Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz INTELligent #46565 üzenetére
nálam (e5430) fn + f8, bár külön képernyő kikapcsolása nincs, de a csak a második képernyőre opcióval megoldható a dolog.
igaz, nem nagyon használom, inkább rövidebb intervallumra állítom be a képernyő automatikus kikapcsolását.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Primary92
senior tag
válasz INTELligent #46565 üzenetére
Az E6230 esetében van egy Unobtrusive Mode, amit ha engedélyezel, akkor az Fn+B kombóval lekapcsolja a fényeket.
-
Primary92
senior tag
válasz INTELligent #46569 üzenetére
A lényeg lemaradt, de a Biosban találtam.
-
Melanor
tag
válasz INTELligent #46716 üzenetére
Szerintem teljesen jó egy átlag felhasználásra a win kalibrálója is. A 6430 monitorja amúgy is irodai felhasználásra való, nem kifejezetten grafikaira. Legalábbis nálam használhatatlan. Marad a dokkoló és az u2410. Érdemes még megnézni az EISO kalibráló programját is.
Hardveres kalibrálásra nem költenék a helyedben.Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
somasz
Topikgazda
válasz INTELligent #46718 üzenetére
több kijelzővel adták a 6430-at, csak akkor lehet jó a profil, ha ugyanaz a típus a kijelződ!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Melanor
tag
válasz INTELligent #46720 üzenetére
Teljesen felesleges ICC profilt fölrakni.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
somasz
Topikgazda
válasz INTELligent #64021 üzenetére
Jó hozzá, nincs benne viszont akku. 130W-os töltő kell hozzá.
A gépből meg ne vedd ki az akkut, állítsd adaptívra és használd. Áramszünetkor mit csinálsz?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
válasz INTELligent #64024 üzenetére
Bioson belül Batter Charge Configuration
Adaptive – Automatically optimizes battery settings based on the user's typical patterns. Recommended for users who want to "set it and forget it.
ExpressCharge – Quickly charges the battery using Dell fast-charge technology. Recommended for users who
need the battery to charge within a short period of time. If the system is powered off,then the battery typically
charges to 80% within one hour and 100% in two hours. Charge time may be longer if the system is powered on.
NOTE: The ExpressCharge setting may cause battery health to diminish more quickly than other settings.Primarily AC – Extends battery life by lowering the charge threshold, so that the battery never charges to 100%
capacity. Recommended for users who primarily operate the system while plugged into an external power
source.Custom – User selects when the battery starts and stops charging. Recommended for advanced users.
Standard – Fully charges the battery at a moderate rate. This setting provides a balanced approach to extending
battery life while still providing a reasonably fast charging time. Recommended for users who frequently switch
between battery power and external power sourcesNem tudod tönkre vágni az akkut, csak ha rendszeresen csutkára meríted, gyorsan (ExpressCharge) maxra töltöd. Vagy ha kiveszed a gépből és mélymerült állapotban tölt el heteket. Van benne túltöltés védelem, lődd be adaptívra és felejtsd el, vagy tedd Primarily AC-re, ha általában be van dugva.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
HARDVERAPRÓD
válasz INTELligent #65994 üzenetére
Szia. lcd felbomtás? amúgy 40-60 közt ven fent itt. Szerintem a tied kb 45 körül mozoghat ebben a formában.
-
HARDVERAPRÓD
válasz INTELligent #65996 üzenetére
Sajnos keveset dobnak rajta. Nem rakok ki linkeket, de te is láthatod itt a hardverapron az árakat. 45-ért szerintem El fog menni "könnyen". Én 50-be tenném fel kb és abból alkudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Acer N20c5 aspire vero i5 11.gen ,8gb ram Laptop ,Saját dobozában, szép állapotban, 2025-Jan 29 Gy
- Hp zbook m14ug5 érintőkijelzős laptop i7 8.gen ,32gb ram Laptop , szép állapotban, 2 hónap garan
- lENOVO V15G2 laptop AMD Ryzen 3 5300U ,8gb ram Laptop , szép állapotban, Gyári garancia 2024 dec
- lENOVO thinkpad e14 5gen Intel core I3 13gen ,16gb ram Laptop , Bontot dobozos új termék, Gyári gar
- Eladó Lenovo Yoga 7 14ACN6 Laptop
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest