- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Sajnos már csak akkor írok, amikor szétver az ideg, így nézzétek el nekem az idegállapotomból adódó felfokozott hangulatot. Van egy Dell Venue Pro 11 (7139) hibrid gépem. Csináltam egy win10 újratelepítést. Szépen le is futott, driverezés nélkül gyönyörűen minden működött, eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz sem volt. Szarházi win10 persze ontotta rá a kéretlen fos frissítéseit (ezért falhoz állítanám őket egyenként), amivel persze szétbarmolta a wlan adapteremet, ami addig hibátlanul üzemelt. Most egy 200MB-os fájl nem tudok feltölteni a felhőbe, mert minden ami ekkora vagy nagyobb, nem éli meg a feltöltést, ugyanis kb. ilyen időközönként (1-2perc) megszakad a wifi kapcsolat. A wlan adaptert már áramtalanítottam, wifi-t a gépen ki-be kapcsolgattam, legfrissebb drivert gyártó honlapjáról letöltöttem, telepítettem, semmi változás. A wlan router egy UPC-s cucc, minden mással működik hibátlanul, a gépben lévő wlan adapter Intel 7260.
Előre is köszönöm a segítséget!
A Microsoft-ot feldarabolnám és értelmes, nem agyhalott IT cégeknek osztanám szét az évszázad legnagyobb patkánysága miatt, miszerint a felhasználó nem választhatja meg, hogy szeretné az elcseszett frissítéseiket telepíteni, ami csak szétbarmolja a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged