- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
ugyanitt elado:
msi 845PE Neo
Celeron D 320 (2.4GHz)
MX440 64MB AGP, Tv-out
2*256MB DDR1
Radeon 9200SE[ Szerkesztve ]
-
mong08
tag
válasz Daniel Alves #45092 üzenetére
Szia !
Homok fújni több helyen is lehet, de tudomásom szerint (persze lehet tévedek) Debrecenben nem tudsz sehol krómoztatni.
Voltak akik ezzel a festhető króm bevonattal próbálkoztak régen, nem tudom léteznek e még, de elektrokémiai (galván) krómozás azt hiszem nincs sehol.Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
Laza...
addikt
Eladó vinyók, mind 100/100 HD sentinel szerint
Western Digital WD2500 250GB (pata) 4k
Samsung SP1213N 120GB 3kKingFast SSD 64GB 2,5 év garancia SATA II 9k
Samsung HD502IJ 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 7k
Toshiba 16GB micro SD, Class 10, UHS1, 30MB/s 3,5 (több db)
Transcend micro SD, Class 10 20MB/s +SD adapter 4k (több db)
SanDisk 16GB Ultra pendrive, USB 3.0 80MB/s 4,9k
Never give up!
-
senior tag
Eladó laptop:
IBM Thinkpad T400
Intel Core 2 Duo P8600 2,4GHz / 4GB DDR3 / 250GB / DVD író / Wi-Fi / Webcam /Windows 7 matricás! 6 hónap garancia (felküldést az ügyfél fizeti, a visszaküldést a szervíz) + 5.000.- Ft-ért 1 év garanciával
Akciós ár: 59.900.- Ft
3g + GPS modul a készülék mellé 4.990.- Ft !!!
Szerdára érkezik pár darab, aki holnap délig megrendeli, annak Szerdára még megérkezik. Névre szóló ÁFÁs számla +5.000.- Ft.
Ha esetleg más gépet szeretnétek, nyugodtan keressetek privátban.
Pl használt Dell Latitude D630, Hp Elitbook 6930p, Dell Latitude E6400Laptopszalonos gepekből pár ezer Forint kedvezményt tudok intézni, ingyenes házhozszállítással, plusz 1 év garanciával.
Renew, refurbished, asis gépekkel kapcsolatosan is nyugodtan keressetek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #45092 üzenetére
Van egy címem, aki csinál ilyet, de nem tudom mennyi, és milyen minőség....
Azt tudom, hogy autófestékkel dolgozik. -
Daniel Alves
őstag
Debrecenben bicikli vázat hol érdemes homokfúvóztatni illetve krómoztatni?!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Gercsa
senior tag
Van egy panellakásban (valószínűleg párkány felől) beázó hagyományos fa ablakom.
Hetek óta nem találok egy szakit sem az egész városban aki egyáltalán foglalkozik ilyesmivel és rá is érne.
Ez normális??
Nem tud valaki ajánlani egy embert erre a munkára???
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
SOAD19
addikt
válasz Zola007 #45066 üzenetére
Igen, eléggé körülményes a menüje. És igen, valami olyan telefon kellene majd, mint amit írtál is. De megvárom, míg teljesen meghal a mostani, mert mostanában sok pénzt költöttem más projektre.
(#45072) perge666 Kártyafüggetlen, ha aktuális lesz a csere megkereslek, hátha érdekel majd. De, mire is kellene Neked, csak mert eléggé leamortizáltam?
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Keresek, Dell 1012 netbookot. > privi
-
CoolBoy323
nagyúr
Lenovo a660 elado. 38k, mert csak headset van nalam!
[link] -
mrbig25
őstag
Eladó:
■ Nokia Lumia 520 - 28000Ft
Bal felső sarkán pici sérülés a hátlapon, be van karikázva a képeken.
Független, dobozos, minden tartozék, 3hónapos, 2év gyári gari. Ajándék Jekod tok és fólia. Igény esetén 8GB-os Sandisk CL10-es microSD-vel, ami +2000Ft.
Leghamarabb szerdán/csütörtökön tudom átadni....
-
Kickass
őstag
Üdv Urak!
Nincs valakinek véletlenül dekopír/szúró fűrésze 'kölcsönbe'? Sör/csoki/némi kp fejében természetesen, egy darab bútorlapot szeretnék elvágni vele.
jelige: dekopírfűrészt de izibe
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Eladó cuccok vegyétek, vigyétek!
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Zola007
veterán
válasz ravail #45081 üzenetére
Én megnézem neked, de milyen "analóg kézi műszer" pontosan? feszültségmérő vagy micsoda?
mert "analóg kézi műszer" a fázisceruza meg a vibrátor isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ravail
senior tag
Sziasztok!
Senkinek sincs? Mind kidobáltátok?Üdv:
ravail -
Zola007
veterán
PCX / IPON ból rendel valaki mostanság?
betársulnékMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
3.5" merevlemezt keresek 2000HUF-ig.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
gps76
őstag
válasz Chesterfield #45068 üzenetére
Én is náluk eszek szinte mindig pizzát,odaszólok telefonon,hogy mikorra kell és értebiciklizek,nem fog elhűlni,tudom mikor fogom megenni.
-
Borosz
őstag
Sapphire ATI X1600 érdekel valakit? Gyári halk hűtő, alig ment a vga. 256MB DDR2, PCIe. 3K
-
xTc
aktív tag
Sziasztok!
Commodor64-hez keresnék tápot, lemezeket esetleg programokkal,illetve scart kábelt, vagy olyan kábelt, amivel össze tudom kötni tv-vel.
Akinek lenne eladó kérem privátba jelezze.
Előre is köszi.
xTc -
Salex1
őstag
fülhallgató szivacsot lehet valahol venni?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még meg van a fotó masina és a képek.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála. ( Swetich környéke )
Szintén albérletet keres szomszéd asszonyka párjával és 2 iskolás lányával. ( Vénkert környéke. )
Mind 2 SOS !!!
Többit privátban.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
Daniel Alves
őstag
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pockhome
senior tag
Online Sport2.
Ha kell esetleg, igaz már mindjárt HalfTime ShowGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
lipike008
csendes tag
válasz Chesterfield #45068 üzenetére
Ha esik a hó, ha nem esik, ha sok rendelés van, ha kevés, akkor nem jár - ja, ha rá van írva a rendelésre, hogy csörgessen, és mégis a rossz kapucsengőn próbálkozik, és visszaviszi a pizzát, majd amikor rájuk csörgök és ahhoz képest is 40 perc múlva jönnek ki megint - akkor sem jár.
De amúgy tényleg finom.
-
Chesterfield
őstag
Kipróbáltam a Vespa pizzériát, nagyon ízlett.
Mondjuk az nem volt szimpi, hogy 55 perc alatt ért ki a pizza, de mégsem kaptam ajándék kólát.
Szórólap szerint ha 45perc alatt nem ér ki a pizza, akkor adnak egyet.
Viszont kaptam 20%-os kupont.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz SOAD19 #45063 üzenetére
pedig anno ő volt a legkiforrottabb ..és az akksi is híresen sokáig bírja
engem meg a blade tudott felhúzni sokszor
el sem tudom mondani, hányszor kellett menet közben újra pakolni arendszert és akkor még nagyobb volt a szívás, mert nem időben mentetem a rendszert
most végre van egy jó backup és bekaphassaeladó: vadi új soundcore motion+
-
Zola007
veterán
válasz SOAD19 #45063 üzenetére
Én is majdnem e52-t vettem anno, kezelése kikészített 3 perc után
Ha egyszerű, problémamentes készülék kell, akkor az 520-al boldog leszelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Abri
senior tag
AKCIÓ! ÚJ SILICON POWER 16GB (2x8Gb KIT) DDR3 2400MHz CL11 5 év papíros gar - 40 000Ft
Új Cooler Master Hyper 212 Evo (RR-212E-16PK-R1) - 8 500Ft
ÚJ A4TECH Bloody Gaming V7 egér - 7 500Ft
ÚJ WD 1TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EZRX - 14 500Ft
ÚJ WD 2TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX - 18 000Ft
Pioneer DVR-110D IDE - 1 500Ft
Cooler Master LGA775 torony hűtő - 2 500Ft
Celeron 2.0 Ghz 400FSB SL6VY - 500Ft
félkonfig eladó - darabokban is vihető - 35 000Ft
alaplap: MSI G41M-P26 - DDR2/DDR3
proci: C2D e6400 + Cooler Master Hyper TX2
VGA: Sapphire HD 5770 1Gb Vapor-x
ODD: Pioneer DVR-108
táp: FSP 400W
+ ház -
Zola007
veterán
válasz Gercsa #45051 üzenetére
+ 1
Egyik haverom nagy telefonb.zi, múltkor mondtam is neki ha még egyszer kirakod a htc-t az asztalra dísznek, esküszöm ráteszem a söröm. Ha már olyan k.b.tt vékony, alátétnek csak jó leszMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ravail
senior tag
Kedves fórumozók!
Az egyik barátom készített nekem egy analóg műszert, azonban a tokozása rám maradt. Ezért, szeretnék találni hozzá valami kis méretű, üzemképtelen, rossz analóg kézi műszert. Amit bele szeretnék építeni, az egy 9V-os elem + egy kb. ugyanakkora elektronika és egy a 9v elemnél alig nagyobb mutatós műszer. Persze, ha a rossz kézi műszerben jó a benne lévő mutatós műszer, és nagyjából olyan az érzékenysége mint annak amit bele építenék, akkor a benne lévő műszert használnám föl. Lényeges lenne, hogy az elemtartó fedele is meglegyen.Ha van valakinek ilyen rossz kézi analóg műszere amit szívesen nekem adna, kérem jelezze PM-ben.
Köszönöm!
-
törölt tag
Eladó 2db hibátlan Motorola Defy
-
giigz
veterán
Jó telefon az, jól jársz vele
(#45051) Gercsa: Félreértés ne essék, nem azért kell elegánsnak lennie, mert a haverok előtt fel akarok vágni vele, hanem hogy ha én nézek rá, akkor nekem legyen elegáns, tehát az én szememben nézzen ki jól (Tudom ezt írtam, de az elsődleges az, hogy nekem tetsszen, az csak ennek a beigazolódása, hogy más is ilyen véleményen van)
[ Szerkesztve ]
-
-
Abri
senior tag
nekem az nem számít, ink ne legyen túl nagy "tepsi"
S4 mini -t néztem, de a T-nél karácsonykor előfizura is 78ezer volt
Ez meg nemrég jött ki, Google megvette, már van rá 4.4.2 és jobb akku időbe is veri a Nexus 4-et. Most hozatok német MM ből, így ha beviszem az itthoni MM be akkor intézik a garit.[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
11,6 mm-es vastagságával az ilyeneket meg sem nézem...
Nekem ez volt az egyik feltétel, hogy elegáns legyen, és 10 mm fölött már nagyon nem számít annak letéve az asztalra, de az előző telefonom is 9,9 mm vastag volt, és annál is vékonyabbat akartam, így lett végül 7,8 mm, és nagyon meg is vagyok vele elégedve, nem mellesleg zsebben is sokkal kényelmesebb a minél vékonyabb telefon.
-
Abri
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Akkor azt mondd el, mi bajod a Xiaocai-val.
Én még tavaly októberben váltottam Galaxy S-ről, a lehető legjobb telefont kerestem újonnan 50k-ból. Legalább 4,5" kijelző, értelmes felbontás, legalább 2 magos processzor, olyan vga amin mennek a játékok, és talán a legfontosabb, az aksija jó legyen, mert amiket haverjaim mondanak, hogy mennyit bírnak az iPhone-ok meg Galaxy S4-ek, ráadásul az áruk is milyen... Napközben már tőlem kérik el a telefont, mert lemerül nekik...
Itthon 50k-ért rohadtul nem kaptam volna ilyet, így a kínai piacon nézelődtem. Semmiféleképpen sem akartam olyat, ami gagyin néz ki vagy gyenge a minősége, és hosszas nézelődés és utánajárás után döntöttem e mellett, és nem is bántam meg.
Az egyik legfontosabb a kinézete, asztalra letéve egy elegáns prémium telefon érzetét kelti (nyilván ez relatív, mármint a kinézet), és nem szégyellem kirakni az iPhone-ok mellé, mert mindenki úgy néz rá, hogy hű de elegáns, stb., aztán kérdezik, hogy mennyi volt, "jé ez de jól van összerakva, nem is recseg...", "de gyors!", stb. stb., és aztán jön a meglepődés, amikor mondom, hogy 50-ből kijött... Bárki aki nem tudta, hogy mennyibe kerül, 80-100k-t tippelt. 4,5", 960*540 felbontás, 4 magos MTK processzor, valami jó vga, és ami kiemeli a többi közül, 7,8 mm vastagság. Csak jót tudok róla mondani, soha nem fagyott, soha nem bugolt, semmi bajom nem volt vele, az első perctől kezdve a gyári rommal megy, gyors, tényleg mindenre tökéletes. A kamera is jó, videózás is, meg alapból a Cai OS sokkal jobb mint egy alap Andorid...
Tényleg nem értem mi baj lehet ezzel a telefonnal, legalábbis én nem tapasztalok vele semmi problémát, és egyelőre úgy vagyok vele, hogy minden egyes Ft-ját duplán megérte, az eddigi legjobb telefonom, és az eddigi legjobb vételt csináltam ezzel. Ja igen, az aksija egy töltéssel 5-6 óra kijelzőidőt tud, iPhone, One és S4 ehhez képest nincs sehol...
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz mghltm #45038 üzenetére
Egyelőre nem aktuális még a dolog, amíg nem hal meg teljesen a telefon, addig nem veszek másikat. Az aksi viszont lehet lassan megadja magát, mintha tegnap töltöttem volna fel, és ma kikapcsolt.
(#45040) giigz Köszi, emlékszem erre, de bevallom kicsit ódzkodok tőle, bár kicsit csábít is. Abszolút nem tartom kizártnak, hogy tényleg annyira jó, mint amit leírtál. Csak árban már, tényleg kicsit sok lenne.
-
ati012
őstag
Szükségem volna egy ilyen csodálatos készülékre, retrozás céljából. Olcsóé!
Eladó:
WD 160GB 4.000 Ft
Maxtor 250GB 4.500 Ft
FX5200 1.500 Ft
fekete Mercury ház szép állapotban 2.000 Ft
fehér plexis ház szép állapotban 2.500 Ft
Mercury 300X
TK-930TX 300W
Gaba D-350PTnotebook
FSC XA2528 hiányzik: hdd, cpu, ram,
FSC V3505 van: burkolat, touchpad, bill, inverter etc
FSC PA2548 van: burkolat, touchpad, bill, inverter etc
Acer 5710 hiányzik: hdd, ram, cpu, kijelző, inverter
Asus F3T van: burkolat, apróságok
compaq n610 all.
Dell d610 all.[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
30(40)k-ért még mindig vadi újonnan: Xiaocai X9
-
Bjørgersson
félisten
válasz SOAD19 #45037 üzenetére
A Telenornál vettem, 0 Ft volt az előfizetésemre és még egy fejhallgatót is kaptam hozzá. Eredetileg nem akartam telefont venni, de úgy gondoltam ennyit megér.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SOAD19
addikt
válasz Bjørgersson #45036 üzenetére
Hol vetted, és mennyiért, ha lehet tudni. Jöhet privátban is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz SOAD19 #45029 üzenetére
Már vagy két hete ilyet nyúzok, eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, nagyon szeretem. Sebességgel még nem volt gondom, persze Minion Rush néha akad egyet, de a telefon nem is játszásra való. Egyedül az equalizert hiányolom belőle, míg mások a vakut, de ugye ez az alsó kategória.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SOAD19
addikt
Köszönöm Uraim! Lehet maradok akkor, ennél az 520-asnál.
Esetleg használtan milyen más alternatíva lehet ennyiért (30k)?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Gercsa #45031 üzenetére
A Lumia 525 csak bemutatásra került, egyelőre Magyarországon nem jelent meg hivatalosan, csak Ázsiából hozott modellek vannak GSM boltokból, azoktól meg nem ajánlott venni. A legutóbb, amikor ez után érdeklődtem a Nokiánál, azt az infót kaptam, hogy nem is nagyon tudják, hogy lesz-e, mert egyelőre a Lumia 520 pörög.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
SOAD19
addikt
Nokia Lumia520-asa mennyire ajánlott darab? Úgy tűnik, hogy hamarosan telefont kell beújítanom, és 30k-ból szeretném megúszni, és az említett Nokia még pont kijönne ennyiből. Úgy rémlik, mintha tűrhetőek lennének a Lumiak. Vagy milyen más telefon lehet alternatíva még ennyiért?
Köszi!
-
mong08
tag
válasz #35104512 #45027 üzenetére
Jogos !
Igazad van..Svájc
Turista célú beutazás: A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak be Svájc területére és turizmus vagy látogatás céljából 90 napig tartózkodhatnak az országban külön engedély nélkül. Svájc 2008. december 12-én, Liechtenstein pedig 2011. december 19-én csatlakozott a schengeni tagállamokhoz. Ettől az időponttól Svájc és Liechtenstein határain is megszűnt a személyek szisztematikus határellenőrzése. A svájci hatóságok az országba való belépést követően is és a tartózkodás során is bármikor ellenőrizhetik, hogy a külföldi rendelkezik-e a beutazás és tartózkodás feltételeivel, az ott-tartózkodáshoz szükséges anyagi fedezettel, a lakhatás pénzügyi és egyéb tárgyi feltételeivel.
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Lenne egy gép amin akadozik a youtube csak nem tom miért próbáltam xp sp2 -sp3 nincs változás frisítettem a plugineket különböző böngészőkben a firefox még határeset a chrome katasztrófa
gép: 768 mb ram ddr1 intel cerka 2.67 radeon 9200 le ez mitől lehet?
A proci terheltség ugrál 20-100% közt[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz dewil666 #45022 üzenetére
a-a, októberben voltak anyum munkatársa családdal, és szeptembertől elég egy személyi is, de még a határon se állították meg őket...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dewil666
őstag
Svájcba nem kell útlevél?
Oké közben megtaláltam.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
pohár
félisten
válasz tib-bee #45015 üzenetére
hát elég csak egy személyi hozzá, de a határon meg se állítanak...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #45017 üzenetére
Még nem. Bár azóta nem is igazán erőltettem a keresést.
-
Bjørgersson
félisten
daa-raa találtál végül megfelelő porszűrőt?
-
Borosz
őstag
DELL D420-asa nincs itt valakinek?
-
-
pohár
félisten
valakinek nincs svájci kapcsolata? kinéztem magamnak pár jóféle Lindt csokit...
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 21e.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
bundaska
aktív tag
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
_seth_
veterán
válasz mghltm #45001 üzenetére
Hol lehetne ilyen nyákot találni? Nem foglalkozik valaki ilyesmivel?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mong08
tag
válasz Teejay83 #45003 üzenetére
Szia !
CR2032 van benne, vagyis 3V -os gomb elem..http://www.ebay.com/itm/IBM-Thinkpad-R50-R50e-R51-CMOS-battery-02k7078-08k8050-/110774034816
vezetékes, de hogy a csomagban mi van azt nem tudom. Lehet forrasztott is és lehet tartóban is és akkor simán cserélhető.
Sajnos a kereskedelemben kapható elemek nem forraszthatóak. (Nekem már robbant fel a kezemben amikor megpróbáltam forrasztani.)[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
func93
senior tag
Eladó:
- Nexus 4"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Peet210
őstag
Eladó!
Gigabyte GA-945PL-S3P
Intel Core 2 Duo E6750+hűtő
2x2GB 667 Kingmax
Gigabyte Redon 2400XT
Egyben. 21kToday's record, is tomorrow's motivation
-
Zola007
veterán
válasz Teejay83 #45003 üzenetére
szerintem sima cr2032 megy bele, ha forrasztva van az érintkező, akkor egyben cseréld inkább mert az akkuk forrasztása az külön műfaj
vagy otthon epoxi-ragasztó simán megfogja, persze utána márj rá a vezetékekre hogy tényleg érintkezik-e jól[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Teejay83
tag
Hello
Nincs véletlenül valakinek IBM R50 notihoz Bios elem (lehetőleg nem lemerült ) ??
Pü
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #44999 üzenetére
tudtommal a szokásos belföldi utalási díj vonatkozik rá
azt nem értettem sohasem ha ezt meg tudják oldali 7/24-ben, akkor a számlaszámok köztit mi a facért nem?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
válasz _seth_ #44998 üzenetére
erdemes eloszor atszerelni egy ugyanilyen hdd-rol az elektronikat / nyakot, ez a gyorsabb es egyszerubb megoldas. ha ez nem segit, elkepzelheto fizikai / mechanikai serules van a belsejeben, azzal nem sokat lehet kezdeni
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest