- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
"SPOILER
tegnap esett a titkos pályához való bot receptje a kovácshoz"
másnak is meg van már?
mennyire ritka ez? 2 tárgy is megvan már hozzá és nem kerestem őket csak játszottam simánLegközelebb így próbáld meg, és nem leszek nagyon ideges, hogy véletlenül a titkos pályáról olvasgatok.
-
-
Argos
őstag
Az a wall az süti lesz!
Kiváltképp ranged karaktereknek, ha nem tud kichargeolni belőle, vagy gyorsan szétkapni.
Pláne, ha van a wall-t castoló mob mellett egy másik, ami mondjuk tol egy finom kis tűzeső aoe-t a nyakadba..
Mennyi anyázás lesz itt! Mint anno az Iron maiden miatt mondjuk zeal palával! -
bolha23
aktív tag
Csak ezeket a lehetőségeket a 15. patch-ben kivették, most a social fülön kell az állapotodat állítgatni.
Alapbeállítás szerint most mindenki számára a barátok közül elérhető vagy, és be is ugorhatnak kérdés nélkül hozzád. A menüben most csak ezt a quick join-t engedélyezheted, vagy tilthatod.(#6888) Cicero: Ez tényleg jobb, mint az enyém.
-
KubanitoS
veterán
Teljesen igazad van, én is így gondolom, viszont szerintem kicsit erőltetett, hogy mindenhonnan ez folyik, hiszen a webböngésződ nem tolja a képedbe minden indításkor a legújabb D3 infókat, kivéve, ha te kifejezetten ezt akarod.
D3 mellett a Mass Effect 3-at várom még. Ez a két játék lesz, amelyet megjelenéskor megveszek. ME3-ról is tele van a net spoilerekkel (van egy kiszivárgott forgatókönyv is
), azonban személy szerint én még egy trailert sem voltam hajlandó megnézni belőle. Ezerszer jobb, ha játék közben jössz rá mindenre.
Aktív témák
- Destiny - PlayStation 4 / Xbox One / PlayStation 3 / Xbox 360
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Delta Force (2024)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest