Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyujoe
csendes tag
már megvan...
-
nyujoe
csendes tag
üdv! dell xps 1530 a cucc, kérdés, vista alatt hogyan tudom az egy darab partíciót felosztani a fájlrendszer sérülése nélkül? jöhet privibe is, előre is köszi
-
-
törölt tag
Gombelem ki, 1 perc pihi, gombelem vissza. Csak ezután próbálkozz bármivel is. Nem tudom, hogy segíteni fog-e, egy próbát megér. Amúgy én sem hinném, hogy csak szakember végezheti, pont ezt írtam én is. De azért jobb utánanézni, hogy legalább ha el akarnak hajtani a szervizesek tudjál mire hivatkozni.
-
Nus
tag
válasz
üzenetére
Hello!
Lövésem nincs, hogyan tudnám vissazrakni a régebbi BIOS-t mert mint irtam a gép indul, de azon kivül, hogy a ledek világitanak semmi más nem történik. Amugy meg nemhinném ,hogy csak szakember végezhetné mert a BIOS ott van minden más(hang,vga,chipset stb...) driverek között a Dell oldalán és ajánlott frissitésként feltünteve. Holnap megpróbálom gariztatni majd leírom hogyan viszonyultak a dologhoz.
Üdv...
-
Szomj4s
tag
Huh, akkor bocs, az előző az audio busos driver volt.
a BCM2045 az a bluetooth, annak pedig ez a drivere.
Viszont az adapteres kérdést amennyiben valaki meg tudja oldani, az kérem jelentkezzen!!
(wifit nem próbáltam még, nem volt hol. Elvileg talált vele hálózatot, csak az lockolva volt:S -
atosz
őstag
Sziasztok!
Tisztítottam a kijelzőt ablaktisztítóval a kijelzőt lefektetve (mint ahogy már vagy 50X), de úgy néz ki, csak befolyt alulra.

Oldalt látszik, de nem olyan vészes, de beljebb egy pár centis nagyon fehér folt keletkezett. Lehet ezzel házilag mit kezdeni? Gyanítom, hogy csak valami lapot kellene szépen megtisztítani.
-
Szomj4s
tag
Dettó ezek a gondok, szintúgy 1525, DE! az első felvetést sikerült orvosolni:
Tehát a BCM2045ös driver:
akinek ez a gondja, szedje!
Az adaptergondos kérdést nekem sem sikerült megfejtenem, örülnék neki, ha valaki tudná, hogy melyik drivert kell feltenni XP alá!Köszi
-
buherka
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
A 3 napos elállás joga erre is vonatkozik. Ha 3 napon belül a termék bármely perifériája meghibásodik kötelesek kicserélni v. a vételárat visszafizetni.
Persze olyan nincs, hogy neked nem tetszik a termék és visszaviszed 3 napon belül.De amúgy a DELL nem az a kategória, amiben csak úgy előfordulnak pixelhibás verziók...mondjuk az ördög itt sem alszik
Senorg-nál[link] pl. nekem kibontották és előttem be is kapcsolták a Lenovo-m és azt is hagyták hogy pár percig vizsgálgassam a cuccost.
Náluk 100%, hogy él a 3 napos visszavásárlási gari, mert megkérdeztem
-
Sziasztok,
Budapesten létezik olyan bolt, ahol vásárlás előtt ki tudom próbálni a DELL notebookot?
Rettegek a pixelhibától, az első Samsung moncsim is pixelhibás volt, de azt hála a Samsung pixelpolitikájának kicserélték. Viszont ugye notebooknál csak abban bízhatom, hogy vásárlás előtt észreveszem, hiszen utána az ISO szabványhoz tartják magukat a forgalmazók.
-
Nus
tag
Hello minden Dellesnek!
Adott lenne egy Dell Inspiron 1501 még garis, elcseszett BIOS flashel szerintetek gariztatható? A probléma a következő volt, minden rendszerindulásnál kb. 2 hete irkálta, hogy nem tudta azonosítani az aksit és ezért nem fogja tölteni. Nah most a problémára a megoldást megtaláltam a legújabb BIOS személyében. A BIOS hibajavításainál pont szerepelt a fenti hiba fixálása, nah mondom akkor felrakom csakhát balul sült el. Nemtudom miért, minden utasitást követtem kapott áramot 220rol nem futott egyébb program csinálta is a flasht, de ujraindulás után a kijelző már nem kapcsol be. indul a gép de a kijelzőn semmi nem jelenik meg.
Üdv...
-
Raga
senior tag
Sziasztok.
Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek.
1 hete vásároltam egy Dell Inspiron 1525 Street laptopot.
Gyönyörű, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Imádom.
Két dolgot nem igazán értek csak, ezekre konkrét választ a fórumokon nem találtam.Probléma 1.
Szerintem minden drivert feltelepítettem, mégis ha belépek a vezérlőpultba, ott az eszközkezelőbe, akkor az egyéb eszközök alatt a BCM 2045 és a Modem a High Definition Audio buszon felkiáltójeles.
Kérdésem, hogy miért van ez, milyen drivert tegyek fel és mire valók ezek?Probléma 2.
Ha elindítom a gépet és betölt a windows, akkor az óra felett egy kis ablakban minden indításkor feljön egy ablak, mely azt írja, hogy Gond van az adapterrel, illesztőprogram nincs telepítve. Pedig én telepítettem wifi drivert. Nos ide melyik számú driver kell és miért van az, hogy kiírja a hibát, de mégis észlel hálózatot. Bár ezekre a hálózatokra csatizni nem tudtam soha, mert kiírja, hogy gyenge a jel.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Thomas16
üzenetére
Mivel újra tudtad telepíteni a Win-t és tegnap még működött, ebből azt gondolom, hogy bootoláskor még van kép, tehát csak a Win indulása után jelentkezik a hiba, és mivel friss install után sem jött elő igy valószinű, hogy nem hardver problémád van, hanem szoftveres. Valószinűleg feltelepítettél valamit ami megöli a Win-t, vagy ha nem Te raktad fel akkor az automatikus update. Ennyit tudtam csak segíteni

-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a gépemmel.(Dell Inspiron 1520)
Elkezdi betölteni a Windows Xp-t,majd elsötétül a képernyő,és úgy is marad.
Tegnap újratelepítettem az Xp-t,utána jó volt,de mára ugyanazt csinálja.
Vki tud vmi okosat mondani?
Előre is köszi!Üdv:Thomas16
-
Douwe
csendes tag
Ugye a dell xps m1330-hoz Magyarországon is jár a távirányitó és a táska?
-
Szomj4s
tag
válasz
üzenetére
Bocsánat, nem fejtettem ki teljesen

Már láttam, előttem írták már páran, hogy ha az eszközkezelőt megnyitom, ottmarad egy sárga kérdőjel:
High definition audio bus.
Linkelem az eddigi ezzel kapcsolatos dolgokat(nekem így nem sikerült):
[link]
De most valamilyen modem drivert láttam, elvileg működhet vele, csak senki sem írt vissza a fórumra
Majd du megnézem, mert asszonyál van kint a gép akksiformázás alatt
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Most telepítettem asszony 1525ösét, és pár falba ütköztem. Hál'Istennek, van egy pH!, és a lelkes fórumozó banda

Majdnem mindent sikerült megoldani, kivéve a high definition audio problémát. Eddig a fórumot olvastam, próbáltam a win update helyet is, de nem talált nekem semmit:S
Valakinek ötlet? -
PNP
őstag
Dell 15,4"-os notebook táska eladó 4 ezerért. (usanotebook.hu 8400-ért adja, Dunaelektronika 8280-ért)

-
Polcrendszer
tag
lécci emberek akiknek Vostro 1500a van jelezze, megérdeklődnék 1-2 dolgot. köszi
-
Gausz
aktív tag
Hello
Itt olvastam egy problémáról: [link](#5815)
Ezzel sajnos én is összefutottam 1520as gépen, bár olvastam, hogy 6400on is előfordul. Van erre vmilyen megoldás, vagy format c? Ez csak a gyári vista hibája, vagy egyikkel se fog normálisan működni?Kösz
-
Andre90
tag
Hali Mindenkinek!
A kérdésem az lenne hogy ha megrendeltem a laptopom, pár dologban másabbat mint az oldalon lévő, és a Duna Elektronika küldött egy levelet h váratóan mikor lesz kész. A kérdésem az lenne h nem lehet-e valahogy nyomon követnem, hogy változott e kiírt dátum, mert a levélben még pár másik szám is szerepel. Tehát ezek alapján nem tudom e megnézni vlaahol, hogy változott e a kiírt gyártási dátum. Köszi előre is -
Douwe
csendes tag
Helló!
Vostro 1310 és xps m1330 között gondolkodok.
Vostro 1310: olcsóbb, 4db usb, elvileg strapabiróbb
Xps m1330: szebb, jár hozzá távirányitó és táska, drággább 50 000-el, van rajta hdmi
Szerintettek mégiri a plusz pénzt az xps?
A távirányitó és a táska árát kb 15-17 ezer forintnak gondolom, tehát az xps csak 35 000 -el drágább.
Elég sokkat lenne cipelve, de szerintem ezt mindkét gép birja elvileg. Vostro robosztus, xps-hez alapból jár táska.
-
törölt tag
Mihez képest pocsék? Két kis hangszóró nyomja ki a hangot két még kisebb lyukon, ettől nem lehet stúdióminőséget várni. Minden csak viszonyítás kérdése

Próbáld meg jó minőségű fejhallgatóval, ha ugyis rosszul szól akkor meg a hangkártya drivert próbáld frissíteni, valamint sose tekerd szoftveresen háromnegyed, négyötöd fölé a hangerőt, mert tapasztalataim szerint az olcsóbb integrált hangkártyák ilyenkor el kezdenek torzítani. -
dani86
csendes tag
Hello! Véleményt kérek a Dell Inspiron 1525-ös tulajdonosoktól a masina audióeszközének minőségéről. Csak az enyém hangzik pocsékul? Mintha egy olcsó mobilt hallgatnék kihangosítva. A Delltől,meg az árától nem ezt várnám el, azért érdekel a dolog. Kösz a hozzászólást!
-
bnss
veterán
sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem: [link].
inspiron 6400-as tulajok és tv-out-ot használók előnyben. előre is köszönöm!

-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, azokat a "szöszöket" felinstalláltam, de a Data interface továbbra is megjelenik az eszközkezelőben az "Egyéb eszközök" alatt.
A BT-t csak akkor jelezte, ha hardveresen be volt kapcsolva, de a két interface-t folyamatosan kijelzi.
Végülis amúgy minden működik, amire szükségem van

Köszönöm a segítséget!

-
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
amikor felteszed a BT drivert és először elindítod ( bekacsolod a BT-t, jobb sarok -> BT icon jobb egérgomb -> Enable BT radio menüpont) akkor még egy csomó szöszt installál, lehet, hogy azok közül valami a maradék 2 cuccos. Ha nem akkor talán valamelyik Ricoh memóriakártya driver. Nem láttam ég ilyen Data Inteface-t, nem tudom igy mi lehet az
Amit írtál listát én is csak azokat tettem fel ( kivéve a BT, amit azóta megfejtettünk ). -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Szertném, ha segítenétek.Probléma:
Az XPS -em 2.2GHz-es, ami ha nincs terhelve 1.2GHz-en üzemel. Telepítettem a CPU-Z-t, meg az EVEREST-et is, mindkettő azt írja, hogy a gépem folyamatosan 1.2GHz-en megy, és a feszültség sem emelkedik, akárhogy is terhelem a processzort.
Az en.gazd. sémánál max:100% min:5% van megadva. De ha minimumot 100%-ra állítom, akkor sem történik semmi.
Várom a segítséget!
-
PNP
őstag

15-ös Dell notebook táskáért mennyit lehet elkérni szerintetek?
-
Polcrendszer
tag
kedves Vostro 1500 használók

lenne egy kérdésem, mint Vostro tulajokhoz.Biztos észrevettétek, hogy a sigmatel driver nagyon gyéren kivitelezett valami.Kérdés: tudtok valamilyen megoldást, hogy lehessen párhuzamosan használni több hangforrást?(lehessen hallani a mikrofon hangját, lehessen felvenni webről) nekem elsősorban a mikrofon hangja kellene, gitárerősítő nemlévén... Guglin nagyon sokat kerestem, no siker (driver csere, trükközések...) Vista alatt plusz driverzavar... -
törölt tag
válasz
ebenguba
üzenetére
Szerintem akkor neked nem ugyanaz a gondod mint nekem, mert amit mondtam frissitést az csak a 4GB és nagyobb kártyáknál hoz áldást. Próbálj ki szerintem egy nagyobb kártyát, vagy egy leformázottat, hogy azzal mit mutat. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de lehet, hogy valami fájlrendszer vagy ilyesmi problémád van. Formázd le abban a gépben a kártyát amiben nem megy most, hátha ...

Amúgy ha jól tudom akkor az 512MB-os kártya az csak SD, mivel SDHC-ről ( High Capacity ) csak 2 GB felett beszélünk
-
ebenguba
csendes tag
Sziasztok !
Vostro 1500 notim van.Problemam a kovetkezo:
Kartya olvasoba sd kartyara nem tudok irni csak olvasni.Masik gepben probaltam ott jo a kartya.Drivert frissitetem nem segitet.(Service tag alapjan).Tud valaki segiteni mit lehetne meg tenni hogy menjen ? -
törölt tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
BlueTooth?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
A nyár elején vettem egy Vostro 1500-ast. Nagyon meg is vagyok vele elégedve, csak van pár hardver, amihez nem találtam drivert (SK telepített Win XP SP2. Tisztaszoftver.hu -s licencel).
Eszközkezelőben a WiFi bekapcsolása után megjelenik egy BCM2045 -ös, meg ezen kívül folyamatosan jelez két darab Data Interface -t.
Amiket feltelepítettem gyári CD-ről, illetve a dell.com -ról:
Ricoh & Intel chipset, Wifi Card, Modem, Lan kártya, Audio, Webcam, Touchpad, Videókártya.Mit hagyhattam ki? Valakinek volt már ilyen gondja?
Előre is köszi a segítséget! -
adam1
aktív tag
Sziasztok kellene egy kis segitség nekekm.[link]
-
Incubus
tag
Hali!
Melyik a jobb vga?
NVIDIA® GeForce Go 7900 GS 256MB DDR3 256bit MXM vagy ATI Radeon X1400 256MBüdv RG
-
Cyrin
addikt
válasz
noodlay
üzenetére
Hurcolkodás szempontjából elég nagy, inkább a kistesó Vostro 1310
Vagy jelentősen olcsóbban, még kisebb/könnyebb kivitelben, a megjelölt feladatokra tökéletesen megfelel egy MSI WInd.
-
noodlay
csendes tag
hello
egy 1510es Vostro vásárlásában töröm a fejem:
[link]
(1 giga rammal)
vélemény róla?
ubuntuhoz kellene, játék nélkül, annál több openoffice
.. és jó sok hurcibálás (vonat, bkv...).vagy szerintetek van ehhez az igényhez méltó, olcsóbb vas esetleg?

(nem muszáj Dellnek lennie, de egyelőre nagyon szimpi a brand) -
törölt tag
Cimbim akar venni egy gépet és az a dillemája, hogy ha nem akar játszani, csak HD-s filmeket nézni akkor elég-e a X3100-as integrált csoda 2GB RAM és egy C2D T5670 (1.8) proci mellé? Valakinek tapasztalat?
-
spyduck
nagyúr
Nekem masszívabbnak tűnik a 1520 de ez csak saját vélemény, a 9cellás akksi meg sokkal előnyösebb mint egy 100MHz-el nagyobb proci meg +1giga ram.
De őszién szólva értelmes indokot nem tudok neked mondani, nekem jobban bejön a 1520n. Azonkívül vmi oka csak van, h minimálisan drágább, nem véletlenül szoktak ilyet csinálni.mod: Nekem volt ilyen zárszekezetű notim mint a 1525, amikor lecsuktam előg erősen odacsapódott a géphez, vajon mikor mondja be az unalmast? ezek tényleg csak találgatások.
-
Gausz
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Nem akarok kötekedni, de a specifikációban alig van eltérés a kettő közt (proc, mem méret+sebesség, webcam). Miben nyilvánul meg az, hogy jobb a 1520? Az régebbi széria. Halkabb? Masszívabb? Vagy mi?
Amelyik boltban kinéztem 1520at, ott van 25 is, és mindkettőnél ugyanolyan aksit írtak, bár lehet elírás 4800 mAh (Lithium-ion) -
kgergo23
tag
sziasztok.
dell 1525-t szeretnek venni, tudnatok ajanlani boltokat, illetve hogy hol tudnam legolcsobban megvenni ?
a lenyeg az 1 giga ram lenne es az se lenne rossz ha m550 celeron lenne...vannak olyan oldalak is ahol vistat is adnanak melle olyan 120ezerert...egy oldalt talatam de ott jelenleg nincs, illetve volt meg 1 oldal de azt most nem talalom...
es meg olyat kerdeznek hogy a kis taviranyito alapbol jar e a 1525-hoz ?
elore is koszi
-
zulu00
csendes tag
-
Gausz
aktív tag
Hello, visszatértem kérdéseimmel

Inspiron 1520n: Intel T2330 1.60 GHz, 1 GB DDR2, 160 GB HDD, 9 cellás, Intel GMA X3100
156kInspiron 1525 : Intel Centrino Duo T2370 1.73GHz, 2Gb DDR2, 160GB HDD, 6 cellás, Intel GMA X3100
153kAz elvárás változatlan:
"Igény játékra nincs, inkább csak word & excel 2007, net, nameg a mindenki által kívánt megbízhatóság, élettartam. Nem hátrány, ha a vistát is elbírja, sőt valószínűleg az kerülne rá."Tulajdonképpen ma vettem észre, hogy utóbbinak erősebb a procija, bár ugye nem számít a gyenge kihasználtság miatt. Azért került vissza a listára a 1525, mert 1520 már nehezen kapható + ára kb ugyanaz duplaannyi memóriával + bnőm mindig is színeset akart

Boltban azt mondták rá, hogy zárszerkezet nincs, de ne aggódjak, mágneses, stabil az.
Aksi érdekelne: állítólag a 9 cellás már kilóg a gépből. Ha 6 cellással venném, akkor minimum fényerőn milyen sokáig bírná?Megint kösz
-
ch4os.prof
csendes tag
Nagyon sok infó van róla visszafele a fórumban , mielőtt megvettem én is végig futottam róla az infókat, véleményeket.
Nekem leginkább grafikai cuccokhoz, videózáshoz kell, nem számít nagyon az akku üzemideje, a kijelzője szintén jobb ,mint az átlagnak, de ha zavar a csillogás akkor skip.
Proci az enyémben T9300 szerintem soha nem lesz rá panasz, 8600M-re szintén nem. 2giga ram Vista alatt esetleg kicsit kevés lehet, Xpm alatt bőven elég.
Xp-t is simán betudtam üzemelni rajta 100%ban működő képes az is.
Két hete használom még csak, de nagyjából egész nap, de még semmi negatív tapasztalatom nincs, és szerintem nem is lesz vele.
Újlenyomatolvasó móka, web kamera korrekt. Távirányító is egész jó hozzá ha találsz plugineket a különböző progikhoz, pl winamphoz tuti van.. Bluetooth is teljesen korrekt.
Szóval minden attól függ , hogy mire akarod használni.
Itt meg notebookcheckes teszt, még a régebbi 9 cellással, meg nem különösebben erős procival, de nagyjából mindenre kitérnek benne.
-
jamaha
csendes tag
Dell Xps 1530 érvek/ellenérvek:?
-
Palika71
őstag
Sziasztok! feltettem a Dell oldaláról az új Inteles drivert az alaplapi videovezérlőhöz (XPS m1330) és mikor leakarom venni a gép fényerejét, lekapcsol a notikijelzője. Esetleg valaki tudna erről mondani valami bölcset?
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Dell Vostro 1310 L FD -ről van tapasztalatotok? [link] Ő lenne a kiszemelt (nem nekem)... Köszi előre is!
-
rekubab
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek az Inspiron 1525-KY503 notebook-tól. Fontos a véleményetek! Ezt a gépet szeretném megvenni 2 hónap múlva, (mivel csa addig lesz meg rá a pénz). Igazából csak otthon használnám iskolai feladatokra, egy játékot telepítenék rá(Sims2), és neteznék rajta.
Ha esetleg van jobb ajánlatotok 200ezer forintig kérlek írjátok meg nekem.
Előre is köszönöm!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Annak ellenére tapasztaltam ezt, hogy a telepítéskor felajánlott olyan opciót, ami pont erre vonatkozott, és azt választottam, amelyik esetben állítólag nem csinálja ezt, képzelem, mi történik ellenkező esetben...
Hacsak nem felcserélték a szöveget, de azt már nem próbáltam ki, mivel annyira nem kellett.
De lehet próbálkozni.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy egér drivert, szoftvert nem szabad installálni egyik mellé sem, mert az elállítja a touchpadet, valahányszor használod, viszont az én logitech v220-om anélkül is tökéletes. Jó, nem tud extrákat így, de azokat amúgy sem tudtam megszokni.

Amúgy igen, nekem is meglepő a 2006. Mások még valami Fujitsu-Siemens drivert ajánlottak, de nekem ez bevált és ezért nem erőltettem azt. Állítólag toshiba is van, meg lehet találni. Egyszer megtaláltam ezeket, csak aztán nem kezdtem velük semmit.
A jelenságet én a Notebookreview.com xps alfórumában találtam meg körüljárva, és onnan az ötletek, ha a touchpad szóra keresel a címben, akkor valamelyik első találat az lesz. Most nem állok neki megkeresni, mert a legjobb eredményt ez produkálta, nekem nem éri meg és hosszadalmas, de ha téged érdekel mélyebben a dolog és jutsz valamire, oszd már meg velünk.
-
atosz
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszi!
Szuper, ugyan a Synaptics még mindig übereli, de erre volt szükségem, nagyon régóta kerestem ezt!
Érdekes, hogy 2006-os driver. Nem tudom miért nem hagyták meg ezeket a funkciókat.
Már csak a bajom, hogy nem tudom úgy összehozni a Logi VX-et a tapipaddal, így mindig ki-be kell jelölgetnem a "rámutatás pontosságának javítása" című boxot, bár ezt már kezdem megszokni, csak akkor is bosszantó.
-
Ati007
őstag
Kosz a hasznos infot de mivel a gepet ebayrol rendeltem igy nincsenek meg az elado adatai, mondjuk a gepet regisztraltam a dell oldalan es a nevem alatt van a service tag.
Mondjuk semmi baja a gepnek csak gondoltam jo tudni hogyis muxik a dolog mert elege lehuzosnak hallatszott amit a humansoft mondott. Azt is mondtak ha kiviszem ausztriaba ott mindent gond nelkul cserelnek csak MO. nem dell orszag igy itt csak az alkatreszekre van gari a szervizdijra nincs azt ki kell fizetni
ez megint olyan tipikus magyar sajna. 
-
atosz
őstag
válasz
Petya1957
üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor a LED-est válaszd. Homogénabb, kevesebbet fogyaszt és a fényereje is nagyobb. Van egy Asus U1-em szintén LEDdel, csodálatos, tűéles a kijelzője, pedig csak 11". Jellemzően 1/2 vagy 2/3-ad körüli fényerővel használom, míg minden más notinál mindig maxon.
-
Fulmi
senior tag
Csak le akarnak huzni, minden ingyenes.
Kitoltod ezt a papirt: Tag Transfer Request Form, visszakuldod arra az e-mail cimre, ami a fajlban van. Megvarod mig visszaigazolnak e-mailen, abban lesz egy tablazat es benne egy Hungary telefonszam (Dell Magyarorszag). Azt felhivod, elmondod a hibad, Service Tag-ed es masnap jonnek is ki.
A humasoftot mindenbol ki kell hagyni, egy nyomorult ceg, irtam is nekik... (A Getronics-tol fog jonni szervizes).
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez megint olyan tipikus magyar sajna.