Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Én még várom a 3 piros cseresznyét... Nem esett még több száz millás cucc, sajna kb. lottó 5-ös esély kell rá
Havernak Tal rasha nyaklánc kiesett, ami önmagában ugye már szép dolog, viszont kevés a jó belőle, Neki egy nagyon durva esett attak speedes, crit hit damage, crit hit chances... 600 millát adtak érte... nem is láttam azóta attack speedest... Ezzel azt akarom mondani, hogy set itemből, legendaryból is kurva nagy mák kell, hogy egyáltalán essen, és még 1x ugyanennyi mák, hogy az jó is legyen, ilyen körülbelül sosem fordul elő velünk, vagy esetleg egyszer... 
-
Dreamie
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
1.04 óta lejjebb mentek a fegyó árak, szal ami előtte több tíz milláért elment az mos alig eladható... köszönhetően, hogy a 61-62 ilvl-es cuccokból potyognak a 7-8-900-dps-es motyók. Socket van vagy nincs, nem számít túl sokat, persze jó ha van, de annyira nem dobja már meg, alacsony dps-es fegyónál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor
üzenetére
940DPS, 57%CHD+Socket 1 H mace és 50K-nál nem jött rá BID 2 napig

Semmit se lehet eladni...
Naponta 3szor pakolom át a cuccaimat...ár alá rakok be mindent és semmit se visznek pedig nem mennek alám...szerintem megunták az emberek átpakolni az AH-t..
De tökmindegy..nem megy semmi -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nézd meg ezt.Ez anno 30 euróért vették meg....
Itt a bizonyíték is.
Változnak az idők
-
prehistoric
csendes tag
Otthon napi 3 órát farmolok kb és nem esik semmi.
Most beugrottam meló közben 5 percre act3-ba megnézni egy buildet, erre esett egy legendary wd fejes. Lol ez a diablo.... -
sith7
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Valaki ma reggel jól járt. 100k-ért ment el a jó kis bakancsom.
Vicc, hogy nem adnak többet érte. -
morvaigaben
tag
Szerintetek ez érhet valamit?

-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos nem mindig, olyankor le is hervad az arcomról a mosoly. Nade a Rune Sword az Rune Sword, kár, hogy kevéssel futok össze.
-
F-ECT$
titán
válasz
prehistoric
üzenetére
WTS skill

-
mcsabee
senior tag
Azért kell hozzá némi skill, a gear sem minden. Én simán bele tudok halni Act 3-ba abba, hogy nem jó sorrendben használom a skilleket, vagy épp nem jókor (ez van, ha nincsen 100 millás gear, csak 10 millás). Meg ugye az a másik oldala a dolgoknak, hogy mit nevezünk skillnek. Ha szigorúan a gyorsaságot és a pontosságot, akkor igen, tényleg több kell egy FPS-hez, viszont a Diablóhoz másféle skill kell.
Példa: ha valaki a tetőn dolgozik, nem árt, ha jó tetőfedő, ha valaki könyvelő, akkor nem árt, ha jól könyvel. A két szakma teljesen különböző, de nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy nem kell hozzá "skill".
-
prokxy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

Az privi válaszért pedig:

-
drk88
senior tag
válasz
prehistoric
üzenetére
diablohoz aztán tényleg kell skill, az fps- játékokhoz kell skill. Ehhez a játékhoz gear kell csak.
-
drk88
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
craftra gondoltam... sima dropnál azzal indít, hogy 2-6közé dob, mennyi affix kerüljön rá
itt bukni tud a dolog... szinte kizárt, hogy perfect rollokat lássunk, akármilyen kasztról/tárgyról is legyen szó...
lottó 5ösre sokkal nagyobb az esély -
Helmoras
őstag
Sokak számára lehet hogy már nem újdonság, de lehet valakinek segítség, vagy akár csak tipp, leírom hogy szoktam elit "farmolni".
1 kör elit számtól függően 20-25 perc, inferno act 2.
8. quest van betöltve azaz a Black Soulstone, megkeresem az assasin vaultot (ezt követően a resume gombbal mindig itt kezdek) 6-9 elit .... érdemes kilesni a dungi elé is egy 10 seces sétára szokott lenni a környéken is 1-1
-aztán a road to alcarnus waypoint magda felé 1-2 elit
-majd path of the oasis, és leugrunk a csatornába 1-2 elit
-ezután a black kanyon mines nevü relative kis mapon is van általában 2-4 elit
1 ilyen kör alatt szinte mindig van egy goblin is, de volt már hogy 4-et is találtam (assasin dungeonben akár 2 is lehet)
keresgéltem még hasonlo fix helyeket ahova max 1 perc alatt elit közelbe lehet jutni relative zárt vagy egyszerű terepen de még nem találtam, jöhet bátran akár kiegészítés is.
-
mephi666
nagyúr
kis matek (hátha tévedek és nem ekkora az érték)
azon filóztam, hogy egy kesztyűre 24 affix kerülhet és nekem 6 kiszemelt van (dex+vit+critdam+critchance+ias+allres), mivel nem kerülhet rá több szféra resistje, így 24-4=20-ból kellene a kiszemelt 6ot rádobnia... sorrend mindegy: a képlet így 20*19*18*17*16*15=27.907.200
...tehát kb ennyi roll kell, hogy meglegyen a szép összeállítás (arról nem is beszélve, melyik affix hány különböző értéket vehet fel)aztán csodálkozunk, hogy mennyi a shitroll?

-
nightmare13
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
Csak én is találnék már hasonlókat

-
F-ECT$
titán
válasz
D1Rect
üzenetére
Persze, ezt tudom.
Viszont ha már Archon. A1-ben lényegében bármilyen builddel végig tudok már menni, így szoktam próbálgatni a rúnákat. Az Arcane Destructiont nem tartottam sokra sosem, de gondoltam hagy lássak nagy számokat. Megjelent a Warden, toltam az Archon-t, és a Warden egyből feküdt, mivel sikerült vele 1.6M-t critelni

-
-
shouryuken
senior tag
válasz
nightmare13
üzenetére
Elég jó cucc volt, ráadásul sima ah-ban valaki félreárazva rakta be (300K-ért vettem)
Szerintem még kevés is volt, amit adtak érte, de úgy voltam vele, hogy jobb mint a semmi, 59-ért pl már nem is licitáltak rá, pedig hetekig volt berakva.Vállas, 80all res, 20 magic find, ~130/dex+vit
-
Edge
veterán
Vki próbálta már a storm armor/shocking aspect-et? Áll. eléggé imba magas chc és chd mellett, én ezt ma tuti kipróbálom
(van 40.5%chc-m és 322%chd-m)cyberbeni: ja kesztyűt érdemes, összejöhet egy ias/chd/chc/stat kesztyű az nagyon sok millát ér. 1.0.4 óta 1h kardot és fejszét is érdemes.
-
sith7
félisten
válasz
shouryuken
üzenetére
akkor ok

a másikba inkább ne menjünk bele ...
-
Myth
aktív tag
Az exalted grand sovereign helm plant inkább adjam el vagy érdemes belefogni a nagyüzemi craftba? Szokott jó kombókat dobni?
-
nightmare13
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
Leírnád, hogy mi volt ez pontosan, kb milyen tulajdonságokkal, csak a kíváncsiság végett

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
shouryuken
üzenetére
a végére inkább sírós szmájli kellene

-
sith7
félisten
válasz
shouryuken
üzenetére
Azért ez így se kevés pénz ...
... legalábbis nekem nem lenne az -
shouryuken
senior tag
Nem hangzik soknak az az 1€ + 15% levonás, de a végén valahogy mindig rettenetesen soknak tűnik

-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Szóval már csak 61-69. Helyes döntés, mert a 70-70+ katban elfogadható statokkal a cuccok döbbenet áron vannak ezekben a slotokban.
2000 inttel, ha nincs mellette se as, se chc+chd vagy ezekből nagyon kevés annyid lesz...kb.
De mégegyszer, ahhoz hogy act3-ban hatékony légy 60-70k min kell...ne kelljen perceket bohóckodni 1-1 elitpakkal és a petek is bírják. Lézer+aládrottyantós elit esetén, ha nincs sok hp-d és resid a kutyák nem bírnak tankolni...ezért kell minél több, mielőtt elhajlanak megdögöljön az elit is...
-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Mert 30-40k kevés...vagyis átfogalmazom a dolgot...kevés a kényelmes farmhoz...3-4 fős csapathoz meg pláne...
Nem néztem mostanában az allres-es cuccok árait, de peccs előtt 70+ allres-es cuccok kb horror árat képviselték, főleg, ha volt rajta elég stat...ez változott?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
miért ne tudnál dps-t osztani? ha csak shoulders, chest, belt, pants, boots-on (amiken nem lehet crit) van mondjuk darabonként 70 all resist, meg mellé 2000 int, akkor máris van 550 all resisted, és még méregdrága cuccot nem is vettél. ennyivel meg általában addig kibírják, amíg megölsz egy pakkot, és vissza is töltődnek health globeból.
-
Gorneck
legenda
válasz
Nordic
üzenetére
Geart kell alájuk pakolni (sok hp, sok allres)...máskülönben szart se érnek...cserébe lesz egy karid ami értelmes DPS-t nem fog tudni leadni...
50k hp 600-700 allres mellett kutyikat használok amik a kiosztott vagyis bekapott sebzésből gyógyítanak...refik ellen is szuperek, éééés mivel 3an vannak remekül lefogják az ellent, én még horrify-t is használok saját védelemnek.
Sajna de kell őket élesztgetni rendesen még így is...kíváncsi leszek loh-val jobban bírják e.Viszont sebzésük zéró, és igazi goblin lelépő segítők...szal éppen annyi buffot kaptak, hogy jobb védelmi skillt nem nagyon találni...
-
userxy
őstag
válasz
Balesz1899
üzenetére
Minden egyes item berakásakor külön választhatod ki hogy balance vagy paypal.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Balesz1899
üzenetére
bármikor hozzáadhatod a paypalt, nem?

-
Balesz1899
aktív tag
Ha most beállítom az RMAH-számlát a blizzardosra, akkor később át lehet állítani PayPalra, hogy a későbbi eladások már oda kerüljenek? Tudom, hogy az akkor bent lévő pénzt nem lehet kifizettetni, ezzel tisztában vagyok.

-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
grat

-
mikromanus
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
Rakjad ki RMAH-ba! Ott minden szemetet elvisznek jó áron ha legendary. Mondjuk ha kirakod 1.5-ért bnet számlára és elviszik még akkor is jól jársz

(eddig egy-két nagyon gagyin kívül amit nem volt pofám kitenni csak a tegezt nem vitték el ami viszont nagyon tuti volt. 5-6 legendary legalább elment a goldosnál várható árnál jobban még blizz sarccal is)
-
Drizzt
nagyúr
Megvan az első legendary a patch óta, jó nagy szar is. 100Kért se fog elmenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Party-ban jó ha van, de single-ben én nem pazarlok rá 1 helyet.

Majd, ha lesz felesleges 100 millám, hogy ne kelljen battle rage-t használnom magasabb DPS miatt, akkor vissza kerül helyére a stomp.
Szerk: Jó kis pénz egy nyakláncért.

-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor
üzenetére
Diablot rövid időre stunnolja ez igaz..viszont az eliteket 3ra..
És amiért igazán jó skill hogy le lehet rántani a DH/WIZ/WD-ről a mobokat ami nem hátrány..
Sőt..mivel stunnol így időt is adsz neki a helyezkedésre..Konkrétan az egyetlen olyan skill amivel egy kicsit is kényelmesebbé lehet tenni a DPS karik életét...

mellesleg az 1sec-es stun az pont 1sec-el több a semminél...bár mondom..elitet meg trash mobot 3secre stunol..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez igaz, de nem mindegy, hogy 1 mp-re stunolja be vagy 5 mp-re.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nanana..
A Ground Stomp a legjobb CC skill kb az egész játékban..
Infernon IS tökéletesen működik..
Még Diablot is bestunnolja
Tapasztalat: több mint 300órán keresztül (ebből kb 270infernon) használtam..
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Pöpec. Mennyit is töltöttél ezeken a szinteken? Infernon mintha már nem muzsikálna olyan szépen a ground stomp...
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
normalon és nm-en ground stomp > ignore pain
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A d2-ben is végtelen ww-vel toltam, mert annyi mana illetve hp stealem volt, hogy egyik sem fogyott el soha. Ott is hatékonyan működött, és itt is. Ettől nem hiszem, hogy kevesebbet ér bárki, mert olyan barbárral tolja. Én spec a tank barbárral nem vagyok kibékülve.
Ha nincs goldod, akkor nincs dps, helyette vannak fél órás harcok. Elég csak Sirandrish barbárját megnézni, van dps-e, remekül felépített karakter, jó gearrel, de kétlem, hogy 10M aranyból hozta össze.
Azt meg hagyjuk, hogy multiba/coopba nem jó a dt-buildes barbár, mert nincs tank. Ha tankként mész, ha nem, a mobok/elitek úgyis összevissza rohangálnak, mivel ez nem egy mmo, hogy az aggroval magadon tartsd a mobokat, innentől felesleges bármilyen tank build.
proci985: Hát a petek buffja óta lehetséges, bár erről Gorneck-et lehetne kérdezni, ő jobban ismeri a WD kasztot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
jó, hát hülyeség ellen semmi nem véd...
egyébként nekem egyre gyanúsabb, hogy a WD talán még jobb is lehet tanolni, mint a barb. csak ugye WDből kevés van, szóval annyira nem vagyok biztos a dologban.
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ööö. Ilyen tankot csak a régi jó extrém túlbiztosított időkben láttam (vagyis építettem). Ground stomp infernon? hm-hm... Az ignore paint még értem. Egyes kulturkörökben az olyan cukinak számít, de a ground stomp... Te most trollkodsz a kispadról?

Ha gond van otta leap vagy a yeti. Nem csak a tanknál de az egyik majd' minden buildben a "felettébb hasznos" kategória. Egyébként meg ha kellően szar a helyzet akkor nyomogathatod a revenget meg mindenféle röghöz kötött skillt akkor is hamuvá égsz vagy belefojtanak tüzes láncokkal a méregtócsákba. Esetleg nyakadra teleportál 3-4 puposg*ci elit és körberak fallal meg néhány arcane csapdával. Sok mindent kibír a tank barbi, de néha elunja a harcot az is

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ha hányni illetve lejárató kampányt akarok a Diablo 3 ellen, akkor majd megnézem és mutogatom ezt a videót.
(#49013) Cyberbeni
Öcsém ez nem trollkodás, ez a build egy nagy kalap.....az.
Ez a build az én baráti körömben hányingert kelt...persze aki használni akarja, annak lelke rajta.Ez a build nem Barbárnak való. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Nem jó. Nekem felfordulna a gyomrom tőle, ha egyfolytában pörögnöm kéne. Semmi skill nincs benne, mint spamelni a 4 gombot.

De, ha valaki XP-re élvez annak jó
-
sunnymarcell
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=SfoBJBFHYmM
alkaizer módszerét mutatja be moldran, 63 millió xp/óra.most mondjátok hogy a pörgettyű barbár nem jó.
-
Muton
addikt
megdöntöttem a rekordomat (75)
124-es multikill
bárcsak a droppok is ilyen jól mennének
-
emre33
addikt
Rájöttem időközbe..
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra van táblázat hogy a life on hit milyen skillre mennyit ad? (minden kasztnál)
-
Djuree
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát új skilleket, rúnákat pl.
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Havernak Tal rasha nyaklánc kiesett, ami önmagában ugye már szép dolog, viszont kevés a jó belőle, Neki egy nagyon durva esett attak speedes, crit hit damage, crit hit chances... 600 millát adtak érte... nem is láttam azóta attack speedest... Ezzel azt akarom mondani, hogy set itemből, legendaryból is kurva nagy mák kell, hogy egyáltalán essen, és még 1x ugyanennyi mák, hogy az jó is legyen, ilyen körülbelül sosem fordul elő velünk, vagy esetleg egyszer...

vagy esett ?

Búghat a búgócsiga barbár 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)