Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Kezdő nekróként én mindig Iron Maidennel öltem Diablot.
Így is úgyis eltalál legalább sebződjön a rohadék....
Ajánlom kipróbálásra. El fog fogyni egy idő után...
Csak te bírd potion-nel...
Jamost látom, hogy Baal-lal szívsz...Ott Revive+Iron Maiden működhet. Éleszd fel a magas szintű szörnyeket és azokkal menj be hozzá. A Blood Lord-ok egész jól bírják ellene.
-
Cyberbeni
addikt
[link]:
1 Tal Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor of same type
The number of sockets created will vary. The item must be normal and unsocketed. Low-quality items and superior items do not work. The item gets 1-4 sockets, randomly. However, the number of sockets is then restricted by the maximum number of sockets that base item with that ilvl can have. The chance to get X sockets in most armor is 1/4 (I.E: Mage plate has a max of 3 sockets, so it has a 2/4 [1/2] chance to get 3 sockets). The base of 6 was used in the ratios for all the above mentioned areas.@Blizz: nem, sima mobokat ölve jobban jön az xp: [link] (plusz 24-en ancients)
vagy ez is kb ugyanaz: [link] -
bolcsodal
addikt
Ha gondolod összefuthatnánk. Nagynéha vagyok csak fent, de régi motorosként én is sokat játszottam korábban.
Dobj PÜ-t ha fent vagy BNet-en rádkeresek.
Vagy kreálok pályát. Rutinszerűen kukk/hun pályán szoktam tolni single-ben. Régen elvesztettem az érdeklődésemet a sok újonc iránt...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest