Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
-
Helmoras
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Felmentem kicsit 500 as latency és igy meg sem jelentek az npck...
próbálkozom kicsit később asszem 
szerk.: bocsi nem válasz akart lenni...
-
biggamer
veterán
-
emre33
addikt
Legfrissebb üzenet: The Diablo III test server is live, but service may be intermittent for the next few hours as we work to address ongoing issues. Thank you for your patience
-
emre33
addikt
Müködik a szerver. Gooo

-
Ilsyde
őstag
Van ilyen is. Path of Exile, elég sokat fejlodott az utóbbi hónapokban. Kolcsonadom az accomat ha érdekel.
-
Cicero
őstag
05.15.
blizzard szerverről. -
Argos
őstag
Drakensang
Meglepően jó játék, és a grafikája is rendben van ahhoz képest, hogy böngészőben fut. -
Ilsyde
őstag
Ne, vettem egy accot erre még mindig nem mennek a szerók. Nagyon nyogve nyelos nekem ez a béta.
-
pomk
őstag
Adjatok tippet játékra, amivel el tudom ütni az időmet!

Pasziánsz és társai kizárva. Valami komolyabbra gondolok. -
Bazzzs
senior tag
Fehér cuccoknak max a játék legelején, amikor még semmi nincs nálad. Esetleg még magasabb nehézségi fokozaton dobhat ki olyat, aminek bár semmi extra tulajdonsága nincs, de mégis annyi plusz védelmet vagy sebzést ad, hogy megéri lecserélni az előző szintről hozott cuccot ideiglenesen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jah, ezt az eventet én is lenyomtam, nekem tetszett, remélem tele lesz hasonlókkal a game

-
Ilsyde
őstag
Kérdés. Fehér meg szurke cuccoknak van még valami értelme/értéke?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azért már látom a lelki szemeim előtt, ahogy Inferno nehézségen az ilyen-olyan affix-szel megáldott unique és elite csontik sz.á szoppatnak minket ennél az eventnél
De szép is lesz 
-
Archanon
őstag
Valamikor decemberben adták ki a végleges verziót (patchenként frissítik is), és vígan játszanak vele. De a multiplayerhez már hónapokkal ez előtt volt magyarítás, és eddig tudtommal semmi probléma nem adódott belőle (pedig ha minden igaz, blizz néhány havonta csinál egy nagytakarítást). Valószínűleg nem módosítottak olyan fájlt, amiért ban járna, lehet, hogy a blizz direkt így csinálta meg, hogy lefordíthassák más nemzetek is... bár lehet, hogy csak mázlijuk volt, és az én gondolkodásom is túl naiv.

-
Cybertrone
veterán
Betával mizujs? megy még vagy még mindíg karban tartanak?

-
nofi
addikt
Előző kommented hatására megnéztem az Air-es gameplayeket és eléggé megdöbbentem, mert úgy tudtam Intel HD 3000-rel nem fog futni a Dio3...
Kulcsosztás már nemigen várható, én is eltöltöttem pár órát, de szinte az összes nagyobb oldal játéka már véget ért 1-2 hete. Én is kíváncsi vagyok, hogyan fut a notebookomon, mert anno csak a Starcraft2 és Dio3 miatt vettem az "erősebb" videokártyával. Ha szerencsénk van, akkor talán idővel ráunnak páran és kölcsönadják a profiljukat 1-2 órára.
-
wikings2
őstag
A röhej hogy full max és totálisan low között nem volt fps változás. Annyi hogy full maxon ha egyszercsak megjelenik 20-30 csontváz akkor van egy 5-6 fps drop kb 3-4 másodpercet amíg gondolom feldolgozza a kicsike a dolgokat

szerk: vsycn kivolt kapcsolva azzal nem szórakozok mivel az lenyomja rendesen minden téren a teljesítményét a dolognak engem meg nem izgat a grafikája

-
Kashim
őstag
Van még valami megbízható oldal ahol kulcsokat osztogatnak, vagy felejtsem el már esélytelen? Fenébe jó lenne legalább megnézni elfut-e a notimon. Miért vagyok ilyen türelmetlen argh...
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Szerintem nézd meg ezt a videót, majd a folytatását is. Ennél jobban nehezebben lehetne összefoglalni

Szerk.: Annyit még hozzátennék, hogy négy nehézségi fokozat lesz, ez pedig az első fokozat legeleje, úgyhogy kihívás és tömegjelenet lesz benne bőven. A hangulatát és a lényegét azonban már ez a videó is jól visszaadja.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
execute93
üzenetére
Ezek kozul egyikhez sem hasonlit. Ez hack and slash a szerepjatekon belul, az meg kulon kategoria. Egyedul is lehet ervenyesulni, hisz van single player resz, de multiban az igazi.
Ahogy irjak, puding probaja az eves, ha meg nem jatszottal hasonloval sem, hiaba magyarazzuk, amig nem eled at, addig nem tudhatod, hogy tetszik-e. -
stifi
senior tag
szerintem most érdemes bevásárolni belőle és kicsit drágábban továbbadni azonnal, de elraktározni kérdéses..
a D2 CE is max azért van fenn ennyiért mert most nagy a hype körülötte, jön a D3.. ki tudja mikor lesz D4 és lesz-e akkora siker mint már most a D3, így elég nagy rizikó lenne elrakni egyet későbbre, az is lehet hogy teljesen értéktelen lesz.. -
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Olvasd el a kiinduló hozzászólást. Arra írtuk, amit.
-
sith7
félisten
Tudja valaki meddig van karbantartás ?
-
Ptech
addikt
-
execute93
őstag
Hellotok. Gondolkozok ez a játék megvételén. De egy diabloval sem játszottam soha.
valaki tartana nekem egy kis előadást mi is a lényege? Mindenhol ez a játék van. -
WayneGace
őstag
Lehet igazad van. Bár az továbbra se mindegy, hogy valamiből 5 ezer darabot adnak ki vagy 1 milliót. Nem lepődnék meg, ha 1 millió CE minimum készülne.
Az említett Heroes 6 kiadásból összesen 500 készült.
(#5844) Cybertrone : Nem igazán értem ezt miért mondod. Sokan élnek sok helyen, de jelenleg tárgyalt CE kiadás nem ritka, 10 év múlva se fog sokkal többet érni.
-
jookomak
őstag
Beteg dolog azon gondolkodni, hogy 2 CE-t veszek, és az egyiket nem nyitom ki?

Ránéztem ebay-en: a 2. rész ce-ért 450 usd-t kérnek. -
JSaN
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
En E8500 es 6870 parossal tolom, es nincs semmi problema a laggon kivul. Co-op-ban is siman meg van 50-70 FPS nalam. (1680x1050 felbontasban jatszom)
-
Hanok
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Azért az i3 sandy szerintem inkább, ott azért a ht még dobhat egy kicsit... Meg órajelre is jobb..Szerintem 7770 elég lenne de ebben az esetben jobban járnál egy 6850-el itt apróban, a maradékot meg költsd procira...
7770 a játék megjelenéséig nem nagyon lesz olcsóbb szerintem... -
DeckardCain
senior tag

Az,reménytelen. Majd öccsém tolja jövő héten, én meg melózok..

Ha majd működik, néznél majd egy cpu terhelést csak 2 maggal?
Azon gondolkodok lehet egy G840 is elég lenne egy HD 7770 mellé(csak lenne már olcsóbb), főleg ha itt valaki tuningolt intel 8400-al és HD 6870-el játszik.
-
emre33
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
De este 10.
Szerintem hazaküldték a programozókat aludni. Visszajönnek, és úgy számolnak hogy pár óra elég lesz a javításhoz.
-
Hanok
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ha pacific akkor valami hasonló, csak Én másra gondoltam de ezt inkább nem osztanám meg..
Idő zónában nem vagyok a toppon... Akkor a hétvége már reménytelen számunkra... -
Helmoras
őstag
Ahoy evibájee

Én is kaptam ismerőstől egy accot, most dobtam fel a játékot létezik hogy karbantartás van? vagy nálam van a bibi ?

szerk. már látom hogy igen az van....
-
emre33
addikt
Béta telepítő. Újra felrakom.
US vagy EU verziót rakjam fel?
Van különbség?Fájlokba biztos van, egyik US másik enGB fájlokat rak fel.
-
Ptech
addikt
Karbantartás szerepjáték thread a US b.net fórumon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jim_raynor70
aktív tag
En szivesen fogadnek egy nehezitett nyeremenyjatekot a Prohardver reszerol, amiben 1-2 eredeti Diablo 3 (nem CE) a dij, kozvetlenul a megjelenes utani sorsolassal. Ugyis reg volt mar jatek, felpezsditene az olvasokat. Most biztos agybajt kap a szerkesztoseg, ha ezt a hozzaszolast olvassak, de ilyen gondolatot vetek lett volna nem talalni ebben a forumtemaban.

-
maross
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Arra lennek meg kivancsi, hogy mikor postazzak ki..15 delelott odaer budapesti cimre? Vagy inkabb valasszak szemelyes atvetelt?
szerk: most hogy belegondolok, pont egy hettel elotte kellene atkoltoztetnem a netemet az uj lakasomba...ajjaj
raadasul ott meg a telefonvonal sincs aktivalva... -
Wolverine
félisten
Nethaera jelezte a Twitteren, hogy a béta elérhetetlen, amíg meg nem oldanak pár problémát.
-
wikings2
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gondolom ah-on belüli tranzakcióra gondol, de ezt még nem tudni pontosan hogy lesz-e :\
-
Kal-El
senior tag
Lesz valamilyen korlátozás a magyarok részére?
Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

OO

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak New Yorkban 10 millióan élnek vagy többen