- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13331 üzenetére
melee karikat nagyon kéne erősíteni, emiatt én szeretném ha élő maradna a game és érkezne a balance. az ias bug is végre jó volt, erre patch-elték
wm2:
pont ez az, hogy aki farmol idegből, az úgyis pala vagy sorc, aki meg játszana neadjisten egy egyedibb melee karival, de nem akar szenvedni, legalább annak adhatnának valamit végre.level 72 a barbim hell közepe felé, soloban kínszenvedés lett volna, szerencsére volt pár önzetlen ember aki húzott kicsit, ez így gáz. persze vannak budget frenzy stb buildek, de addig is eljutni... juteszembe van aoe skill, a war cry, lol. én azzal toltam végig, amúgy elég hatékony amíg bírja a dmg, meg a mana (insight csicsó, de így is folyton potizni kellett).
MutantZombie:
nem akarok it flame-et, értelek, de a balance az balance, nem miattam vagy az én véleményem miatt szokták csinálni, hanem hogy a játék legyen jobb általa.barb esetében igazad van, de ott sem az über op grief-et kéne nyomni hanem a kari skilleket tápolni kicsit szvsz.
amúgy meg egyetértek, amazon-t is bőven tápolhatnák bizonyos ágakon, meg druidot is stb. ez a balance.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest