Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolszerviznél 12380 forintért előrendeltem a játékot

Vártam hogy a kedvenc boltomban (CDG) is ilyen olcsón adják, de hát hiába.
Messze még a május 15. -
warcat
veterán
Nyálat nem csorgatni !

-
WayneGace
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Műfaj mmorpg-nek van jelölve, NCsoft fejleszti és adja ki. Szóval lehet havidíjas lesz, lehet nem. Nem tudom, egyiket se zárom ki. Nekem is tetszik, de néhány videó még nem elég, hogy megítéljem valójában milyen is lesz.
-
nofi
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
A legtöbb panaszkodó ismerősöm aki belefáradt a várakozásba, vagy bosszankodik mert nem kapott béta kulcsot a megjelenési dátum bejelentéséig áradozott, hogy bezzeg a lineage mekkora király lesz és odaver a diablonak. Mióta május 15 be lett jelentve kussolás van és csendben mindenki előrendelte a dio3mat...

Egyébként nem rossz, de esélye szerintem csak Q4-től lehet, hiába bólintok elismerően magam is a gameplay láttán. -
WayneGace
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Megjelenés 2012-13 Koreában. Mire ide is elér, talán már a Diablo 3 első kiegészítőjét fogjuk várni.
Meg ugye az lehet havidíjas lesz. -
execute93
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Diablo3 még mindig jobban tetszik, mint ez a lineage
-
MegalodonS
őstag
Azert jon majd a Diablo 3 utan a konkurencia es nagyon durvan nez ki,plane a vegen a fekete Diabloval!!!

-
warcat
veterán
Én nagyon elégedett leszek,ha bejön a rendelés terv szerint

Annual Pass miatt már ott van a játékok közt a Diablo, le is van töltve a kliens, és 20 200 forintért be van rendelve a CE
-
Ilsyde
őstag
-
bolha23
aktív tag
Én már megvettem digitálisan, nem érdekel a borító, a lemez, a "Dörgesd meg az eget" meg ilyesmi.
Farkatlan vagyok
Nekem megéri ennyiért is, nemigen köt már le sok minden, nem sajnálom rá a pénzt. -
-
Ghoosty
őstag
A Zavvi-n megint 30 GBP a diablo 3. +1 GBP a házhozszálítás. Összesen kb 11000 HUF Ha valaki még nem rendelt volna, de akar.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Igen, vagy amíg el nem fogy a "manád"
wd meg wizard gyors "mana"termelésű, a másik háromnak meg van "mana"termelő skilljeimmunokról meg: már egy ideje mondták, hogy nem lesz olyan, hogy teljesen immunis egy sebzésre, csak hogy nagyon magas a resistje (gondolom 90-95% lesz a max az ellenfeleknél), azóta tudomásom szerint nem változtattak ezen az állásponton
-
Scholes9
nagyúr
-
Huma
addikt
A Witch Doctornak elég tetszetős skilljei vannak. Viszont maga a karakter leírása nem tetszik. Emberáldozós, ugribugri feketemágiát használó sámánok.
A Necromanta sokkal jobban bejön ilyen téren. Annak van egyfajta magasztossága. Ráadásul annak ellenére, hogy hullamágiát űz, sokkal romlatlanabb mint a Vizjerei varázslók. Míg azok nem egyszer rossz célra használják az erejüket addig a nekromantákra ez egyáltalán nem jellemző. -
Ghoosty
őstag
válasz
wikings2
üzenetére
Hát én nem neveztem el, csak boldog voltam, hogy sikerül valahogy azokat is megölnöm.
D2 era-ban a falunkban nem volt internet, így csak a single élmény maradt, ráadásul utána se tudtam nézni alternatív megoldásnak. Örültem, hogy ezt kitaláltam. (ami mint kiderült bug volt)Ahogy elnéztem a rúnákat, itt is lesz bonyolultság. Van egy két spell, amit másikkal együtt érdemes használni, mert ideiglenes debuffot csinál, nem csak mana van, hanem bonyolultabb az erőforrás management. Egyelőre nem félek, hogy túl monoton lesz, vagy egyszerű. Wizardnál néha még arra is érdemes figyelni, hogy x spellel végezd ki a szörnyet, mert akkor fel is robban. Lehetőleg sok másik között. (bocs, nincs bétám, így még nem tudtam a spellek nevét megtanulni)
-
Ghoosty
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
d2-ben w-vel lehetett fegyver setet váltani. Ez benne van a 3-ban is?
Amazonnal, én így öltem a fizikai immunitású lényeket, mert ahhoz más fegyver kellett. Nem tudom, hogy bug volt, vagy feature, de ha ráment a dupla sebzéses curse akkor hatott rá a fizikai sebzés is. Volt íj ami x % esélyell rárakta ezt a curse-t. Amikor ráment, akkor gyorsan fegyver váltás és le is írtottam gyorsan a fő fegyverrel. Kissé macerás volt, de nem volt olyan sok fizikai immunitású és így sikeresen befejeztem solo-ban a hell-t is.

-
Cyberbeni
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Alapértelmezésben bal és jobb egér, meg 1-4-ig van a 6 skill. Fegyvert nem váltasz közben, általában mindig ugyanazt használod, mert egy karakter csak olyan fegyvert használhat, amire a skilljei épülnek, és ebből nyilván a legjobb dps-űt érdemes. (vagy van hogy egy kicsit kisebb dps, de nagyobb attack speed jobban használható)
De egyébként meg inventoryt megnyitod és ott pakolgathatod a tárgyakat.
Skilleket meg külön be lehet állítani, de 10-15 másodpercet várni kell választás után, hogy használhasd. -
execute93
őstag
válasz
wikings2
üzenetére
Sajnos igen... Mivel PC-s vagyok én inkább az ideit kihagyom

Viszont a játékról kezdek sokat olvasgatni, nagyon jól összerakott a cucc!
A skillek között gombokkal lehet váltani? Demon Hunternél az íjról a gombokkal lehet váltani pl. arról a géppisztoly félére? Elég kusza megfogalmazás..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wikings2
őstag
PlayIT-en lesz Diablo 3 bemutató. Nem tudom hogy csak gameplay válogatás lesz-e vagy esetleg 1-2 bétával rendelkező felhasználót is kilehet-e majd próbálni, de lehet hogy pár embert érdekel

-
MegalodonS
őstag
Ket kis video a Witch Doctor es a Demon Hunter Beta vegigjatszasrol,igaz angolul de nagyon jol magyarazza a dolgokat!!

Diablo 3 Beta - Witch Doctor Gameplay (Commentary) Part 1
Diablo 3 Beta - Witch Doctor Gameplay (Commentary) Part 2
-
Cicero
őstag
csak hc módban volt lehetséges, akkor is csak azok tudták felvenni, akiknek engedélyezted a partyban.
Bazzzs, akkor már ketten vagyunk

más:
"The character is mortal and therefore death is final. The items on the character's body are lost forever as are the items in your inventory (backpack). Your items do not pop off your body onto the ground when you die so a friend can not pick them up to pass onto you later. It is all gone. The items in your Stash are not lost as that is shared between all your hardcore characters."
tehát félelmeim beigazolódtak

-
CactuS
Arcképgyáros
GWben saját világ volt, mégis volt értéke a cuccoknak, a rare alapanyagoknak sőt a gold - kb mint Wowban a BoE epic - itemeknek is, amik random eshettek mobokból.
Wowban pedig vannak olyan botok, amik átrepülnek a texturán, simán a maxos repülés többszörösével mozognak, így jóval gyorsabban szedik a cuccost, mint egy mezei játékos.
De ettől függetlenül nem félek attól, hogy nem tesznek meg minden tőlük telhetőt a Blizzardosok, tekintve, hogy az ő zsebükbe is folyik be pénz dögivel majd ebből.
(Nagyon off: Ezzel a hsz-el ezt is megértem, PH! addikt lettem 9 év után.. Lehet újabban túl sokat beszélek.
) -
Ilsyde
őstag
Az ugye megvan, hogy a hivatalos AH FAQ megtalalhato itt? http://eu.battle.net/d3/en/services/auction-house/info
Regiokrol viszont nincs info, majd csak idovel lesz ahogy kozeledik a megjelenes.
-
Cadal
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Kb 2 perc alatt összeszedtem a teljesség igénye nélkül néhány hírt a RMAH-ról. Olvasgasd el őket, érdemes a hozzájuk tartozó hsz-ekben is olvasgatni. Sokat megtudhatsz. Ezt azért így csinálom, mert sokáig tartana elmagyarázni.
Real Money Auction House első pillantás
Paypal fizetés a D3 RMAH-ban és a B.net 2.0-ban
Diablo 3 Gameplay és Auction House Panel összefoglaló
Jó olvasgatást.

-
maross
nagyúr
Azt, moboknal van respawn time, viragoknal is, erceknel is tehat van termeszetes korlat. Gondolj bele mennyi cucc lenne, ha mindenki sajat vilagot indithatna, es mindig minden leszedheto lenne....tobbszorosere none a kinalat, es akkor arrol meg nem is beszeltunk, hogy ezt akarhany bottal el lehetne jatszani. A gold-usd atjarhatosag meg csak ratesz egy lapattal.
-
maross
nagyúr
válasz
-conrad-
üzenetére
"Reméljük azért nem lesz általános a farmbotozás."
Mivel szoloban lehet nyomni, senki altal nem zavartatva, biztos hogy szarra lesz farmolva az egesz, ha lesz akarcsak egy bot is amit nem tud tiltani a blizzard. Wowban gatat szabott neki, hogy egy vilag volt, es azon osztoztak a botok, itt vegtelen cumo van.
-
Djuree
félisten
na lemondtam a diablo3.hu-n a collectorsot, ha kellene valakinek onnan. sajnos nem lesz rá pénzem, közbejött egy nem várt f@szság

még a simára sem lesz
-
-conrad-
addikt
Mint már mondtam, a blizzardnak már van ilyen programja a wowhoz, ahol talán még fontosabb a botozás kivédése mint a diabloban lesz. Sajna azonban ott is vannak olyan programok, amit hiába figyel a kliens, az életben nem vesz észre.
Nem nagyon akarom lelőni mi az a program a wowhoz, de képzeld el a következőképpen "diablosítva":
Nem nyúl a játékoz, hanem figyeli a képernyőt. az egérbillentyűt húzkodja villámgyorsan az egész képen, ahol piros (mob körvonala) oda elkezd klikkelni. Egyik sem nyúl a diablo fájljaihoz, csak annyira mint egy fraps. Nyilván ez még így nem életképes, szóval csak példának írtam.
Sajna van ilyen. Soha nem fogják meg a blizznél.
Reméljük azért nem lesz általános a farmbotozás.#7115: Ezt sem fogta meg a warden. :S
-
Huma
addikt
Én emiatt aggódok: [link]
"RMAH = gambling"
-
Huma
addikt
Erre nem tudja valaki a választ?
-
-
Kal-El
senior tag
Ennyi erővel itthon is vehetsz, semmivel nem lesz drágább.
Engem inkább az érdekelne, hol tudom megvenni az US verziót, ahol elküldik a kulcsot.
Mert ha postán küldenék az elég drága lenne, min 30$+ még lehet meg is vámolnák.
Valahogy nincs kedvem US Blizz store-ban megvenni hamis adatokkal. Aztán lehet le is buknék. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone
üzenetére
Meg, csak még azt nem tudom, hogy a simát is megvegyem vagy elég lesz a CE
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Más hulláját fel lehet venni? Én úgy emlékszem D2-ben csak az aranyat lehet felvenni ami mellé hullik. Vagy csak HC módban van ilyen?
Ehhez a bolthoz mit szóltok?
55 dolcsi a játék.Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol olcsóbb vagy már vásárolt ott és 100%-ig megbízható a bolt?
-
Cicero
őstag
nem vagyok biztos benne, hogy így hívják; amcsi fórumon láttam ezt a megnevezést rá. Eddig (D2), hc-ben be tudtad állítani, hogy a szerveren lévő játékosok közül ki tudja felvenni a holttestedet, ha esetlegesen meghalnál, megmentve vele a karakteren viselt cuccokat ( tehát az inventory-t nem ).
Ez most elvileg megszűnik.
Más: olvastam, hogy itt többen azért nem állnának össze először co-opba, mert hallgatnák a sztorit, esetleg körbe néznének alaposabban a mappokon. Én sem tervezem, hogy rohanjak; szépen komótosan, engem is legjobban a sztori érdekel.
Szóval akár összejöhetne egy 4-es csapat, és minden NPC-t lepöcsölnénk, ha úgy kívánja a többség. Na miszó?..Cybertrone na csak kicsivel előztél le. hadd legyek én a 4-ik, ígérem jó leszek

-
Cybertrone
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Mikor odamész a hullához, és kifosztod a picsába
Egyszerűen nagyszerű
(*eci dolog mikor meghalsz, és odajönnek, és a fincsi droppodat elveszik
)radi8tor1:
Megveszed fater a gamet?
Mert akkor velünk tolhatod majd eddig vagyunk 3-an coop mókára, és single kampányra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cicero:
Gyere, csak a lépést tartsad(nem rohanunk, persze, de azt hogy tudod halgatni a könyveket nem garantálom)... hátra nem hagyunk senkit, de vissza se megyünk... és nem normalon fogjuk tolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cicero
őstag
Rizzo: elég reménytelen..
diablofans fórumon írtak; a bodyloot nem lehetséges hardcore módban. szopó. nem kissé.
-
Rizzo
aktív tag
Nincs valami hír, hogy lesz-e még béta kulcs osztás?
-
Huma
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Szerintem (illetve egyértelműen) folyamatosan monitorozni fogják a játékot valamilyen progival. Ha az ellenőrző program bármilyen rendellenességet tapasztal akkor a Blizzard egyik embere ránéz az illetőre.
Illetve ha teljesen nyilvánvaló a hack akkor automatikus ban.És valószínűleg folyamatosan fejlesztgetik majd az ellenőrző progit, hogy az újabb hack-eket is felismerje.
Persze tudom, hogy általában ki szokták tudni játszani a rendszert. Elég ha azt nézzük, hogy a punkbuster semmit sem ér. De a Blizzard az Blizzard, én bízok bennük.
Amúgy itt nem nagyon lesz bejelentés sztem. Mivel szerintem hülye lenne a csaló elárulni magát azzal, hogy egy random játékba belépve elkezdjen látványosan csalni.
4 kínai hacker meg nem fogja egymást feldobni hanem együtt tolják.
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszerűen nagyszerű