Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Teljesen igazad van, én is így gondolom, viszont szerintem kicsit erőltetett, hogy mindenhonnan ez folyik, hiszen a webböngésződ nem tolja a képedbe minden indításkor a legújabb D3 infókat, kivéve, ha te kifejezetten ezt akarod.
D3 mellett a Mass Effect 3-at várom még. Ez a két játék lesz, amelyet megjelenéskor megveszek. ME3-ról is tele van a net spoilerekkel (van egy kiszivárgott forgatókönyv is ), azonban személy szerint én még egy trailert sem voltam hajlandó megnézni belőle. Ezerszer jobb, ha játék közben jössz rá mindenre.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
bolha23
aktív tag
Csak ezeket a lehetőségeket a 15. patch-ben kivették, most a social fülön kell az állapotodat állítgatni.
Alapbeállítás szerint most mindenki számára a barátok közül elérhető vagy, és be is ugorhatnak kérdés nélkül hozzád. A menüben most csak ezt a quick join-t engedélyezheted, vagy tilthatod.(#6888) Cicero: Ez tényleg jobb, mint az enyém.
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
Az a wall az süti lesz!
Kiváltképp ranged karaktereknek, ha nem tud kichargeolni belőle, vagy gyorsan szétkapni.
Pláne, ha van a wall-t castoló mob mellett egy másik, ami mondjuk tol egy finom kis tűzeső aoe-t a nyakadba..
Mennyi anyázás lesz itt! Mint anno az Iron maiden miatt mondjuk zeal palával!...elmúlik...
-
-
BloodyEddie
őstag
"SPOILER
tegnap esett a titkos pályához való bot receptje a kovácshoz"
másnak is meg van már?
mennyire ritka ez? 2 tárgy is megvan már hozzá és nem kerestem őket csak játszottam simánLegközelebb így próbáld meg, és nem leszek nagyon ideges, hogy véletlenül a titkos pályáról olvasgatok.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest