Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
indul a stream:
egyedül tolom aztán lehet jönnek még
[link] -
Gorneck
legenda
Egy kis LOH mellé és vadállat most már. Csak ugye zabálja a manát, ezért szoktam ghostbomb-val kompezálni, ami szintén területre hat és azzal is szépen aprítok...egérre jobbat eddig nem találtam ami a csapat számára jó...persze ott a direbats is...ami szintén nagyon jó, de a terepviszonyok és buff miatt az acid nagyon használható lett.
-
Gorneck
legenda
Akkor buta vok, ez van...

1 petet használok...sőt...igazából nem is kéne...eddig se használtam...de buff óta védelemnek jók lettek, meg azé csap oda olyat, hogy 1-2 baba/monk csak pirulna...de nem létszükséglet, főleg mert gobilinra eléggé veszélyesek.
Ez max addig zavaró amíg nem mentél pár kört egy WDvel...legalábbis addig van zavar, ahogy így visszahallom a többiektől...(#48788) shouryuken: [link]
-
FehérHolló
veterán
Akinek kell még esetleg a Liquid Rainbow a Staff of Herdinghez, az gyüjjön be hozzám. (Épp hellen vagyok, tag BodriKutya#2386)
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem használná senki szvsz
-
Mr.Csizmás
titán
gyors felvetés: d3 offtopic-ra szükség lenne?

-
JSaN
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Halat adok hogy ezt le irtad.

Mert ugye ezt beszeltuk a jatekban is melyik jobb, nos lehet a tied megis.
En ugye 300% 6sec 12yard, te 150% 3sec 24 yard. secre lebontva ugyan annyi, a de a tavolsag a tiedre billenti a merleget.
Ezt par perce gyorsan ki is probaltam, es nem melesleg az elso utba eso elitbol ki esett a 7ik legendary. Es szamomra az elso ami hasznalhato is!
[link] -
Dadan01
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Túl hosszú a cooldown, az én stílusomhoz nem passzol.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Hát a WD is eléggé zavaró a sok pettel meg mindenféle megidézett cuccal sokszor volt hogy azt hittem vmi ellenfél karészol, közben meg csak petek voltak. De ettől még szívesen játszok együtt WD-kkel is egyik legjobb cimbim az, szóval ilyenért bannolni egy egész class-t sztem butaság.
-
Alg
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Én a monk társ egyik skilljétől mentem falnak tegnap, attól amelyik szétdobja az ellent a szélrózsa minden irányába... szépen összehúzom a mobokat, fordulnék meg hogy toljam az arcukba a non-stop seismic-et, erre jön oldalról és szétcsapja őket mindenfelé
asszem legközelebb megkérem hogy ezt inkább mellőzze 
-
Gorneck
legenda
válasz
Baaraanz
üzenetére
Ha fő zúúúúzód vmi dobálgatós lövöldözős skill, akkor jobb az AS, de ha direbats/acidrain, akkor chc+chd+int. Vit a mobok miatt is szükséges...több hp/allres jobb tankolás több lehetőség sebzésre.
Ma visszarkom refi miatt a kutyákat...azon refi esetén pl engem képesek voltak életben tartani, de nagyon sokat döglöttek...most van rajtam res és hp is, szal este lehet próba...kíváncsi leszek rá. -
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én mikor túlvoltam 3-4 halálon, hol a plazma hol a jég és jjóóóó hogy mondod a villámos vacak miatt nahh ott volt az a pont, hogy ha lehet wizzel nem megyek, vagy ha van, akkor inkább nem játszok...mert ugye nem elég, hogy sokat kell mozognom, de akkor még kerülgessem a csapattárs áldását (mert nem látok semmit, vagy mert kitakar 1 sávot, vagy mert nemtom, hogy mi is jön felém), az picit sok volt...
WD is képes beborítani mindent, de a wiz ezt messze übereli...(#48782) FehérHolló: Semmit se használok, tökre alap telepítésem van, no piszka...gyönyörű képpel...de onnét, hogy bizonyos szitukban a pofámba vágja a felhőjét a wiznek az felbaszott már párszor agyilag...de szerencsére van megoldás...nem játszom wizzel ha tehetem.
-
FehérHolló
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
nightmare13
üzenetére
Pedig már csináltam is korábban, én balga, köszi szépen!
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck
üzenetére
Ne is mondd: wiz vagyok, és néha magamat is meg tudom zavarni
A fő gond az, hogy pl az Electrolute által generált villámok pont olyanok, mint amit az elite-ek is dobálhatnak. És ez több skillnél is így van: nem tudod, hogy ami alattad van az "friendly fire" vagy nem, és 4-es partiban ha nem figyelsz oda, akkor egy kis kihagyás és dőlsz is... -
S e t h
nagyúr
Megtörténhet az ,hogy ha én egy alattam lévő actban lévő játékoshoz csatlakozom, hogy együtt zúzzunk, akkor engem utána a game ott is hagy abban az actban és újra végig kell járnom az utat, hogy vissza tudjak térni oda ahol abbahagytam?
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, úgy könnyű

vhunor
erre van valami beállítás, talán low fx, vagy mi
Gorneck23
Semmi gond, jó az, tegnap is volt, hogy egyedül ütöttem az egyik elitet, ment le szép lassan a hp - ja, aztán rádobtad a spenótot, és mindjárt lejjebb jött neki ...
-
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az én buildem extra zavaró lehet

Eregetem a forgó szeleket a forgószél bónusz miatt néha egy nagyobb lilaszínű forgó szelet is, mindeközben villámozok mindent és ha lejár az archon CDje akkor jön az archon...
Viszont hatékony vagyok mint állat, zúzok mindent
-
Alg
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én tegnap mikor ketten mentünk monk haverral, már ott is csak a sárga crit számokat céloztam a seismic-el, azt hogy ő hol van már nem láttam csak a minimap-en
főleg mikor behúztam poénból 3 elit packot, ott már volt minden ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neha en is meresztem a szemem, mert nem azt nem tudom, hogy mit utok, hanem azt se latom, hogy utok-e egyaltalan
Pedig a low effects be van pipalva 
@(#48758) FehérHolló: szivesen.
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mire gondolsz? Mert az, hogy felhőja a jégesőnek betakarja a képernyőmet az eléggé zavaró...mikor kérdeztem wizeket, akkor ők pl nem tapasztaltak illet...gondolhatod icecave-be pl milyen jó lehet így közlekedni...

-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem realisztikus (bár nem sok lézernyalábot látok az utcán
), hanem hogy zavaró.. 
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez teljesen valósághű, már megbocsáss!

Gorneck23: Nincs beállítva valami post-process?
-
Sirandrish
legenda
Az hogy minden "felett" van!
Tehát hogy mindent kitakar ami az útjában van..
mikromanus Akkor képzeld el ezt:
Megyünk 4es partyban...jön egy Molten/Mortar/Arcane/Plague kombo...ProEvo secenként 24kis tornádót ereget...erre Gorneck rákontrázik 1-2 minionnal+kőkemény savas hányással, meg jön Roli a Seismic-el..Ha ezt elképzelted akkor tippeld meg mennyit látok abból amit ütök

-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Részben...az magában nem zavar, de van aki rángatja össze vissza és mellé párosul az a jegeseső vagy mi...az nálam pl teljesen elfehéríti/ködössé teszi a képernyőt...annyira, hogy nem csak az adott területen, hanem a teljesen képernyőn nem látok semmit.
És ez pl nemtom mitől van. -
Edge
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi abban a zavaró?

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már attól is megzavarodtam amikor Cyberbeni bepörgött egy Act 4 runra ésn nyomott ő is pár effektet, én is, meg néha az elitek is. Néha már azt se tudtam ki kicsoda. Munka utáni fáradtság, vagy némi egészséges kavalkád. Mumee 4-6 elit összehúzós bulija is tuti ezért szivatott meg és nem azért mert erős átlagos csak a resistem

-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
te, én már össze-vissza pipálgattam ott már mindent, szerintem ez a mikrofon vmelyik műholdról lopja a + jelet, lehet antennaként is üzemképes

(#48753) Sirandrish: az...

-
sto1911
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
Gorneck
legenda
Hááááát, ha nem lenne ilyen hatásos nem használnám. Így viszont nagy területre hat, nagy sebzéssel...baba kopogtató skillje illetve az összehúzom a fél térképet mellé remek kieg...de magában is brutál. Részben ezért is haladunk ilyen gyorsan, aprólékkal keveset kell foglalkozni, de mégis megmarad az esély vmi jó cuccra.
De hidd el, hogy ennél 100szor zavaróbb skillek vannak, ami miatt én pl ki is lépnék az adott partyból.(#48750) vhunor: Meg döbbenet lag...

-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kicsit gyors volt a tempó elsőre, de meg lehet szokni

Gorneck23
Ne is mond, néha nem is láttam kit ütök a zöld trutyitól
-
Bennyboy
őstag
hamarosan ninja stream:
[link] -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
MIlyen érdemleges sorozatok közelítenek fenyegetően? Nekem is akad 1-2 ami vagy jön vagy már megy, de jobb a tartalékképzés. Ha dara után megakad az utánpótlás, akkor a kedves sorozatfüggő igen nagy gondban lenne

Nekem a Breaking Bad van most jó kis elmaradással talonban, később meg jön a Dexter. Mi jöhet még?
-
FehérHolló
veterán
-
Baaraanz
tag
Azt tudja valaki, hogy WD-nak melyik a legjobb DPS-ű, messziről cast-olhato AoE-je? (Tehát maci nem játszik)
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azon beszartam...

"Roli! TS!!!!"
Bááázzz, kb mint kocsmában a saválló bútorok... 
Mondjuk ez is egy klasszikus:
"- Látod a láthatatlan ellenfelet?"
Hosszas hahota...
"Igen, látom."
Jogos...
Most már beugrott. 
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem nyomnánk le őket és nem zúznánk szét mindent a mappen, akkor sztem nekem nem esni semmi...tegnapi legend+set cuccok sima mobtól estek...sőt, az egyik ládikóból pottyant ki aszhem...
-
Gorneck
legenda
Ennyi...
Bár résen kell lennie mindenkinek, mert telehányok mindent és nem tudni mi marad ott... 
Minap már azt teszteltük, hogy biztos jól látszik e a hányásban a zöld és barna...
mikromanus (#48728): Semmi trükk sincs...se generátor se semmi...szokott útvonal szokott elitmennyiséggel. Én nem egész egy hónap alatt megdupláztam minden killem és az eredménye ennek kb semmi. Ok, esett legend és set is, de kb mind kuka, a rare itemek 99%a kuka, az az 1% éppen termel némi bevételt. Legalábbis nálam ez van, bár a linkelt tárgyak alapján a többieknél is pontosan ugyanez a szitu...
Még szerencse, hogy a hangulat nagyon jó, mert már rég nem játszanék a játékkal. Bár lassan jönnek a sorozataim így nagyon meg kéne változnia vminek a játékban, hogy odaüljek 1-1 run idejére a játék elé... -
-
flash-
veterán
egy demon hunter vajon mit tud kezdeni a plusz intelligence,és strenght pontokkal?amit pl a paragon szintugrás ad?szerintem semmit de érdekelne a véleményetek hátha van itt olyan aki tud valami okossal szolgálni
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Tegnap toltam velük coop - ban, .....
arra nincs idő, hogy megnézzem mi esett, csak a városban lehet megnézni a sárgákat, mert go - go - go van

-
sto1911
veterán
Ketkezes monk buildet ajanlana valaki?
Ja, es host at lehet nevezni valahogyan?
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Várfal kivételével kb mindent kipucolunk...
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Amúgy hogy runoltok? Elég Elit központúnak tűntök. Az utolsó 27 napban 8309 elitet és össz 95440 szörnyit öltél le. Ez elitenként 11,49 "kísérő". Nálam összesítettben 22 körül van az arány. Elég céltudatos...

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Én %life-os kavicsot használtam sapiba de ProEvo annyira győzködött hogy ez milyen jó lesz nekem hogy engedtem neki

Hogy jó-e nekem azt nem tudom..problémáim így sincsenek..valamennyivel több exp-t kapok úgyhogy sz*r nem lehet
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak megnéztem diabloprogressen hogy állsz. Mi, hogy 2 napja nem friss? Ejnyeno, akkor nézzük meg mennyit öl! Mondjuk gyanus lehetett, mert az, hogy egyre több köztünk a para szint különbség csak kis mértékben vezethető vissza arra, hogy nem használtam socketes XP bonuszos sipkát. Most befektettem (viszonylag) ocsóé' és már abban se vagyok hátrányban a leendő Xp gyűjtögetésben. A szintkülönbség meg csak növekszik. Valaki nagyon ráérzett az Act 3-4 afrmra

-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Nah ez az az infó amit sose nézek, jó tudni hogy te igen!
Sajna nem sok minden jutott rá amúgy...
-
userxy
őstag

Ezekkel van értelme szórakozni RMAHban ?

-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Úgy látom volt egy kis szabadidőd a hét elején. Vagy csak kezdtek nagyon hatékonyak lenni. 2 nap és 800 elit kill. Arra már eshet jó rare is pár

-
mikromanus
veterán
Ha már sz*r akkor legyen nagyon az!

Szerintem ha könnyen megtalálható és kellőképp meggyőző akkor úgy is elmegy RMAH-ban ha goldosban fele annyiért se lenne rá vevő (aktuális gold/euró árfolyamnál). Bár most épp nem visznek szinte semmit, de a hétvége + hétfő egész hatékony volt. Nem rossz a rémgyenge dropok mellett azért...
-
Edge
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem is van egy raklappal csak pont az a hiba hogy még 1 euróért se veszik meg nemhogy 5 -ért csak szeretnék egy példát látni.
szerk: értem én
-
-
drk88
senior tag
Ez egy vicc, ez az RMAH
amit nem akarnak megvenni 500k-ért goldba és nincs szivem vendornak adni azt berakom 5-10€-ért és elviszik!! Nevetséges 
-
Bird
addikt
Azonnali kérdések órája: A fire walkers leg csizma esetében a "burn the ground you walk on" effect sebez is vagy csat látványos?

UPDATE: Azt hogy mekkora ez a sebzés az tudható? Jó lenne vmi számszerű adat....
UPDATE2: Köszi!

-
mpierre
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Ha jól látom, akkor geart cserél 231% magic findról 395%-ra... egy klikkre. Biztos, hogy nem script.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
BF3-azok mellette, tudom!

Az a DH tank nagyon komoly. Ilyen kevés élettel és sebzéssel megölni így? Respect
Az LoH dobja fel így az életét + a shadow power gloom skillje? Sebzi diablo, de lemegy neki az élete és már fent is van fullon! Vagy hogy?
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
prőőőőőő ...

Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

asszem legközelebb megkérem hogy ezt inkább mellőzze 

Jó játékot
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)