Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir
félisten
Sziasztok!
Dell Vostro 3520 notebooknál érdekes esemény történt.
Magára hagytam egy időre a gépet, és csak a böngésző futott rajta, Ubuntu Linuxon.
Visszaérve a géphez észleltem, hogy teljesen kikapcsolt. Bekapcsolni nem volt egyszerű, többszöri próbálkozás után a bekapcsológomb legalább 30 másodpercig tartó lenyomásával sikerült csak elindítani, de az első alkalommal csak egy pillanatra villant fel a Dell logó és utána ismét semmi.
Másodszori hosszas bekapcsológomb lenyomásra indult el ismét rendesen, és ekkor már a Biosba be lehetett lépni, és F12-vel előcsalogattam a Boot menüt, ahol előbb egy rövidebb, majd a hosszabb Advanced Testet is lefuttattam, amiben a memóriát többféle módon is teszteli, de semmilyen hibát nem talált.
Ami fura, hogy korábban Windows 11 Pro alatt, és most Ubuntu Linux alatt is történt már rendszerfagyás, de olyan még nem esett meg, hogy magától kikapcsolt volna a gép.
Történt mindez egyszerű felhasználási módnál, a notebook nem is melegedhetett és melegedett fel annyira, ami valamiféle hibaokra utalt volna.Most megy megint rendesen, de ki tudja meddig.
Vajon mitől szállhatott el a gép?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
 - Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő