Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch4os.prof
csendes tag
Nagyon sok infó van róla visszafele a fórumban , mielőtt megvettem én is végig futottam róla az infókat, véleményeket.
Nekem leginkább grafikai cuccokhoz, videózáshoz kell, nem számít nagyon az akku üzemideje, a kijelzője szintén jobb ,mint az átlagnak, de ha zavar a csillogás akkor skip.
Proci az enyémben T9300 szerintem soha nem lesz rá panasz, 8600M-re szintén nem. 2giga ram Vista alatt esetleg kicsit kevés lehet, Xpm alatt bőven elég.
Xp-t is simán betudtam üzemelni rajta 100%ban működő képes az is.
Két hete használom még csak, de nagyjából egész nap, de még semmi negatív tapasztalatom nincs, és szerintem nem is lesz vele.
Újlenyomatolvasó móka, web kamera korrekt. Távirányító is egész jó hozzá ha találsz plugineket a különböző progikhoz, pl winamphoz tuti van.. Bluetooth is teljesen korrekt.
Szóval minden attól függ , hogy mire akarod használni.
Itt meg notebookcheckes teszt, még a régebbi 9 cellással, meg nem különösebben erős procival, de nagyjából mindenre kitérnek benne.
-
^Clown
addikt
Kicsit szűkítsd le a kérdéskört: melyik típusra gondolsz, azon belül milyen HDD-vel, illetve processzorral szerelt verzióra vagy kíváncsi. Ha azt kérdeznéd, hogy az Opel Vectra mennyivel megy, arra sem tudnánk válaszolni: az 1.6-os motorral szerelt, 20 éves kocsi megy 160-at, a legújabb 3 literes motorral ellátott verzió meg 230-at (csak a hasamra ütöttem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Minecraft
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi