Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz nepszter1 #13312 üzenetére
Ha elfogyott nincs nagy baj. Max nyomod a starterrel. Nem az igazi, de néhány napig mig megérkezik az utánpótlás elég lesz.
A konzoloknál mindenki előrendelésbe van (gondolom máshol is). De gyanitom sokan sok helyen rendeltek elő. Így maradni fog szerintem.Amd - Radeon - Ryzen
-
mcsabee
senior tag
válasz nepszter1 #13902 üzenetére
Ha jól tudom - ami közel sem biztos - a szerver és a kliens folyamatosan kommunikál, és a játékhoz létfontosságú adatokat cserél egymással. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak apró csomagokra. Amíg ezeket a csomagokat nem sikerül teljes egészében elfogni, és integrálni egy esetleges emulátorba, addig nem lesz warez, ami nagy királyság .
Stay a while and listen...
-
akela91
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz nepszter1 #14393 üzenetére
Elég szép valóban, de kellett a cash nagyon, azokkal meg már nem hiszem, h játszanék, barátomnak eladtam, ő legalább el lesz vele Ebben az évben szerintem én elleszek a Diablo 3-al
Ehh bocsi, szerkeszthettem is volna az előző hsz-t...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
föccer
nagyúr
válasz nepszter1 #14682 üzenetére
Hát jah, én se takartam volna ki a monitorból semmit.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Djuree
félisten
válasz nepszter1 #14682 üzenetére
gondolom nem jártál sose wcg-n, mikor még nem neten ment, hanem össze kellett pakolni 200-300 gépet. na ott dettó ugyanez volt, az asztalok alatt aludtunk, egymás hegyén hátán. volt hogy 7! bombát ittam meg egymás után, 3 napig 1 percet sem aludtam és nem voltam álmos mekkora feeling volt te jó ég. ma már ez sincs, minden szarabb mint régen.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
mephi666
nagyúr
válasz nepszter1 #14928 üzenetére
szerintem a mai nap után a futárok felmondhatnak és elköltözhetnek dubai-ba
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz nepszter1 #14935 üzenetére
ja, de mindenesetre este nyugodtan dőlhetnek hátra a karosszékben, ha túlélik ezt a napot, mert diablo 4. eljövetelekor jobb esetben nyugdíjban lesznek, rosszabb esetben pedig már a temetőben ...hogy szitkozódhatnak ma magukban, hogy: "na, a sok b*zi kockának vihetik mázsaszámra a játékot"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
őstag
-
MrCsiT
addikt
válasz nepszter1 #16829 üzenetére
nekem galaxisban az nem tetszett, hogy ha a
Gameshop.hu képes volt 13.5k-ért adni a normál kiadást, akkor ugyan miért kell +1.5k-t rátennie a Galaxisnak ? Inkább nem tőlük vettem : a 1,5k jó volt másra. Egyébként sem tartom olcsónak még 13,5k-ért sem, holott nagyon szeretem a játékot.
Számomra még mindig hihetetlen, hogy pl. gameshop -nál is az van kiírva, hogy 2 hét (!) múlva várhatóak újabb szállítmányok a játékból.
Ezt, plusz a 05.15-16-i belépési problémákat ismerve, erősen úgy látom, Blizzard-nak fogalma sem volt , mekkora lesz a kereslet a játékra.Visszább volt kérdés, de nem láttam választ : tud valaki valami linket az eladási adatokról , csak érdekességnek ?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nepszter1 #21860 üzenetére
felső extended desktopok mondjuk nem tudom minek vannak ott.
diagnosztikai szoftvereket jó futtatni rajtuk, de Diablo gyors, szóval értelmük szerintem nem sok. munkára lenne persze, de ezek játékgépnek tűnnek nekem.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
föccer
nagyúr
válasz nepszter1 #22473 üzenetére
Szegény kiscsóka! Örök életében emlékezni fog erre a napra
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest