Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz zsirfecske #14124 üzenetére

:R

igen, lower resist -13%ig mukodik, a facet es a death's web a maradekra. erre mondtam, hogy nagyon sok immun fog maradni.

technikailag tembora a regi 1.00/1.04es nova sorcnal is gyorsabb lesz players 1ben, emiatt kene az enigma. gondolom emiatt is draga a fullos death web, van olyan level85 area ahol emlekeim szerint nem spawnolhat immun, na ott tempora a nekro players1ben verhetetlen. mondjuk death's web eleve nagyon ritka ha jol emlekszem, kb a death's fathorn szintje.

egyebkent blaszfemia, de szvsz lehet, hogy 20 RS + 20 SM jobb megoldas, es a poison daggert nem maxolod. lattam 20 pontos CE varianst is egyebkent de ha valaha lesz enigmad jobban jarsz a csontvazakkal.

1 pont bone armorra ugy emlekszem eleg sokat segitett, de nekem csak golemem es csicskam volt, skeltonok azert jobbak addnak.

wolf druidabol nekem fire+poison volt phys harmadikkal, plusz a decrepfy. kb egyetlen melee kari ami stabilan viszi players8at all contentre, pont amiatt, mert van harom agas variansa.

Új hozzászólás Aktív témák