Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz
premete
üzenetére
Konkretan tudlak idezni es nem a kotekedes kedveert:Ráadásul ez nem a Dell eu outletből származó, lengyel kivitel, amelyeknél azért összeszerelési hiányosságok mutatkoznak.
Es nem ellened beszelek,mert meg nem szedtem szet ezt a laptopot,de eddig minden jonak tunik.Tehat az hogy eppen milyen gyartmanyu akad a kezedbe az teljesen a vak szerencsen mulik?(US,Limerick,Poland)
Ja es a Tv-tunert tegnap probaltam aktivalni,eddig nem nagyon volt idom,a leiras szerint a windows media centeren keresztul csinaltam,de osszesen annyit sikerult belole kihozni,hogy egy neha neha megmozdulo kepet szaggato hanggal tudtam nezni..
Ezzel kapcsolatban valami tanacs?
Ja es ha jol tudom adniuk kellett volna hozza taviranyitot,na en azt nem kaptam,meg is nezem a leirasba hogy fel van e sorolva,mert ha igen akkor hivom is oket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest