Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Keresek bluetooth-os obd2 hibakód olvasót. Mai átvétellel.
- Árad -
-
Nyx89
aktív tag
Használt Microsoft IO 1.1a-t lehet még valahol találni Debrecenben? Konkrétan első körben PCMAX-ra gondoltam, más egyéb ötlet? Köszi előre is
-
Zola007
veterán
válasz lorcsi #44095 üzenetére
altatod?
akkor kapcsold ki a "jelszó kérése a készenléti állapotból való visszatéréskor " vagy ilyesmi, keress rá guglibanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lorcsi
veterán
xp-t használok és amikor bekapcsolom a gépet egy ideje felhasználót kell választani, ami tök hülyeség, mert csak egy van.
Hogyan lehet ezt kitörölni..szal' hogy kapásból betöltődjön minden és ne kelljen felhasználót választani ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
XmoD
senior tag
válasz Thermaltake #44088 üzenetére
hoax .... mar ez volt Pécsen, Nyíregyen, Szolnokon
-
csapee
őstag
-
gergom91
tag
Én ugyanezt hallottam egy nyíregyházi kínai büféről kb 2 hónapja
-
ati012
őstag
-
Thermaltake
tag
Hy!
Tudtok-e róla, hogy a zsibis kínai büfét bezárták?
Most hallottam, "állítólag"- valami nő ráharapott a kajájukban valamire, majd elment a fogorvoshoz és (ismét írom ,állítólag) kutya chip volt a foga közt....
Ez kacsa? -
Laraxior
titán
Látszik valami különbség a DVI, és a D-Sub között? Játékoknál érdekelne. 1920-as felbontásnál.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
wwhy
veterán
válasz patex1983 #44080 üzenetére
Gyakorlatilag nem megoldható. Én egy 10 emeletes panelban gondolkodtam hasonlóban, ismerős cég foglalkozik is hangszigeteléssel, de amikor a kb. összeget mondta, illetve megemlítette, h pl. távhő, gáz stb. csöveket is szigetelni kellene, akkor elment a kedvem az egésztől.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ismerősöm notebookja csúnya véget ért, azonban pár dolog (proci+hűtés, ram, aksi, töltő) amit akár el is adható, ha találok rá vevőt. Van esetleg Debrecenben, aki/ami laptopbontással foglalkozik, illetve alkatrészeket vásárol?
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
kungzi
veterán
Galaxy S2 GT-I9100-hoz keresek asztali dokkolót! Nem kell gyári, olyan 2k alatt jó lenne megúszni. Ebay-ről 2k-ért lehet rendelni, de inkább helyben oldanám meg.
-
patex1983
őstag
Akkor, ha jól értem, személyes tapasztalata nincs ebben senkinek? Az a baj ezekkel a parafás, hungarocelles cumókkal, hogy én sem igazán bízom a hatékonyságukban úgy, hogy a mi lakásunk lenne szigetelve, nem pedig a zajforrás. Ezért is jöttem kérdezni, hátha van személyes tapasztalat. Na de még hátha lesz.
Eddig a füldugós módszert alkalmaztuk és sz.rtam is rá, hogy mit zajonganak, viszont a jövőben ez a módszer nem lesz alkalmazható sajnos.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, még azért alaposabban körbe fogom járni a témát.X
-
Teejay83
tag
Dell laptophoz hálózati töltő,utángyártott ( ÚJ) ajándék tápkábellel
Amihez jó:Dell Inspiron: 1150 1420 1
501 1520 1521 1525 1526 1720 1721 6000 6400 8500 8600 9200 9300 9400 300M 500M 505M 600M 630M 640M 700M 710M E1405 E1505
Dell Latitude: 100L 131L D400 D410 D420 D430 D500 D505 D510 D520 D530 D531 D531N D560 D600 D610 D620 D630 D630N D631 D631N D800 D810 D820 D830 D830N X300
Dell XPS M140 M1210 M1330 M1530
Dell Studio15 17
Dell Precision M20 M2300 M4300 M65 M70
DellVostro 1000 1400 1500 1700Kimenet: 19.5V~3.34A, 65W
Csatlakozó átmérője: 5.0*7.4mm3000 ft
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
őstag
9600GT 512MB csere 32-40GB SSD-re.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek PCI -os SATA vezérlőkártyát.
Valami ilyesmit - de nem baj ha csak kettes.
Ajánlatokat priviben kérek.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
dewil666
őstag
válasz Chesterfield #44073 üzenetére
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Gercsa
senior tag
válasz patex1983 #44066 üzenetére
A beszédhang jellemzően nem a falon át szól legtöbbször, hanem pl szellőző járatokon.
Olyan helyeket keresetek ahol a levegő nagyjából szabadon jár köztetek.
Második lépésben szerelvények-csövek amikben levegő van (kémény, csatorna szellőző cső).
(Egyébként értelmes határok közt nincs megoldás arra, hogy egy panelban hogyan szigeteld le magad a küldő zajoktól.)
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
copass
veterán
válasz ati012 #44070 üzenetére
ez csak ott jó ahol a zajforrás van, tehát a comcédnál, a lépésálló nikecell is értelmetlen.
csak terület vesztéssel lehet ezt kezelni, habár célszerű felújításnál meglépni ezt, érint sok mindent.
magyarul nagy xopás ez. alattunk is beszélgetnek az albérlők 3-4-en, de ettől még simán alszok.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz patex1983 #44066 üzenetére
gúgliz rá "utólagos hangszigetelés" nem lesz olcsó mutatvány az tény. ~ 6000Ft m2-nél kezdődik a parafás megoldás.
olcsóbb megoldás ha megkéred a szomszédokat hogy este a konyhában csevegjenek, pláne ha 3-4-en vannak."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #44067 üzenetére
+ megindulhat penészedni ha újabb ablakok vannak fent és nem speciális előkezelt felületre rakják
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
patex1983
őstag
Segítség kellene: Tud valaki jó módszert panel lakás belső hangszigetelésére?
Konkrét probléma, hogy a szomszédok éjjeli beszélgetésére is felébredünk, annyira vezetik a falak a hangot.
Nem beszélnek hangosan, nem zajonganak, nem buliznak, csak csacsognak, szóval emiatt szólni nem igazán célravezető.
Van olyan anyag/módszer amivel mondjuk bevonva a hálószoba falait, plafonját jelentős mértékben csökkentené az átszűrődő zajokat?[ Szerkesztve ]
X
-
copass
veterán
válasz SocketA #44062 üzenetére
van a fotós, meg az aki annak hiszi magát.
őket ismerem személyesen és profik:
fejes márton , timmer lászló"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani jó ár/érték arányú esküvői fotóst, zenekart (vagy jöhet DJ is, ha jó) illetve ceremóniamestert?
Illetve keresek olyan embereket, akik jó áron tudnak szerezni műszaki termékeket (laptop, tablet, okostelefon, tv érdekel főleg). Akár új, akar használt, csak jó aron legyen és ha lehet nagyobb tételben!
Vagy ha valaki tervez külföldről rendelni (lehetőleg bejáratott forrásból) az is nyugodtan megkereshet! -
GIJoe
addikt
Eladó HP DC 7900 ház 8000 Ft
- HP 775 alaplap (Compaq DC7900 462432-001)
- HP halk CPU cooler
- HP minőségi táp
- masszív házfelépítés
- könnyen szerelhető
- optikai egység
- beépített hangszóró -
wwhy
veterán
válasz Chesterfield #44050 üzenetére
Nekem semmi se támasztotta fel, pedig "csak" a kolléganők véletlenül kicsit megrúgták, miközben a gépben volt, de nem törött el stb. Eddig 2 ilyen van: Kingston 16GB, Toshiba 16GB. A King-et szétszedtem és érdekes módon egy Toshiba minipendrive van gyakorlatilag benne, csak köréépítettek egy King. tokot
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Nooki
tag
Eladó
Asus P5G41T-MLX alaplap + E6600 Pentium Dual core processzor + 2GB DDR3 memória
17K -
petiwr
senior tag
HP Pavilion G6-2100SH Debreceniek kedvezmény van rá.
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #44055 üzenetére
Köszönöm a hejesbítést Na lyó, csak vicc volt.
Egyébként tényleg köszönöm, nem tudtam a germán jiddish eredetet. Azt gondoltam, hogy abból ered, hogy a gally egy gyenge faág és amit erre aggatunk annak nem lesz jó sorsaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gercsa
senior tag
Érdekelne valakit egy vadi új 4"-os IPS kijelzős kétmagos (mtk6577, 4GB ROM, 512MB RAM) Androidos teló?
Jövő héten megkapom, de mivel még októberi vásárlás én már lemondtam róla, hogy megjön és már van helyette más.
tipusa Hisiki G2
fehér hátlap, 4.1.1-es android, magyar nyelv elvileg van benne, természetesen kártyafüggetlen.
20e HUF-ot gondoltam érte
Ha valakit érdekelne innen akkor nem hirdetném feleslegesen.
Természetesen személyes átvétellel, tapizás-kipróbálás stb.
Garit én nem adok, ha akarod levered a pandawillen.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
xuldar
addikt
Keresek 500GB-os 2,5"-os SATA winyót. Márka mindegy, de követelmény a HDS-ben a 100/100 állapot.
Zola007: Gajra megy, nem gallyra.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #44050 üzenetére
ha csak a vezérlő ment gallyra és találsz ugyanolyat, akkor műszerész át tudja tenni a memóriachipet és talán menthető
addig is ne bizgeráldMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 22e.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Kickass
őstag
Eladó:
Samsung UE32EH6030 fullHD 3D TV 4 darab szemüveggel, hibátlan állapot, full dobozos
2015. szeptemberig garanciás, 2012 szeptemberében edigitálnál vásárolt
Nagyobbra váltanék ha van érdeklődő. 80ezer forint, komoly érdeklődés esetén kicsit alkuképes. Debrecenben működés közben megtekinthető.Részletes info:
ITTPrivi ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
-
dew28
aktív tag
válasz Laraxior #44045 üzenetére
van egy zest d714i-m elado 20k tokkal, most lesz harmadik hetes.
alap dolgora eleg, ha nem pakolod tele minden programmal, akkor ram is marad(?) jatekok futtatasara.
viszont az elso peldany ami nalam jart belole olyat csinalt, hogy wifi bekapcsolasra elkezdett csikozodni kepernyo, igy ezt erdemes megnezni helyszinen. nem szabad tole sokat varni, mint ebben az arkategoraban egyiktol semprestigio multipad HD hiba viszont, hogy az AAC hangsavoknal 2 masodpercenkent sistergo hang hallatszik, ezt egy 3rdparty lejatszoval es sw-dekoder bekapcsolasaval kikuszobolheto. az LCD-je csapnvalo, konkretan latszik a panel illesztes centinkent, akksiban jo.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Eladó Cuccaim:
Fifa 2014 PC DVD
Originál csomagolásában, sosem használt.8.000Ft
Olympus VG-150 digitális fényképezőgép + starting kit
Vadonat új, 2év garancia16.000Ft
Philips PT720 körkéses borotva
Vadonat új, 2év garancia15.000Ft
Logitech G300 egér
Új, 3év garancia11.000Ft
Samsung S5610, Telenor
Makulátlan, 1,5év garancia13.000Ft
Nokia 515 Dual sim
Fehér, 99%-os állapot22.000Ft
Xiaomi 14T
-
GIJoe
addikt
új WD 500GB 7200rpm SATA3 16MB Caviar Blue, WD5000AAKX debreceni 3 év gar. (9K)
HITACHI Deskstar 160GB SATA (5K)
SAMSUNG HD161HJ 160 GB SATA (5K) -
Drughi
addikt
Ha esetleg valaki dolgozik az extreme digitálban, az kérem írjon rám!
Köszönöm!Xiaomi 14T
-
Laraxior
titán
Ezt találták, én ezt javasoltam... Auchanba.
Volt még a Beex S2-je, meg a Lazer 8.[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Fujitsu Siemens 17" S17-1 monitor szép képpel, de karcosa kávája.
4000 Ft -
őstag
válasz copass #44029 üzenetére
A kijelző betekintési szög alapján oldalirányban még használható, egyedül alulról nagyon gyenge, felülről már megint jobb.
Böngészős videolejátszás közben hajlamos lefagyni. Előfordult, hogy nem a böngészőt zártam be, hanem hosszan nyomtam a kikapcsoló gombot.
A "böngésző" nevű böngészővel tolom, ami annyiban jobb mint a chrome, hogy ha elindítom a videot, azt is tudja, hogy teljes képernyőn akarom nézni. A kis mütyür ikonokat kevesebbet kell tapogatni...
Ekkor telepítettem a gyárilag adott flash-t, mert több videohoz ezt kérte a gép. Ezután a gyári "böngésző" már elvesztette az előnyét a chrome-mal szemben, mert ugyanúgy teljes képernyőre kell kattintani, ráadásul 2 percenként bealudt a masina, ezért 2 percről kitoltam fél órára a készenlét megkezdését. Így meg nyomhatom a kikapcsoló gombot oldalt, ha nem akarok fél óráig világítani a képernyővelAzt vettem észre, hogy átlag .avi-nál kb 4 órát kell bírnia az akksinak, de ha leveszem a fényerőt százról nullára, akkor megdobja az üzemidőt 7-8 óra szerintem elérhető.
Lehet vele önarcképet készíteni. Na hát ez a fontos!
Úgy vettem észre, hogy egész messziről veszi a wifi jelet, akárcsak a Nokia C3-00-ám (talán még annál erősebben), ellentétben a Galaxy Ace-szel (v1), aminek ezeknél gyengébb a wifije.
Ez volt a Prestigio MultiPad 7.0 HD+ és amire nálam fény derült 1 szűk hónap alatt.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Na sikerült összeraknom a 4 magos konfigot+van egy régebbi AMD PC is+Laptop : Vegyétek-vigyétek
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kent06666
újonc
válasz Antimatrix #32125 üzenetére
Hello engem érdekelne a Budokai 3 meg a Budokai Tenkaichi 3.
Megvan még? -
Papaj x
senior tag
Dell Latitude D630 - erős akksi - ÁR: 43.000.- HUF
Eladó egy Dell Latitude D630 laptop. Nagyon szép (képeken látszik), és javításmentes állapotban.
Rövid információ:
- Intel® Core™2 Duo Processor T7100 (2M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)
- 2Gb DDR2 memóra
- 250Gb új SATA merevlemez
- Intel GMA X3100 vga
- Erős akksi
- Dvd író, wifi, bluetooth, kártyaolvasó, stb..Dell minőség.
Ár: 43.000.- HUF FIX
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
aero.
veterán
Eladó a sz.gépházam
-
Qtya123
őstag
Samsung B2710 strapatelefon, víz, por és ütésálló.
Gyárilag független készülék.
3 hónapot használtam és váltottam. Azóta néha bekapcsolom és feltöltöm. Hibátlan új állapot, karcmentes, gyári fólia a kijelzőn. Tartozékaival együtt, dobozában. - 15.000 Ft
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Hama 2,5" - 3,5" jack átalakító, új - 300 Ft
[link]Átvételi lehetőség elsősorban a belvárosban, Piac utca környéke.
-
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #43836 üzenetére
Eladó: Sony Xperia Sola /független, gyári garis, ajándékokkal/
[ Szerkesztve ]
...
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Lakásfelújítás, lomolás utáni eladó dolgaim:
Suzuki Swift (2003-ig) első sárfogó pár, új - 1600 Ft
[link]
[link]
[link]
[link]1 db csillárkapcsoló, 1 db egypólusú kapcsoló, 2 darab váltókapcsoló, új - 300 Ft/db
[link]
[link]
[link]Fürdőszobai tükrös szekrény, használt - 3000 Ft
Méretei és új ára: [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Átvétel elsősorban a belvárosban, Piac utca környékén.
-
bogarfx
aktív tag
Gigabyte P67A-D3-B3 alaplap továbbra is eladó, ára 11k.
Továbbá eladó még egy Creative Sound Blaster Audigy2 PCI hangkártya 2,5k-ért -
stranger28
addikt
Köszönöm.
-
copass
veterán
válasz stranger28 #44022 üzenetére
indexen van numizmatikus, bélyeggyűjtős topik nekem is ott segítettek.
becsüshöz nem vinném mert tuti lenyúlna."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #44027 üzenetére
Nem jött be?
-
copass
veterán
válasz Laraxior #44012 üzenetére
Prestigio MultiPad 7.0 HD, feltéve ha találsz még vhol. gyakorlatilag pár napig volt az edigitalban, elvitték az összeset.
egyszerű, stabil, igényes a kivitelezése.
nem kell csodát várni a kijelzőnél főleg a betekintési szögben, akcsi jól bírja. HD filmeket viszi rendesen.
a lányom simán keni rajta a lego zoo-t meg a memória játékokat."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
cekkk
veterán
válasz stranger28 #44026 üzenetére
Zálogház van a csapo utca elején talán BÁV, vagy google és oda beírod,hogy ingóságok értékbecslése debrecen. Azért nem linkeltem mert telefonról írok.
-
Bjørgersson
félisten
ZTE Blade III eladó.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cekkk
veterán
válasz stranger28 #44024 üzenetére
Régiség kereskedő, esetleg zálogházban.
-
pockhome
senior tag
válasz stranger28 #44022 üzenetére
jaja. szerintem olyan ezeröccá' de jobb ha egy szakértőt kérdezel meg ő is ennyit mond majd
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
stranger28
addikt
Régi pénzt, bélyeget, kitüntetéseket becsülnek valahol Debrecenben?
-
törölt tag
Én a Tescoban vettem Dec elején HP Slate7 2800-at. 30990Ft, Jb 4.1.1 2*1.6Ghz, 1G ram, 8G háttértár, micro sd-vel bővíthető, szerencsére nem sim kártyás modell, és kenterbe veri a négymagos tescos 26990Ft-os MyAudio-t.
Negatívum: Nincs benne GPS, és a kijelzője. Nincs olyan szép képe mint a Galaxy S Advance-nek (ami nem is kiemelkedő amúgy) de mindenképpen jobb képe van mint a Galaxy Spica-nak... Ezekkel tudtam eddig összehasonlítani.
Subway surfers, GTA Vice City, és hasonló játékok szépen mennek rajta. -
Zola007
veterán
inkább használtan egy brand gép, ha valamennyire értelmesen ki is lenne használva
ha csak fészbuk meg dühöscsirke, akkor oda mindegyprestigio-tól fölfelé vállalhatók
sok káromkodástól fogja megmenteni az új tulajtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- cserép,
- tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/dbtovábbá eladó:
Chieftec CTG-450-80P 450W-os tápegység eladó!
ASUS VW192s monitor eladó! -
Laraxior
titán
Ezek az olcso tabok erbek valamit? Auchan tesco es tarsaiban kaphatoak. Munkatarsam kisfia venne egyet... 20-23-25k koruli kategória.
-
diablo1984
veterán
valaki tud olcsó de jó ékszerészt Debrecen és környékén? karika gyűrű párost keresek 60/55ös méretben olcsóér! nem trombita lemezt, hanem aranyat, min 14K-ost!
-
-
Salex1
őstag
Keresnék jó áron lépcsőházi automatát (azaz időrelét).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...