Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz bobglad #11022 üzenetére
Hát igen, 1000 dps felett kb minden +10dps +10m-t jelent az árban, aztán 1080 felett meg még jobban bedurvul.
Ha low budgeten vagy, akkor Slorak + Oculus lehet a jó választás. Előbbiből természetesen az Energy Twistereset kell keresni a random rajta meg lehet socket, loh vagy apoc.
Persze így a 2.73 as eléggé esélytelen, de a 2.5 is jó már.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
persil
nagyúr
válasz bobglad #10590 üzenetére
"Landing a Critical Hit has a chance to increase the vortex effect"
--->
"While your vortex is at the maximum stack count, Critical Hits have a chance to spawn a lightning tornado"Critelni kell, hogy 3-ra stack-elődjön és utána jön maximum stack-en a tornádó szintén crit-ből.
"Genius"
Szrk.:
"Most ha te magadnak rakod össze a geared számolás nélkül, erre mit érveljek?"
Arra gondoltam, hogy kioktatsz valamiben, amit pontosan tudok, majd leírtam, hogy a 90%-kal ellentétben nem a netről bemagolt breakpoint faszságon rágódok, hanem saját tapasztalatból játszom.
Erre te leírod, hogy "genius" mintha leiskoláztad volna a kis idiótáját.(ez lennék én)Szrk2.:
Nem az a baj, hogy tévedtél, az előfordul mindenkivel. Az a baj, hogy felette 2 sorral engem oktatsz ki olyasmiben, amit könnyen elképzelhető, hogy legalább annyira, ha nem jobban tudok, mint te. És még nagy cinikusan kapok egy géniusz jelzőt is. Ez a baj.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cyberbeni
addikt
válasz bobglad #10584 üzenetére
Annyi crit kell, hogy 3 stacket könnyen össze tudj szedni SW-re. Ezen kívül csak az attack speed nélküli sebzés számít. (Persze ez legkönnyebben crittel növelhető)
Egyébként meg ha nem criteled a mobokat, és ezert át kell menned rajtuk mégegyszer, azt hívják szívásnak. Szóval nem szabad eszetlenül építkezni.
Egyébként én 2.0 aps-el simán el vagyok MP3-on (nerf óta nem nagyon játszottam/változtattam a wizardomon), csak megint az van, hogy ésszel kell a dolgokat csinálni.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bobglad #10585 üzenetére
Márpedig az vagyok, méghozzá jó sok hónapja már(úgy egyébként a játékot megjelenés napján kezdtem), úgyhogy mindenféle nagyzolás nélkül azt hiszem én pont nem az vagyok, akit most meg kell tanítani a(z egyébként netről betanult 2.75es breakpoint-ú) atk speed fontosságára.
Nem mellesleg egészen tegnap estig 1.7atk speed-del mentem és pl Bird el tudja mesélni, hogy mennyire volt hatékony/hatástalan a karakter. A trükk annyi, hogy nem netről magoltam be a critmass build működését, hanem magamtól raktam össze a gear-t és hozzá a build-et, hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz bobglad #10573 üzenetére
Nem kell ezt túlpörögni! A chc*chd szorzatot kell maximalizálni ha ezt a két jellemzőt vesszük alapul. A teljes sebzést ami critelésen kívül összejön (1+chc*chd)-vel kell szorozni, ahol a chc és chd "standard" szám és nem százalék (pl 25% chc az a képletben 0,25).
Barbár. Összesen (értelmesen) 46% chc szerezhető itemeken felül és skillenként ennél is több. CHC források:
Alap: 5%
Follower (íjász): 3% skillből
Weapon mastery: 10+ (axe vagy mace main hand fegyvernél)
Ruthless: 5%
Battle rage: 3% (lehet 10% is, de az nem igazán praktikus rúna szerintem)
WotB: 10%
Overpower: 10%Hammernál erre jöhet még fury/5% chc is. 100 furynál ez +20% (passzívval növelhető még a max fury, így akár +24% chc is lehet hammeren csak skillezéssel).
Az itemeknél a chc forrásban ki lett hagyva szerintem a skillspecifikus chc növelés (bár az csak értelemszerűen egy skillre működik). Chc növelés lehet a seismic slam, overpower, ww és revenge skillekre. Itemben serezhető pajzson (amx 8?), Stone of jordan gyűrűn (max 7%) , Skull Grasp gyűrűn (max 6%), Mara amuletten (max 7%)
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
bobglad
csendes tag
válasz bobglad #10572 üzenetére
Egy kis kiegészítés:
Crit Damage és Chance
CHD fegyver és egyéb itemmel növelése
Critical Hit Chance (CHC) és Critical Hit Damage (CHD) többféleképpen növelhető. Elsőként itemek segítségével. Sok tárgy megnöveli a játékos crit hit esélyét. Ezek a növekvések százalékos alapú és lapos értékűek. Tehát, ha egy játékosnak 5% crit hit esélye van, és talál mellé egy amulettet, ami +5% CHC-t biztosít, a két szám összeadódik, nem pedig szorozódik, így 10% lesz a CHC esélye.
Damage érték növelése
CHD értéket itemekkel, skillekkel és passzív képességekkel lehet növelni.
CHD kiegészítő hatásokat ruházhat különböző tárgyakra, az alábbiaknál:
1-handed weapons. /Egy kezes fegyverek
2-handed weapons. /Kétkezes fegyverek
Gloves
Rings
Amulets
Follower Specials /Követő különlegességek
Bizonyos Legendary itemek
Ráadásként, ha egy Emerald-ot rakunk bármilyen fegyver socketjébe, az megnöveli a CHD-t 10%-tól kezdve (Chipped gem) egészen akár 100%-os bónusz damageig (Radiant Star gem).
CHC az alábbi tárgyakban jelenhet meg:
Bracers
Helm
Ring
Glove
Amulet
Off-Hand itemek (pl.: shield / pajzs vagy mojo)
Bizonyos Legendary itemek különös slotokban
Sok skill és passzív képesség is ad fontos bónuszokat, mint pl (CHC esetében) a Barbár Weapon Master, 10%al növeli a CHC-t ha egy Axe/fejszét használ. Hasonlóképp a Démonvadász Archery passzív képessége 50% CHD-t ad, amikor crossbow-t visel, de hand crossbow esetén 10% CHC-t ad.
Egyensúlyozás, CHD versus CHC
Átlagosan az extra damage alapja (azaz, nincs beleszámítva a skill és stat bónusz) a crit hiteknek az CHD%*CHC%. Tehát az optimális stratégia a teljes CHD növelésére, az az, hogy azt a statot kell fejleszteni, amelyikkel nagyobb bónuszt szerezhetünk, százalékosan mérve: nagyobb növekedést ad, mint az előtte levő értéknél. Példaként vegyünk egy játékost, akinek 25% crit hit esélye van és 60% extra damaget okoz, és választania kell hogy 10% CHD-t akar hozzáadni, vagy 5% CHC-t.
Alap CHD = 0.6 * 0.25 = 15% extra damage
10% CHD esetén ( 1/6-os növelés az előző értékhez képest): 0.7 * 0.25 = 17.5% extra damage
5% CHC esetén (1/5-ös növelés az előző értékhez képest: 0.6 * 0.3 = 18% extra damageA Critical hitek alapból 50% bónusz damaget sebeznek, azonban ezt és a critical hit esélyét növelni lehet különböző skillekkel és felszereléssel
Forrás: diablohungary
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz bobglad #10569 üzenetére
Igaz, amit írsz, csak egy apró kiegészítés.
A dps, az dps, ami ki van oda írva az pont ennyit jelent.
Dps=/=Dmg(sebzés/másodperc vs valós sebzés)Tehát,ha csak crit szemszögből nézzük, akkor a 120k 20% crit chance-szel így is úgy is több 40k-val mint a 80k 50% crit chance-szel, mivel ez bele van kalkulálva. Előbbi 1 másodperc alatt több sebzést ad le, tök mindegy, hogy kevesebb a crit chance. A képlet akkor borul, ha minden mást(skillek, playstyle, proccok blabla) beleveszünk.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz bobglad #10555 üzenetére
Hát, nekem nincsen chc az amun, mégis 120 k dps-em van monkkal. Persze lesz majd, de eddig az érdemesnek vélt amu bidjeimet mindig elbuktam. 170M pénzem lenne rá, de nekem kell amura legalább: 150 dex, 700 LoH, 8% chc, 70% chd, s lehetőleg valamilyen resi, vagy armor is jó lenne, bár nem must. Tegnap lecsúsztam egy bidről, bár valahol 120M felett vitték el, pedig az lett volna az ideális cucc nekem.
I am having fun staying poor.
-
bobglad
csendes tag
válasz bobglad #10555 üzenetére
Véletlen lemaradt az előző levelemben, a kevesebb statokkal való keresés másik lényege, hogy miért is úgy keresünk...
A példa gyűrűmre 70 intet írtam, de ha valaki csak a 70-el keres akkor azt látja és az afelettit , tehát a 70-a végtelenségig. Ah-ban mondjuk 100 milliótól indul a 70 intes ilyen gyűrű. De mi van akkor ha van 69- intes is ugyan olyan statokkal 70 millióért??Az van , hogy azt fix , hogy hamarabb megveszik, mert 1 int nem ér 30 milliót. Ha ebből sem érezhető miért kell kevesebb statokkal keresni, annak segítek szívesen, de nem beárazni, hanem csak a módszert. -
Sirandrish
legenda
válasz bobglad #10387 üzenetére
Szeretnék kérni egy 9AS,90CHD,150INT/VIT,700+LOH, AVG DMG Amut...
Tudom hogy 100K-t sem ér de én adok érte 200atUgyan itt vennék egy 8-9AS-es Unity ringet...ezért 300K-t is adnék...
Kicsit sokat fizetnék érte de nekem azért ennyit talán mér megérne[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
buherka
addikt
válasz bobglad #10387 üzenetére
Nekem egyik gyűrűmön sincs chc.
Fene mód mégis 50% felett van a chc-m. Ki érti ezt...
A Templaromon lévő Oculus Ring-ből találtam már 45% crit-es verziót. 30 milláért úgy vitték el mint a sicc.
Egy deka chc se att speed nem volt rajta.Baromira örülnék hogy ha az enyémhez hasonló gyűrűk 100K-ért repkednének az AH-ban.
Mutass már légyszi nekünk egy Battletag-ot.
A hozzáértésed hagy némi kívánnivalót maga után.P00By...nehogy elkótyavetyéld a motyót. Főleg az első gyűrű (Bond Sin) elég faszányos.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bobglad #10378 üzenetére
kieg: naton lehet discipline is, más statokkal kombinálva az is lehet drága. pl 140+dex 10discipline 15-20milla jelenleg spike trappal
jellemzően 100+dex <100 vit 60+allres nat sokkal drágább, mint a <100dex 100+vit 60allresesek.
skill is érdekes lehet, pl spike trap elég drágább arányaiban ahogy láttam.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mkd
csendes tag
válasz bobglad #10378 üzenetére
Szia bobglad!
Köszi a tippeket, sajnos a legtöbbel tisztában voltam, csak hát ezek estek, és instant brimstonnak még sajnáltam őket.
Tisztában voltam vele, hogy nem hipercuccok, ezért nem is írtam semmiféle árat, kezdő 60-as kariknak talán jók lehetnek..Nem vettem kötözködésnek a hsz.-t, érezhető a segítő szándék
Szép napot![ Szerkesztve ]
-
bobglad
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Egy korszak vége
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest