- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Vistaboy #112479 üzenetére
Túl sok féle Outlook nem hiszem hogy van. Azt tudom elképzelni hogy Windows mail valóban megszűnik és lesz belőle Outlook, de nem a telepíthető hanem beépített. Valószínűleg nálam már a teszt rendszer miatt frissült le.
Ha jól értem a digi mail címét használod akkor? Webes felületen belépve mit látsz?
-
MadMancs
veterán
válasz
Vistaboy #112477 üzenetére
Ebben konkrétan segíteni nem tudok,
de jelen pillanatig is tökéletesen kezeli Outlook POP3 (Microsoft 365 előfizetésem van, azaz épp az aktuális legfrissebb Outlook). Alapból exchange és imap használok de saját domaines mailen meglestem most pop3-al is.
Ezt a váltást amúgy nem értem. Engem fordítva, azzal nyaggat Outlook hogy próbáljam ki a pre-outlook ra frissült Windows mailt mert milyen jó lett. Kipróbáltam valahol a mail és Outlook között van funkcionalitása de inkább vissza eredeti Outlook. Ebből ítélve hogy dolgoznak rajta, fejlesztik, nem hiszem hogy meg fogják szüntetni.
Windows 11, fejlesztői teszt csatorna.
-
MadMancs
veterán
válasz
garga pista #112389 üzenetére
Tisztába vagyok vele hogy kell, de mivel mobilról appot használok valahogy így egyszerűbb 😛
-
MadMancs
veterán
válasz
pRoject22 #112375 üzenetére
Szerintem kellően vissza vannak fogva streaming szolgáltatások. ~1 hónappal ezelőttig semmi bajom nem volt velük. Most ott járunk hogy Netflix csomagot visszavaltottam 4K ról HD-ra, Disney+ pedig vissza van véve HD-ra mert 4K meg megakad folyamat mind a kettő TV-n ugyanakkor ( ha telóról megosztom Yettel mobilnetet TV-k nek, mind a kettőn párhuzamosan akadásmentesen megy a 4K film). TV-n speedtest (böngésző) diginettel 300/300 körül hoz szóval nem a sebesség a baj.
Másik történet, ugye azt már írtam hogy november 20 20:00 óta fixen 600-680 a max lefelé NMHH mérőbox szerint is. Írtam nekik (nem azért mert kevés, hanem mert nem fair). Válasz, a hiba nálam van, ellenőrizzem PC-met. Válaszoltam hogy semmi köze se belső hálónak se PC-nek NMHH boxhoz. Itt már ment másolat NMHH-nak is. Kíváncsi vagyok mit lépnek, mert nem hivatkozhatnak garantáltra, mivel a kínált sincs még sose (700/225).
Aztán lehet a 2 esetem összefügg.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #112157 üzenetére
Nem. Illetve ugye nonstop ez van.
Igazából nem zavar. De be fogom jelenteni. Diginél még nem foglalkoztam volna vele.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #112142 üzenetére
-
MadMancs
veterán
Digi se makulátlan.
Egyre több az 1-2 perces szakadás. Az az egy szerencséjük húgy nem igazán érdekel.
Mobilon ha szakad vált mobilnetre (korlátlan), ezen kívül többnyire TV-n használ netet Netflix, YouTube, HBO Max, Disney+. Ott még van annyi buffer hogy ne okozzon gondot.
Voda felénk eszméletlen instabil, többször rossz mint jó.
Az üzleti előfizetésem Hitronnal mondjuk mondhatni stabil volt. De már üzletieket is cserélik ConnectBox másolatra ha nincs fix IP. Illetve a 30mb up is édeskevés volt.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #112124 üzenetére
Mondjuk igen, őskorszak .
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #112113 üzenetére
Neked is szerencséd van, itt még nincs is Telekom. Csak digi és a hulladék Voda.
-
MadMancs
veterán
válasz
Bajgunar #111875 üzenetére
Passzív/aktív kapcsolat nem csak a router/ont portforward-tól függ. Saját gépen is minden tűzfalat rendbe kell vágni. Nálam pl win defenser utolsó frissítése után minden blokkolva volt szinte.
Amit írtál csak fél igazság. passzív is tud akár max sebességgel leechelni/seedelni, de csak aktivakhoz tud csatlakozni. Szóval ha van elég aktív akkor nem biztos hogy észreveszi egyelaltalan hogy gond van.
Illetve ami fontos hogy kliensek/1-2 oldal aktív alalpot ellenörzője mar 10+ éve nem működik. Mert ha van is szabály csak akkor lép életbe ha fut és aktív az azt használó alkalmazás. Tehát nem nonstop van nyitva a port csak ha a belső kliens azt mondja kell.
-
MadMancs
veterán
válasz
tamas.nick #111836 üzenetére
Ugyan így van nekem is (Asus RT-AX55),2 Android TV, 4 Android telefon, egy win server 2011 pc, és egy win 11 laptop, semmi gond nincs egyikkel se. -
MadMancs
veterán
válasz
Greenebola #111759 üzenetére
Szia.
ONT-ot meg helyből se lehet mindig elérni, távolról nem hiszem hogy lehetséges. Az egy szolgáltatói eszköz.
-
MadMancs
veterán
1272 már bemondja hogy Veszprém, várpalota, Ajka nincs telefon, tv és net.
Nálunk mondjuk TV az van, csak tel es net nincs. Router azt írja hogy hibás felhasználónév vagy jelszó pppoe bejelentkezésre.
Asus RT-AX55, bár nem hiszem hogy router a gond ha 3 várost érintő gáz van.
-
MadMancs
veterán
Várpalota is halott diginet ügyileg reggel óta.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #111568 üzenetére
Nem, AFR utalás bárhová megérkezik azonnal, munkáltatók viszont csoportos fizetéssel utalnak ott nincs AFR, most fejből nem tudom de azt hiszem 2 órás ablakok vannak. Akinek másnap érkezik meg az viszont baj, vagyis inkább sumákolás van. A munkáltató által legkésőbb 17:30 ig indított utalásnak még aznap 19:30 ig meg kell érkezni.
De forumtársnál más a baj. 8 nap alatt nem sikerült könyvelni. Ez a digi balf@szkodása.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #111440 üzenetére
Egy ősrégi Dell gépem van NAS/fileszerver/torrent szerverként használatban nálam. Régebben Win7, majd win10, egy ideje Win Home server 2011 el. Xeon E3300 CPU, 8Gb DDR2-es RAM, Dell optiplex 760-as alaplap. Csont nélkül hozza a 940/325-öt speedtest és torrent esetében is.
Igaz pppoe kapcsolatot egy Asus RT-AX55 építi fel, előtte egy FiberHome ("büdöske") ONT. -
MadMancs
veterán
Én nem vagyok otthon, de NMHH dobozra nézve, átlag 930/325mbps sebesség és 5-6ms ping volt egész nap. Várpalota.
-
MadMancs
veterán
válasz
garga pista #111270 üzenetére
Majd az lesz.
Nálam is van ilyen időnként hogy nem e-számla ként kerül fel majd pár nap múlva e-számla lesz. -
MadMancs
veterán
válasz
fatalista22 #110669 üzenetére
Az új csodakiosztás óta nálam is eltűnt mindkét TV-n.
-
MadMancs
veterán
válasz
atees #110602 üzenetére
Router módban a büdöskének becézett Fiberhome is simán kihajtja gigabitet LAN-on (ezt fizetjük, wifi grátisz garancia nélkül). Pár alkalommal teszteltem. Amúgy modem módban van és egy RT-AX55 van mögötte, így LAN/WLAN irányba is megvan a gigabit (Laptop, és mind a 2 mobil AX képes. 2 TV és hangfal csak AC, nyomtató N de utóbbi négynek nem is kell több. Szerver meg kábelen lóg, nem mai, ott HDD a szűk keresztmetszet).
-
MadMancs
veterán
Készülék vásárlással van valakinek tapasztalata? Ma jött az email hogy átadták postának. Majd posta értesít hogy mikor. Tőlük meg nem jött semmi. Mennyi lehet az átfutási idő?
-
MadMancs
veterán
válasz
lsebestyen #109946 üzenetére
PIN-t 1272 segítségével tudsz létrehozni, vagy megvárod első számlát számla sorszámhoz.
-
MadMancs
veterán
válasz
Lackooo84 #109945 üzenetére
Már 2021 Ben sem adtak semmiféle papírt.
Szaki tabletjén kellett aláírni. ppPOE logint én is úgy fényképeztem. Szerződést személyesen kaptam de csak azért mert én még FTTB rendelést adtam le online, szaki meg megállapította hogy itt már FTTH van, ugyan bekötötte, de el kellett utána mennem szerződést módosítani.
-
MadMancs
veterán
válasz
dchard #109794 üzenetére
Igen elírás
TP Link AC 1200, és Asus RT-AX55 router is képes AC 2,4Ghz-re. Bár nem hivatalosan ezek szerint (Te szavadra adok). De felhasználói szempontból ez szerintem lényegtelen, user csak annyit lát működik, nem azt nézzük hogy kellene működnie. 😅
Mondjuk Asus esetén lehet csak bug volt, akkor kapcsoltam ki Wifi 6 mikor megvettem 2 éve hogy mit tud AC hálón, TP Link viszont jelen pillanatban is AC módban szórja az áldást (mint extender) 2,4 és 5Ghz en is.
Ez a 4 a miénk. B jelzésűek TP-Link, B nélküliek Asus.
-
MadMancs
veterán
válasz
GoodSpeed #109783 üzenetére
Azért pontosítsunk.
olyan típusok forgalomban, amelyek még a WiFi 5-öt sem ismerik és 2,4 GHz-en ketyegnek
Ennek így semmi értelme. Wifi 5 (AC) és Wifi 6 (AC) is tökéletesen elvan 2,4Ghz-en.
Wifi 4 (N) óta mind 5, mind 2,4Ghz en működik a dolog.
Én is Wifi 6 ot használok WPA3 al, de szándékosan párhuzamosan megy 2,4 és 5Ghz en. Előbbi a nagy hatótáv, utóbbi a gigabites WLAN sebesség (2,4Ghz 600mbps körül kifullad, bár ez is teljesen jó wifin) miatt van használatban
-
MadMancs
veterán
Aztán simán lehet hogy a Te telód nem jelzi külön wifi 6-ot.
650 es linkhez passzol is az előbb mért 412 es sebesség. Most 2 szoba távlatában nekem is ennyi a link és a sebesség is wifi6on.
Router mellett 920 as kapcsolat épül fel, ott 700 a max.
Laptoppal 1300/1300 as a link, ott megy a gigabit is.
Úgyhogy igazából ha Wifi5 ha wifi6, szép teljesítmény egy szolgáltatói ONT-tól. De gyanítom hogy neked ez már 6.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Az elmúlt 1 héten túl sok időt nem töltöttem itthon, így a vezetékes net se volt prio. nem is figyeltem mikor van mikor nincs. Kb csak aludni jártam haza
Láttam van ez az Asus probléma.
Nekem RT-AX55 van.Most akkor melyik szoftver a problémás? Az új vagy a régi lett az? Most működik de rálestem, van új.
Érdemes frissíteni, vagy pont ettől lesz rossz?
-
MadMancs
veterán
válasz
GoodSpeed #108927 üzenetére
Az nálam van.
Ez a májusi a második idei jelentősebb emelés. Hűség alatt. De itteni tanácsra megreklamáltam ismét, most egy kompetensebb hölgy vette fel a telefont, felvette panaszként, mert ő úgy látja a rendszer írja ugyan a hűség és epack kedvezményt, csak épp nem veszi figyelembe csomagárban. Elvileg jó a fogják írni januártól visszamenőleg, és azt az árat fogom fizetni amit eddig is kellett volna. Kérdés meddig ül majd ezen digi.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #108598 üzenetére
Nálunk románok voltak lépcsőházat kábelezni.
De emeletenként lett rögzítve a villanyóra szekrénybe egy fentebb is mutatott fehér doboz amiből megy lakásokba a fehér optika. Emeletenként 3 lakás van, földszinten 2. Az biztos hogy tartalék van a dobozba menő optikán, mikor kötöttek be már sajnáltam szegény csávót (ő már magyar volt), forrasztás után vagy 15-20 kör biztos volt amit dobozon belül karikázott. 😅 -
MadMancs
veterán
válasz
GoodSpeed #108542 üzenetére
A sokak által szidott FiberHome HG6544C
Nálam mondjuk atomstabilan üzemel 2 éve 24/7 ben bridge módban (egy Asus RT-AX55 van mögötte).
Pedig sokszor hajtva van rendesen, pl mikor "szerveren" 200+ torrent fut szálkorlát nélkül).Kb fél évig volt mellette vodanet (router dual WAN képes). Aztán rájöttem tök felesleges, diginél egyszer se volt lassulás, kimaradás, akadás, vagy valami ami miatt vodára szükségem lett volna úgy konkrétan)
-
MadMancs
veterán
válasz
GoodSpeed #108535 üzenetére
Igen tudom, én voltam az első aki ide írta topicba hogy van FTTH szűrő, akkor még csak net volt nekem is digitől. Akkor még kb hülyének voltam nézve hogy ilyen nem létezik. 😁 Tavalyelőtt január körül.
Úgy lehetett szűrő nélkül csak nettel TV, hogy ali, eBay stb fillérekért lehet venni CATV receivert, ami kódolás hiánya miatt tökéletesen működött digi hálón. Amikor ez elterjedt akkor kezdte el digi is szűrőzést. -
MadMancs
veterán
Ezt nem tudhatjuk.
Azért FTTH mellett is szól sokminden. Pl az olcsóbb üzemeltetés. Ami azért sokat tudna lantba nyomni egy profitorientált vállalkozás esetében. És simán lehet plusz pénzt kérni vételi helyekért. CAM/Box rendszer most is él, nem tart semeddig minden csatornát kódolni mint ahogy most is teszik pl HBO/FilmBox/felnőtt csomag esetén.Ha valahol csak net van voda most is szűrőzik. FTTH esetén ha kódolják, még csak szürőre sincs szükség. Hisz ONT-ban egyrészt simán tiltják RF modult, de ha valaki ki is játssza egy CATV receiverrel (ami miatt most megy optikára szűrő), nem tud mit kezdeni egy kódolt adatfolyammal.
Szóval várjuk ki a végét.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #108465 üzenetére
Igen most hívtam 1272, ő már legalább tudta miről beszélek. Felvett egy panaszt, kiszámolta mennyinek kellene lennie és mennyit fizetek január 1 óta. Cirka ~4000Ft/hó amivel lehúztak eddig.
Május 1 től összbe kellene 87xx Ft ot fizetnem, ennek ellenére most fizetek 10530 at az alapra (mobil + HBO most nem számoltam ide) 😅Mobil egyébként nekem is csak azért volt mert Max sim egy szappantarto mifiben lóg ha alföldre utazunk wifimentes övezetbe, az látja el laptopot nettel.
Most meg már ereklye, megtartom amíg lehet.
-
MadMancs
veterán
válasz
Dragon3000 #108461 üzenetére
A baj hogy idén már 2x emeltek. 1x január 1 meg május 1. Hűség alatt. Dátumok hazugságok. Tavaly én is 6900 al indultam nyáron. Ebből lett ez.
Oké infláció maszlag. Globálba a 14,5% a 6900nak pont egy ezres. Na de ez már 175%-os emelés.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #108456 üzenetére
Ez azért komoly ajánlat. Én személy szerint simán beáldoznám 1000/300-at erre ennyiért.
De sajnos Veszprém megye Telekom mentes övezet így flip sincs. Digi már többszörösen túllépte az ingerküszöböm árban. De egyszerűen nincs alternatíva. Na jó Voda HFC, de az meg.. 😧 -
MadMancs
veterán
válasz
Assimilator #108116 üzenetére
Nálam is ugyanez a típus teljesít szolgálatot 2 éve. Hiba és szakadásmentes. Még az első FiberHome (itt büdöskének hívott) ONT van mögötte.
Van egy szervernek konfigolt PC ami kb 0/24 futtatt egy qBittotrent klienst 200+ torrenttel. Nincs semmiféle szál limit beállítva csak annyi hogy egyszerre max 2 torrent le és 20 fel, kivéve ha globál sebesség kevesebb mint X.
Ezen felül Android TV, ami előbb említett "szerverről" streamel, plusz saját dolgai.
Nyomtató, telefonok, laptop (csak WLAN).Egyetlen szakadás a 168 órás bontás során van. Sebesség stabil 940/320 WLAN és 940/940 LAN irányban.
Szerver: Kábel
Telefonok, és laptop Wifi 6
Nyomtató: Wifi 4
TV és okos hangfal: Wifi 5Szóval ha ezzel a routerrel baj van az konfig hiba.
-
MadMancs
veterán
válasz
E.Kaufmann #107349 üzenetére
Szimpla érdeklődés, nem kötekedés.
Otthoni hálózat esetén digi FTTH val mi értelme van a 160Mhz nek? Technikailag érdekel csak. Asus RT-AX55 routerem csak 80Mhz-et tud, de azzal is megvan gigabit LAN/WAN irányban is laptoban ugyan valamilyen Intel 160MHz AX WLAN kártya van, de ugye router a szűk keresztmetszet.
Telók (S21 ultra és s20+) valahol 700 mbit körül tudnak. Itt internet felé feleslegesnek tartom, de belső hálón azért jól tud jönni. -
MadMancs
veterán
válasz
dchard #107285 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Csak a kérdésre válaszoltam hogy igazából (sajnos ) szolgáltatókat nem igazán érdekli az ingatlan tulajdonviszonya.
Persze, így nekem egyszerűbb volt, de nálunk megvan a kölcsönös bizalom (na meg a tulaj helyszínelő nyomozó, szóval ha olyanok lennénk se lenne jó vége :) ) . -
MadMancs
veterán
válasz
pergabb #106887 üzenetére
Egységesen, ha mind a 4 LAN eszköz maxot szeretne kihajtani. Egyébként miért limitálna? Vágnám is ki routerem ha ilyet akarna.
Arra is van többünknek tapasztalata hogy nincs wifi limit se. Mi értelme lenne AX 300as limitnek? Ennyi erővel elég lenne AC is, annyit az ős tud.Az már inkább elképzelhető hogy routered valami gagyibb fajta. Vagy telefonod.
-
MadMancs
veterán
válasz
Jim74 #106705 üzenetére
Modem módban Fiberhome-al sincs semmi baj. 2 éve ketyeg 24/7 ben.
Net+catv+tel. Egy Asus RT-AX55 van mögötte. Stabil a kapcsolat, WAN/LAN hozza a maxot. Heti 1 szakadás van mint mindenkinek az is kb fél perc szombat hajnalban.
Router módban valóban nem egy acélos ketyere, de abban egyik se amit digi ad.
Pedig torrent is megy sokszor (korlátozás nélkül, egyedül az van beszabalyozva hogy egyszerre max 1 jöhet lefelé kivéve ha össz down sebesség <5120kbps ). Néha PC és laptop is egyszerre.
Nem olyan rossz ONT az. -
MadMancs
veterán
válasz
sludgeboyx #106646 üzenetére
Vagy Eset IS.
Védelem is megvan, és sebesség is 900+ LAN és WAN irányba is. -
MadMancs
veterán
válasz
lj510126 #106396 üzenetére
Ha jól sejtem nálad akkor még FTTB van.
Nem fog működni a dolog. Ha a bejövő UTP-t szétosztod akkor oké lehet de ehhez a másik végén (digi szekrényben ) is így kell lennie. Ebben az esetben viszont csak 100mbps lesz a linksebesség. Saját CPE-t viszont digi nem fog felregisztrálni. Szóval se így se úgy nem fog működni.Digi 3 féle módon oldotta ezt meg
1, kábel osztás ahogy Te is írtad így van tel + 100mbps
2, CPE. Így van gigabit + tel
3, telefonnak külön kábelt húztak be. Így is gigabit + tel
3,5. Telefon csak csomagkadvezmény miatt volt, nem lett bekötve és nem kellett kábelt osztani (ezt szerelővel kellett lebeszélni).
-
MadMancs
veterán
válasz
tothjozsi96 #106393 üzenetére
Aham, 18:47
-
MadMancs
veterán
Hűha, Digi máris átvette Voda ügyviteli rendszerét? 😅
Megjött a januári számla végre.Viszont egyetlen tétel szerepel rajta, január 1 től január 31 ig a HBO Superpak 😅
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #106383 üzenetére
Annyira azért nem kell erőgép. Én egy Asus RT-AX55 öt használok, stabilan tartja az 55-60MB/s sebességet torrent esetében úgy hogy a lakás másik felén van a router. Ha közelebb megyek elketyeg akár 80-90MB/s sebességgel is. Ez a router pedig közép kategória.
Mellette "szerveremen" is fut qbittorrent, mondjuk az már kábelen. Laptop wifi only RJ-45 csati hiányában. WLAN kártya viszont AX. Bár lehetne USB-C -s hálokártya, így feleslegesnek tartom. -
MadMancs
veterán
válasz
Borisz76 #106031 üzenetére
Csak azért néztem mert digi nekem csomagom van. Nem úgy volt hogy net is ugrik 4900Ft ra januartól? Minden ugyanaddig van hűségben. 2021 januárban kötöttem, 2022 januárban hosszabbítottam, csak 2022 szept, okt, nov szüneteltetve volt minden, ezért vannak novemberi dátumok (ujraaktiválás). Jó mondjuk nekem teljesen megfelel a 3100Ft is, nem reklamalok miatta. 😁
-
MadMancs
veterán
Szia.
Nem tudom mennyi a keret. De RT-AX55 Ben többen nem csalódtunk. AX es kliensek 1280/1280 a maximális linksebesség (amit én láttam). Ezzel WAN oldalról 800+/300 amit stabilan hozni tud, LAN on pedig 900+/900+ átmegy.
Nekem telók és laptop is AX. Telóknál mondjuk internet ügyileg nincs rá szükség, de mikor belső hálón másolok saját "szerver"emre akkor jól jön. Laptop pedig már ethernet port nélküli így evidens a wifi. Szerver, TV és extender router lóg csak kábelen. -
MadMancs
veterán
válasz
bigdady #101277 üzenetére
Wifi 6 felesleges mert csak baj van vele?
Szerintem összekevered IPv6-al? Utóbbira egy átlag felhasználónak valóban nincs szüksége még és okozhat problémát. Wifi-6 viszont egy vezeték nélküli szabvány, ismert még AX néven is. Ez akkor szükséges ha wifin is ki szeretnéd hajtani a gigabitet (megfelelő eszközök esetén) nem csak kábelen.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.