Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Djuree
félisten
monk-al infen milyen followerrel érdemes menni? farmhoz kéne.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sonja
nagyúr
Egész jó cuccot találtam Hell-en.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Huma
addikt
Csak szerintem kellene minden karakterhez külön zászló? Én szívesen csinálnék minden karakteremnek egyedi bannert. Nem tom blizz miért nem engedi több zászló készítését.
Vagy ha már csak egyetlen zászlód lehet akkor legalább le lehetne menteni a különböző zászlókat és pár kattintással átcserélni.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tenken
őstag
Followernek hogy lehet újra osztani a skilljeit?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Rankerz
senior tag
15 próbálkozás Után végre lement Inferno Diablo Barbárral
Bár úgy látszik a Normál még hátravan ,nagyon fail ez az achievment rendszer[link]
-
frame>24
addikt
válasz Nordic #28462 üzenetére
Teljesen igazad van, sajnos jelenleg kb. ilyen az élet infernón. A tegezeken nagyot röhögtem, tényleg minden kavics alól azok a kék fosok hullanak, úgyhogy a DH-t már most zsigerből gyűlölöm, nem is indítok olyat! Én a meló utáni 2-3-4 h játékot kevésnek tartom, hogy abból farmoljam a zsetont. Ráadásul 1M! Jéézusom, 170k volt a max eddig, a legdrágább itemet is talán 50k goldért vettem. Meg is akadtam a p*csába, nem lesz itt "brief butchering" egyelőre (már ez előtte lévő pályán nehézkesen haladok az elitek ugye).
Persil fórumtárs felajánlotta, hogy segít, neki köszönet, lehet majd rászólok, de soloban akartam lenyomni.
Nagyon kelleni fog az a drop rate növelés 1.0.3-ban.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Huma
addikt
Tényleg elszálltak az árak AH-ban. Normális áron nem kapni jó cuccot. Amikor a WD-nek vásároltam akkor 150e-ből kijöttek olyan cuccok amik most 700e-be kerülnek.
pl a sisakomat most megnéztem. 56e aranyba fájt nekem és most 280e a legolcsóbb hozzá hasonló.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
frame>24
addikt
Erre volt az az elméletem, hogy a játék végén értelmet kap a magic find, de ugye írják többen, hogy kevés. Meg látható, hogy azok nem panaszkodnak annyit, akik már nagyon korán elérték infernót. Ők valószínűleg még emberi áron vettek olyan cuccokat, amik átsegítették őket a nehéz helyeken, és ott már hullanak lvl60+ tárgyak is...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
P00By
nagyúr
Kungen megint meghalt?
-
OP-ToTo
aktív tag
Meghalt a játékom. Elindítom, rányomok a playre és semmi. Az alkalmazásokban nincs a folyamatokban benne van. Már újra is telepítettem de semmi sem változott.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
DjDanee87
addikt
5 nap alatt kiesett már a 6. legendary és ez most végre nem fullgáz cucc. Ki nem lépek, hogy megnézzem mit is ér, de van egy érzésem hogy többet mint 100k. ez esett
Kár hogy dex+str. Lehetne dex+vita vagy str+vita inkább.
-
Realradical
őstag
válasz OP-ToTo #28522 üzenetére
Tudománytalan, ötletszerű javaslat:
Uninstall, majd az c:\users\usered\appdata\* alól töröld ki a Diablo-ra utaló jeleket/mappákat mindenhonnan. A játék mappáját is töröld ki nyugodtan ahová előzőleg installáltad. Registryben szintén takaríts egyet:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment
HKLM\Software\Blizzard EntertainmentFelelősséget nem vállalok persze.
szerk:
Ja ezek után reinstall addig nem fog menni[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
megint én
őstag
válasz Nordic #28462 üzenetére
"szerintem lópikulát sem ér az mf(teljesen mindegy, hogy 0,0001% vagy 0,001%)"
Ez kereken a TÍZSZERESE! Azért az nagyon nem mindegy!
És ja, ha az egész geart újra kell húzni, az nem kis munka, de én PL most kezdtem egy Wizz-t, és már a leges leg elejétől, csak olyan cuccokat pakolok mafamra, amik vagy gold, vagy mf, de leginkább mind2. És csodákra képes, szó szerint! Nem mondom, hogy mindig, de volt olyan, hogy egy nekifutásra több rare esett, mint sima kék magic item! -
Ghostface
senior tag
-
-
Huma
addikt
Na kigondoltam egy jó buildet barbárnak. Leüthetetlen leszek.
7600 és 9500-as armor közt csak 4,2% damage reduction különbség van.
Ezért kivettem a Nerves of steel-t és beraktam helyette a Superstition-t ami 20%-ot levon minden, nem fizikai sebzésből.A Wrath of Berserk-et is lecseréltem. Threatening shout-ra. -20% damage és -15% attack speed minden ellenfélnek 25 yardon belül.
A WoB nagyon jó mert egy (szinte) megállíthatatlan szuperbarbárom lesz, de csak 15 sec ideig és utána jön a cd. Ezt viszont folyamatosan tudom nyomatni.Csak arra lennék kíváncsi hogy vajon csak az ütéseket gyengíti vagy az egyéb sebzéseket is. Pl fire chain, molten, stb.
És ha nagyon leüthetetlen tank szeretnék lenni akkor kiszedem a +25% sebzést adó skillt és berakom helyette a Nerves of Steelt vagy azt a skillt ami az életerőm 1%-val gyógyít másodpercenként. Ami 500 life reget jelent nekem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tenken
őstag
Az miért van, hogy nekem nem látszanak a %-ok a skill menuben? Valami gomb? Légyszi segítsen valaki.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
mikromanus
veterán
Socketes itemeket játékban tudtok linkelni (pl chat ablakban)? Vagy alapból rossz, vag yha drágakő van benne, de mindenféle kódrészleteket ír a link helyett nálam. Pl:
|HItem:2,1612259886:-1033192279:451735991,-914352370,115474496,449599245,-362610029:-1:1:213642:17:12:9:586:587:0:0:7:3:2,1603007818:1330814591::-1:0:-1:-1:-1:9:0:0:1:0:1:0:2,1603007818:-348640784::-1:0:-1:-1:-1:9:0:0:1:0:1:0:2,1603007818:-1642348188::-1:0:-1:-1:-1:9:0:0:1:0:1:0:527449374:|h[Carapace Lux]|hBEcsszó nem hackelem a bnetet!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Tatyla
őstag
válasz mikromanus #28540 üzenetére
igen ez egy új bug
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
hommeros
őstag
Hogy lehet megoldani, hogy a monk a blinding flash-t és a Breath of heaven-t egyszerre tudja használni? Milyen skill kell hozzá?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
JSaN
addikt
Nekem is elo jott a mai nap folyaman, de nem minden socketes ilyen. Random a dolog, bug majd javitjak.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Wolverine
félisten
válasz Rankerz #28531 üzenetére
Megvan a magyarázata: pont akkor ölted meg, amikor az achievementrendszer köhögött, ezért nem regisztrálta a rendszer a killedet.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
thesound
addikt
milyen már, hogy 1 milliméterhp csíkja van, lever és 3mp múlva újra fullon van... aha (5 valor buff ment emiatt a fenébe...)
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
Huma
addikt
Most már tényleg mérges leszek. Megint elvitték a cuccot az orrom elől. Ez ma már legalább az ötödik eset. Amint felkerül valami jó cucc normál áron, rögtön elviszik.
200e-s gyűrű 63erővel egy sockettel, 15-ös attack speedel +25%arcane res.
Nem hiszem el, hogy normális gyűrűt 500e alatt nem lehet kapni.
ui: Max 10 sec-et lehetett fenn a cucc.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest