Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Én pozitívan csalódtam digiben.
Dec 24 rendeltem meg FTTB 500 (ezt hozta rendszerük hozzám), tegnap jött szerelő és nézett hogy WTF? Igaz FTTB még él lépcsőházban de már FTTH is. Gondolkozott mi legyen. Végülis gyors telefon központba, rákötött FTTH ra. Se szerződés se semmi, csak egy pppoe user/pass hagyott itt. Majd be kell menni digihez kötni egy FTTH szerződést
Onnantól hogy bekötötte már a mi címünkre is FTTH hoz webloldal. Szóval gyorsak és rugalmasak ezen a téren. Egy Fiberhome cuccot hagyott itt (bár azt mondta környékünkön Huawei lenne kötelező de ez jobb). Kérésemre átrakatta kapásból Bridge be. Így lett nekem egy nem létező csomag (FTTH - 500) ami marad is míg be nem megyek digihez szerződést kötni FTTH 1000 re. Ezt stabilan hozza 540/320 körül mozog mindig.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xcover 7 128/6
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Onnantól hogy bekötötte már a mi címünkre is FTTH hoz webloldal. Szóval gyorsak és rugalmasak ezen a téren. Egy Fiberhome cuccot hagyott itt (bár azt mondta környékünkön Huawei lenne kötelező de ez jobb). Kérésemre átrakatta kapásból Bridge be. Így lett nekem egy nem létező csomag (FTTH - 500) ami marad is míg be nem megyek digihez szerződést kötni FTTH 1000 re. Ezt stabilan hozza 540/320 körül mozog mindig.