- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
trinitron #10558 üzenetére
Hello!
Hiába távolítottad el, az már átírt bizonyos dolgokat! Nálam is volt, hogy a Nero nem tudta törölni a lemezt de az Alcohol igen!
Ha vissza Ghost-oltam egy régebbi állapotot, amikor még ezek nem voltak fenn, minden OK volt, jól működött a Nero is, tehát nem író gond volt.
Hiába uninstalláltam az Alcoholt, és a Daemont is, a hiba maradt! . Ekkor kellett megváltoztatni az Alcohol beállításait, és utána jó lett.
Az Ashampoo-t nem ismerem, azt még soha nem használtam, lehet, hogy az veszett össze a Daemonnal.A Daemonnak, legalábbis nálam, mindenképpen köze volt ehhez a hibához!Egy próbát még tennék: az Alcohol-lal is megpróbálnám. Ha az Alcohol 120% letörli a lemezt, és ír is rá, akkor valamelyik szoftver okozza, vagy a Daemon okozta, mert nem "tetszett" neki valamelyik másik program!
Nálam, ha betettem egy újraírhatót, látta, mi van rajta, csak nem tudtam se hozzá írni, se letörölni, mert kiírta, hogy ez nem RW lemez! -
Robert75
csendes tag
válasz
trinitron #10554 üzenetére
Szerintem nem driver.
http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=HU&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=HU&TabIndex=
Itt keresd meg a cd-dvd iród tipusát. Majd hasonlítsad össze azzal amit az everest ír. Ha kisebb a FW száma mint a mi a Dell oldalán van akkor frissítsed.
-
formasu
tag
válasz
trinitron #10554 üzenetére
Sajnos, nem Driver hiba, hanem nagy a valószínűsége, hogy Hardware hiba.
Megpróbálnék még egy másik gépen írt lemezt is, hátha azt elfogadja, ill. felismeri. Ezt a lemezt másik olvasó felismeri?
Még egy: nem volt egyértelmű, hogy nem látja ami rajta van, vagy nem újraírhatónak ismeri fel? Ha nem látja, akkor a fenti hiba lehet, ha viszont nem újraírhatónak ismeri, hanem sima CD, ill. DVD-R-nek, akkor szoftver hiba van. Ha ez a jelenség, akkor szinte biztos, hogy az Alcohol, és a Daemon Tools is fenn van a gépeden, és ez okozza a hibát. Ez esetben az Alcohol beállításában kell változtatni. -
formasu
tag
válasz
trinitron #10173 üzenetére
Szia!
Talán nem kívülről lenne értelme mérni, hanem belülről! Proci, alaplap, VGA, Winchester hőfok mennyi? Azt meg pl. az EVEREST-el tudnád megoldani. Talán egy min. 1 órás Everest stabilitás teszt után, közben mit mérsz? Az olyan lenne, mintha 1 órát komolyan játszanál. -
törölt tag
válasz
trinitron #10029 üzenetére
Az a progi is a gépből olvassa ki, de ha a gépben sincs meg akkor nincs mit kiolvasni. Meg kell kérdezni ahonnan vetted. Feltéve, hogy az eladó elérhető és nem kéz alól lett a gép begyűjtve
( nem a barátodra gondoltam, hanem, hogy esetleg nem-e egy lopott gépet vett véletlenül )
Publikus honnan vásárolta? -
Sasfészek
tag
válasz
trinitron #10022 üzenetére
Szia!
Próbátam a dell support centert amit mondtál, de az sem jutott közelebb a megoldáshoz. Azt írta ki, hogy Unavailable. Ez miért van, se a service tag se az express service code nem érhető el. Mit lehet tenni, hogy kideríthető legyen ez?
Kérlek segtís, vagy segtsetek
Ezer köszönet érte előre is. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
trinitron #9602 üzenetére
Elvileg a hangkártyákhoz ma már kell a High Def Audi Busznak valami windowsos illesztőprogramja, ami nekem a windows update-tel vagy úgy rendeződött, hogy megengedtem neki, hogy a neten keressen megfelelő drivert ehhez a felkiáltójelhez, Lehet, hogy hasonló jelenségről van szó, próbáld ki, annyit megér.
-
törölt tag
válasz
trinitron #9580 üzenetére
Mi a pontos tipusa a Bluetooth eszköznek? Azt mondd ami a számlán ( vagy mi a neve, az a doksi amin fel van sorolva az összetevők ) is rajta van.
update: Lehet, hogy most baromságot mondok, de úgy rémlik mintha olyat is olvastam volna a BT-ről, hogyha gyárilag Vista-val jött ki és utólag teszel rá XP-t akkor nem működött a BT. Ha neked is Vistaval jött ki gyárilag akkor szólj és megpróbálom visszakeresni ezt az infót, hogy hol olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest