Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz SSJPeter #28949 üzenetére
Hát,nem vagyok jós,de szerintem egyrészt a többségnek eddig is elérhetetlen áron voltak benn az igazán jó cuccok,másrészt meg szerintem eddig sem nagyon rakták már be,inkább ment ebayre vagy egyéb megoldjuk okosba' eladásra.
Persze ezt a legjobb cuccok-at definiálni kellene,természetesen ezután is lesznek allres,vitality,main stat + dps statos tárgyak remek értékekkel,de ez még nem jelenti,hogy a legjobbak.Mivel a legtöbb slotban rarek lesznek 6 módosítóval,ezeken maximális közeli értéket szinte sosem fogsz elérni még komoly csereberével sem,annyira kevés lesz belőlük,az értékük meg nem megbecsülhető
EA: It's in the crate!
-
DeckardCain
senior tag
Már megy újra.. Viccesek az árak
Mondjuk engem nem érint.. nincs authenticator, pay pal, megfelelő bankkártya.. még..
Meg úgyis csak abból költekeznék amit találnék..A legjobban az bosszant, hogy a becsületesen össze szedett 7 millám sz*rt se ér jelenleg. Köszönhetően az elmúlt másfél hétnek.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz DeckardCain #28956 üzenetére
Az árak egy vicc!!!250 euró egy gyűrűért, aha persze...
Az eladott tárgyak után kapott pénz a B.net accountomra megy, akkor elvileg abból a pénzből megvehetem majd a Diablo 3 kieg.et?Nem mintha látnék erre reális esélyt, csak kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
válasz Attix82 #28958 üzenetére
Az elején pont hogy olcsó volt, igaz nem is voltak egyből 60 -as cuccok. Próbából betettem egy szarabb cuccot 10€ -ért.
Egyébként az alap árat amit beír, azt honnan állapíthatja meg a rendszer? Ugye a goldos AH -nál annyit ír be amennyiért a játékon belüli árusnak el lehetne adni. -
DeckardCain
senior tag
válasz ProEvoFan #28957 üzenetére
Elvileg igen.
Mondjuk én 1 milla/6-7 euró árfolyam alatt nem nagyon fogok ezzel bohóckodni..
A drop meg tudjuk milyen..Buffal van 210+-os mf-em és 10x-es Gf-em és esik a sok szemét..
Lehet hogy inkább felviszem a gf-et 250-re ez mellett még tartható a ~120-as mf is, ha megéri majd a gold sell. -
SSJPeter
őstag
250 EU egy stormshield?
Ebayen olcsóbb mint ittt...
Röhejesek ezek az árak, még 10-20 EU-kat költögetnék...Let’s go Brandon!
-
Telda
addikt
Nekem még mindig szürke a gomb. Amúgy kell pár nap míg helyre állnak az árak, majd Pistike is rájön hogy a sz@rt nem veszi meg senki pénzért. Biztos marha vicces lehet egy kék vackot berakni 250ért.
-
kovsol
titán
én még mindig nem tudom elképzelni, hogy ilyen árakon lesz forgalom
a levonás mértéke eltérő bizonyos ár mellett ? vagy miért van az, hogy 5€ alatt nem éri meg, de 6 ért már igen ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
MODERÁTOR
Nah, én már kerestem 2 ejrót
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
mephi666
nagyúr
válasz kovsol #28963 üzenetére
én meg majd nyomatom a cuccokat alulárazva, aztán kész... fene fog f@szkodni, hogy "hátha megvesz valaki valamit 100-200euróért" végülis játék, cuccok azért potyognak és a stabil kispénz is jól jön
ui: tegnap esett végre 1 szetcucc (nekem az első) 2fegyverből álló monkszetből a kisebb darab... a sebzést átlag felettire dobta, a dexet meg majdnem maxra... bónusznak meg socket is került bele, tehát nem volt rossz roll... ezt jó lenne árában eladni, ha ér valamit: gyenge rollok este 200-300k-tól indultak, de ez a darab bőven jobb, mint pár 50millió környékére túlárazott
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kovsol
titán
most komoly, hogy még mindig nem működik az IAS csak a ASI ? vettem egy cipőt amin van +15% IAS és nem adja be
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz ProEvoFan #28967 üzenetére
blizzard igen, a paypal meg asszem akkor, ha számlára kiveszed a pénzt de ha vásárolsz belőle mondjuk ebay-en, akkor nem számítanak fel semmit
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SSJPeter
őstag
válasz mephi666 #28968 üzenetére
De ott is felszámítanak csak sokkal kevesebbet.
Kiraktam egy 716 dps polerarmot 221 life on hittel, 1.25 EU-ért csak, hogy kipróbáljam hogy működik a dolog...kíváncsi vagyok elviszi-e valaki...
(#28971) Djuree : Én előbb kívácsi vagyok arra, hogy mekkora lesz a forgalom és, hogy életképes marad-e a gold AH...
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Djuree
félisten
lehet veszek pár jó cuccot RMAH-ból, megyek inf act4-re és eladom a jó cuccokat amiket találok. hosszú távon megérheti asszem.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MODERÁTOR
Azt azért tudjátok, hogy egy ajrót levon a blizzard. Tehát ha profitálni akarsz, min. 2 -ért kell valamit bepakolni.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kovsol
titán
Ha a battle.net balance -ra megy a pénz akkor az ott is marad örökre és csak AH ra tudom használni, meg a blizzard shopban ugye ?
Ha a paypalt választom akkor még az AH -s egyenlegen mutatni fogja és tudok belőle vásárolni ? Csak mert amin kiválasztom, hogy paypal az 1€ fölé oda írja azonnal a 15% -t is. És akkor utána még1x levon 15% -t amikor átutalom ?May the Force be with you!
-
adamkaa777
senior tag
Skacok lehet volt már de a Battle net nalances pénzt ( amihez csak auth kell) aztis átlehet váltlani forintra ? vagy csak a paypalost ?(amihez még sms protect is kell )
El. Psy. Congroo.
-
mpierre
veterán
válasz adamkaa777 #28977 üzenetére
Csak pp-set, ami bnetre megy, az ott költhető el.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Huma
addikt
Nekem azt írja ki hogy nincs paypal beállítva és tegyem ezt meg. Mégis hol? Battle.net-en megtettem. Valahol máshol is be kell állítani vagy mi?
szerk: paypal, nem ebay
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
battle.net-en kell, nekem siman ment. Igaz aukcio kozben a "kattinst ra hogy beallitsd" gomb nem mukodott, ra kellett googleoznom paypal battle.net -re, de siman ment, es visszalepve a menube, majd az aukcios hazba, jatek ujrainditasa nelkul mukodott is, 10masodperccel utana. Kar hogy 2 percem volt utana, es indult a vonatom .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
adamkaa777
senior tag
Akkor tegyük fel eladok 1 fegyvert £ 32.99-t (accom angliára van állítva) akkor pl sc2 -t megtudom venni ? de igazából blizzes cuccokon kívül semmire se jó ?
El. Psy. Congroo.
-
mpierre
veterán
válasz adamkaa777 #28981 üzenetére
Yep.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
vhunor
őstag
válasz mikromanus #28941 üzenetére
Elütött egy nullát.
-
Elso harom linkrol ami battle.net eu reszere mutat, azon belul kacsaztam. Sajnos nem tudom megnezni, munkahelyi szuro. De kb egy kattintasra volt onnan.
djuree: sehogy, az a legendary/set itemeknek van
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
item névre hogy lehet rákeresni AH-ban? beírom oda lentre de nem tudok a search-ra kattolni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kovsol
titán
na el is adtam az első cuccomat 6,5€ ért, de levonta a 1€+15% -t és 4,67€ -t ír végleges összegnek, azt írja, hogy még processing, mert Paypallos lehet azért nem megy azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
lapuli
tag
válasz szallasi007 #28932 üzenetére
Nekem is feltünt h szerdán nehezen mentünk partiban ketten act1 feléig pénteken meg simán talán ha 3szor haltunk mintha egyszerűbb lenne butchernél is csak 1 szer haltunk, és nem váltottunk cuccokat
[ Szerkesztve ]
Jaaa spricce dóze maximum
-
Huma
addikt
válasz kovsol #28987 üzenetére
Mit adtál el?
(#28985) maross:
Úgy tűnik mindent jól csináltam. De mégsem működik.Szerintem megint sz@rakodik az AH. Nem akar szinkronizálni a bnet account és a játék. Nem látja hogy be van állítva a paypal.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-conrad-
addikt
80-90k-kat sebez egy lövés, biztosan kihealeli a 15%-át a life on hit...
DH-val ha normálisan játszod akkor a reflect ellen csak az a jó, hogy ellövöd az elemental arrow-okat, mikor éppen elérik a targetet (mert lassú a lövés) akkor eltolod a smokescreen-t. Ha maradt disc és értelmes mennyiségű hatred akkor mehet megint, ha nem akkor kite amíg termelsz. -
-
Huma
addikt
Ha valaki utánam állítja majd be a a paypalt és működik neki akkor szóljon majd legyen szíves. Jó lenne tudni, hogy nálam van csak probléma vagy pedig globális.
-
sto1911
veterán
válasz SSJPeter #28995 üzenetére
Pls. vagd korbe a kepeket, igy nagyon igenytelenul neznek ki.
Ha ki akarom szedni a koveket, akkor elpusztul a cucc, ill. ha a cucc marad, akkor a koveket bukom, ugye?Az 576-nal van elorendelve a teljes valtozat, de mar 16 helyett 18-ra toltak a megjelenest, mennyi eselye van annak, hogy akkor meg is kapom? Vagy ha eddig nem vettem meg digiben, akkor majd megveszem hetfon?
[ Szerkesztve ]
-
válasz SSJPeter #28995 üzenetére
A bal nem sokat, de ez pont olyan item, hogy jol ra lehet keresni ah-ban. 130vital, 50str, 50 allres-re rakeresel, meg 70vital 130str 50 allresre, es olyasmit er.
szerk: str helyett dex-el is lehet probalkozni
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest