- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
nepszter1 #16829 üzenetére
nekem galaxisban az nem tetszett, hogy ha a
Gameshop.hu képes volt 13.5k-ért adni a normál kiadást, akkor ugyan miért kell +1.5k-t rátennie a Galaxisnak ? Inkább nem tőlük vettem : a 1,5k jó volt másra. Egyébként sem tartom olcsónak még 13,5k-ért sem, holott nagyon szeretem a játékot.
Számomra még mindig hihetetlen, hogy pl. gameshop -nál is az van kiírva, hogy 2 hét (!) múlva várhatóak újabb szállítmányok a játékból.
Ezt, plusz a 05.15-16-i belépési problémákat ismerve, erősen úgy látom, Blizzard-nak fogalma sem volt , mekkora lesz a kereslet a játékra.Visszább volt kérdés, de nem láttam választ : tud valaki valami linket az eladási adatokról , csak érdekességnek ?
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
nepszter1 #14935 üzenetére
ja, de mindenesetre este nyugodtan dőlhetnek hátra a karosszékben, ha túlélik ezt a napot, mert diablo 4. eljövetelekor jobb esetben nyugdíjban lesznek, rosszabb esetben pedig már a temetőben
...hogy szitkozódhatnak ma magukban, hogy: "na, a sok b*zi kockának vihetik mázsaszámra a játékot"
-
Djuree
félisten
válasz
nepszter1 #14682 üzenetére
gondolom nem jártál sose wcg-n, mikor még nem neten ment, hanem össze kellett pakolni 200-300 gépet. na ott dettó ugyanez volt, az asztalok alatt aludtunk, egymás hegyén hátán. volt hogy 7! bombát ittam meg egymás után, 3 napig 1 percet sem aludtam és nem voltam álmos
mekkora feeling volt te jó ég. ma már ez sincs, minden szarabb mint régen.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
catroot
veterán
-
akela91
addikt
-
mcsabee
senior tag
válasz
nepszter1 #13902 üzenetére
Ha jól tudom - ami közel sem biztos - a szerver és a kliens folyamatosan kommunikál, és a játékhoz létfontosságú adatokat cserél egymással. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak apró csomagokra. Amíg ezeket a csomagokat nem sikerül teljes egészében elfogni, és integrálni egy esetleges emulátorba, addig nem lesz warez, ami nagy királyság
.
-
Gyuri27
félisten
-
Sdi
addikt
Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest