- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz
pachito #8140 üzenetére
Amíg nem vagy Trusted a d2jspn (nem emlékszem már pontosan mi a megfelelő szó) addig egy moderátor a d2jspről (erre sem emlékszem hogy hívták,de vannak erre külön emberek ott) bemegy a játékba és ha eladsz akkor a cuccot neki adod át. Ő pedig akkor adja át a vevőnek amikor utalta az FG-t (hogy neked vagy a moderátornak már nem emlékszem több mint 10 éve voltam ott szerintem utoljára).
Ki van találva.... Én nem szeretnék jódarabig visszamenni d2jspre(aztán, hogy ezt betartom e vagy nem nem tudom).
Egyrészt már nincs meg az accountom (poénból próbáltam jelszóemlékeztetőt kérni, de nincs hozzácsatolva (már?) ) az emailem.
Ami a lényeg, hogy szerintem a d2jsp elveszi a d2 igazi élményét, legalábbis részben.
Nem durran el úgy az ember az örömtől amikor leesik egy unique diadem, ha FG ből fórumon is meg tudja venni.... Persze lehet azzal érvelni, hogy hát de a játékban is lehet tradelni.
Nem tudom én eleinte nem megyek vissza d2jspre az tuti. Megpróbálom játékon belül a dolgokat, szerintem úgy élvezetesebb. Nem biztos, hogy egyetért velem mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest