Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Garaskodás
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
válasz szabonagyur #39601 üzenetére
hat tenyleg nem ertem, miert kell idekeverni mas eseteket mas felhasznaloi hozzaallast. ebben az esetben, itt ebben az esetben tehat itt, errol van szo, nem masrol, nem masik topikrol. errol beszeljunk, ne masrol.
a dell szervizebol irtak ide hogy tudnak a problemarol. nehez ezt beismerni, ha mar beismeresnel tartunk?
kello ismeretnel elegendonek kell lennie, hogy felmegy a dell honlapjara leszedi a drivereket es felrakja. ha sorrend szamit, akkor legyen leirva ott. ha nem jo a driver, ne legyen fenn. es ne egy fixalt drivert szedjen le, amit NEM IS AZ AMD es NEM IS A DELL csinalt, hanem a gurus sracok."hogy bárkinek fel kellene tudnia telepítenie egy gépet hiba nélkül, ez a normális"
jol latod, az a normalis. erdekes az x220asomnal nincs ilyen hiba, es a topik sincs tele. ha nem ez lenne a normalis, akkor tele lenne a topic masik 100 tipussal is nem?
ez egy tipushiba. ha ezt nem ismered be, akkor komoly gondok vannak. bar akkor te vagy a marka (nem dell, barmelyik) alomusere. - szervizes hsz., illetve csak keress ra a topikban a 3537es szocskara. kiboki a szemed.nem akarok exkluziv flemet kirobbantani, de van egy olyan termek, egy olyan marka, ami nem kulonosebben jo, nem kulonosebben innovativ, megis a piac jelentos szazalekat birtokolja azzal az egyszeru tulajdonsaggal, hogy a usernek nincsenek ilyen szopasai a vasarlas utan. mondom ezt ugy, hogy kifejezetten unszimpatizalok a markaval. de ezzel hasit eleg rendesen mobil es pc piacon is. ennyit tud, nem tobbet. ja meg jol nez ki
tenyleg csak ismetlem magam. bar irhatnek masrol is, hogy miert van ilyen oszton egyes userekben forumokon, es nem tamadolag irom, csak pszichologiai elemzes celjabol. nem veletlen, hogy a markak szeretik emberkent beallitani magukat. van gonosz, jo, humoros, kedves, jo fej rossz fej stb. mert a teljesitnmeny hibajat egy dologgal lehet elfedni, erzelmekkel. ezert alakul ki egyes userekben hogy a dellt, vagy a toshibat vagy a rolls roycet ugy kezelik mint egy real madridot. vagy egy szineszt. vagy mint egy sportolot. pedig nem kene...
-
csuszi
aktív tag
válasz szabonagyur #39599 üzenetére
"Az a baj te is kisarkítod az egészet..."
szerintem meg altalam nem ertett oknal fogva te kisebbited a hibat."Aki már gépet telepít nem átlag user mivel érdekli mi van a dolgok mögött, szereti maga csinálni."
empatia, gondolkozz masok fejevel, ne magadbol indulj ki. nekem nincs bajom ezzel. de a tobbseg nem azert vesz rendszernelkuli gepet, mert szereti maga csinalni konyorgom, hanem mert sporol x ezer forintot. a 90%nal ez van az indok mogott."De ha menet közben kiderül, hogy mégsem olyan szakértő"
a hibas driver, a hibas sleep uzemmod, es az energiabellaitas nem megfelelo mukodese nem a felhasznalo szakertosegen mukodik, HIBAS MUKODES.egyikotok azzal vedi a dellt es ervel, hogy vannak hulye felhasznalok, es vannak olyan hibak amelyekre az ervelesem nem huzhato ra. hogy jon ez ide? van ilyen igen. ez nem az, lasd hozzaszolasok mennyisege es a szervizes link.
te pedig azzal ervelsz, hogy a hiba orvosolhato, csak gondolkozni kell, es keresgelni. csak 4 indokot irtam le, hogy ez miert nem relevans. egyikre se reagaltal, kotod tovabb az ebet a karohoz, hogy igen orvosolhato. ki mondta hogy nem?
nem tartozik hozza a rendszernelkuli laptophoz, hogy az ember felmegy a dell honlapjara es nem sikerul a telepites, vagy hogy xy driverrel nem jo a sleep, vagy hogy a szervizes ir a forumba. ha ezt nem latod, nem latod, innentol csak ismetelnem magam, irtam eleg ervelest, ha nem eleg, nem eleg.
tovabbi szep napot.
-
csuszi
aktív tag
válasz szabonagyur #39596 üzenetére
ha visszaolvasnal, latnad hogy tisztaban vagyok a hiba megoldasanak metodusaval. alkalmazom is, meglatjuk muxik-e.
de ettol teljesen fuggetlen, amit leirtam. ugyanis hibanak fel sem szabad jonnie, akar meg tudja oldani a felhasznalo, akar nem. errol szolt, csak egy 50 soros hozzaszolasom, es hogy miert van igy. nem ismetlem magam.
"egyike vagyok a legkorábbi tulajoknak akik ide írnak és semmi baja nincs gyári driverekkel! "
ez meg totalisan fals logika. ahogy az is az lenne, ha csak nalam lenne hiba, es kiakadnek a TIPUSRA (ez Kalinak szol - le is irtam, hogy nincs meritesem a gyartotol, ha 3-4 tipusnal jonne elo, akkor valszeg lemondanek rola, de 1 tipusproblema is erodalja a felhasznalo bizalmat, ez egy epitkezes, egy rossz tegla sem hianyzik nekik )
tehat folytatva, ha neked jo, az orvendetes, de itt most statisztikailag kell nezni, hany hiba, hany embernel, nem 1 ember szamit, en sem, te sem. ha van 100 beiras a problemarol, az szamit, nem az, hogy neked a kezdetektol jo. ha forditva lenne, akkor az szamitana hogy 100 embernek jo, 1nek nem, kutyat nem erdekli a kisebbseg, a tomeg a mervado. ahogy a szervizes link is mutatja."100-szor el lett mondva neki, hogy telepítse de ő még sem úgy csinálta, mert azt hitte ő az okosabb?"
a felhasznalot meg nem kell hulyenek nezni. felmegy a honlapra, nincs leirva a sorrend. nincs leirva, hogy fixes drivert hasznalj se hogy ezt meg azt csinald. de meg ha le is lenne, az se meritene ki a felhasznalobarat fogalmat. ez nem igy mukodik. ahogy az sem, hogy veszek egy autot es elvarjak tolem hogy a motort ki tudjam cserelni. alap szintu felhasznaloi ismeretek elvarhatoak. az nem, hogy forumot bongesszen az ember, meg gurura jarkaljon fixert.nem ertem minek mosdatni a tipust/markat. van egy hiba, ez teny. minden mas mellebeszeles.
-
csuszi
aktív tag
ha beirom a keresobe hogy 3537 tomegevel jon az a hiba, amit leirtam.
a tobbit kar idekeverni, nyilvanvaloan van olyan helyzet, amikor a gyarto nem hibas, de rohadtul nem az a jellemzo, kar szetkenegetni a felelosseget
az altalam emlitett problema, pedig plane nem ilyen, ha tobbeknel problema van, pl a kereso kiadott rendszergazdas felhasznalot, vagy szervizest stb. nem hinnem hogy ok is halalhulyek ehhez. -
csuszi
aktív tag
akkor fuss neki meg egyszer a hozzaszolasomnak
semmi mas nem lett telepitve a laptopra, csak ami a dellnel talalhato. meg csak be se jon tobbet a kep
bejon a kep, ha a delles driver cserelve van amd frissre. akkor elojon a sleep bug.ja, ha szerinted semmi gaz nincs a dellnel, akkor miert ir ide a delles szervizes, hogy dolgoznak a dellel kozosen a probleman, mert rajottek, hogy problema van a driverekkel?
[ Szerkesztve ]
-
csuszi
aktív tag
kurvara el vagytok tevedve.
ha az ember kiad xszazezer forintot, vagy milliot, akkor elvarja, hogy a gyarto gyermekbetegseg nelkul adja oda a termeket,
- es ne olajos kezzel szarakodjon az autojan, vagy benazzon a laptopon, akar balfasz a vevo, akar nem
- mert a gyarto balfaszsagat nem a vevonek kell korrigalni
- mert ha en balfasz vagyok es nincs penzem, az se erdekli a gyartotes legfokepp, ez igaz ram:
az idom draga, es nem azzal akarom tolteni, hogy a googlet bongesszem, vagy forumokon kerdezoskodjek, van jobb dolgom is, majd ha elmultok 30 vagy 40 evesek, akkor rajottok, hogy az ido a legfontosabb, es ne packazzon vele se a dell, se a hp se a toyota vagy a bmw pick your team... mert az idot nem lehet visszaadni, az volt, oszt elmult. kosarazni akarok, a barataimmal lenni, filmet nezni vagy jatszani szorakozni moziba menni etterembe bla bla es stb nem a dell faszsagait korrigalni meg ugyis, hogy nem vagyok balfasz, kozom nulla a teljesitmenyehez, ot se erdekli, hogy honnan veszem elo a penzt.ezzel a mentalitassal a 80as evekben lehetett eletben maradni, ma man nem. es ha a dell ezt produkalna rendszeresen, le is huzna a rolot.
nem a gyartot szidom, mert nincs kello meritesem, ez a masodik termekuk - meg van egy monitorom oszt sanyi. de nem igy kell vasarlot fogni, plane nem torzsutast.
mentegetni meg nem kell, nincsenek raszorulva, nem a baratotok, nem a felesegetek, kurvara azt is leszarna a dell, az igazgatoja, meg a teljes vezerkar, es a reszvenyesek is, ha itt az osszes forumozo holnap felakasztana magat egy dell fara. nem kell hitvita, teljesitmeny van vagy nincs oszt hello.
sose ertettem minek kell egy markaert rajongani. a marka se rajong semmiert, csak a profitert. -
csuszi
aktív tag
sziasztok
nem azert, mert lusta vagyok, vagy bena, hanem mert a keresoben amittalalok, vagy visszaolvasva az informaciok ellentmondasosak, kinek mi jon be, illetve nem tudom eldonteni, epp mi az aktualis legjobb megoldas:
"szokasos" problema 3537nel, azzal megfejelve, hogy az itt tanacsolt
sorban telepitsd amit mond a service tatggel belepve nem mukodik
sem hogy az energiagazdalkodasban kapcsold ki a gyors rendszerinditast, tulajdonkeppen leszarja barmit allitunk
sem a dell honaplan levo driver nem jo, mivel rogton fekete lesz minden
nevessek vagy sirjak a dell teljesitmenyen?
szal eppen mi az aktualis policy, mit szedjek le, amd hanyas verziojat? illetve ha rakom ra ezt a fixet, akkor eppen az a megfelelo orvoslas? mivel takaritsam le az elozo drivereket, sry nem talalom, csak arra emlekszem hogy valami d betus
koszonok minden segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest