- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #12499 üzenetére
közben rájuk is csörögtem, megadtam neki a rendelési számot meg ilyeneket és azt mondta, hogy igen, tutira nemzetközi és elvileg NBD, szóval majd őket kell hívni ha baj lesz és telefonon egyeztetünk és ha szükséges, kiküldenek szerelőt, csak majd a service number ha meglesz akkor jó lenne még egyeztetni az adatokat ezért érdemes majd őket felhívni miután megkaptam a cuccot. Win 7-el kapcsolatban pedig nem nagyon tudtak segíteni (azt is mondta, hogy őket igazából csak hardver dolgokra képezték ki és ilyen támogatást nem nagyon tudnak adni), ezért azt majd valami ismerősön keresztül kell majd intéznem valszeg.
-
premete
veterán
válasz
asadasad22 #12494 üzenetére
Üsd be a dell.com-on a warranty status fülön a Service Tag-et, és kiadja a frankót, amerikaiul nem tudok, UK angol nyelven onsite, vagy NBD szerepel, ahogy a dell.com-on is.
-
premete
veterán
Eddig bármelyik Dell laptopba tettem +ramot, mindegyik ment dualba, ha azonosak voltak az adatai. más gyártó esetében is. A legtöbb helyen bele lehet próbálni és látod Everestben.
Vagy veszel egy Geil kittet 2x2 GB gyárilag összecsomagolva, élettartam garanciával, az kb. 15K. -
asadasad22
őstag
hát, elég sokmindentől függ. asztali gépeknél jártam annó valamennyire utána a dolognak, és ha jól emlékszem, a dual channel-hez elég sokminden kell hogy teljesüljön, még az sem garantálja, hogy teljesen azonos márka és specifkációjúak (persze simán működhet is, csak nincs garantálva), csak akkor garantált hogy menni fog, ha direkt kit-ben veszed egy csomagban a 2-t. de lehet h ez ddr2-nél/laptopoknál máshogy működik, nemtom.
-
ByB
addikt
Dell XPS M1530 notebookba szeretnék a 2GB mellé újabb 2GB memóriát venni. A kérdés, hogy elég, ha azonosak a specifikációk (DDR2, 667MHz, CL5), vagy fontos a stabil működés szempontjából az azonos márka (Elpida) is?
-
-
premete
veterán
válasz
asadasad22 #12491 üzenetére
NBD (Next Business Day) warranty: következő munkanapon jön a szerelő és a helyszínen megjavítja.
-
asadasad22
őstag
válasz
premete #12487 üzenetére
NBD mit is jelent? eddig nálam Next Business Day szállítást jelentett (amit mondjuk nem kértem, csak 3-5 naposat)
fogalmam sincs, hogy ilyen garim van-e.. alap 3 éveset választottam, mert azt mondták, hogy legalább ez kell ahhoz, hogy nemzetközi legyen.
ilyen garim van: 3Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis
illetve a megrendelési oldalon ami ezzel lehet kapcsolatos:
1 950-3339 3 Year Limited Warranty $0.00
1 993-3498 Dell Hardware Warranty PlusOnsite Service, Extended Year(s) $0.00
1 993-3497 Dell Hardware Warranty PlusOnsite Service, Initial Year $0.00
1 992-1212 Third Party At Home Service with Nights and Week ends, 24x7 Technical Support, 2 Year Extended $0.00
1 992-4460 Third Party At HomeService with Nights and Weekends, 24x7 Technical Support,Initial Year $0.00
1 960-3652 Warranty Support,2 Year Extended $0.00
1 960-8710 Warranty Support,Initial Year $0.00remélem az új Ati-kkal nem lesz gond, a 4670 elvileg némileg hűvösebben is fut a 3670-nél, persze tud ez melegedni így is.
-
gabs
tag
válasz
premete #12489 üzenetére
Köszi a válaszokat. NBD-t hogyan lehet beszerezni? A Dell honlapon elvileg van egy e-mail küldő, amin jelezhetem az ilyen irányú érdeklődésemet, szépen ki is töltöttem, aztán a végén szépen visszanyögött egy hibaüzenetet, hogy épp nem működik az e-mail küldő rendszerük...
-
premete
veterán
válasz
asadasad22 #12486 üzenetére
Pontosan, ha NBD a gari, kijönnek ingyen, csak a nemzetközi zöld számon kell jelezni a hibát, a szerelőt ők küldik, azt nem tudom, hogy Getronics, vagy Humansoft, de mindkettő megbízható cég. Azt is lehet, hogy magad beviszed, volt ismerősöm, aki bevitte és új alaplappal vitte haza a laptopot. A régebbi Nvidiákkal sok gond volt.
A szám helyileg Görögországban csörög, mert nincs itthon direkt Dell, csak partnerek.
A warranty transfert akkor is indíthatod, ha esetleg meghibásodna. -
asadasad22
őstag
válasz
premete #12485 üzenetére
küldik? kijönnek ingyen?
"a warranty transfer előtt is"
ezt pedig úgy érted h akkor is, ha még nem intéztem el ezt a transfer dolgot?
a kinti rep amúgy ezt a linket adta, hogy töltsem majd ki ha megjött a cucc és ezzel elvileg el is van intézve.
de egyébként a rep is azt mondta asszem, hogy ezt bármikor meg lehet csinálni, szóval elég lenne ezzel az egésszel akkor foglalkoznom, ha a 3 év alatt esetlegesen valami baj lenne. -
premete
veterán
válasz
asadasad22 #12484 üzenetére
A zöld számon mindent elmondanak a warranty transferrel kapcsolatban, ha gond van a készülékkel, őket hívod és küldik a szerelőt a warranty transfer előtt is.
-
asadasad22
őstag
válasz
premete #12481 üzenetére
egyébként bár a topicban rákeresve megtaláltam ezt a zöld számot, a dell.hu-n nem nagyon találtam sehol, igazából csak a hazai forgalmazók adatait láttam kiiratva és az oldal is eléggé hanyagoltnak tűnik. van itthon egyáltalán rendesen dell, vagy lényegében csak ezeken a forgalmazókon keresztül működik itt az egész dolog?
főleg azért érdekel a dolog, mert lenne 1-2 kérdésem a hazai dell-hez garanciaügyben (usa-ban vettem, 3 évet kértem ami elvileg nemzetközi gari és adtak egy linket amit elvileg ha kitöltök, meg is leszek vele, de azért tőlük és rákérdeznék), illetve windows 7 ügyben (elvileg jár majd windows 7 hozzá ha megjelenik, amit kiküldenének amikor megjelenik, akkor viszont már nem lennék az usa-ban (és az usa-s dell nyilván csak az usa-n belülre küldené ki), így kérdés, hogy rajtuk keresztül is el lehetne-e intézni, vagy riasztanom kéne-e majd valami ismerősöket az usa-ból.. -
gabs
tag
Sziasztok!
Van egy "kis" problémám...
Úgy fest engem is elért az XPS M1330-asok rákfenéje.Tegnapelőtt egyszer csak a becsíkozódott a képernyő, egy darabig még az egér reagált, aztán annyi. Újraindítottam a gépet, és úgy tűnt nincs baja, aztán később ugyanaz, csíkozódás, majd meghalt.
Vártam megint, aztán sejtve, h videókártya (NVIDIA GeForce M8400 GS) lesz a ludas, újratelepítettem a driverét. Nem segített. Most még próbálkozom egy BIOS újratolással, de félek, hogy nem szoftveres a gond.
Kérdés:
Melyik szervizt ajánljátok?
Mi a teendő szervizbe adás előtt? Le kell-e tisztítani a gépről az adatokat vagy készítenek ők róla mentést? Mindent be kell-e adni a szervizeléskor (pl.: gyári tok, gyári füles, mappa, stb.), illetve dobozában kell-e beadni?Eddig soha nem volt dolgom laptop szervizzel, így ezekről nem sokat tudok.
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
premete
veterán
válasz
asadasad22 #12472 üzenetére
Mennyibe fájt?
-
asadasad22
őstag
nah, úton van elvileg a drágám:
Dell Studio XPS 16
SYSTEM COLOR Obsidian Black High Gloss Finish
PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo P8600 (3MB cache/2.4GHz/1066Mhz FSB)
OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit
OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Home and Student 2007 - Word, Excel + PowerPoint
WARRANTY AND SERVICE 3Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis
HD DISPLAY Edge-to-Edge FullHD Widescreen 16.0 inch RGBLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP
MEMORY 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1067MHz (2 Dimms)
HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive
INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X DVD+/- RW(DVD/CD read/write) Slot Load Drive
VIDEO CARD ATI Mobility RADEON™ HD 4670 – 1GB
WIRELESS CARDS Intel 5300 Ultimate-N Half Mini Card (3x3) with MyWiFi
SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0
BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) -
polip
addikt
végre megjöttek az új Dell Studio-k!
-
laczkoo
tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, h az E5500-as gepemre csak dokkolo segitsegevel tudok-e ket kulso monitort csatlakoztatni, vagy esetleg van ra mas megoldas is?
thx
Lac -
premete
veterán
-
cira
csendes tag
válasz
premete #12464 üzenetére
Köszi a gyors választ!
És ilyen esetben, tehát ha külföldről lett behozva a gép a garancia hogy működik? Ha netán valami baj lenne a géppel, az adott országba kell vissza vinni?
A nemzetközi gari azt jelenti hogy bárhol a világban javítják, mert ezzel kapcsolatban is több véleményt olvastam. -
-
premete
veterán
válasz
question man #12459 üzenetére
Annyiért nagyon megérte volna, bár ezektől a lebutított processzoroktól óvakodok, jobban tetszenek a T7300-tól P9600-ig terjedő tartományúak.
-
question man
tag
Pardon ezek szerint az Edigitalosok észre vették hogy el írták az árát mert 10 óra körül mikor a haverokkal néztük még a kék színű Dell studio 1537n 109900 - volt az ára és nem értettem miért azt hittem van valami különbség a két gép között bár sejtettem hogy csak elírásról van szó de megnéztem hogy megrendelés esetén 87000ft + áfa volt ha jól emlékszem
akkor kellett volna még megrendelnem csak sajna nincs rá szükségem mert van
kár hogy észre vették a hibát tuti jó kis üzlet lett volna -
premete
veterán
válasz
question man #12457 üzenetére
Soha nem voltam jó matekból, de azért megkérdezném, hogy a 199.900 mennyivel olcsóbb a 199.900-nál?
messenger ügyekben a windows 7 topikban érdemes körülnézni, többen is foglalkoztak a jelenséggel. -
question man
tag
nos egy elég idegesítő dolgot fedeztem fel a gépemen egy dell studio 1525-ös és most jelenleg win 7 rc fut rajta a gondom hogy a messenger live nem akar felmenni csak egy régebbi messenger 7.0 hajlandó futni és telepedni rajta de fura mert a vista alatt is ezt csinálta
telepítés során ismeretlen hiba lép fel és le is áll a telepítés az online súgó meg nem mond semmit
ja meg találtam elég jó notit ha valakit érdekel
[link]
de ha valakit nem zavar hogy ne fekete hanem kék akkor kicsit olcsóbban is hozzá juthat
[link]
bár azt szeretném megérteni hogy mi a különbség a kettő között és miért az ekkora ár különbség
ha netán valakinek van ötlete meg hallgatom mert ismerős keres gépet
előre is köszi -
premete
veterán
válasz
Duke11 #12454 üzenetére
Az akku nem töltését eredményezheti sok minden, többek, ha a töltő nem adja le a teljesítményt, tönkrement az akku, alaplap, stb. Legegyszerűbb felhívni a Dellt a garancia ügyben, elmondanak mindent, biztosabb, mint a dell.com-on elolvasni a warranty infókat a Service Tag alapján (bár az sem árt).
-
Duke11
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1,5 éves Dell Inspiron 1525 notebookom.
Nem tölti az akkut!
Egy hete is így viselkedett, de azóta nem kellett akkuról mennie, hálózatról szoktam többnyire használni, az akkut ki szoktam venni. Most akkuról akartam használni, hamar jelezte, h alacsony a töltés, rá is dugtam adapterre, estére úgyhagytam. Ma használnám az egyetemen akkuról, kiírta, h ~22%-os a töltöttség.
Itthon bedugtam tölteni, világít a kék töltés led, kiírja, h töltés, de 20mp múlva elalszik, töltés abbamarad, jár tovább az adapterről, akkut látja, ~22%...
Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? Találkoztatok-e már ilyennel?
A gondot tetézi, hogy egy hete kinnt vagyok Németországban, és még fél évig itt szándékozok tanulni, nem tudok hazamenni! Jókor jött ez is...
Azt hiszem 1+2 évet adtak rá garit. Németországban lehet garanciát érvényesíteni?
Kérem segítsetek!
Üdv: Duke -
Immy
őstag
Üdv
Dell inspiron 6400-al rendelkezek már 3éve
Van lehetőség a wifi kártya kicserélésére? (azon fantáziálok, hogy a/b/g kártyát kilehetne-e cserélni dradtN -re? -
kopapy
tag
Sziasztok!
Nekem egy Inspiron 1501-esem van. Van PCMCI adatkártyám és linuxon azzal stabilon tudnék netezni. Mielőtt elkezdenék nézni ExpressCard modemet a kérdésem, hogy egy PCMCI foglalatot belerakatni milyen költség lenne? Tudja valaki?
-
herrLeon
tag
Kissé én is utánnanéztem, hogy mi is ez a hiba. Nem feltétlenül a bios frissités okozta. Mint irtam volt már megprobáltam visszatenni a régit, akkor sem lett jobb. Diagnosztika 3600 0749-es hibakódot ir ki. Több forumon (dell lapon is) találkoztam ezzel a hibával. Ez sajna szervizes játék lesz. Alaplap, belsö töltö esteleg külsö táp hibája okozza. Tehát, hivhatom a dell-t.
-
wwhy
veterán
válasz
herrLeon #12446 üzenetére
1001x elmondtuk, h ha nem muszáj, akkor a BIOS-t nem kell piszkálni. Főleg laptop esetében nem.Lényegében nagyon kevés esetben nyersz bármit is az új BIOS-al, mert ... na mind1. Egy elkúrt BIOS-t házilag már nem lehet rendbehozni, gari. Próbáld meg a legelsőt (legrégebbi) feltenni, háta.
-
herrLeon
tag
Sziasztok. Biost frissitettem a gépen, azóta nem ismeri fel e töltöt. Visszatettem a régi biost, már azzal sem. Eredeti a töltöje, a biosban látom, hogy észreveszi, hogy be van dugva, de azt irja nincs telepitve. ha kihuzom csak annyit ir, hogy none.
És ugye igy nem tölti az aksit. De a gép megy róla. -
catty21
tag
Sziasztok,
van egy Insprion 1525-ösöm, már fórumoztam itt vele kapcsolatban. A bajom a következő: egy hibás progi miatt újrahúztuk a gépet. Vista volt rajta, most XP került rá. Leszedtem a Dell oldaláról hozzá a programokat, de így is hibát írt ki, bluetooth, wifi és az érintőgombos médiavezérlő, plusz a webcam nem működik.
Ezeket megpróbáltam frissíteni. Semmi.
Megkerestem itt a bluetooth driverét, letöltöttem, igen ám, de amikor letölti ismeretlen fájlformátumként tölti le, nem futtatható, ahogy egyetlen másik Dell driver sem, amit az elmúlt egy órában letöltöttem.Mi a frász lehet?
-
Sigee
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a szakértelmeteket, én ugyanis nem értek hozzá...A következő a probléma:
Tegnap játék közben egyszer csak leállt/kikapcsolt a Dell Vostro 1700 laptopom. Gondoltam túlmelegedhetett, ezért vártam kb. fél órát, hogy kihűljön. Viszont utána sem indult és azóta se kép, se hang... semmi.Azt a furcsaságot vettem észre, hogy ha rádugom a laptopra a töltőt, akkor rögtön elalszik a töltő LED lámpája.
Zárlat vagy mi lehet ez? Vagy mi lehet egyáltalán zárlatos?
Ha csak akksiról próbálom, akkor sem kapcsol be, nem reagál semmire.
Nem is a töltőnek van baja, mert kipróbáltam egy másik Dell töltővel és az is a fentieket "művelte".
Várnám a szakértői észrevételeket, ötleteket, hogy mi lehet a baj.
Köszönöm előre is!
-
herrLeon
tag
Sziasztok. Autos töltöt szeretnék venni, univerzálisra lenne szükségem, mert 2 géphez is kellene. Dell és MSI laptophoz. Valaki használ már ilyen töltöt, érdemes ilyet venni?
-
RZoli89
tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek erről a notiról:http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=INSP1545-42
Minőség, széria, stb szoval mennyire éri meg az árát?
-
lexjani
csendes tag
Sziasztok.
Kinéztem 2 laptopot a dell-nél.az egyik az ispirion 1545 a másik meg a studio 1537.
MIért van a 2 laptop között vagy 50e ft kölümbség ugyanazzal a felszereltséggel?
Megéri e megvenni a drágábbat? -
Poli_Dell
csendes tag
Sziasztok!
Dell XPS M1530-am van és az lenne a gondom, hogy Vista Businessel vettem és a 2009.06.30án megjelent Sevice Pack 2-öt képtelen vagyok telepíteni. A Windows Updateben megjelenik, hogy rendelkezésre állnak frissítések. Elkezdi csinálni, de aztán teljesen lefagy vagy fekete képernyő és nem csinál semmit.
Másnál nem volt hasonló mikor telepítette volna a Service Pack 2-öt?
-
Endrusz83
tag
Tényleg nem tud senki segíteni, hogy hogyan tudnám újratelepíteni a gépem?
Ebben? -
guppy
őstag
válasz
Coyote2000 #12430 üzenetére
valószinü h tönkrement az 1 ik cellád
-
yimm
aktív tag
-
Coyote2000
őstag
Hali! Te honnan szereztel uj akkut?
En kb 2007-ben vettem a laptopot, egy Dell Inspiron 6400-at, asszem mar nem garis... 90%-ban halozatrol hasznaltam, de akkurol siman elment 1 orat. Neha-neha lehuztam azert, ha folyamatosan hasznaltam es letoltottem vele, akkor is birt 40 percet.
Erre mult heten bekapcsolaskor kiirta, hogy ki kell cserelnem az akkut - es attol kezdve, ha nincs bedugva, 8-10 perc alatt meghal. Neztem az infot, eloszor 30 percet ir ki, majd kb 5-10 masodpercenkent tobb percet csokken. Ez nekem nagyon ugy tunik, mintha szandekosan csinalna, vagy nem tolti fel az akkut rendesen, vagy nem is merul le, de mar kikapcsolja magat a gep. Lehetseges, hogy "gecizik" a gep? Nekem gyanus, hogy hipp-hopp meghal az akku, mindenfele atmenet (csokkeno teljesitmeny) nelkul. Raadasul Sony akku, tehat nem is epp egy ratyi alkatreszrol van szo...
-
subidu
tag
Hát eddig nem voltam elégedett az xps m1530-asommal, mert melegedett nagyon. Azt megoldottam, vettem egy zalman hűtőt alá.
Más: az aksija a kisebb 60A órás volt, és kiírta a gép, hogy cseréljem ki mert elérte az élettartama végét. Mivel 1 éve vettem, visszaküldtem garanciába.. és kaptam helyette egy 85A-órásat. Le a kalappal a dell szervize előtt.
Ez az aksi az előzővel ellentétban majdnem 4 órát hajtja a gépet tápcsati nélkül. -
formasu
tag
Én a Gépház-nál vettem, az árlistájukban nem is szerepelt. Megkérdeztem, alkudtam egy kicsit, és megrendeltem, másnap át is vettem, 4 év garival. Ez kb egy éve volt, azóta is jól működik a Studio 15,4 "-os, T9300-as procival. Most már biztosan vannak újabbak, erősebbek is.
-
Endrusz83
tag
Hi All!
Segítségre lenne szükségem!
Adott egy 2 éves Dell Inspiron 1501-es noti.
Korából eredendően lassúcska és azt hiszem ráférne egy új Vista.
Eredeti Vista Basic van rajta, de a vásárláskor nem kaptam install lemezt (notebook.hu)
Cserébe a D: Recovery meghajtón van egy pár mappa: Dell,Program Files,Sources,Tools,Users,WindowsArra következtetek,hogy innen újra tudnám telepíteni a Vistát,de nem tudom,hogyan kezdjek neki?!
Privátban is szívesen fogadnék segítő üzeneteket, akár csak egy LINK-et,ahol ennek utánna tudok olvasni!
Előre is Köszi a segítséget!
-
Badb0y
addikt
Frissült a lista Studio 14z, Adamo 13, Vostro 1220, Latitude 2100, latitude d630 xfr gépekkel, és a többi ára is korlátozott ideig alacsonyabb.
Ezek a minimál konfigok minimál árakkal. -
Mi okozhat egy latitude d600-nál a képernyő változásával (illetve annak hiányával) kapcsolatosan sípolást a hdd felől? Ha a hdd dolgozik akkor is csökken a sípolás mértéke. Eléggé idegesítő, persze lehet más meg se hallaná.
-
guppy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem jó, olcsó boltot ajánlani ahonnan lehet venni Dell Studio 15,4" laptopot?
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Van valakinek egy ilyen kis kábele elfekvőben?
Elméletileg a Dell a GX sorozatú SFF méretű gépeibe tesz ilyen kis vékonyka szalag kábelt.
Előre is a köszi!
-
mecsek20
tag
válasz
kismackó23 #12420 üzenetére
én a helyedben a legálisan letölthető 7100-as RC változatot tenném fel a windows 7-ből. Lehet, hogy valami vírus okozza a belassulást...
-
kismackó23
csendes tag
Sziasztok
Ez év elején vettem egy Studio 1535 97784 típusú gépet. W7 7068-as 64bites verzióval használtam. Eddig tökéletesen működött, de kb 3 napja, max fordulaton teker a venti, nyomja ki a hideg levegőt már a bekapcsolásnál, minimális terhelés alatt. A billentyűi nehezen veszik a lenyomást, ha rajta tartom a billentyűn az ujjam, leír 1 betűt, és meg sem moccan (nem írja le 25-ször egymás után). A tapipad sem működik, az egyáltalán nem. A gép szerint semmi baj. Újratelepítettem, ugyanazt a verziót tettem fel, semmi változás. Egy ideig a billentyűzet egyáltalán nem működött. Aztán egyik pillanatról a másikra megjavult (olyanra javult, mint volt). Én úgy vélem ez szoftveres probléma lehet, mert a telepítés során tökéletes volt a billentyűzet. Mi lehet a gond? Mit tanácsoltok, mit tegyek? (Mit lehet ilyenkor tenni?) Vigyem szervízbe? Ha van valamelyikről tapasztalatotok mondjátok el lécci! (Ti melyiket ajánljátok?) Előre is nagyon köszi!
Sziasztok!
-
lexjani
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni remélem jó helyen teszem.
Laptop vásárlás előtt állok és Dell-t szeretnék venni.
Mi a véleményetek az Inspirion 1545-ről?És a 1537 Studio-rol?
Az igaz hogy a 1545-nek romlott a minősége az előző szériákhoz képest?
Várom válaszaitokat.
Előre is köszi -
zora_grey
csendes tag
sziasztok kedves fórumozók! nekem több mint 3 éve van egy inspiron 630m gépecském, és ma telepítettem újra. azt hittem, végleg beadja a kulcsot, ehelyett, egy vadiúj középkategóriás hp-t lekörözött gyorsaságban, nem melegszik, stb...csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
-
Robert75
csendes tag
Hi all!
Van a Dellnek egy driver frissítő oldala:Mostanában akarok letölteni egy Firmwaret. Addig minden ok, hogy leszed egy 9.3kb hosszú filet. De az alábbi hibát írja ki:
-
vycman
tag
Hozzám is ingyen jöttek ki, töltő cserére.
-
Chris82
senior tag
válasz
csabika0001 #12406 üzenetére
Hozzám ingyen kijöttek.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,szerettem volna utána olvasni a Dell E4300 gépnek,de valahogy nincs sok infó itt a fórumba.Esetleg van itt valaki aki használja és megosztana velem a tapasztalatait.
Üdv. -
Chris82
senior tag
válasz
csabika0001 #12402 üzenetére
Ha van rá két év garancia akkor hívd ki a szervízeseket, nem egyszerűbb?
-
Badb0y
addikt
Dell gépet vásárolni akarók figyelmébe
- A gépek 10 munkanap alatt jönnek meg.
- Garancia 1 év.
- Billentyűzet magyar.
- Táblázatban csak a leglényegesebb infók szerepelnek.
- Sok gép nagyon alap a táblázatban, az azért van úgy, mert az a legminimumabb ár, amennyiért venni lehet. Ennél csak erősebb van. De sok embernek jó a minimum is, ezért is írtam ezekkel az árakkal.
- Ha érdekel vmilyen, akkor add meg az általad elképzelt paramétereket, és írok rá árat. Ezt mind privátban kérném.
- Számlát adok minden vásárlásról.
- Van ami drágább, de általánosságban a miniken kívül minden olcsóbb. Így kérném az árakat ne kritizálni
- Ha valami nincs a listában, de érdekes számodra, írj és mondok árat. -
csabika0001
senior tag
Igen használtam vettem de van még rá 2 év gari eddig kb egy éves lehet a gép elképzelhető lehet hogy tényleg poros koszos belülről.
Mikor a 4Gb memóriát ügyködtük bele akkor is nagyon vigyáztunk mert a dimm1 a bill alatt van de akkor hála istennek nem okoztunk látható csúfítást, hogy szétszedtük meg hát az nem is nagy meló ehez képest.
De ha szétkapom nem megy el a garancia vagy ez hogy működik ? -
wwhy
veterán
válasz
csabika0001 #12400 üzenetére
ne félj, a Dell kiszolgál
hadd menjen, azért van.
órajelet max. BIOS-ból tudnád visszavenni, de erre itt nincs lehetőség.
Ha használtan vetted, akkor esetéeg érdemes lenne szétkapni, kitakarítani, főleg ha poros környezetben volt használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged