Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
Laccoss #70195 üzenetére
Hogy a viharban ne lenne? A másik végén. Pont onnan akarok még visszafele ágaztatni kábeleket, mikor már így is hat jön befele, sarokba fúrva csatornában, földre dobva. Gondolkodom, hogy még boka és nyak magasságban is ki kellene feszíteni pár kábelt, meg a villanydrótot is meg kellene már fúrni a falban, mert telik újra húzásra.
Most csináltam meg egy osztást, ahonnan még oszthatok tovább (épp szembesültem vele, hogy egy normális túlfeszvédős osztót nem lehet kapni már, csak szemét van, horror áron, az is jobbára kint a pusztában).
Azt nem tudom hova az anyja p-ba fogja a T-Com tenni a telefon kábelét, mondjuk tippem az lenne... "elvágod, dobsz rá egy toldást" Én biztos nem, mert nem ruházok be krimpelő fogóra, majd a szerelő, a koaxot, hova toldjam még? Minél több bontás van benne annál vacakabb a jel. Így sem tudom az ONT mit hány majd ki magából, eddig nem volt vele gond, lehet xarakodhatok majd csillapítókkal, vagy hívhatom vissza a manust, hogy ugyan 2500-ért csavarja már feljebb a jelet, mert csak no signalt, meg pixelháborút látok.(#70198) Core2duo6600 Ez egy szuper cucc, bár kb. nem old meg semmit (hely, alap konnektor, továbbmenő, visszatérő kábelek), legfeljebb 2 egység áram ellátását egy csatlakozóról, de nem, arról volt szó, hogy az ethernet minden pólusára szükség van a Gb-hez? Ez meg onnan vesz le kettőt minimum.
-
fornettisuti
veterán
válasz
fornettisuti #70196 üzenetére
visszajött
-
fornettisuti
veterán
Hatvan: elszállt a net
-
pw12345
aktív tag
válasz
TeeJay #70181 üzenetére
Sokszor leírtuk azt is hogy nem kívánságműsor. Ha az lenne, akkor össze lehetne gyűjteni mely típusok ajánlottak és melyektől kell óvakodni. Arról is volt szó, hogy hiába szeretném én a bejárathoz tenni az ONT-ot, ha kivitelezhetetlen, pláne, ha olyat hoznak, amit fel sem lehet fúrni, de hely sincs neki. A lakásnak van egy felépítése, ez nem moduláris gépház, hogy kiveszem a konyhát, mint a HDD racket. Az eszközök betápot igényelnek,
nem nullpont energiával üzemelnek. Nem fér hozzá semmi rajtam és a pókokon kívül. Egyébként, ha láttál volna macskát, tudnád, hogy a plafonig ugrik: bárhol, bármihez
hozzáfér, ami nincs szekrénybe zárva, mert, amúgy a csukott szekrényt, fiókot is képes kinyitni.
Az ajtónál pont 3 ajtó nyílik rá a kábelre, bejárat, beépített szekrény, másik helyiség, konnektor sehol.
Van két beépítő hely, ami a villanykapcsolóval szinkronban működik, ha felkapcsolom a világítást kap áramot az ONT, ha leoltom, akkor a netet is:
praktikus. Méterekre kellene elvinni az optikát, amíg helyet találok neki, mert én ilyen hebrencs vagyok, hogy nem a szekrénybe, WC-be, vezetékaknába
akarom behúzni a netet. Ráadásul a TV miatt vissza kellene húzni egy koaxot az ajtóig, mert az ott van szétosztva és nincs szándékom újra kábelezni.
Van már elég vezetékdzsumbuj a lakásban. Az UTP-t és a koaxot eddig is én építettem ki, okulván a korábbi tapasztalatokból. -
zsolt501
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #70192 üzenetére
Semmi gond
-
válasz
zsolt501 #70191 üzenetére
Mellément bocsi. Másik 30 naposra akartam írni.
Nekem is annyit mondtak átkötésre azaz válaszra inkább.
Hogy ON is legyek:
Ez még az előző lakcímemen. Remélem az új helyen még elérhető lesz ugyan ez.
Mikrotik 750Gr3-el mérve de már cseréltem RB3011-esre, meg a belső hálóm is overkill Cat6a -
zsolt501
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #70190 üzenetére
Ezt gondolom nem nekem akartad írni.
-
válasz
zsolt501 #70169 üzenetére
Igen, csak annyit tehetek hogy várok. A koax meg az 5. emeleten (én 10-en vagyok) végződik gondolom erősítő/osztóval a digis dobozba két lakattal úgyhogy vissza sem tudom kötni.
De amúgy is kell jönniük befűzni még egy utp-t a gigabit miatt. Most kemény 50/50mbit megy. -
aerol
tag
válasz
s1999xx #70187 üzenetére
Köszi, nagyjából ezeken túl vagyok, igaz az IPv6-ot nem tiltottam le, mert eddig ment. Pár éve volt hasonló, akkor ki kellett hívni a szakit, aki mondta, hogy a Digi frissítette a routert és az a port, amibe be vagyok dugva, az simán letiltódott. kb köszönte h itt lehetett és húzott tovább...
Remélem most is ez van.
Mindenesetre köszi az ötletet.
-
aerol
tag
Sziasztok,
Mezei DigiNet100-as netem van, utp kábel bejön lakásba és az van kapásból a gépbe dugva, nincs semmi aktív eszközöm. Win7-ben PPPoE-n keresztül kapcsolódok a nethez. Ìgy megy ez kb 9 éve. Szombat éjjel még volt netem, vasárnap reggelre viszont nem tudtam csatlakozni, folyamatosan 651-es hibakódot ad.
Amit tudtam leellenőriztem, hálókártya ping 127.0.0.1-re ad választ. Két oprendszeren is csekkoltam. Szerintetek, mi lehet a hiba, vagy hívjam a drága ügyfélszolgálatot? Vagy van valakinek egyéb ötlete?
Egyébként a dologot nehezíti, hogy most pár napig nem leszek otthon...
Előre is köszi a segítséget!
-
kentucky
őstag
válasz
orosziem81 #70182 üzenetére
99%, hogy a géped valamiért 100 Mbps kapcsolatot épít fel.
-
4Grider
félisten
válasz
orosziem81 #70182 üzenetére
Ha az operációs rendszered is azt írja, hogy 1 Gbps az a kapcsolat amit felépített, akkor igen, célszerű hívni őket.
-
TeeJay
félisten
válasz
pw12345 #70180 üzenetére
sokszor leírtuk azt is hogy célszerű olyan helyre kérni az optikai végpontot ahol sem kutya/macska sem gyerek sem porszívócső vagy szekrény ajtó nem találja meg és onnan már te magad építed ki az UTP és koax szakaszt ahogy tetszik
az optikai szálat nem lehet kis sugarú körben össze vissza hajtani meg cibálni így jobb ha van egy fix helye ahol az ONT van rögzítve és a maradék kábel meg köré tekerve nagy sugarú körben vagy hasonlók
koax meg UTP-t meg úgy viszed ahogy akarod azt lehet hajtani meg taposhatsz is rá
igaz a kutya/macska/patkány/hörcsög/nyúl elrágja lehet újat húzni de legalább nem kell szerelő mint az optikai szálhoz -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
pw12345 #70171 üzenetére
Hát... nálunk a probléma az, hogy nálunk az előszobában 0, azaz NULLA konnektor van, szóval minden szart be kéne vezetni abba a szobába, ahol a tv router stb. van, és itt is már végesek a konnektorok, valamint az optika biztos nem olyan hajlékony, mint a mostani kábelek, amik sok helyen 90 vagy kevesebb fokba hajlítva vannak elvezetve, szóval fasza lesz.... Vagy majd belégkábelezem a lakást...
-
pw12345
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #70175 üzenetére
Mivel az utcáról az elosztódobozba jön, gondolom a lakásokba már a patch kábel megy, annak a mérete kellene.
(#70176)
Ja, az kell.
-
válasz
pw12345 #70171 üzenetére
konkrét átmérőt nem tudok, de a telekom amivel dolgom volt, az világosszürke, 2 mm átmérőjű (vagy vékonyabb), a digis patchre hasonlít. de ez lépcsőházból jött, nem az utcáról.
viszont ha kk-ről van szó, akkor gondolom nem családi ház, és nem hiszem, hogy épületen belül feszítőszálas kábelt használnána bármelyik szolgáltató. -
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #70172 üzenetére
az föld alatti vagy légkábel?
mert T-nél a légkábel citromsárga kevlár szálas, a föld alattiban meg nincs semmi csak az optikai szál ahogy láttam. -
pw12345
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #70172 üzenetére
Ez remek, újabb variáció, eddig hengeresekről tudtam.
Már, azon sem csodálkoznék, ha nyuszi alakút
hoznának, jön a húsvét... -
-
pw12345
aktív tag
válasz
Lackooo84 #70162 üzenetére
Lehet, lesz az három is, van, ahol még valami pici leválasztó hulladék is van.
Irigylem a nyomoradat, mert nálam, lehet lesz négy is: most tudtam meg, hogy a Digi még a kanyarban sincs, de a telekom már bekéredzkedett a kk-nél optikázni.Így idő kérdése, hogy két ONT egységet kerülgessek.
Most cseréltem fali aljzatot kettesre és vadászok elosztós hosszabbítót, mert ahová tenni lehetne a "soxart" ott közel, s távol nincs dugaszoló aljzat.
Hülye kérdések ("Minek neked T-Com telefon, te állat?! Te! Minek? Te!") megelőzése érdekében, nem csak én lakok itt. Van, aki telefonál és rokonnál, ismerősnél T-Com vonal van, ahol nem ott UPC, sajnos ezt dobta a gép.
És most a fórum dobogós hülye kérdése: tudnátok átmérő adatot a Digi és a T-Com optikai kábeléről?
Jó lenne tudni, hogy meglévő furatba be lehet-e húzni, másik vezeték mellé befér-e, vagy újabb faláttörést igényel.
Azt látom, hogy valamivel keskenyebb, mint az UTP. -
TeeJay
félisten
válasz
Lackooo84 #70162 üzenetére
milliószor le lett írva hogy olcsóbb a sima ONT net+telefonhoz és külön FTTH-CATV átalakító ugyanis nagyon sok helyen az időseknek nem kell internet csak TV és eddig oda is kellett drága minden az egyben ONT-t kirakni aminek az árát nagyon sokára termelte ki a sima TV csomag
most legalább lehet szelektálni, aki csak TV-t kér az kap egy pár száz forintos CATV eszközt
aki csak netet kér csak egy olcsó ONT-t
aki meg mindhármat kéri az mindkét eszközt kapja
jobb ez így mert a fullos ONT-ből elég sokszor volt hiány és akkor meg heteket kellett várni bekötésre -
solyomferi
tag
válasz
Invader Cent #70152 üzenetére
Szomorúan hallom.
-
VGYke
addikt
Sziasztok. Erre kérdeznék vissza, mármint 02.13-án voltam a Digi ügyfélszolgálaton, nem reklamálni, megrendelni + szolgáltatásokat, + pénzért!
Mennyi a kötelező reakció idejük? Azt mondták hívnak, de azóta sem hívtak. -
Met
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #70159 üzenetére
Akkor nem értem mit tökölnek a 30 nappal
-
viktorhu
veterán
válasz
Invader Cent #70152 üzenetére
Mi lassan a második évfordulót ünnepeljük optika nélkül
-
-
Lackooo84
nagyúr
Ez az FTTH-ra állás most hány új kütyüt jelent a lakáson belül?
-
Met
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #70155 üzenetére
Amikor mentem szerződést kötni mondták hogy van nem kevés tartozás a lakáson (előző tulaj albérlői), így csak adásvételivel tudok szerződést kötni.
Másnap feleségem vitte az adásvételit és meg tudta kötni a szerződést.Nem tudom nálad miért 30 nap.
-
Lakást váltottam és vittem magammal a digi előfizetésemet. Azaz átköltöztem és net ugyan van de kábeltv a digis koaxon nem jön be, analóg adás sem csak a UPC-s második koax kábelen de azt hivatalosan nem használatom szerintem. (panellakás kettő koax van, plusz egy utp)
Bementem a Digihez hogy kérném a szolgáltatás áthelyezését, mert gondolom ezért nem működik a kábeltv.
Erre mondják hogy nem tudják átíratni, nem engedi a gép mert ki lett kötve tartozás miatt.
Nyomoztam kicsit és a kettővel ezelőtti tulaj bérlője nem fizette a digit ezért lett kikötve. Mondom oké akkor mit lehet tenni? Az előző tulaj persze nem digis volt hanem UPC-s, az azelőttivel van a gond. Szerencsére víz, villannyal... nincs gond, még a mérők is újak.
Írnom kellett egy levelet hogy új tulajdonos vagyok és az ügyfélszolgálat régi tartozás miatt nem tudja átírni a szolgáltatást és mi a teendő.
Azt tudom hogy a szolgáltató nem terhelheti rá másra a korábbi tartozást (kivéve talán a viznél? bár ez most mindegy). Nem is az a kérdés, hanem most nekik 30 napjuk van válaszra, azaz nem lesz kábeltv-m egy darabig. (ha csak nem találom meg valahol a kábelt a folyosón széthúzva egy kötődobozba) Az meg már nem is téma hogy 100mbit-em sincs meg hiába van 1gb-es netem mivel egy kábelen jön be a telefonnal azaz fizikailag csak 100mbit megy át. De nem húznak kábelt amíg nem iratom át.
Szóval kérhetem-e ilyenkor arányosan a tv szolgáltatás díját vissza a kieső részre? Internet nem zavar annyira arról nem tehetnek, meg az legalább megy valahogy. -
kentucky
őstag
válasz
solyomferi #70151 üzenetére
Nálunk november végén jelentek meg a digis kocsik, múlt héten kötötték be az FTTH-t.
-
poli27
veterán
válasz
orosziem81 #70146 üzenetére
2 port van rajta, az egyik FE a másik GE ,a GE be kötötted?
-
Invader Cent
csendes tag
válasz
solyomferi #70151 üzenetére
Az az ég világon semmit nem jelent, nálunk tavaly márciusban már ez megtörtént. Azóta sincs FTTH.
-
solyomferi
tag
Na végre itt Veszprémben is megjelentek a Román Digis szerelők a szomszéd panelt ellepték vagy 10 autóval és 25/30 munkás.
-
Lackooo84
nagyúr
Én most hívtam a DIGI-t, és azt mondták, hogy akinek eddig 1000-es net volt FTTB-n annak már az is marad. És nekem sem csökkentették. Van, akinek esetleg mást mondtak?
-
4Grider
félisten
válasz
orosziem81 #70148 üzenetére
AC szabvány képes majd akkor lesz, ha veszel magadnak egy AC-t tudó routert...
-
west76
aktív tag
válasz
orosziem81 #70142 üzenetére
0. Átraktak már központilag a Gb elérésre?
1. Ellenőrizd, hogy a gépeden Gb-os hálókártya van-e
2. Cat5 csak ennyi, cat5e tudja a Gb-t
3. Wifi nem fog többet átvinni, ez is még a jó kategória -
Kuter
senior tag
válasz
Milyen router van ?
-
gabe_
őstag
válasz
Nem CAT5E kábel a minimum ami kellene?
-
orosziem81
tag
Sziasztok,
Nemrég kötötték be hozzánk a DIGI 1000-es csomagját. A mai napig a számítógéphez CAT5 kábelen (kb10m) 90mbps és a wifis eszközökhöz 80mbps jut el.
Tud valaki javasolni hibakeresés, beállítás irányvonalat?
-
TeeJay
félisten
válasz
Balage76 #70139 üzenetére
ahol én voltam Óbuda csúcshegy Citromfű utca
az egész környék új rész, csak baromi drága családi házak vannak, és ugye már villany meg minden föld alatt megy, ami nem is lenne baj ha előre minden telekre bevezetnék illetve a Telekom nem akkor kezdte volna el a föld alatti optikai kábelezést mikor már az út aszfaltozva van meg minden háznak megvan a kerítése...
utólag ki fog saját költségén út alatt fúratni meg KPE csövet húzatni a házáig...
rokonomnak is csak azért lett net mert a kerítés előtti járdán van a telekom akna és onnan 1 méter csövet be tudtak tolni a kerítésen belül onnan meg volt föld alatt gégecső a villanynak meg egy másik cső telefon kábelnek meg koax kábelnek
utóbbit kellett 2 helyen kiásnom, kihúzni a behúzott felesleges kábelt és helyére beszenvedni az optikai szálat
ha lenne telekom oszlop akkor ez a 3 napi meló 1óra alatt meglett volna és mindkét oldalon lévő családi házat be lehetne kötni
így most ott se net se TV nincs mivel nincs más szolgáltató mobilnet meg elég gyér, a hegyen lévő torony meg hiába látszik még a földfelszíni is nagyon gyérül jön be rendes antennával isúgyhogy én támogatom a DIGI légkábeles megoldását akkor legalább hamarabb lesz az embernek net meg TV és kevesebb vele a szívás is szóval nem húzódik el annyira a dolog
-
Balage76
senior tag
TeeJay történetéhez csatlakoznék a sajátommal...
Épülő családi ház, annó az önkormányzat úgy adott engedélyt, ha a légkábeles villany bekötést földkábelre cseréljük. Ez a csodálatos folyamat (régi mérő leszerel, ideiglenes oszlop fel, új mérőhely kialakít, új mérő felszerel) kb 1,5 évig tartott. Viszont amikor az ELMŰ és alvállakozója éppen az utca alatt fúrta az alagutat az oszloptól a kertig, akkor minimális felárért bedugtak egy plusz KPE csövet is...
Most januárban DIGI megrendel, bekötő ember kijön és mondja, hogy akkor ő feszítené a kábelt... mondom, hogy azt ugyan nem jóbarát, mert az utca túloldalán lévő oszloptól a ház pincéjében lévő helységig megy a védőcső, abba kellene behúzni az üvegszálat. Hát pedig neki csak a légkábel van a munkaköri leírásában...
Végül otthagyott egy 100méteres bundlit, amit mi szépen behúztunk, ő pedig 2 héttel később visszajött és bekötötte. Munka közben bevallotta, hogy túl sok ilyennel nem találkozik, új családi házaknál általában ilyenre nem gondolnak, aztán feszülhet a kábel és szépen elrondítja az összképet.Ami hihetetlen volt számomra, hogy tuti jó helyre húztuk, mindkét végén annyit hagytunk rá amennyit kért és így is éppen hogy elég volt a 100m.
-
zsolt501
nagyúr
Még mindig nem 100%-os a NET szegeden, még mindig szakadozik a router naplója szerint.
Első szakadás 1:17-kor a második 3:39-kor a harmadik 5:38-kor.Aki tud nézzen már utána hogy nála is ezt történt?
-
Saviour
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a választ, akkor ezt a pár napot már kibackeljük mobilnetről.
-
kásás
tag
Sziasztok!
Hozzák be az optikai kábelt nálunk is a lakásba. Olvasgattam itt, de lenne egy pár kérdésem. Itt olvastam, hogy a gigás nethez a kábel mind a 4 érpárjára szükség van. A kábelem Cat5E. Namost itt jelenleg, a telefonhoz 1 érpár ki van bontva a kábelből. Nem szeretnék újra kábelezést. Megoldás az, hogy kérem, ahol kivették a telefonhoz az érpárt ott vágják el és toldják össze? Van ennek hátránya? Az optika így a bejárat utánig jönne be, ott az eszközökhöz elérhető áramforrás is. A bejáratnál lenne egy nem használt t-com-os telefonvezeték. Ezt elvágatnám és ezt köttetném be az eszközbe. Jól gondolkodom vagy tévúton járok?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
-
DonMaster
addikt
válasz
sfdrakex #70128 üzenetére
igen pl Budapest
ahol kerületenként van elvileg.
persze lehet 5-10e fös város ugye annak kell hivni azt már nem falunak, több központja de nem tartom reálisnak, késöbiekben igen, de most mikor rohamtempoban épitenek nem hiszem hogy lenne több központ minden 5-10e fös városban.
nyilván megye székhelyeken simán lehet több pl: Budapest Szeged Debrecen stb. -
Saviour
csendes tag
Nem tévedsz, de akkor tvnek sem kellene lennie nem? :S Azt hittem hogy a routertől függ minden és mindegy hogy éppen honnan csatlakozunk a digi optikai kábeljére.
-
forten
aktív tag
-
Saviour
csendes tag
Sziasztok!
Költözés közben vagyunk. A bekötés erejéig átvittük a ZTE F668-as routert ott sikeresen működött minden, de mivel még pár napig a régi házba lakunk visszahoztuk, itt viszont netet nem ad, tv van. Esetleg valamit be kell állítani a zte kezelőfelületén? -
nimmrody
tag
válasz
#29810560 #70120 üzenetére
Betelefonaltam fel oraja, felvettek hiba uzenetkent. Igertek ezt taviranyitassal atkapcsoljak rovid idon belul.
Most jott az sms toluk mar kesz is. Bridbe modban van. Azota be tudok jelentkezni PPOE sajat routerrel.
Mukodik jol. Koszi a segitseget kellemes hetveget nektek!
-
törölt tag
válasz
nimmrody #70116 üzenetére
A DIGI eszköze még mindig ROUTER módban van. Amennyiben a saját routeredet is routerként akarod használni, akkor jó rajta a WAN dinamikus IP beállítás vagy egy nem ütköző statikus IP az ONT DHCP tartományában. (No, meg a DHCP-t is be kell állítani rajta, hogy IP-t tudjon osztani a rá csatlakozó eszközöknek.)
... de, ezzel a felállással - felesleges - kettős NAT lesz.Jobb, ha mégis átkéred BRIDGE módba az ONT-t.
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Par napja volt nalunk FTTH, (Bridge modba kerve, van sajat router)
Nem voltam itthon napokig most ertem haza, es nem tudok bejelentkezni PPOE-n keresztul a sajat routerbol ahogyan regebben mukodott.
Net van, az FTTH Digis eszkozbol szgepbe kozvetlen bedugva mukodik.
Allitsam at a sajat routeremnel dinamikus ip cim lekeresre es jo lesz?
köszi
-
leviske
veterán
válasz
sfdrakex #70109 üzenetére
Láttam, csak kentucky is jelezte és ő megkapta válaszként, hogy biztos rosszul állít be valamit és nála úgy is lett. Ez meg elbizonytalanított (na meg amiatt is, mert az üfsz szerint náluk nincs gond).
(#70110) slug: Köszönöm, azt hiszem korábban is a leírásaidnak megfelelően állítottam a routert amikor gyári firmware volt rajta. Az OpenWRT 18.06 ath79 tartalmaz egy minimális eltérést a leíráshoz képest (IPv6 negotiations nem checkbox, hanem legördülő lista disabled/automatic/manual opciókkal, ami eddig automatic volt, de most próbáltam manualt is), de ez nem akkora eltérés , hogy ne tudjam a többi pontot lekövetni.
A nyitóoldalon látom az IPv6 upstreamet ami ránézésre tartalmaz mindent, amit kell:
Protocol: DHCPv6;
Prefix Delegated: egy IPv6-os tartomány;
Address: IPv6-os cím;
Gateway: IPv6-os cím;
DNS_1: IPv6-os cím;
DNS_2: IPv6-os cím.A Network/Interfaces menüben pedig a WAN kap IPv4 és IPv6 címeket is, a LAN is kap IPv6 tartományt, a WAN6 meg ugye alias.
Magyarán a router szerint van IPv6 kapcsolat, csak mégis időtúllépéssel elszállnak az ilyen oldalak.
Traceroute és ping.
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Debrecenben a FÓRUM környékén valaki nem tudna kisegíteni egy krimpelővel? Pár kábelt kellene csinálnom. Bocs az offért, de ezért nem akarom 3-4k-t kidobni az ablakon.
-
leviske
veterán
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani TV jelszint csökkentéshez csillapítót?
Köszönöm
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest