Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Sikerült megbeszélnünk privátban. Amikor Emre befejezte írt nekem, hogy szabad a pálya. Nem volt semmi gond. Shit7 is írt, hogy ő ma 9-től játszana, mondtam persze.
Igazából nekem elég volt az a 3 óra witch doctorral. Engem meggyőzött a játék, hogy jó lesz. Futott a gépemen, és láthattam mozgás közben, így azért másabb sokkal, mint egy videót vagy képet látva. -
JSaN
addikt
Na hali meg jottem
Mi torotent itt?
A banrol annyit hogy a wow az elsodleges pioritasu, a tobbit nagyon nem nezik szerintem.
De ha azt mondjatok aljak le a vele akkor le allok, amugy is 6 masik blizz game van az accomon.
De amig olvasom hogy mennyien ki szeretnek probalni, nincs szivem nem meg osztani. Foleg ha jelenleg 24 orabol 20 orat uressen al. (mondjuk a het masodik feletel mar lesz idom boven)
Tobbiek boldogultak vele?
Shit7 irta meg csak most jon 9 utan, akkor addig tolom most. (tobbiek nem tudom mit egyeztettek)
Scholes 9 is jelezte ki probalna ejfel utantol, reszmrol ok. -
Aki nagyon unja a bétát nem dobna meg egy kipróbálási lehetőséggel?

Hiába van accomon 2wow+sc2 sose kapok béta lehetőséget.

-
emre33
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
FRAPS folyamatosan fut, Vertical sync game alatt nálam mindig be van kapcsolva.
50 fps alá nem nagyon bent be, 1920x1080 felbontás (Geforce 9800GTX)Diablo3 inkább CPU kell mint VGA
Ami fontos még, hogy FPS csökkentéssel nem csak a fogyasztást, hanem a gép hangját is (nem kicsit) lejjebb lehet vinni!
-
emre33
addikt
Kis Diablo3 béta tapasztalat más szemszögből.
CPU: Q9550 @ 3.4Ghz
Ram: 2x4GB DDR1066Mhz CL5
VGA: Geforce 9800GTX
Egy darab 1TB HDD
X-FI elite proEgy bizonyos ponton állok a térképen. MAX grafikai beállítások
FPS:90
CPU terhelés: 55%
GPU load: 96%
Fogyasztás: 318 WattMajd lekorlátozom az FPS-t 35-re a game beállításai közt.
FPS: 35
CPU terhelés: 35%
GPU load: 36%
Fogyasztás: 255 Watt -
wikings2
őstag
-
Szerintem meg mindenki döntse el saját maga, hogy némi emberi jóérzés szorult-e belé, és meg meri kockáztatni, hogy másnak is jó legyen, vagy a baromi nagy biztonságot és a privilégium nyújtotta magasztos érzést választja.
-
Én már meg sem szólalok, mert lecsap a PH! ban hammer

-
warcat
veterán
Hivatalosan nem lehet.
Viszont országon belül,ahol egy tartományból kapod az ip-t, nem szívóznak annyira + ez még nem fizetős játék.
Wownál pl aki Eu-n belül költözött,azonnal lecsaptak rá és igazolnia kellett magát,hogy még mindig ő játszik vele és nem adta el az accot.
Egy bétával nem fognak szívózni míg nem leszel pofátlan,úgyis tudják hogy haveri körökben természetesen megy a kölcsönzés a tiltás ellenére. -
Elvileg nem engedélyezi a végfelhasználói szerződés (vagy minek nevezik), hogy kölcsönadd az Acc-od, de a WoW-ban pl. egy ilyen tippek-trükkök szokott bejönni töltőképernyőnél: "A Battle.net-es account kölcsönadása csökkenti az Account-od biztonságát, ezért nem ajánlott" vagy valami nagyon hasonló. Ez eléggé ellentmond annak, hogy "nem szabad, különben ban-olunk". Kizárt hogy baj lenne belőle, ha kölcsönadja valaki 4-5 embernek.
Valaki egy BOT-al 5 év alatt 10 millió aranyat szedett össze WoW-ban, és 5 év után dobták ki a srácot. Nekem nem tűnik annyira szigorúnak.
-
sith7
félisten
Most akkor lehet, vagy nem lehet ...

Nem szeretném, ha miattam gondja lenne valakinek

-
wikings2
őstag
34 hsz tegnap óta. Azt hittem nem vita lesz hanem már megjelenési dátumot kaptunk azért ez a nagy zsongás

-
emre33
addikt
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Elhiszem?
2-3 különböző szolgáltató, még nem jelenti azt hogy más használja. -
CooLM@$TeR
tag
Nyilván van különbség aközött, hogy valaki kölcsönadja egy havernak és ketten használják, vagy 5 országból 15 ember tolja 2-3 órás lebontásokban, de hagyni kellene, hogy a döntést az acc tulaja hozza meg és ne az itteni sidekicker többség.

-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Okoska?
Rendben, akkor ugyanezzel a stilussal kis hülyegyerek, most hogy valaki felvilágositott a dolgokról akkor ideje takarékra tenni magad, köszi. Főleg, ha fingod sincs arról, amit beszélsz.
-
krokk
senior tag
válasz
bélanéni
üzenetére
hú az nekem is tetszett

de miért nem bírta az elején benyögni

viszont volt amit kicsit erőltetettnek találtam: a csillárok
na abból kicsit sok van...féltem egy picit, hogy nem lesz elég random, de D2ben sok idegesítő random dolog volt.
Itt viszont vannak fix részek és random részek, szerintem megfelelő arányban keverve. -
Cybertrone
veterán
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Akkor jó okoska

-
krokk
senior tag
Visszatérve az account kölcsönadós témára: szerintem leszállhattok az ip alapján kiderítem honnan használja dologról.
én a blizz helyében egy egyedi kódot generáltatnék az adott gépről ahol fut, (ahogy a béta jelentkezésnél is le kellett adni az adatkat, ami alapján beválogatnak rá) és ezt a kódot küldeném el játékba bejelentkezéskor.
ha a szám sokszor változik, az azt jelenti, hogy sok gépen használják.
míg ha csak az ip változik de ez a szám állandó akkor a laptopot cipeli ide oda hotspotot keresve
-
válasz
WayneGace
üzenetére
Ezt esküszöm akartam én is írni egy korábbi értékelésemben, hogy nagyon tetszettek ezek a praktikus megoldások, hogy 3 kripta közül kell megtalálni azt, ahol King Leoric koronája van (random generált, hogy melyikben van), és amikor bejártál egyet, és a karaktered egy "this must be wrong place, I couldn't find the crown" szöveget benyom, a barlang végén van egy teleport a rossz barlang bejáratához. Eléggé idegesítő és időhúzó dolgokat küszöbölnek ezzel ki. De lehetne említeni még sok apróságot.

-
krokk
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Én is így gondolom.
Mondjuk én direkt nem is játszottam vele sokat.
Csak kíváncsi voltam pár dologra. Mint például a rúnák.
Amikor bejelentették, hogy rúnák mint tárgyak repülnek meg a skillpont osztó rendszer is... hát nem örültem neki. meg nem éreztem jónak a megoldást.
Viszont gyakorlatban nagyon bejött és tetszik
Azért ha nem figyelsz oda elég könnyen körbe tudnak venni ahol többen vannak a szörnyikék
jó mondjuk kipróbáltam minden karaktert átlag 7. szintig és ezalatt 1x haltam meg talán egy karakterrel és eléggé casual játékos 
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szerintem ha fogalmad sincs a dolgokról - avagy nem vagy elég tájékozott - akkor nem kellene belemagyaráznod és kockáztatnod mások accountját.
Legalább 5-6 kulcsot buktak el már wowos ismerősök, akik guilden belül adogatták kölcsön őket és az ip-k miatt buktak le.emre33
"Szóval ezt figyelni, több tizezer embernél.
képtelenség."Baromi naiv vagy, ha ezt hiszed ...
-
WayneGace
őstag
Ismerek olyat, aki rendszeresen más ip címről és más helyről játszik, játszott SC-t az utazások miatt és nem volt semmi baj belőle.
De elég csak a sok kollégistára gondolni, ők azért rendszeresen nem csak másik IP-ről, de másik helyről játszanak. Ráadásul Mo. kis ország, nem hiszem, hogy pár 100km távolság mérvadó. Értem én, hogy tiltja az acc megosztást, mert vegyék meg minél többen. De itt nem az az eset forog fenn, hogy valaki Kaliforniából játszik, néhány óra múlva meg Floridából. -
Ilsyde
őstag
Minden DRM tiltja az accountok megosztasat (Steam, Origin, BNet stb.) de igazad van, egy szavuk sem lehet ha azzal magyarazod hogy dinamikus az IP-d, esetleg VPN-t vagy proxy szervert hasznalsz kulonbozo okokbol kifolyolag. Amikhez semmi kozuk.
Vegulis kolcsonadasrol van szo amit a torveny nem tilt.
Csak zarojelben: Nem ritka egyebkent az sem hogy kisebb csoportok kulon accountokra vesznek jatekokat (mondjuk Steamen) es megosztjak a tagjaik kozott. Peldanak kedveert igy lehet legalisan 13ezer forintos jatekokat 2-3ezerert beszerezni.
@bélanéni lol

-
krokk
senior tag
plusz 1-2 ip tartomány még elmegy. mert pl laptopon játszik az ember meg asztali gépen felváltva.
De azért nagyobb tartomány eltérések... illetve, hogy eddig játszott este 8-9ig most meg napi 24 órában különböző helyekről...amúgy én nem adnám kölcsön és nem azért mert nem tenném szívesen. de okkal zárt béta és okkal tiltja az EULA.
az meg, hogy eddig nem büntettek miatta olyan nagyon... hát lehet most másként lesz

-
Legalább a jó cselekedettől ne vegyétek már el az ember kedvét!

Már semmi sem szent?
Én simán kölcsönadnám, nem féltem a szaros Bnet Acc-omat. (Szerk.: jut eszembe, kölcsön is adtam az SC2-met tegnap valakinek kihasználatlanság miatt, nem félek tőle, hogy gáz lesz) Ha a Blizzard ennyire paraszt, hogy nem játszhatok akárhonnan, akkor bekaphatja. -
WayneGace
őstag
Jsan-nak köszönhetően sikerült végigjátszanom a bétát. Wich doctornővel tettem mindezt meg. Sokan írták, hogy rövid a béta. Szerintem nem az. Tudom, hogy ez nem demo, de ha annak fogom fel akkor tökéletes. Elég jól meg lehet belőle állapítani, hogy mire számíthatunk. Röviden: akinek tetszett a D2, annak ez is fog, akinek nem, annak szerintem ez sem. Végre megértettem, hogyan is működik a rúnarendszer. Úgy vélem sokkal változatosabb karaktereket lehet majd létrehozni, mint a kettőben. És később lv szinteket elérhető rúnák miatt, a korábban megszerezhető képességeket is lehet használni. Nem lesz az, hogy egy képesség lv5-ig jó, utána már gyenge. Elsőre legalábbis nekem így tűnik. A zenék, a hangok nagyon jók lettek. A grafika illik a játékhoz. Elég gépbarátnak tűnik. Normálon persze iszonyat könnyű a játék, remélhetőleg a többi nehézségi szintet jól belövik majd. Ami látszik, hogy sok apró dolgon csiszoltak, mint például egy dungeon lévő portál, ami a bejárathoz visz minket. Így nem muszáj a már bejárt, kifosztott, megtisztított utat még egyszer bejárni, csak ha akarjuk. Elég változatosak a képességek, már amennyit láttam és szerencsére a rúnák befolyását láthatjuk, hisz változik a hozzátartozó effect is. Jó játék lesz ez, a műfaj kedvelőinek kötelező vétel.

-
Ez igaz, de ettől függetlenül minden szolgáltatónak van egy IP tartománya, de nem is kell ennyire messzire menni. Ha eddig mindig csak egy helyről jelentkezett be a kolléga és mostantól hirtelen az ország különböző pontjairól már az is jól lekövethető. Más kérdés, hogy fognak-e vele foglalkozni.
A jó szándék és a tudatlanság pedig nem ment fel az EULA alól.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert az EULA tiltja az accountok kölcsönzését, és ha egyszer valakinek gyanúsak lesznek az eltérő IP-k, amikről beléptek, akkor előbb banolnak és aztán kérdezik meg, hogy ez mi volt.
-
JSaN
addikt
Na most 3 embernek adtam hozza ferest:
shit7
waynegace
emre33Shit ma mar nem akar, akkor waynegace mar mehet is most. emre33 holnap delutant emlitett. shit7 nem tudom mikor. Lehet majd utitek egymast holnapi nap folyaman, akkor majd beszeljetek meg magatok kozt privatban.
udv -
Cyberbeni
addikt
esetleg ha péntek-szombat-vasárnap közül valamelyik nap valaki kölcsön tudná adni a béta accountját, akkor azt nagyon megköszönném. esetleg tudok adni killing floor quest pass-t, meg super monday night combat inviteot.
-
-
JSaN
addikt
Na hali
Igen valoban volt egy ures skil slot, de en voltam a tank igy nem kellet.
(amugy is a lancos magamhoz huzom a dogot skil lett volna ott, ami nekem nem kellet)Most sokat melozok igy a beta ki hasznalatlanul van, 00-18 ora kozott. (18-24 oraig en tolom
) Igy kolcson adom addig az itteniek kozt. De nem fogok mailezgetni meg, team comunitit folytatni. Pl odadom priviben shit7nek aztan tovabb annak akinek akarja (wolwerine, waynegace) akiket itt a forumon ismerek es megbizhatonak tartok, illetve sc2bol ismeros.
Authenticatort hasznalok igy a fiok es sc2 vedve, a betahoz meg ugye nem kell. -
havasa
aktív tag
Tudja vki, h béta kulcsot hol lehet venni(ez legális egyáltalán)? Ebay-en nem találtam.
Mennyi játékidő van a bétában ill. minden nehézségi fokozat elérhető?
Rövid időre már volt szerencsém kipróbálni, nagyon meggyőzött és ketten szeretnénk játszani vele coop-ban. -
Cybertrone
veterán
Ma delelott toltam vele igy igen en mar a powerebb mobokat kaptam
Nem gond vegul is csak vidik utan fura volt... Am ha ez szamit a multi gpu tamogatassal nincs gond mind a 2 vga-mat hasznalta a redszer bar szukseg nincs ra! Kozelebbi szerver kene mert 200folotti volt a pingem
-
warcat
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha esetleg lemaradtál róla, pont most a 14-es patchben buffolták a mobokat 1-20 között kb,bár végül nem volt a patch notesban benne,hogy mennyire.
De mindenképp komolyabb kigyúrást kaptak,fogyjanak a potionök. -
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ez kész káosz!
Már majd' mindenki hozzájutott a bétához...
Akkor marad a várakozás. És azért is CE-t veszek.Képek azért jöhetnének.

Scholes9: Megeshet, de így képen nagyon színes. Max ha nem tetszik, akkor eltolom a képernyőm színhőmérsékletét a hideg irányba...

@ Minendki: Tényleg valaki tolta a bétát X6 + 6870-nel?
-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Melyik a videókártyád?

-
Cadal
őstag
Tipp: Azoknak, akik nem a beállítási lehetőségek végig bogarászásával kezdik a játékot szeretném felhívni a figyelmét az egyik érdekes menüpontra. A gameplay menüben található Elective mode-ra. Ezzel a beállítási lehetőséggel szabad kezet kapunk a skillek variálhatóságára. Vagyis ha épp úgy akarjuk akár egy "ágról" is összeválogathatjuk a hasznosnak talált skilleket. Pl: [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mpierre
üzenetére
Ez tipikus Blizzard grafika, amit személy szerint imádok, WoW grafikáját is imádom, bár már nem játszom vele, de az effektek és a varázslatok megvalósítása szerintem példaértékű
Pont ez köszön vissza a Diablo 3-ban is, már csak a videókat látva is kijelenthetem ezt
Ugye kicsit sem voltam elfogult 
Skyrimet a kutya nem fogja érdekelni, amikor kijön a játék, ezt már párszor leírtam...és így is lesz szerintem

-
Cybertrone
veterán
Amúgy a vidikben minden benne van... bár szerintem erősítettek valamit a mobokon, mert tényleg volt olyan hogy alig éltem túl
Vagy csak kijöttem a gyakorlatból... még az elején a zombik okés azokat lehet abárdolni, de a citadellben már az a millio csonti némely helyen 
Amúgy pont arra jó a beta hogy szintentartásnak elmegy míg nem jön ki a teljes... de ugye nem kell mondanom pl a dohányosoknak milyen a nikotintapasz, mikor tudják hogy van cigi is a világon!
Kérésre képeket is teszek fel, szigorúan spoiler felirattal 
-
Neró
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akit nem nevezünk nevén...
Eddig mindenhol kerestem kulcsot, meg csomó helyre regeltem, de szinte lehetetlen így kulcsot szerezni, feladom. BF3-nál könnyebb volt a helyzet, de most beletört a bicskám. 
-
Cybertrone
veterán
Diablo 3 Beta első benyomások:
-Rövid

- Na jó komolyan! A game piszkosul jó lett!!! Hozza a megszokott, és hál istennek nem feledésbe merülő Diablo hangulatot, ami már egy ideje hiányzott sok embernek! A skillrendszer szerint profi lett, egy szó nem érheti
A pályák, és a questek hangulatosak(és hát ugye a beta mivolt végett tök egyszerűek, és átláthatóak... Ha elkóborolunk, akkor is megleljük az utat
A nehézség lehetett volna nehezebb is, bár tegyük hozzá, hogy volt 1-2 olyan helyzet amikor rezgett a léc, és a semmiből csontihegyek bukkantak elő, de összegezve nem volt nehéz!
Az adatlapi konfigurációmmal maxta tolt beállításokkal(igen az fps csuszkák is) 180-200 fps közt ugrált, már amikor figyeltem a kimonitorozást.... a pingem kicsit nagy volt, de hát ugye csak amicsiban van még szerver
A beépített fizikai motor brilliáns, teljesen jól esett széttrancsírozni mindent
Az effektek, és a hangok szépek, nem volt egyszer sem olyan érzésem hogy túl sok lenne az effekt pedig van épp elég! 
Várom a teljes játékot
A kipróbálást ezúton is szeretném megköszöni annak a valakinek aki a neve elhalgatsát kérte tőlem! Respect, és köszönöm! -
Pekkk
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Most mi azzal a probléma, hogy ki szeretném próbálni? Más is kapott kölcsön béta accot...
Az ilyen véleményeket inkább tartsd meg magadnak...
Tudod vannak rendes emberek is a világon..., lehet szerencsével járok
5313 Cybertrone : Ok, ok
-
Pekkk
aktív tag
Sziasztok! Én már nem bírok várni! Valaki nem adna kölcsönbe egy beta accot? Nem kell megadni a jelszót, megoldhatnánk Team Viewerrel. Nagyon ki szeretném próbálni! Aki megtenné ezt értem annak örök hálám és ezen az e-mailen tudja felvenni velem a kapcsolatot: tatarkaa@ciromail.hu, vagy itt privátban.

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ááááááá

-
válasz
Cybertrone
üzenetére
SG fórumról egy sráctól kaptam kölcsön.
Ha lesz saját Acc-omon béta kulcs, kölcsönadom, a szavamat adom!
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(amugy is a lancos magamhoz huzom a dogot skil lett volna ott, ami nekem nem kellet)
Akkor marad a várakozás. És azért is CE-t veszek.
Kérésre képeket is teszek fel, szigorúan spoiler felirattal
Az effektek, és a hangok szépek, nem volt egyszer sem olyan érzésem hogy túl sok lenne az effekt pedig van épp elég!