- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Steve Howdy #70598 üzenetére
egyik port gigabit(1000) másik fastethernet(100) a
de a tv-k 10/100-as portal rendelkeznek, ez nem a szaki hibája hanem user error.GE felirat = 1000(giga)
FE felirat = 100(100-as nem gigás ) -
Met
nagyúr
válasz
viktorhu #70596 üzenetére
Veszel olyan fúrószárat ami viszi a betonvasat is pl. Makita Nemesis
-
viktorhu
veterán
válasz
s1999xx #70566 üzenetére
Megértelek, mert jellemző a digis szerelőkre a gányolás, én is beraktam már ide fotót, hogy hogy néz ki a lépcsőházban a digi új box-installációja és hogy a telekomé (a digi elődjének az fttb-kiépítése meg tényleg nagyon szépen néz ki, miközben az új digis box konkrétan az optikai szálon lóg a levegőben).
Attól egyébként én is mindig félek, amikor fúrok, hogy eltalálom a betonvasat
Azt hogy lehet kikerülni? Fémdetektort kell venni? Mondjuk nem barkácsolok sokat, de ha fel kell tenni valamit a falra, akkor muszáj előkerülnie a fúrókalapácsnak.
-
Patry0t
tag
válasz
Steve Howdy #70579 üzenetére
Énis így jártam, bekötötték az "óccó pici kínai" routerjüket, azóta wifi kb használhatatlan, hol 20-30Mbit-et mérek rajta, hol meg 0.2Mbit-et, már ha elindul a mérés.. A saját routeremmel nem volt semmi problémám..
-
-
mugler
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #70592 üzenetére
Igen, a gép alkalmas. Mint írtam a Telenor szerveréről megvan a 900/310-es sebesség.
-
válasz
mugler #70589 üzenetére
Akkor hirtelen jobb ötletem nincs, mint, hogy terhelési gond van valahol. Esetleg ha hajlandó vagy valamikor felkelni hajnali 2-4 óra között és mérni egyet, akkor megbizonyosodhatsz róla, mert olyankor a legkisebb a hálózati forgalom. Ha akkor jelentősen jobb lesz, akkor tuti ez a probléma. Minden esetre ha nem javul a dolog, azért mindenképp bejelenteném.
A géped elég erős a Gbit-es netsebességhez?
-
varso
tag
válasz
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
A gépednél gigabites kapcsolat épült fel? Szinte biztos vagyok benne, hogy az egyik kábeled rossz. Csak sima cat5 vagy csak 2 pár van bekötve vagy ilyesmi.
-
mugler
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #70588 üzenetére
Böngészővel és alkalmazással is mértem.
Amit linkeltél onnan letöltve mozilla-val, 16,2 MB/s a legtöbb amit mutat. -
válasz
mugler #70586 üzenetére
A tényleges letöltés is lassú?
http://ftp.fsn.hu/testfiles/Ezeket böngészővel mérted? Alkalmazásból sem jobbak az eredmények?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70583 üzenetére
Vajon hova megy az egyik és hova a másik?
-
adika4444
addikt
válasz
Hali!
Ha a Killer sebesség optimalizáló vagy milyen programja fenntvan, akkor attól is szabadulj meg, ilyen sebességnél csak lassít.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70581 üzenetére
Jobban megnéztem.
A GE feliratú LED világít a képen. Ezek szerint jó portban mér.Az mondjuk érdekes, hogy mind a két portba dugott egy patch kábelt.
-
-
törölt tag
válasz
Kicsit várni kell míg élesítik a központban az új Gigabites előfizetést.
Amúgy mindig dróton mérj! ... mert, a WiFi sebesség nem garantált.
+ Intruder2k5:
Ja! Igaz. Az ONT GE portjába dugtad a PC-t?
-
Steve Howdy
csendes tag
Sziasztok! Most kötötték nálunk is a Digit, 1000/300at pontosabban. Sajnos a telepítéskor nem voltam jelen, délutános műszak...
Ahogy hazaértem melóból egyből neki is láttam felfedezni mit hoztak, milyen a sebesség. Sajnos ez messze van a gigabittől.Mind pc-n kábellel (Killer™ E2500 Gaming + Intel® Gigabit LAN) + Cat 5e kábel, mind telefonon wifivel (Huawei mate 20 pro) közel ugyan olyan sebességet mértem, ez amolyan 100/100as net így ebben a formájában. (Előtte is 100as netem volt, Inviteles) Képeket csatolok a mérésekről, a telepített eszközökről. Tudna valaki segíteni mi lehet a gond?
-
-
törölt tag
Minden külön fizetős csomag esetén az illető csatornákat kódolni kell(ene), mert különben nem lehet őket elszelektálni a többitől. Ez is árnyalja kicsit a képet, mert a DIGI alapvető üzletpolitikája a Free To Air rendszerű TV adás.
-
west76
aktív tag
válasz
expander #70573 üzenetére
Nagyon messze nem járunk a megoldástól, azért a mai technológia fejletsége mellett már megoldható lenne, hogy összeválogatod a számodra szükséges csatorákat és csak azokért fizetsz, amit meghrendelsz, a többit persze nem is nézheted. Szerintem erre fele kell, hogy elmozduljon a piac, mert manapság már egyre kevesebben TV-znek a szó hagyományos értelmében. Kezd áttevődni ez az online tartalmakra. Szóval én azt várom, hogy ez megvalósuljon.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
expander #70573 üzenetére
Jogos a felvetés.
Tulajdonképpen elég lett volna a tv előfizetés dijján változtatni az új csatornák indokával.
Csak új került be, vagy ki is került valami, nekem csak net elérésem van, így nem vagyok képben, hogy milyen csatornák vannak a digi nél.De így sem panaszkodom az emelés miatt, mert amikor kötöttem a szerződést, akkor 500 asra kötöttem 4800 ért havonta, majd csökkentették az árat és emelték a sebességet, tehát még az eredeti ár alatt vagyok jóval.
-
expander
senior tag
válasz
Core2duo6600 #70568 üzenetére
es en miert fizessek a story4-ert, meg a paramount channelert, amikor sosem nezem ? miert nem lehet ezeket kulon filmes csomagba tenni, es csak te fizetnel erte...
erted mit mondok... biznisz iz biznisz
-
Geth
veterán
válasz
Core2duo6600 #70568 üzenetére
Ez egy átgondolt üzleti terv, az érvek kimondottan tetszenek
-
Core2duo6600
veterán
Amúgy én azt csinálnám a szolgáltató helyében, hogy ezeket a spéci sport csatornákat mint spiler 1,2 stb... külön minicsomagba raknám, külön előfizetéssel mint az HBO adók, és akkor tényleg csak azok fizetnének érte, akiket érdekel.
"Szabadon" a normál csomagba elég az Eurosport 1 és 2. -
zsolt501
nagyúr
No úgy néz ki, hogy teljesen megszűnt a net szakadozás Szeged felsővárosi részen az utóbbi időben, oly annyira, hogy már a 7-8. napon sem szakítja meg a Digi a netet, hogy új IP-t kapjak ( nem mintha ez annyira hiányozna nekem ).
-
forten
aktív tag
Általában,az ilyen:
"-na,majd én megmondom,kiosztom,elküldöm,jegyzőkönyvbe vetettem" emberkék a valóságban, semmit nem szoktak csinálni.Ha, mégis elfordul az ilyesmi,az vessen magára,de úgyse fog. -
pw12345
aktív tag
válasz
herdsman12 #70561 üzenetére
Nézd, írhatnám, hogy tapló, de fogalmazzunk inkább úgy, hogy trendi, nem PC (illetve PC, nem MAC, csak nem úgy PC, sz'al érted...), maradjunk, annyiban, hogy közélet ihlette stílus. Egyébként te minek neveznéd azt a nyálverést, amit pl. a Spílerek hiánya miatt kapott korábban a Digi?
-
pw12345
aktív tag
válasz
qnadam #70559 üzenetére
Korábbi tapasztalatból okulva a kábelt én húzom, az arc csak hozza, végszereli, méri, stb. Ide is ketten jöttek: az egyik őrizte a kocsit, mobilját nyomkodta, stb: nyilván ő volt a sofőr...
Másik alkalommal, meg lent a dobozt, kötni, mindig csak egy tag jött be, még fűtést is, pedig oda többen kellettek volna: olyan is lett.
Nem, azért vágom ki, mint a macskát, mert nem tud magyarul, hanem, mert elkezd önálló elképzeléseket megvalósítani, értsd, összebarmolni mindent, úgy, ahogy, azt hiszi majd jó lesz (neki, mert hamar végez).
Hidd el, ahogy én kiteszem, neki is rossz napja lesz. -
válasz
pw12345 #70558 üzenetére
oszlopról családi házba kötni például ketten jönnek. fttb-ftth átálláshoz még nem volt személyesen szerencsém.
miért ne jönnének ketten? ha már a fenti példánál járunk, a nyolcvanéves Mari nénitől nem lehet elvárni, hogy segítsen kábelt húzni. amikor nekem a lépcsőházban kötöztek át százról ezerre, akkor ketten jöttek magyarok magyar rendszámos autóval. családi házhoz román rendszámos autóval jött két aradi arc, egyikük tudott magyarul, másikuk viszont folyékonyan angolul. persze elzavarhatod azt is, aki nem tud magyarul, de attól nem neki lesz rosszabb.isp grade nathoz a 100.* tartomány van kiosztva, azt szokták használni a szolgáltatók is.
-
pw12345
aktív tag
válasz
qnadam #70556 üzenetére
Ebbe a lakásba garantáltan csak úgy jön be. Mi az, hogy jönnek? Hányan? Egy nyomorult is sok volt a létrával, mikor a rezet kötötték, úgy a Diginél, mint a UPC-nél. Hány román kell egy villanykörte kicseréléséhez?
Konkurens hálózatokon, tré, jú, hogy működik a NATolás, ha van, ott is 100-as a kezdő szám?
(#70557) balhmm Nem is én reklamáltam az áremelésen, azt mondjuk érdekesnek tartom, hogy egységesen emelnek, de sávszélt nem emelték 500-ra B-n...
-
balhmm
tag
válasz
pw12345 #70553 üzenetére
Nem mondhatom, hogy csak profik jönnek, de hidd el a nagyobb része az és nagyon gyorsan, jól végzik a munkájukat! Sőt a nagyobb része annyira román, hogy konkrétan csak magyarul tud... az árazástól.. digi megveszi az invitelt. Indulna, de kiderül, hogy jajj ez így nem mehet. Digi árat emel, konkurabcia boldog, mehetnminden tovább.. persze nem mondom, hogy politika van mögötte.. amúgy a digi már rég emelt árat, szóval nincs itt gond
-
pw12345
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #70549 üzenetére
Konkrétan azért drágult, mert jó egy éve, az összes focibuzi (mind a 12000, a maradék 8,5 millió lakosból), azon rinyált, minden létező fórumon, hogy nincs Spíler1, 2, 8 a Diginél, nem látják a PL, BL, XL, 2XL, stb. meccseket és mennek át a konkurenciához, mert a Digi egy XAAAAR (azóta, azon megy a siránkozás, hogy mennek át Flipre, mert nem érdekli őket a sport és ott jobbak az adók).
Na, most lett, ezt, meg a hálózat bővítést, átépítést, mobil indítást valakinek ki kell fizetni. Nem tudom feltűnt-e, hogy a kenyér, a zöldségek és kb. minden más is drágult az előző év azonos időszakához képest?
Te pl., azon nyavalyogsz, hogy nem használod a 200-at sem, más meg, azon, hogy csak 700-at mért. Ismerős?
Én meg k..a jól el volnék réz kábelen, box nélkül, ha nem csesztetnék. Így meg szophatok a sz..tt, q..
ONT egységgel, telibe ....tt kábelekkel, meg a többi ...sággal.Mindenkinek más a prioritás.
Meg nem kívánság műsor. Gyereknap is még odébb van.Most had sopánkodjak én is, ha már mindenki más is:
Ez most komoly, hogy románokat küldenek ki? Ne őrüljenek már meg! Így is herótom van a dobozolástól, kábelezéstől, ha idetéved valami magyarul nem tudó dák,
hogy saját hülyesége alapján barmoljon, az ONT dobozában viszem vissza nekik az ürgét, megetetni az ügyfelessel: hogy ez így nem működik,
és nigériait, ukránt, nyüszétet, gagauszt, Hegyi-Karabahit, meg albánt se küldjenek. Valamint enoki, kecsua, szanszkrit, óhéber, piréz, arámi, kantoni, klingon és hasonló anyanyelvű munkatársak is felejtősek. Azokat küldjék a szlovákokhoz, hátha értenek bocsiul.
Eddig úgy tudtam, hogy az a moldáv, amelyik beszél magyarul, az a román. -
mugler
csendes tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezném, hogy az egy hete bekötött Diginet 1000 FTTH internet eléréssel a speedtest.net-en, miért, csak a Telenor szerverén mérve tudok 800-900 Mbps letöltést mérni. A többi szervert választva a Digi-vel együtt, jóesetben éri el a 300Mbps-t. A feltöltés az tökéletes. Ez így rendben van? Azért érdekes, mert két házzal odébb pl. a Digi szerveréről mérnek jó értékeket:
-
balhmm
tag
válasz
gyáliSanyi #70549 üzenetére
De az első 3 hónapban csak 3000 ... szoval ez az akcio.. amugy, ha huseg nelkul kotod, akkor is 5999.. csak akkor nincs 3 hónapig a 3000
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Most tényleg azért drágult 2225Ft-ról a net 3100-ra, mert új TV csatornák jöttek a csomagba? Vagy kaptunk még valamit rá kedvezménybe a 300MB feltöltésen kívül? Szerntem sokan nem használtuk ki a 200-at se.
Ezt a Digifull 5999Ft 1év hűségidő kedvezményt se értem, hogy 6450 hűség nélkül. Az szinte nem nagy különbség.
-
balhmm
tag
Szia. Ha bármi kérdésed lenne, akkor gyere be nyugodtan hozzánk gyarmaton a Blacktip informatikába (hivatalos digi parnerek vagyunk), ha gond lenne a szereléssel, akkor is szólj nyugodtan, bár jelenleg több a pozitív vélemény szerencsére. Egyébként az itt ajánlott routereket tartjuk készleten folyamatosan, ha esetleg tesztelnéd valamelyiket
-
Lefty
addikt
válasz
trebrona #70539 üzenetére
Basszus, értelek. Hogy ez mekkora ötlet hallod
Nem fogtam fel elsőre. Amilyen egyszerű olyan nagyszerű, én hülye meg már bontani akartam majdnem. A tv jele nem fog nagyon romlani amúgy ha még pluszban elvágják és hozzátoldják az ONT-hez?
Ha jól értem, akkor belülre felszerelik az egységet, amibe megy az optikai kintről, ez ugye bejön az utp helyén. Majd az egységbe dugnak egy koaxot, azt kivezetik az optikai mellett a folyosóra, és azt összekötik azzal, ami megy be a lakásom falába.
-
Lefty
addikt
Hello,
eljött az idő a mi lépcsőházunkban is, hogy a Digi behúzta az optikai kábelt és cserélné az utp kábeleket, amik a lakásokba mennek. Ma jöttek ki hozzám, aztán derült égből villámcsapás volt, hogy a tv is az optikaival jönne. Van egy kis csak lakásba szerelhető egység, amibe befut az optikai és továbbosztja a netet meg a tv-t koax-szal. Erről előzetesen semmit nem mondtak. A gond ezzel csak, hogy a koax a lépcsőházból a lakásba már a falban jön be, egy tégla lakásról van szó. Nálam végig a falban el van vezetve a koax és ott jön ki, ahol a tv van. De ugye nekik ebből az egységből kéne a koax-ot osztani... hát mondom nagyon fasza gyerekek.
Most vagy a nappaliba elviszem az optikait a tv-ig, ahol a koax kiállás van, ami vagy 10 méter csak légvonalban az ajtótól, hát hogy hoznám el oda esztétikusan úgy, hogy nagyon hajlítani sem lehet? Sehogy. Marad az, hogy ahol most bejön az utp, azt cserélik optikaira, csak hogy fog a falban futó koax kábelem csatlakozni az egységre? Azt mondták, hogy akkor egy ~10cm-en bontsam ki a falból, hogy rá tudjanak csatlakozni. Az a jó, hogy fingom sincs hogy a falban merre megy miután bejön, és akkor ott az áram, a kaputelefon vezetéke is. Most verjem szét a falat az ajtó körül, hátha megtalálom?
Ezt ők így komolyan gondolják? Volt valakinek ezzel tapasztalata? Szerintem a legtöbb helyen a falban viszik a koax-ot.
-
varso
tag
válasz
#29810560 #70531 üzenetére
Akkor ezek szerint érdemes majd Switch-et beszerezni, vagy az ONT-ot Bridge módba helyezni és egy saját router-t beüzemelni! Mondjuk nekem nem fontos a Wifis sávszélesség, nálam a kábelen lesz majd a lényeg!
Egyébként Balassagyarmaton 2 db román Digis autóval járó emberke köt. Ezek beszélnek már magyarul, vagy ezek is olyanok mint azok a román kollégák akik a hálózatot építették ki, hogy csak román és angol nyelven beszélnek?
-
törölt tag
Az említett fórumozó azt tapasztalta, hogy nem routol az ONT a két portja között mint lokális LAN hálózati portok között, de persze az Internet irányába mindkét port oda-vissza él.
(Gyanítom, hogy az FE port a VoIP (nomadikus telefon szolgáltatás) "telefonjának" csatlakoztathatósága miatt került az ONT-re, mert így logikus, hogy nincs átjárás a GE és az FE port között. mert nincs is rá szükség.)
-
Laccoss
addikt
válasz
Highground #70529 üzenetére
LAN portba átdugtad a routerednél az ONTből jövő kábelt?
-
4Grider
félisten
válasz
Highground #70527 üzenetére
Ha tuti, akkor a routered ip címét át kell tenni 192.168.100.2-re áttenni AP módra (ellenőrizni, hogy a DHCP kikpcsolt rajta) és LAN-on összekötve az ONT-al menni fog a WLAN rajta. (Meg a többi LAN portjára is dughatsz valamit.)
-
4Grider
félisten
válasz
Highground #70525 üzenetére
Először nézd meg az ONT-on, hogy milyen hálózatot ad. Ha nem a 192.168.1.0-át, akkor nem lesz jó. Egyben kell legyen a kettő, ha nem routerként használod a routered.
-
adika4444
addikt
válasz
Highground #70523 üzenetére
Hali!
Jól érted, igen.
Beállítani úgy kell, hogy mielőtt az ont-tal összekötöd, állítsd át AP módba (elvileg a router menüjének rendszer részén van erre mód), meg a LAN IP-jét állítsd át mondjuk 192.168.1.253-ra ha az ont a 192.168.1.x tartományból osztogatja a címeket.
-
Highground
aktív tag
válasz
4Grider #70522 üzenetére
Először is köszönöm a segítséget! A flh./jelszó ott van az eszköz (ezek szerint ONT) alján, csak ezt a srác nem mondta
Ha nem akarok variálni telefonon és jól értelmezem amit írsz:
Fogom, kihúzom a pitlibe a routert, bedugom az UTP-t közvetlenül a gépbe. Megfogom a kis Asus routeremet, odaviszem az ONT-hoz és összekötöm a második sárga porttal ott az ONT mellett közvetlen? Utána hogy fogom elérni a routert? Ugyanígy elérem majd innen a gépről? Csak mert gondolom valahogy be kellene állítani... vagy azt előtte kell megtenni? -
4Grider
félisten
válasz
Highground #70520 üzenetére
A képeid alapján NEM a saját routered építi fel a pppoe kapcsolatot, hanem a Digi ONT. Így az csinál egy saját hálózatot, majd erre csatlakozva a saját routered egy másikat. Tehát kétszer NAT-oljátok a csomagokat. Ez simán okozhat lassulást.
Ha saját routert akarsz használni Wifi-re két dolgot tehetsz:
1., Átkéreted a Digi telefonos ügyfélszolgálatán az ONT-ot bridge módba és a saját routeren beállítod a pppoe kapcsolatot.
2., Hagysz mindent így, és a saját routered WAN portját nem használod (helyette az egyik LAN lábával köötd össze az ONT-al), hanem bekonfigurálod az ONT-al közös alhálóba, saját adminisztratív ip címmel és kikapcsolt dhcp-vel.
Szerk.:
Az ONT alján nincs wifi jelszó? -
Highground
aktív tag
Ja és még egy plusz hülye kérdés: A srác egy mukkot nem mondott arról, hogy az ő eszközük Wifi-jére hogy tudok felcsatlakozni
Mert azt mondta, most az is osztja a netet Wifi-n. A "gyári" jelszó kell hozzá amit a Digi adott anno a nethez, vagy más?
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Most kötötte át a Digi az új optikai kábelét és tette be a Huawei eszközét nálunk. Egyenlőre azt kértem, hogy állítsa be úgy az ő eszközüket, hogy a jelenlegi wifi-s routeremet tudjam használni (Wifi miatt), mert az övék ahhoz képest gyenge (szerelő is azt mondta).
Egy ASUS RT-N18U routerem van. Már a bekötés után kicsit döcögve indult a dolog, mert valamiért a routerem nem akarta (átszerelés előtt gond nélkül ment) "felismerni" az új netet. Kábelt érzékelte, de a netet nem. Aztán nyilván megpróbáltuk router nélkül közvetlen a gépbe és simán működött (750-900Mbps). A srác elment, én próbából visszadugtam a routert és rögtön ment. Biztos kellett neki egy kis idő vagy nem tudom
Viszont! Amíg a kábelen közvetlenül jön szépen a 700-900Mb, addig routerrel csak 300-400 körül mozogA feltöltés az oké mind a kettőn. A srác annyit csinált a routeren, hogy a WAN résznél átállította "PPPoE"-ről "Automatikus IP"-re. Kell esetleg még valamit állítani, hogy javuljon a sebesség LAN hálózaton? Csináltam pár képet a jelenlegi beállításokról: Kép1, Kép2, Kép3, Kép4
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
F74
csendes tag
Sziasztok !
Ezt olvastátok?
https://www.hwsw.hu/hirek/60079/digi-kompakt-mobil-dijcsomag-telefon-internet-teve.html -
Jó neked...
Itt az a csúnya, hogy a tavaly április 11-re kiírt optikázás előtt néhány nappal, a környéken már ténykedtek szerelők adott okból, aztán hirtelen eltűntek és azóta sem történt semmi.
Továbbra is DIGI LAN és koaxiális kábel lóg a szekrényben a Telekom és Flip optika, valamint a UPC koax (optikát húznak fel a pincéből és be a lakásba, ha valaki olyan gyors netet kér, ami már azt igényli) mellett. -
varso
tag
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy a DIGI mostanság milyen Huawei-s ONT-ot ad? Számíthatunk arra, hogy esetleg 4LAN portosat kapunk, vagy felejtsük el és békéljünk meg a 2LAN portossal? Balassagyarmaton most tucatszámra kötik a házakba az optikát, és elvileg Huawei tipusú eszközöket osztogatnak!
-
Drenadar
veterán
-
-
válasz
Drenadar #70502 üzenetére
2 hete érdeklődtem ügyfélszolgálatosnál Újpest kapcsán, semmi érdemi infó, ami elég lelombozó annak fényében, hogy hozzánk tavaly áprilisra volt kiírva az optikázás - konkrétan a házban is kint volt a tájékoztatójuk, hogy április 11-én jönnek -, de azóta sem történt itt semmi.
-
-
Drenadar
veterán
Bocsi, hogy megint bekérdezem... de Újpest központban tudni már valamit, hogy mikor lesz 1Gb? valahol már haladnak a fejlesztéssel? a mi panelünkben csak a 100as a max.
-
Patry0t
tag
Próbálta valaki a digi által hozott ZTE routereket wifiről használni? Korábban a saját TP-LINK routereimet használtam, mindig stabilan jött a jel. Amióta bekötötték az 1Gbit-es netet és hozták ezt a szutyok kínai routert, azóta a wifi kb használhatatlan.
Tipikusan este 19:00 és 22:00 közt annyira ingadozik, hogy van, hogy még a speedtest-et se tudom betölteni. A mérésig el se jutok, vagy ha igen, akkor ilyen 0.2-0.5Mbit-eket mérek. Úgy kell elképzelni, hogy 5 percig minden jól megy, stabilan jön 20-30Mbit, aztán egyszercsak leesik 0.2-re és percekig ennyi, aztán megint feljavul aztán megint leesik. Korábban TP-LINK-jeimmel nem volt ilyen problémám..
Valaki járt már hasonlóan? Hogy oldódott meg a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest