Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

Sziasztok!

Dell Vostro 3520 notebooknál érdekes esemény történt.

Magára hagytam egy időre a gépet, és csak a böngésző futott rajta, Ubuntu Linuxon.

Visszaérve a géphez észleltem, hogy teljesen kikapcsolt. Bekapcsolni nem volt egyszerű, többszöri próbálkozás után a bekapcsológomb legalább 30 másodpercig tartó lenyomásával sikerült csak elindítani, de az első alkalommal csak egy pillanatra villant fel a Dell logó és utána ismét semmi.

Másodszori hosszas bekapcsológomb lenyomásra indult el ismét rendesen, és ekkor már a Biosba be lehetett lépni, és F12-vel előcsalogattam a Boot menüt, ahol előbb egy rövidebb, majd a hosszabb Advanced Testet is lefuttattam, amiben a memóriát többféle módon is teszteli, de semmilyen hibát nem talált.

Ami fura, hogy korábban Windows 11 Pro alatt, és most Ubuntu Linux alatt is történt már rendszerfagyás, de olyan még nem esett meg, hogy magától kikapcsolt volna a gép.
    Történt mindez egyszerű felhasználási módnál, a notebook nem is melegedhetett és melegedett fel annyira, ami valamiféle hibaokra utalt volna.

Most megy megint rendesen, de ki tudja meddig.

Vajon mitől szállhatott el a gép? :F

Új hozzászólás Aktív témák