Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz Nordic #28462 üzenetére
Teljesen igazad van, sajnos jelenleg kb. ilyen az élet infernón. A tegezeken nagyot röhögtem, tényleg minden kavics alól azok a kék fosok hullanak, úgyhogy a DH-t már most zsigerből gyűlölöm, nem is indítok olyat! Én a meló utáni 2-3-4 h játékot kevésnek tartom, hogy abból farmoljam a zsetont. Ráadásul 1M! Jéézusom, 170k volt a max eddig, a legdrágább itemet is talán 50k goldért vettem. Meg is akadtam a p*csába, nem lesz itt "brief butchering" egyelőre (már ez előtte lévő pályán nehézkesen haladok az elitek ugye).
Persil fórumtárs felajánlotta, hogy segít, neki köszönet, lehet majd rászólok, de soloban akartam lenyomni.
Nagyon kelleni fog az a drop rate növelés 1.0.3-ban.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest