- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
premete
veterán
válasz
killipoly
üzenetére
A Dell outletben sem csak lengyel Dellek vannak; volt outletes lengyel xps-em, abban sem volt távirányító, se táska hozzá. Kívülről ugyanúgy néznek ki, csak az alján a Made in Poland felirat után nem szívesen nyitom fel (pedig könnyebb, mert kevesebb a csavar, a billentyűzetet is csak egy fogta a kettő helyett).
Anno a Daciák is ugyanúgy néztek ki, mint az R12-esek, csak belül volt a különbség, de ez elmondható a torinoi Fiat/ Polski Fiat relációról is.
A kínaiak bezzeg összerakják rendesen a Sonyt és az IBM-et is. -
premete
veterán
válasz
killipoly
üzenetére
Ne adj a számba olyan dolgokat, amit nem mondtam, egy szót sem ejtettem a Dell Outletről.
Azt írtam, hogy a lengyel gyártású Dellek nem olyanok, mint a US, vagy a Limerick gyártásúak. Van a Dell laptopokhoz részletes service manual, amiben a kábelek színe is fontos: a lengyeleknél össze-vissza van, ahogy jön, legutóbbi xps tapasztalatom lengyel cuccal, hogy a wwan antenna kábele nem ér el a modemig, abból egy új beszerzése sem egyszerű, de a cseréhez teljesen szét kell szedni az eszközt, lcd-vel bezárólag. -
premete
veterán
válasz
killipoly
üzenetére
Az árat a fizetőképes kereslet határozza meg, és úgy látom, a 200 ezer feletti összeg sokaknál már átlépi a fájdalomküszöböt; a 220-as ajánlatom fél éves, még másfél év NBD garival rendelkező, T8300/4GB/250GB, lan, wlan, bt, 2 MP webcam, nvidia 8600m GT, 1920x1200, távirányító stb-re vonatkozott, US kb 3 darabbal. Ráadásul ez nem a Dell eu outletből származó, lengyel kivitel, amelyeknél azért összeszerelési hiányosságok mutatkoznak. Ahogy a ramot és vinyót étcseréltem a kisebbik xps-emből, és 200-at kérek érte, rögtön lett jelentkező (nemcsak olyan, aki P3-as asztalira akarta cserélni 1 az egyben, vagy valami madarasteszkós "márkára")
-
premete
veterán
válasz
killipoly
üzenetére
Mivel az én xps m1530-asomért 210-et adnának (én 220-at kérek) és abban 1920x1200-as kijelző van, nagyobb procival, a tiédért jó esetben, ha garancia, stb rendben van, talán 180-at. az xps 1640-ért szvsz 200-220 között, ha wledes és minden benne van, akkor talán 250-et.
-
Antilhu
tag
válasz
killipoly
üzenetére
Sziasztok!
Elösször is kilipoly nagyon köszi a választ! Látom egy kis brainstorming indult be a beírásom kapcsán. Nekem egy Lenovo N200-asom van (kérlek ezért ne kövezzetek meg
és nem kémkedni járok más topic-ba
) Én teljesen OP rendszer és DOS nélkül vettem és be kellett állítanom a BIOS-ba hogy AHCI disabled, különben nem tudtam volna installálni a Win XP SP2-t mert nem rendelkezik SATA driverrel alaphelyzetben. A SATA mód aktivizálható később kis manuális hackkeléssel. Szóval mielőtt nekiestem volna húgom gépének Dell Insp. 1525 mint szódás a lovának gondoltam tájékozódom...
Azt pontosan nem tudom, hogy magát a felrakást gátolja-e vagy a rendszer boot-olást... nem volt kedvem kipróbálni
.Jelenleg egy partició van, de én is mindenképpen 2-t fogok csinálni.
Mingyárt neki esek, majd megírom ha jelentkeztek a tünetek!
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Üdv: Antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszi 
és nem kémkedni járok más topic-ba
) Én teljesen OP rendszer és DOS nélkül vettem és be kellett állítanom a BIOS-ba hogy AHCI disabled, különben nem tudtam volna installálni a Win XP SP2-t mert nem rendelkezik SATA driverrel alaphelyzetben. A SATA mód aktivizálható később kis manuális hackkeléssel. Szóval mielőtt nekiestem volna húgom gépének Dell Insp. 1525 mint szódás a lovának gondoltam tájékozódom...
Azt pontosan nem tudom, hogy magát a felrakást gátolja-e vagy a rendszer boot-olást... nem volt kedvem kipróbálni