Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 1520-as notit 4 giga ramig lehet bővíteni, az világos. De hány bővítőhely van benne? 2 vagy 4? Köszi előre is!
-
-
dunaelek
csendes tag
válasz Sorrentino #9390 üzenetére
Erről egyenlőre nem tudok nyilatkozni! Ha szeretnél egy árajánlatot, kérlek küld el, hogy milyen konfigurációra gondoltál.
DELL Disztribútor és Értékesítő.
-
-
Fulmi
senior tag
haho!
egyiket sem tudom telepiteni a vostro 1400-asomra, miert?
Intel - Application
Applies to:
Turbo MemoryIntel - Driver
Applies to:
Turbo MemoryIntel - Driver
Applies to:
Matrix Storage Manager - Notebooks -
Sorrentino
csendes tag
válasz dunaelek #9387 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Szerinted az új Studio széria megjelenése befolyásolja majd a többi Dell készülék árát?
Tehát várható-e tőle, hogy alacsonyabb illetve magasabb kategóriájú notebook-ok olcsóbbak lesznek?''Az ember nem arra született, hogy legyőzzék!'' (Ernest Hemingway)
-
meszi87
csendes tag
Helló!
Van egy Dell Vostro 1500 típusú notebookom, amelynek szeretném bővíteni a memóriáját! Hallottam olyan problémákat, hogy egyes memória márkákkal nem működik a gép. Kingmax memóriát néztem, szerintetek azzal működni fog??? Vagy esetleg más márkát javasoltok? Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv.: Mészi
-
fm!
tag
válasz Sorrentino #9380 üzenetére
"Egyáltalán az év melyik szakaszában érdemes notebook-ot venni?"
Mindig jövőre. Én speciel a karácsonyi időszakot mindenképp hanyagolnám, talán a januári-februári uborkaszezonban vagy nyáron lehet jó vásárt csinálni. -
dunaelek
csendes tag
Gondolom közületek már sokat megnézték a Dell külföldi oldalait és láthattátok, hogy megjelent az új Studio notebook. Nálunk Július 1-vel rendelhető lesz, azt még nem tudjuk pontosan, hogy konfigurálás tekintetében mennyiben fog eltérni a külföldi oldalakhoz képest!
DELL Disztribútor és Értékesítő.
-
netudky
csendes tag
sziasztok! vostro 1310es notihoz hol lehet 9 cellás akksit kapni, és mennyiért? köszi
-
Fulmi
senior tag
válasz Polcrendszer #9367 üzenetére
Nem annyiert veszi az ember kulfoldon mint itthon, hanem olcsobban. Az en Vostro 1400-asom 135 volt, mig itthon van vagy 220...
-
mugencivic
tag
válasz csabors #9376 üzenetére
- szerintem most meleg van, kicsit minden gép izzad... nekem is az összes itthoni kínlódik, amik a 22 fokos szobában alig melegedtek, stb, most állandóan mennek a ventillátorok... 28 fok van
- másrészt rmclock-al lehet még ügyeskedni, kicsit finomítani a processzor power managementjén, meg undervoltagezni, így pár celsiust lehet lefaragni szinte bármilyen notebooknál.
-
-
Sorrentino
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapon belül szeretnék venni egy notebook-ot.
Jelenleg egy XPS M1530-al szemezek.A közeljövőben várható valamiféle árcsökkenés a Dell modelljeinél?
Mondjuk a Studio megjelenésével, vagy egyéb okból.Egyáltalán az év melyik szakaszában érdemes notebook-ot venni?
[ Szerkesztve ]
''Az ember nem arra született, hogy legyőzzék!'' (Ernest Hemingway)
-
reverse
csendes tag
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy a 1525 kijelzője beremeg gépelés illetve kisebb mozgatás hatására, azaz lazák a zsanérok. Eléggé hihetetlennek tartom, hogy ez valóban így legyen. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Sir Riccio
addikt
Régen írtam már ide, Dell Inspiron 6400-am van, 945GM-el.
A problémám a következő: Ha rákötöm bármilyen külső megjelenítőre akkor nem tudom külön felbontásban hajtani a 2 megjelenítőt. A saját kijelzője 1280x800-ban van. Rákötöttem egy 24"-os Wide Samsung TFT-re és alul felül a monitor fele fekete maradt. Próbáltam saját TFT-men de ott is hasonló jelenséget produkál. Nem tudja tükrözni különböző felbontásban?
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
csabors
tag
válasz Polcrendszer #9375 üzenetére
Az 50 fokot mire értetted, CPU, vagy HDD, vagy VGA ?
Nekem a processzor 35 fokos és 44-45 foknál bekapcsol, aztán 35 fokon tartja percekig majd kikapcsol, de egy új böngésző megnyitására is újra bekapcs. majd kezdődik minden előről. A VGA 50 - 52 fok, HDD 40 fok, a vincsi nem gyorsabb.
Na mindegy.... csúcskategória!Nikon
-
Polcrendszer
tag
válasz csabors #9374 üzenetére
Nemtom, szerintem ez nagy mértékben attól is függ, saját tapasztalat szerint, hogy mi van benne.Nálam is mindig kell neki a venti, hogy visszahűtse 50fok alá,e nélkül 10perc alatt felmelegszik...A gyorsabb vincsi gondolom sokat dob.De minimumon tartva a procit nem fog mindig menni.
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
törölt tag
Egy teljesen basic kerdes: honnan tudok leszedni VGA drivert 8600M GT-hez? Az nVidia.com-on nincs sajnos ...
-
Polcrendszer
tag
válasz csabors #9368 üzenetére
nekem vostrom van, de nálam is szinte mindig megy alapjáűraton(igaz, másfél hetes), de asszem az nagy mértékben hozzájárul a dologhoz, hogy alsógatyában is majd megsülök a szobában...
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
csabors
tag
Sziasztok!
Ma megkaptam az új céges notebookom... 830D, XP profAzt szeretném kérdezni, hogy a hasonló tipusú notival rendelkező fórumtársaknak sem kapcsol ki soha a ventillátor.
Szerintem illő lenne mivel a proc hőmérséklete 38-40 celsius körül mozog. Van a Dellnek valami erre vonatkozó "hasznos" programja? Eseleg bios beállítás?Üdv:
Nikon
-
Polcrendszer
tag
Az utolsó mondatodat nem igazán sikerül értelmeznem, de azt hiszem azt akartad írni, hogy amennyiért az ember behozza külföldről, annyiért itthon is megveheti.Nos...honnan veszed ezt a marhaságot?
-
wwhy
veterán
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Fulmi
senior tag
ki mit tud az uj dell studiorol? tudok hozni vkinek ha kell.
-
Fulmi
senior tag
válasz Polcrendszer #9358 üzenetére
Ha ujat akar vki venni akkor csak 1510et vehet kulfoldrol 1500at nem gyartjak mar..
Dunaelektornikas arakrol meg cask annyit hogy amennyibe kerul afa nelkul kint annyibol jon ki afaval meg szallitassal...
-
Polcrendszer
tag
válasz Andre90 #9357 üzenetére
Az a baj a vostro 1510 szerény megfigyeléseim szerint, hogy ha ugyanazt akarod bele, mint az 1500ban van, akkor sokkal többet kell fizetned, csak azért, mert új dizájn (vékonyabb...).
El kell dönteni, hogy a sarki susinacis plüssmaciárusnak akarsz tetszeni vele, vagy akarsz egy bivaly gépet. Persze ez mind külföldre vonatkozik, az, hogy M.o.n minden 3x annyi, már megszokhattuk.A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
Andre90
tag
Szerintetek Dell Vostro 1500 vagy 1510 vagy D830 legyen?
-
Polcrendszer
tag
Én azért vettem ilyen gépet, mert halálosan elegem volt a szar gépekből Ez a gép egy bivaly, és engem abszolút nem érdekel, hogy mi lóg ki, meg melyik ujjlenyomatom marad rajta a fedélen...Zavar, ha azért veszek laptopot, hogy kicsi legyen, meg ne lógjon ki belőle semmi, akkor Macbook Airt veszek. Ha valakinek van lehetősége kipróbálni, tegye meg, nagyon durva...
-
subidu
tag
válasz rumos14 #9351 üzenetére
Nekem azért ezek a Dunaelektronikás árak elég borsósnak tűnnek. Nem lehetne ezeket a gépeket máshonnan is beszerezni , ahol lehet választani konfigurációt is? Az iponnál nem lehetett például.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
MajaG
senior tag
válasz Polcrendszer #9344 üzenetére
Nem túl zavaró, amennyire kilóg a 9cellás?
-
-
Andre90
tag
válasz rumos14 #9351 üzenetére
Köszi a válaszokat. akkor 1280*800 így már jó?
Amúgy kaptam még egy ajánlatot, ha erről is mondanátok valamit:
Dell Latitude D830 notebook
Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz / 3MB / 800MHz, 1GB 667MHz DDR2 SO-DIMM (1*1GB),
15.4" WXGA (1280x800) TFT, nVidia Quadro NVS 140M VGA
160GB 5400rpm SATA HDD, 8x DVD+/-RW meghajtó,
Bluetooth, Intel ProWLAN 1490 802.11a/b/g, FireWire, 3x USB2.0, Soros port, S-Video,
6 cellás akkumulátor 56WHr, magyar billentyűzet integrált ujjlenyomat-olvasóval.
A RAM-ból inkább 2GB lesz, ez sztetek már jobb? Tudom a ideókártya gyenge, de 250 a maximális keret.
Illetve még azt hogy ezek a notebookok mennyire megbízhatók illetve halkak? Gondolom itt a D830-asokra. ÉS a 6 cellás akkuval meddig bírja a strapát?
Jah és ez lenne 235+áfa[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz Andre90 #9347 üzenetére
ez így ennyiért sok, a proci meg kevés. kérj árajánlatot a Dunaelektronikától. hasolnó konfig T7500 procival, 9 cellás akksival kijött 300k alatt 3 hónapja, azóta a Ft erősödött nemkeveset, és Penryn procival is kérheted, pl. T8100.
ja igen, már csak az lehet bökkenő, he átálltak Vostr 1500-ról az 1510-re.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ati007
őstag
-
Andre90
tag
Hali mindenkinek!
Nem igazán vagyok jártas a notebookok világában ,ezért szeretném a véleméyneteket kikérni az alábbi konfigról:
Dell Vostro 1500
Processzor: C2D T5470 1.6 Ghz 800 Mhz FSB
2 GB RAM
HDD 160GB 5400 ford/perc
Kijelző: 15,4 " 12800*800
Videókártya: GeForce Go8600M GT 256 MB
A kérdésem az lenne, m ia véleméynetek errő la típusról, illetve hgoy megér-e 260 ezer Ft-t?
És hgoy ez a kis processzor kihajtja-e egyátalá na videókarit?
Köszi a válaszokat, és ha valaki tudna jobb ajánlatot nyugodtan bombázzon vele -
subidu
tag
válasz Europum #9342 üzenetére
Véleményünket mivel kapcsolatban? Hogy megéri-e eladni? Vagy, hogy milyen konfigod volt?
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
MajaG
senior tag
válasz Polcrendszer #9341 üzenetére
Mekkora akksid van?
-
Europum
csendes tag
Hali, a véleményeteket szeretném kérni, mivel eladnám 4 hónapos laptopomat.. kiválóan működik, csak nekem már desktop kellene...
a konfig a következő:
Dell Inspiron 1520
CPU: Core 2 Duo T7500 (2*2Mb L2 Cache, 800MHz FSB)
MB: Intel Crestline GM965 / PM965
MEM: 2*1Gb DDR2, 667MHz
HDD: 120Gb 7200 RPM, FreeFall Sensor
DVD: DVD +/- RW Multi
VGA: GeForce 8600M GT, 256Mb Dedicated, DDR2
LCD: 15.4, 1440*900
AKKU: Dell 9 Cell Battery+ Broadcom LAN, WLAN, BlueTooth
2.0Mp integrated WebCamGarancia egy országgal arrébb...
vásárláskor bruttó 275000,- Ft volt.Köszii!
//GA-EP45-DS3LR||C2D E5200@3.2GHz||2*1Gb DDR2@1066MHz Kingston||WDC 250Gb||Ati Radeon HD4850||LG 22" HD\\
-
Polcrendszer
tag
Ez a szobahő lehet,a baj csak az, hogy ahány program, annyi mérés. Amúgy sztem a balance mód meg a dell recommended totál ugyanaz, csak jobban hangzik a dell. Amúgy is már teljesen átalakítottam a powerconsumptiont. Viszont olvastam egy fura dolgot: egy srác ugyanolyan konfig mellett mért 6-7órát, ami nálam maximum4óra. Többször sasoltam, pontosan 4órát bír teljes energiaminimummal. Ki érti ezt...
-
törölt tag
válasz Polcrendszer #9338 üzenetére
vista alatt cpu-z-vel néztem, meg még valami másik hasonló cuccal, nem jut eszembe a neve. most linux alatt meg van erre valami beépített gadget.
de továbbra is inkább arra gyanakszom, hogy a környezeti hőmérséklet túl magas, és nem tudja effektíven hűteni. nekem is most folyamatosan megy a venit szinte, bár csak akkor lehet hallani, ha közelhajolok (mert amúgy a szobai ventillátor hangja jócskán elnyomja). -
MajaG
senior tag
válasz Polcrendszer #9338 üzenetére
Nekem vista ultimate alatt teljesen jó. Akksival szépen be van állítva max 50% proc teljesítményre, bedugva mindig maxon van 1 pillanat alatt mikor kell, de úgysem pörög eszetlenül, csak ha tényleg nyúzom. Dell profilt használom módosítva, ami fenn van a honlapon.
[ Szerkesztve ]
-
Polcrendszer
tag
válasz #16820480 #9336 üzenetére
milyen progival nézed? Mert nálam kicsit fura, hogy a rightmarkkal állítom, és elvileg 800mhz-en, low volton fut, de így is 10perc alatt eléri az 50fokot és beindul a venti, ami aztán folyamat megy, hogy tartsa az 50et, de ha mellette bekapcsolom a i80kfangui-t,az meg full max órajelet mutat...mi a különbség internal meg external órajel között?csak mert egy harmadik progin meg azt tapasztaltam, hogy az internal változott, ha lejjebb vettem az órajelet, az external maradt maxon...
Vistat használok.A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
haft
csendes tag
Dell 1490-es wifivel linux alatt (2.6.24-19 ubuntu 8.04) van vkinek g-s hálója? Vmiért csak b-vel tudok csatlakozni és így is néha húzza magát.
-
törölt tag
válasz Polcrendszer #9334 üzenetére
pontosan milyen oprendszer alatt nem megy (rendesen) a speedstep? nekem XP alatt csinált csak ilyet, akármilyen friss driverrel, az istenért nem akarta 1,2GHz-nél lejjebb venni az órajelet. vista meg 8.04-es ubuntu alatt minden további nélkül megy 800MHz-en.
-
törölt tag
válasz discrate #9333 üzenetére
Az ISP az internet szolgaltato beallitasait takarja, tehat ha nem ugyanaz az uj helyen a szolgaltatod akkor ezeket utana kell huznod.
De - es ezt nem b@szog@taskent mondom - ezzel a kerdessel inkabb egy halozatos topikban kellene hazalni, nem tipikusan DELL notebook tema -
Polcrendszer
tag
te nekem fogalmam sincs, ezért kérdeztem...állítólag minden megy.Ezt olvastam..a 8600ra nem találtam megjegyzést...Te, neked amúgí működik a speedstep? Én figyelem rightmarkkal az órajelet, és mindig az éppen minimálisan megengedett órajelen pörög a cucc.Hiába balanszd, 40% van minimálisan megengedve, erre 1.2ön pereg(szerény számításaim szerint a 2.2nek 1.1 a fele,ennél lejjebb van ugye a 40%..) Ami ugye azért szar, mert az lenne a jó, ha épp cikket olvasok, 800mhz-en vánszorogjon, aztán ha meg kell nyitni a start menyüt, 1milliomodsecundum alatt teljesítse ezt..Halálra idegesít ez...Eléri az 50fokot kb 10 perc alatt, és akkor nekiáll hűteni.Én nem tapasztalom ezt a nagy csendességet...Mi a fene, mit csinálok rosszul?
Ja, és mindezt 4gigarammal...[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
válasz Polcrendszer #9322 üzenetére
Osx-et én is raktam fel, én nem találtam drivert a kamerához, wifihez, hangkártyához.
Kártyaolvasót, firewire-t nem tudom. Nem használom. Ha találsz ezekhez drivert, dobj 1 privit légyszíves. Mert jó lenne osx nekem is.gép: Vostro 1500: t8100 proc 3giga ram, 8600gt karesz
[ Szerkesztve ]
-
discrate
aktív tag
sziasztok,
van egy edimax 802.11g routerem és sikerült összehoznom egy asztali géppel meg a laptopommal. viszont most az új lakásomban -ahova elvittem a routert- marhára nem akar üzemelni se kábelen keresztül se wirelessen.
wireless esetén felcsatlakozik, van elég erős jel, úgy tűnik minden ok, közben nem jön át adat... mit lehet tenni? semmit nem piszkáltam a beállításokon, a 192.168...ra simán felmegy. -
wwhy
veterán
A12-es BIOS D630-hoz.
1. Updated Intel Video BIOS.
2. Updated Nvidia Video BIOS.
3. Enhancement for thermal control.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Fulmi
senior tag
válasz kolivanov777 #9323 üzenetére
Ezzel a VGA-val nem sok mindent lehet kezdeni, ezen a linken ossze vannak hasonlitva a noti GPU-k, az X3100 a 96-ik.
-
kolivanov777
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? DELL Inspiron 1525
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=13338Nem a játék a fő lényeg, de mennek rajta a gamek? Settlers VI, cod4
Mivel nem a leg ütősebb vga
vagy tudtok valamit róla mondani milyen ez a vga?
Mert láttam már xpsbe is ilyen vgat, éshát xps-t játékra terveztékVárom válaszotokat
-
Polcrendszer
tag
mit jelent a gyors hdd? az enyémben direkt 7200rpm-es 160as vincsi van videvágás ürügyén.Ennél gyorsabbat nem szoktak laptopiba tenni, még ez is a ritkább verzió... 8400as gs az megy, máshol is láttam, de az enyémben 8600gt van. Erre viszont nem olvastam ...A vista nem rossz, klasszisokkal jobb egy erősebb gépen, mint az xp, vessetek rám követ, de az tuti, hogy az osx-szel minden olyan lenne, mint a villám Majd, ha lesz időm, lehet kipróbálom, csak ilyen biosokat ne kelljen megváltoztatni, mert nem akarom elcseszni, mert külföldi a gép, aztán fizethetek a szervíznek...
A recsegés ritkán jön elő, 1-2mp-re, engem annyira nem zavar, hogy ezen járjon az agyam...Majd kipróbálom wifi nélkül is, csak az a baj, hogy nálam állandóan kell a net Az SP1 sem javította ki ezek szerint...Tapasztalatom szerint a hanggal van az egyedüli problem a vostronál...A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
subidu
tag
válasz rumos14 #9316 üzenetére
Nekem 1 Db WD 250GB -os, és 1 Db 160-as külső HDD-m van és mindkettőröl 13M körül másol ír a laptopom.
Egyedül az asztali Pc-m tud róluk gyorsabban másolni. Ott felugrik 30mbit-re a sebesség.ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
rumos14
nagyúr
látom volt itt szó a vinyó lassúságáról, ezt sajnos meg tudom erősíteni. érdekes módon az olvasás lassabb mint az írás, azt hittem, ez fordítva szokott lenni. konkrétan ha egy külső vinyóra akarok másolni, csak ilyen 5-7 MB/s sebességgel képes rá. ha külső vinyóról másolok a notira, akkor meg 13-15 MB/s. korábban az asztali pc-men mind az írás-olvasás 17 MB/s sebességgel ment. attól félek, nincs mit tenni, ez van. ja igen, Vostro 1500, 5400-es vinyó, WinXp.
-
haft
csendes tag
válasz Polcrendszer #9313 üzenetére
A dobos dologhoz nem értek, de az osx-et megéri megpróbálni, sztem mindent támogat, vagy be tudod lőni: [link]. OSXnél inkább az a kérdés a hdd elég gyors-e hozzá.
Tehát a zajt/szaggatást nem is próbáltad megszüntetni? Ha a wifi off akkor is csinálja?
-
Polcrendszer
tag
Semmi gáz, vista a probléma. Másnál is jelentkezett, nálam is, de nem annyira zavar. Az sokkal inkább, hogy sikeresen sigmatel audiokezelőt tettek bele, amivel egy csomóü probléma van, és eletromos dobot rákötök gépre, akkor csak a dobprogiból jön hang, máshonnan nem, Valami tipp erre? (asio4all-lal használva).
A dolog, ami miatt viszont írni akartam, az az lenne, hogy érdemes-e OSX-et feltenni a vostrora. Annak, akinek az első mondata az lenne, hogy mekkora idióta vagyok, inkább olvasgasson neten erről. A lényeg, hogy vajon működik-e minden hardver osx-szel, és hogy pl.office2007, vagy ezdrummer, egyáltalán hogy megy ez az osx kompatiblitás dolog, sosem volt dolgom még vele.Már felvettem a kapcsolatot egy vostrossal, aki megcsinálta ezt, de itt is rákérdezek...A gépem asszem sokkal gyorsabb is tudna lenni, lehet nem volna recsegés meg más probléma hangkártyával és egyáltalán, mindenben, videóvágás,szerkesztés-audio-mindenben jobb, állítólag klasszisokkal az osx.A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
haft
csendes tag
Hello,
Találkozott már valaki recsegő/pattogó hanglejátszással inspiron 1525-ön vagy bármi máson ami sigmatel STAC9228X-el van szerelve? Találtam egy FAQ-t Direct2Dell-en, reinstall, régi driver, kilőttem az .a-s wifi sávot, stb, megpróbáltam, ami csak eszembe jutott de nem tűnik el a jelenség. Az angol choppy/skipping-nek írja le a jelenséget, régi AC97es codec-eknél hallottam ilyet.
Vélemény? Ötlet?
-
Side_
aktív tag
hello;
valaki nem tudja esetleg, hogy a dell latitude d600 és d610-ben lévő proci kompatibilis-e egymással? Tehát kicserélem működik? (Egyáltalán cserélhető a dolog?)Köszi
boccs, ha nagyon lámer a kérdés''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Fulmi
senior tag
-
Balinov
titán
Orulok,kivetelesen, hogy nincs igazam.
Mondjuk en a Dell.ie-n neztem,ott is csak az 17" Inspironnnal,mert csak arra lenne lovetta.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
epoc
csendes tag
hi
emberek, szeretnék DI9400-be dvdrw helyére 2.sata hdd-t
hol lehet itthon a legjobbb áron kapni ilyen beépítő keretetthx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest