- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
- Meddig van nyitva a Digi ügyfélszolgálat irodája?
- 4iG(vagy vótmá?)
-
viktorhu
veterán
válasz
zelikocc #36603 üzenetére
Az Antenna Hungária nem állami társaság, nemrég privatizálták. A 4iG tulajdonában van a biztonságkritikus kormányzati kommunikációt biztosító MVM Net (vezetékes + mobil) szolgáltatóval együtt, amit átneveztek AH Net-re.
Szóval gondolom az AH Net-et fogja összeolvasztani a digis netszolgáltatással.
-
kw3v865
senior tag
válasz
djsunstealer #36643 üzenetére
4 Ft/perc a hívásátirányítás a Diginél.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Érintve volt a téma, de megerősítést szeretnék kérni, hogy mivel olyan (leárnyékolt) területen vagyok (pechemre, Balatongyörökön a part-menti "Bermuda-háromszögben"), ahol beltéren sajnos nincs térerő, voWifit meg nem tudja a készülékem, a hívásátirányítás milyen költséggel járna (Telekomra irányítanám)? A községben amúgy tök jó a térerő szinte mindenütt. Esetleg külső antenna vagy valami alternatíva? Köszönöm srácok a válaszokat! -
zelikocc
senior tag
-
DevKiller
senior tag
-
trec12
addikt
válasz
gabor9991 #36622 üzenetére
Nem kétlem de sok-sok másik helyen meg több tíz Mbit-eket mérni vagy még többet - ha már a sebességeknél tartunk. (Azon persze lehetne filozofálni szükséges-e a több 10 Mbit-es sebesseg?) Én is vagyok olyan helyen ahol a Digi vastagon leveri a Vodát de ez nem általános.
-
zelikocc
senior tag
válasz
sfdrakex #36630 üzenetére
Azt hiszem ha nem csak önállóan van a mobil előfizetés a DIGI-nél, hanem van más DIGI előfizetés is, akkor az EU-ba való telefonálás is beleszámít a 200 percbe.
Legalábbis én is ingyen hívok bármilyen EU-s számot már jóideje (amikkel teszteltem: román, német, svéd).
Aki csak önálló mobil előfizetéssel rendelkezik annak is csak 4 Ft/perc úgy tudom. -
DevKiller
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz
Diák66 #36617 üzenetére
Nézd csak meg a voda korlátlan netjének mi a legnagyobb elérhető sebessége? 10 Mbit/s-re van mindenki korlátozva
Az a baj hogy a saját lakhelyed alapján általánosítasz.
Sokszor volt már szó róla hogy a Dunántúlon nem feltétlen használható a szolgáltatás, de a Dunától jobbra nagyon is használható akár elsődleges kártyaként is.
Így egyáltalán nem igaz általánosságban az amit írsz, maximum a te lakhelyedet tekintve. De ugye nem ott él az egész ország ahol te.A Dunátol jobbra inkább az az általános, hogy a főutakon/autópályákon sokkal jobb lefedettsége van a DIGI-nek, mint bármelyik másiknak, mert a DIGI az egyetlen aki telepakolja a főbb közlekedési útvonalakat is tornyokkal, hogy sehol se szakadjon meg a net.
Nyilván a Dunántúlon is így nézne ki, ha eljutottak volna odáig. Nem frekvenciával, hanem tornyokkal/bázisállomásokkal. -
trec12
addikt
válasz
szaszyka #36618 üzenetére
Mivel párhuzamosan használom a Vodát és Digit azért még többször át kell kapcsolnom a Vodára a mobilnetet (hangra csak vodát használok mivel korlátlan). Majd ha ez a sokszor ritkára változik lesz jó nekem főkártyának (meg ha lesz flat csomag legalább hangra). Ha ki sem mozdulnék a lakhelyemről akkor megélnék a Digivel is használhatóság szempontjából. Ettől függetlenül a 30 GB miatt (meg ami a vodához van net) bőven megvagyok a nettel mindenre is elég. Viszont vannak szituk a Digivel mikor egy -egy youtube köhög, vagy pl. az otthoni media fájlokat vagy IP kamerákat ezzel lehetetlen stabilan elérni. Ezért is gondolhatott Diák66 fórumtárs a 30/10 Mbit/s-es netre. De ne legyen 30 hanem 10-15 de az szinte mindenhol és stabilan. Összességében jónak tartom a Digi Mobilt remélem a 4iG úgy és azt hozza ki belőle (és nem leépíti vagy drágít fejklesztés nélkül) amit itt mindenki elvárna.
-
kw3v865
senior tag
válasz
Diák66 #36617 üzenetére
A 30/10 Megabit telefonra nagyon nem átlagos igény. Az átlagfelhasználó számára jóval lassabb net is megfelelő, ha telefonon netezik. Magyarországon a Duna-Tisza közén és a Tiszántúlon alapvetően korrekt a lefedettség (Dunántúlon még azért van hova fejlődni). Nyilván aki tanyán lakik vagy gyakran jár ilyen helyeken, annak lehet vele gondja, tehát nem mindenkinek jó megoldás. Ugyanakkor, én utazás közben sem tapasztaltam problémát, az M5-ösön is simán tudok netezni, a főutak, autópályák többnyire le vannak fedve. Városokban is rendben van, és a falvak is többnyire jól le vannak fedve. Nem gyors a net, de mobilon megfelelő.
Azért a Telekomos feltöltős kártyámat megtartottam (át is van irányítva a Digis számom, ha nem elérhető), de nagyon ritkán kell igénybe vennem. -
szaszyka
senior tag
válasz
Diák66 #36617 üzenetére
Melyik az az applikáció, ami igényli a minimum 30/10mbps netkapcsolatot, folyamatosan? Komolyan kérdezem. Annyival nem "rosszabb" a Digi mobilhálózata, mint amennyivel olcsóbb, és annyiszor nem jobbak a többiek, mint ahányszor drágábbak. A munkahelyen alig van telekom, és telenor térerő, a Vodafone jó, mert ott a torony a szomszédban, második meglepő módon a Digi. Simán működik a Digi fő kártyaként, ha olyan a lefedettség, de ugyanúgy sz.rozható a többi szolgáltató, ha épp a környékeden nincs térerő...
-
Diák66
őstag
válasz
kw3v865 #36616 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt átlag felhaszmálóként másképp látom. Részemről elvárás a megfelelő lefedettség és 2022-ben már minimum gyakorlati 30/10 Mbit/s. Ez az olcsó mobilszolgáltatás arra jó, hogy a gyereknek a mobiljába beleteheted városon és amíg az iskolában van, fel tud hívni, ha gond van, meg tudja nézni neten mikor jön a busz stb.... kimész vele a városon kívülre és vadászod a jelet, vagy free wifi hálózatot keresel (cseppet sem biztonságos), hogy wowifizhess. Szóval kell egy városi magasabb frekvencia és egy vidéki alacsony frekvencia. Utánna már csak a sebességgel lesz gond, de azt az olcsó fapados user kibírja.
-
kw3v865
senior tag
válasz
trec12 #36583 üzenetére
A Digi jelenleg Magyarország legjobb távközlési szolgáltatója. Hogy miért? Azért, amiért a WizzAir Európa legjobb légitársasága. Igen, nem tökéletes, ahogy a WizzAir is néha másik reptéren tesz le vagy nem viszik el a feladott poggyászodat. Van ilyen, de ritkán. Ugyanígy a Digivel is vannak néha problémák, kicsit lassabb, mint a Telekom (néha nincs térerő), de összességében, ár/érték arányban a legjobb. Az átlagfelhasználó számára a legjobb választás telefonálásra és netezésre. Nyilván, ha üzletember lennék, valószínűleg nem ezt választanám (ahogy inkább a Lufthansa business osztályán repülnék a fapdaos WizzAir helyett), de 1000 Ft-ért szinte ajándék. Egy kisebb pizza ára, szinte ingyen van. Azért még megtartottam a Telekomos kártyámat is, ha esetleg nincs térerő, akkor átirányítódik arra (az utóbbi 2 hónapban nem is volt rá példa).
-
válasz
juve600 #36610 üzenetére
Itt nem a tetszés - nem tetszés a kérdés (nekem természetesen nem tetszik, amit a Digivel műveltek, aljasok, de ez nem új). Hanem itt találgatások folynak. Most nem a hol épül új torony a kérdés, hanem, hogy mi lesz a "szeretett" szolgáltatónkkal. Csak ennyiről szól a dolog. Ebből pedig bizonyos elemeket nehéz kihagyni. Köszönhetően annak, ami megy ebben az országban.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
rothfb #36606 üzenetére
Számomra egyértelmű hogy ez egy hosszútávú terv része hogy "normalizálják" az árakat (ergó visszatérjünk ahhoz hogy nincs jelentős árkülönbség a szolgáltatók között). Első lépésként a lefedettség jelentős javulására lehet számítani szerintem, áremelés nélkül vagy minimális áremeléssel, aztán ha minden fasza jön a "normalizálás". Szerintem csak kis mértékben lesz olcsóbb a konkurenciához képest, pont annyira hogy ne létezzen olcsóbb alternatíva a mostani felhasználók számára. Ha látják az emberek hogy nincs értelme máshova lépni, akkor maradnak. Ezt mondja a realisztikus, manapság kissé pesszimista oldalam, az optimista oldalam pedig hogy mindig olcsóbb szolgáltatás marad 5G hiányában és rosszabb lefedettséggel.
De szerintem sem lehet teljesen kikerülni a politikát, mert esetleges kormányváltás esetén kérdéses mennyire fognak majd a hálózatfejlesztési munkálatok zajlani közbeszerzési pénz nélkül.
Persze csak találgatni tudunk.
-
válasz
zelikocc #36603 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Értem Bubo miért kéri a politikai vonal befejezését, de az egész, ami most a Digivel történik, az nagyrészt politika. Egy az adófizetők pénzén felkapaszkodott cég (4iG) a te, az én, az adófizetők pénzéből megvesz egy magánvállalatot (Digi). Csak, hogy tisztában legyünk vele, Jászai Gellért nem egy Bill Gates szintű üzletember, mint ahogy Mészáros Lőrinc sem az, még akkor sem, ha ő (Lölő) ezt állítja.
Gyakorlatilag itt az a kérdés, hogy az adónkból megvett Digivel mit akarnak kezdeni. Felemelik és megtartják a jó árakat vagy szétverik, szétszakítják és tönkreteszik. A magyar távközlési piac szempontjából nagyon nem mindegy, mit akarnak, mert ezen múlik, hogy visszatérnek e a messze túlárazott, lehúzó percdíjjak, drága mobilinternet csomagok. A felfelé torzuló, lehúzó árazás azért javult az elmúlt évtizedben, mert a Digi belépett a piacra. És ha abból indulunk ki, hogy minden eszközzel, gátlástalanul próbálták ellehetetleníteni a Digit, semmibe véve az ügyfeleket, sajnos nem jók a kilátások. Eddig nem érdekelték őket (államot, fidesst), hogy az ügyfelek jól járjanak (nincs benne semmi meglepő).
Most, hogy kiüldözték a Digit az országból, nem tudni a hátrahagyott céggel mit akarnak kezdeni és amíg nem derül ki, itt is menni fognak a találgatások. A jó hír, hogy jönnek a választások és talán addig úgy cselekednek, hogy rosszul ne járjunk. Kérdés utána mi lesz. Akkor is, ha ezek maradnak, akkor is, ha mások lesznek. -
zelikocc
senior tag
válasz
Dr Bubo #36598 üzenetére
2022 első negyedévében apportálja a 4iG Nyrt. az Antenna Hungária Zrt. -be (ami egy állami társaság) a DIGI Kft. és a többi felvásárolt céget is.
Nem tudjuk milyen módon, milyen néven, milyen stratégiával, milyen akarattal.
Ha ezen tény mentén kialakult beszélgetés politika, akkor talán az egész topicot törölni kellene.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest