Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Dell Vostro 3520 notebooknál érdekes esemény történt.
Magára hagytam egy időre a gépet, és csak a böngésző futott rajta, Ubuntu Linuxon.
Visszaérve a géphez észleltem, hogy teljesen kikapcsolt. Bekapcsolni nem volt egyszerű, többszöri próbálkozás után a bekapcsológomb legalább 30 másodpercig tartó lenyomásával sikerült csak elindítani, de az első alkalommal csak egy pillanatra villant fel a Dell logó és utána ismét semmi.
Másodszori hosszas bekapcsológomb lenyomásra indult el ismét rendesen, és ekkor már a Biosba be lehetett lépni, és F12-vel előcsalogattam a Boot menüt, ahol előbb egy rövidebb, majd a hosszabb Advanced Testet is lefuttattam, amiben a memóriát többféle módon is teszteli, de semmilyen hibát nem talált.
Ami fura, hogy korábban Windows 11 Pro alatt, és most Ubuntu Linux alatt is történt már rendszerfagyás, de olyan még nem esett meg, hogy magától kikapcsolt volna a gép.
Történt mindez egyszerű felhasználási módnál, a notebook nem is melegedhetett és melegedett fel annyira, ami valamiféle hibaokra utalt volna.Most megy megint rendesen, de ki tudja meddig.
Vajon mitől szállhatott el a gép?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest