Győr és Sopron között a főút mentén láttam több új Digire emlékeztető acéltornyot. Annyira jellegzetes.
Nincsenek bekábelozva. Rack szekrény sincs.
Szokásos szektorsugárzó zsír új antennák.
Csak már lenne vmi a kijelzőn is.
Nekem a 40 is jó lenne sebességnek jó áron.
Sőt 20-30 is megfelelő csomagban. -
4Grider
félisten
válasz
H.Istvan25
üzenetére
A UPC max. 3G-n működik. A Telenoros flották 4G-n is. Nagyon sok mindenhez elég a korlátlanul rendelkezésre álló 300 kbps, főleg 4G-n. Én pl. a vpn csatornáimban 250 kbps-ot rendelek a távoli adminisztrációs eljárásokra, és az bőven elég.
Az autómban netrádiónak és az online navinak bőven elég együtt 250 kbps. És nem recseg a Bose rendszer felnyomva a hangerőt sem. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Pont,hogy nem elég a többségnek.A kissebségnek elég ...Ha neked lenne igazad még nem lennének akik eltartják a 4G+hálókat..
Egyébként meg böngéssz vele
Füstpostával elöbb megkapom a híreket mig ez betölt.A netrádió meg mp3 helyett-mp3 minőség hihih(#3167) H.Istvan25
+1 -
pinnacle
nagyúr
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Nézz be a topikba, még senki sem panaszkodott. Szerintem ha nem kell videó teljesen jó.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Még az UPC egy megabitje is használhatatlan szar nem pedig rendes net, ezzel nem is próbálkoznék. Minek a korlátlan ilyen sebesség mellett? Voipra és Messengerre jó, de oda meg elég párszáz mega. Ezzel böngészni se lehet, a valóban sokat fogyasztó dolgok pedig reménytelenek
-
< CyberBob >
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Skype (hang), Viber (hang), VoIP (Reenger), email, webrádió, böngészés használható. A többségnek elég. Nekem is ennyire lassítják ha elfogy a keret és észre sem veszem, csak ha asztali nézetben böngészek. Itt kell már várni pár másodpercet. Amúgy a 300 inkább 320.

-
pinnacle
nagyúr
XIII. kerületben is van már DIGI. Kíváncsi vagyok, mivel törnek be a piacra. Mondjuk szerintem, most a Telenor 1000Ft lebeszélhető, 500Ft-os, 300kbs-os, korlátlan internetjénél nincs jobb. Már akinek elég ilyen sebesség.
-
enginev3.0
félisten
Én keveset telefonálok, de sokat netezek, és nem szoktam torrentezni telefonon, arra van telekom 1000 net itthon, de szeretek nyugodtan youtube videót nézni, stb... vagy néha plexen megnézni egy filmet
És mivel jelenlegi itthoni csomagok között nincs normális áron (5ezer körül), sok netes csomag, ezért tetszik nagyon a data start
-
trec12
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jó-jó ez a Hello Data Start korlátlan net, nincs hűség de a percdíj már magas benne és azon is el lehet gondolkodni, hogy tényleg kell-e egy mobilra korlátlan net? Oké, leosztod róla de akkor is, alapvetően telefonra van. Én sokkal jobban örülnék ha start árában ez egy flat hangcsomag lenne 4-5 GB nettel. Szerintem itt lennénk abban a helyzetben, hogy ennyi reális érte. A full korlátlan Hello Data az 20e ropi az igen drága már igaz abban a full tévé is benne van no meg az is hűség nélküli. Tényleg full-full extra de az ára is.
-
trec12
addikt
Igen az árakban tudnának odaverni meg majd talán hangban de erről meg tudjuk, hogy a netben van a jövő. Minden esetre olcsó publikus mobil hangszolgáltatás szerintem nem létezik ma még Magyarországon. (Nem a 19 Ft-os sem az szerintem, főleg nem perc alapon)
Talán később majd a többi szolgáltató is kénytelen lesz átgondolni a díjszabását de arra nem számítok, hogy árbajnok akarna lenni bármelyik....
-
trec12
addikt
Nem tudom a Digi majd hogy száll versenybe egy ilyen erős branddel, hálózattal?
-
Kronos3000
senior tag
Az elmúlt pár hónapban,amikor itthon vagyok,kora reggel,délután négytől és hétvégente,néha hétfőn napközben,keresgetek hátha találok,de Csepelen semmi,sem itt Csillagtelepen,sem másutt amerre járok.Néha munka közben ha eszembe jut ránézek a 8,-9.ker-ben is ahol dolgozom,de még ott sem találkoztam a sokak által posztolt hálózat infóval.Mindig ennyi a választék:

-
törölt tag
Afrikában se találom..

-
-
kisninja
őstag
Beháromszögellek titeket Szekszárdon se.
-
hbala
aktív tag
Kaszásdűlő, PPCenter egyik irodaház első emeletén vagyok, itt is lett 21603 4G.
-
AMD ehog
aktív tag
Dunakeszi jelentős részén már volt 2 hete is.
-
TomPack
őstag
Óbudán is van 21603-hálózat!

-
tsteve
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
közel másfél éve használom már ezt Mo-on... emellett több tizezer (százezer?) kamionos is az eu-ban... nem érdekli a three-t a fair use, ezért lett 1-2 év alatt az eu-s kamionosok kedvenc kártyája... én konkrétan szinte naponta nyúzom, de még csak ejnye-bejnye sem volt soha a fair use alapján... szóval nem igazán érdekli őket ez eddig...
-
viktorhu
veterán
De ha Magyarországon fogod használni, akkor ők is be fognak keményíteni, mert ez így nem üzlet nekik, és pont ez ellen védi is őket az új roaming szabály. A digi csak abban különbözik ettől, hogy ők már az első naptól felárat számolnak a roamingért, neked meg pár hónap múlva fognak.
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
nem is ez a fő telefonom... ezt nyilván csak hívásinditásra célszerű használni, fogadásra ill. rövid hivásokra marad a magyar szám, ez természetes sztem is... de fura akkor is, hogy pl. a digi pont a roaming-ra kért kivételezést, a nála is olcsóbb Three nem kért ilyet... ha bejönne belátható időn belül ide a Digi, akkor sem lesznek jó roaming lehetőségek náluk, úgy érzem az előjelek alapján...
-
radio100jozs
őstag
A telefon általában kétirányú kapcsolattartásra szolgál, így elég nehezen kivitelezhető, hogy itthon ezt fő telefonnak használja az ember. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó szolgáltatáshoz kell magyar szám elérhetőségben (pl. banki sms).
Kuriózumnak jó, de nem fog soha itthon tömegesen elterjedni, főleg, ha akar valaki most is tud ilyen ajánlatokat kihozni, így ez nem megoldás egy piacképes hazai mobilszolgáltatóval szemben. -
tsteve
senior tag
no most már egy ilyen csomagért sem váltanék digire, mert már tegnap óta a linken legalul látható 10 fontos csomagom van: 3000 perc eu-ból eu-ba + 1 GB...
már csak 2800 percem van a 3000-ből
amig a digi tököl, az alatt az árak egész jók lettek közben, most kb. 1 ft/percért hivok mobilról bármilyen másik eu-s mobilt nem voip minőségben
-
trec12
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Hát nem tudom de a szeptemberi induláshoz már szerintem mindenhol mennie kéne a teszteknek nem csak Budapesten. De lehet csak én látom rosszul...
-
radio100jozs
őstag
válasz
atosmaximus
üzenetére
Vodafone minibázis, évek óta létezik, a többi szolgáltató nem vezette be, bár pl. a Telenor is, ha olyan kérésre szerel erősítőt társasházba, cégek telephelyén....stb.
Nekem volt Vodánál ilyen, teljesen hibátlan volt, aztán már nem volt szükség, így eladatam, de ép 1 hónapja Bakonykúti falu közepén futottam bele egy ilyen Vodafone Minibázisba a buszra várva, ami nyitott (kétféle beállítás kérhető, a nyitott, bárki rácsatlakozhat, vagy a zárt, csak megadott telefonszámok sim kártyái csatlakozhatnak rá) volt, így tudtam legalább netezni/telefonálni, mert nem nagyon volt Voda térerő ott.
-
Palatinuson is van Digi. 21603. Ha az az.
-
atosmaximus
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem olyan (akár akkumulátoros) kis eszközzel lehetne bővíteni a mobil, pl. 4G, hálózat lefedettségét, amit egy (vezetékes v. mobil
) széles-sávú-internet tulajdonos megkap a 4G szolgáltatótól. Ezt az ember hazaviszi és bedugja a konnektorba és az internetbe. Hogy a széles-sávú-internet tulajdonos érdekelt legyen a jó kihasználtságban, pl felvinni a padlásra az eszközt, a 4G szolgáltató az eszköz által közvetített havi telefon percek után kapná a fizetést. Lehet hogy még nincs ilyen eszköz sorozat gyártásban, de lesz. -
4Grider
félisten
válasz
atosmaximus
üzenetére
A szomszéd házaknál persze. De menj le annak a háznak a pincéjébe, aminek a tetején van a cella...
-
enginev3.0
félisten
Furcsa hogy Érden még nincs hálózat
-
Miska0330
tag
Most néztem a karrier oldalukon. Keresnek már "Junior Mobil Átviteltechnikai Mérnök" -öt.
http://digi.hu/karrier
-
radio100jozs
őstag
Én arra tipplek, hogy idén már el fognak indulni, sőt legkésőbb november végéig, hogy a karácsonyi rohamban már benne legyenek, illetve sarokpont a 10.24-e, amikortól életbe lép az előfizetésekkel kapcsolatos törvénymódosítás (max 12 hónapos hűség, ingyenesen kérhető hálózati korlát feloldása...stb), így onnantól már könnyebben jöhetnek át az ügyfelek a másik cégtől.
Ha idén sem indulnak, akkor viszont nem értem anyagilag ebből mikor lesz így valaha is haszna a cégnek, mert 15 éves koncesszióból már így is 3 év eltelt, amit feleslegesen fizetett ki, és akkor az egész után már nem 15 év alatt, hanem mondjuk 12 év alatt kell a hálózat építést is kitermelni, ami nem ép az olcsó díjak felé mutatna. -
trec12
addikt
Gyakorlatilag van másfél hónap a tervezett indulásig. Szerintem ez kevés lesz ahhoz, hogy elinduljon a Digi Mobil. Remélem tévedek.
-
törölt tag
válasz
atosmaximus
üzenetére
Pannon puma?
Kicsit eltévedtél: az apafarkasra (dákórománusz) gondoltál, nem? -
4Grider
félisten
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ebből nem igazán derül az ki, hogy az Invitech közreműködésére csak a vezetékes lakossági/kisvállalati üzletág kiszolgálása érdekében, vagy esetleg a mobil üzletág számára felhordó hálózat biztosításához is szükség van. Utóbbihoz kicsit kevés az Invitech, hiszen optikával a saját körzeteik településein kívül csak néhány nagyvárosban vannak jelen.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Nem olyan sok. 3 részre. Valószínűleg az éves díjban van benne, hogy valamilyen formában használhatják a gerincet.
Az, hogy ezzel mennyire lesznek nagy cég, az idő eldönti. Volt már kis cég, aki nagy akart lenni, de csak felfújt lufi lett. Reméljük diginek bejönnek a számítása mind kábeles, mind mobil piacon. Merész egyszerre belevágni két ilyen költséges irányba.
-
4Grider
félisten
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Újabb hitelekkel lehet előre is menekülni. Kérdés, hogy az Invitel lakossági üzletágának nyereségessége mennyiben fogja tudni szolgálni a hitelállomány visszafizetését, vagy esetleg további növekedésre lehet emiatt is számítani...
Ja, a gerinchálózat tudtommal nem a lakossági üzletághoz tartozik,, az Invitelt ui. anno elég sok részre szabdalták. -
törölt tag
Mi köze az Invitel megvásárlásának a Digimobil esetleges indulásához, hogy sikerült ezt összekombinálni?
-
trec12
addikt
Csak érdekességként teszem be ide, a Szupergyors Internet Program keretében láthatóak a fejlesztési területek. Ezeknek itt egy jó része ma (még) Inviteles terület.
-
hirvadász
csendes tag
Én is láttam ma 2 helyen is 21603 4G. hálózatot, Dózsa György váci út kereszteződés és Árpád híd Pesti hídfő.
-
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Szülővárosomban az Invitel az inkubens szolgáltató. Ott csak VDSL-re fejlesztett de érthetetlen módon csak a város egyik felét aztán a többivel leálltak.
Ezen a területen viszont jó olcsón adja a 3Play-t. A nem fejlesztett területen viszont 5-10 Megás net van (iptv nincs is) kb. 2x-es áron.
(még szerencse, hogy van egy helyi ktv cég - ED3.0 - ami meglehetősen jó minőséget ad, igaz drágább sajnos) -
4Grider
félisten
Nálunk Invitel optika van. Már az is nagy előrelépés lesz, ha az iptv helyett dvb-c és boxnélküliség lesz. A tv, internet és telefon havi- és percdíjairól már nem is beszélve.
És hogy miért bízom ebben: Nem hülye a Digi sem, hogy mindent hagyjon a régiben, mert azzal nem lesz több előfizetőjük. -
trec12
addikt
Más fórumokban olvasni néha reménytelen várakozásokat a felvásárlással kapcsolatban. Páran annak örvendeznek, hogy jön a 100 Mbit-es net meg szuper olcsó lesz.
Szerintem csalódni fognak főleg a DLS területeken. Az Invitel hálózata meglehetősen vegyes sok helyen réz van azokat fejleszteni sok idő és még több pénz. Bár lehet a Diginek erre is van/lesz terve.
Azért remélem előbb elindul a mobil de ennek ellenére logikusnak tűnik, hogy ez csak a felvásárlás lezárultával történik meg. Nem tudom meddig kell tesztelni egy hálózatot de szerintem az van pár hónap miután készen van. Vagy tévedek?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy legalábbis nem mindenhol. Annak idején, mikor Tatabányán teszt jelleggel volt elérhető, a 800-as és 1800-as cellának ugyan az volt a cellaazonosítója, ha jól emlékszem. Most, ahol én találkoztam vele (3 település), különbözött a cellaazonosító, valamint a 800 MHz-hez (10 MHz) az 1800 MHz.hez (20 MHz) széles blokk járt. (persze ha a telefonom jó adatot írt a Bandwidth-hez)

Az ára szerintem így is el fogja adni ha Digi hű marad az árpolitikájához.
...ne temessük előre.

biztos 4g képes telefonnal kerestél rá?
Ezen a területen viszont jó olcsón adja a 3Play-t. A nem fejlesztett területen viszont 5-10 Megás net van (iptv nincs is) kb. 2x-es áron.
Szerintem csalódni fognak főleg a DLS területeken. Az Invitel hálózata meglehetősen vegyes sok helyen réz van azokat fejleszteni sok idő és még több pénz. Bár lehet a Diginek erre is van/lesz terve.