- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
-
LOGOUT.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14122 üzenetére
de jó hogy írtad ezeket, köszi
épp most nézegettem, és pislogok, hogy a gear-ből jövő -60% poison res mellé betolom a -61% lower res-t (1 hard point, lev16) és a poison immune Griswold Tristram-ban még mindig sebezhetetlen. marad a corpse explosion rá, de az meg lassú/macera.
durva de a Fury Druiddal egy sima decrepify bármi immunitást elintéz (az ugye phys immune-t felez), ezzel szemben pont a poisonállóság megtörésére nincs fegyver a nekrónál? jó ez gondolom by design, hogy ne legyen túl op.
a tanulság ugyanaz számomra is, mellé kell tenni a summont és kész, van 29 szabad skill pontom level 87-en, az pont elég a summon ágra (20 raise skeleton és 1-1 minden másra fire golemet kivéve), és még marad is egy a bone armorra, amit eddig kihagytam (gondolom érdemes).
bizony, a bramble offolása nobrainer, simán nem éri meg, ezt már írtam én is. nem kell a dmg, a facet-ekből is azért vettem -5/3 esetleg 4-est mert felesleges pár plusz százalékért annyit költeni, úgy gondoltam a res csökkentés többet ér.
és biza, nem immune-ok ellen vsz igaz is, bár annak utána kéne néznem, hogy milyen poison res-ekről beszélünk amiket meg kell törni. esetleg a facetelt -45 és -55 death web között pont ez a nagy különbség, ami miatt utóbbi botrányosan drága? mivel a lower res felső korlátos (-62% lev 19 és 20-on is, felette gondolom max 1-1-et nőhet), a többi 3 lyukasztható cuccból jövő max -15%-kal együtt a maxos web már sebezhetővé tesz kvázi mindent?
szerk.
közben rákerestem, ezek alapján jóval bonyibb a szitu és meglepő módon megint kiderült, hogy még van mit tanulnom a játékrólröviden: immunitás ellen 20%-os hatékonysággal megy a lower res, azaz élből max -13%-ot vesz csak le, és a facetek/itemek nem működnek csak megtört immunitás esetén. bummer de legalább nem kell maxos death web-et hajtani, az csak a (már) nem immunisok ellen jó a plusz dmg miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest