Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Undeads, Mummies skillerek nélkül Black-el sivatagban az ám!
Most uppoltam a Zakám picit jobb lett a pofon. :-) Hell Diót egyedül low resistel meg Black-el és hokifos csicsóval nem merem (csicsó dollok ellen jó csak, de ott nagyon kell). Igen, itt segíteni fognak. Én is viszonozni szoktam, pl. Ancients. Ez egy ilyen játék. Ezért is szeretek csapatban dia/baal runozni, miközben amúgy masszív szólós vagyok. De csapatban egy run vagy über egészen más. Követ dob az állóvízbe és itt lehet igazán érezni, hogy miért is mondják sokan, hogy ez is egy csapatjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HP 2530 -48G J9775A -48port - Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most uppoltam a Zakám picit jobb lett a pofon. :-) Hell Diót egyedül low resistel meg Black-el és hokifos csicsóval nem merem (csicsó dollok ellen jó csak, de ott nagyon kell). Igen, itt segíteni fognak. Én is viszonozni szoktam, pl. Ancients. Ez egy ilyen játék. Ezért is szeretek csapatban dia/baal runozni, miközben amúgy masszív szólós vagyok. De csapatban egy run vagy über egészen más. Követ dob az állóvízbe és itt lehet igazán érezni, hogy miért is mondják sokan, hogy ez is egy csapatjáték.