- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
"Nem látok bele senki lelkivilágába." - lehet ez jobb is igy
Nagyon regen, valahol a megjelenese koruli evekben jatszottam a D2-vel, mielott jott a D3 felraktam, de mar marta a szemem az osregi grafika, darabos animaciok. Aztan most a D2R elott megint felraktam, es igen jol szorakoztam vele, igy beneveztem a felujitasba is.Az eredeti D2 es a jelen kozott viszont egyedul a D3-al jatszottam huzamosabb ideig. Megvettem a nekro kieget is hozza, de akkor mar benne volt tobb, mint 1000 oram, untam is. Hiaba volt ott a GD es a Titan Quest, a Van Helsing, meg a sztorijat se fejeztem be egyiknek sem. PoE-t szinten probaltam, de az se jott be tulsagosan. Az ujak meg siman dragak ahhoz, hogy utana el se inditsam oket, demo meg ugye nem mindbol van.
Titkon remenykedek, hogy legalabb singlere fog jonni free respec mod, illetve instance-olt drop
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest