- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mong08
tag
Már bocs de akkor mi a különbség.. azt mondtad mindegy milyen a töltő.. a telefonban dől el a dolog..
Akkor mindegy milyen a töltő, lehet utángyártott is, hisz az "csak egy kapcsoló üzemű tápegység" én legalábbis így értelmeztem..Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
hcs57
addikt
-
-
mong08
tag
Bocsánat,hogy bele vau-vau.. de vannak tápok amik 1A-t is le tudnak adni, és vannak amire rá van írva az 500 mA de még annyit sem tudnak..
Van amelyik olyat produkál, hogy ha töltés közben van a teló akkor rapszodikus hibát produkál az érintő kijelző..
Szóval VAN különbség táp és táp között..Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
anonymus89
addikt
Pár cucc amitől megválnék
Chieftec LBX-02B-B-B kiváló állapotban 6 év gari idén ketyeg le
Asus logóval ellátott CD/DVD tok
Kanócok, töltők
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
sirály69
őstag
válasz rayoliviero #45449 üzenetére
Tegnap előtt töltöttem fel először. Este 7 kor vettem le a töltőről.
Most 75% a töltöttségi szint...
Tegnap volt pár telefonhívás, 2 fotó, 4G folyamatosan bekapcsolva.
4 email fiók szinkronizálása...Szerver Hosting Debrecenben
-
hcs57
addikt
válasz #65675776 #45472 üzenetére
A belseje nem azonos, még ha egy cég gyártotta is.. a G2 jobb hangchippel illetve jobb kamerával szerelt, csak néhány eltérés a sok közül... ezért döntöttem a G2 mellett.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
mong08
tag
válasz ngabor2 #45479 üzenetére
Látom nem érted..
Lyukat fúrni a fűlbe.. a fület odatartani a főzőhöz, és a lyukat úgy feltölteni(felhegeszteni), hogy az a főzőt és a fület is összeolvassza...
és utána csiszolás után ugyan úgy néz ki mintha ponthegesztve lenne, de mégsem..[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
-
xlalix
tag
Eladó Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2-es alaplap
- nem ment egy percet sem, 1,5 hónapos
- kipróbálható
- 34 hó gari rajtam keresztül
- csere játszik
- ára: 10k -
ngabor2
nagyúr
Tud valaki ponthegeszteni? Van egy tésztafőzőnk, aminek a füle levált. Kicsit kényelmetlen így használni. Rozsdamentes acélból van (daa-raa kedvéért: emelt korrózióállóságú ), gondolom ez számít.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 21e.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
törölt tag
válasz rayoliviero #45455 üzenetére
Mert más házat raktak rá. Mit számít? A lényeg az, ami benne van.
-
fenergie84
addikt
Megfelelő ajánlat esetén vihető egy Technika 21,6" Lcd tv (HDready), monitor, beépített DVD lejátszóval, távirányító nélkül.
Csatlakozók: Vga, Hdmi, Scart, kompozit, usb (szerintem csak frissítéshez jó). -
Zola007
veterán
válasz #33253120 #45467 üzenetére
én múltkor még csak érdeklődtem a lenti üzletben, de a csóka hozzáállása alapján leírtam a boltot egy életre
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Thermaltake
tag
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45463 üzenetére
úgy Samsungos, hogy valami Samus szervizpartner, vagy mi az már
kint is van a cégtáblán egy nagy Samsung logó, emiatt is hivatkoztam így rá... de akkor oké, ott volt buli, nem fentGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gps76
őstag
válasz sirály69 #45448 üzenetére
Ha kicsit "megfingatod" a G2-t nem kezdi sütni a kezed? Mert nekem ez nem igazán tetszik benne,oké hogy 2.3 GHz,de azért 2013-14-ben olyan telót csinálni aminek szinte forró a hátulja ha használják,azért ne már...
werszomjas: azért megkaptad a kérdésre a választ,egy kis kommenttel..
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
Olympus VG-150 digitális fényképező
Új, Bontatlan
Garanciával
A csomag tartalma: Gép fekete színben, 2GB SD kárty, gyári bőr tokPanasonic Lumix LS6
Újszerű állapot, kevés expo
Próbagaranciával
Ajándék 2GB kártya és egy tokPhillips PT720 elektromos borotva
Vadonat új, bontatlan
Több darab is van
2év gyártói garanciával, blokkal
Vezeték nélkül is működtethetőXiaomi 14T
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45460 üzenetére
igen? nekem teljesen az rémlik, hogy a FP-ban történtek ezek a dolgok
de lent csak a Samsungos csávó van, nem?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45458 üzenetére
volt valahol videó is róla, valamelyik országos tv-ben
aztán ment a huzavona, hogy ők erről nem tehetnek, ezt nem tudták, a telefont lefoglalták a vevőtől, akkor azok a pénzt követelték vissza, buli volt náluk is"nálunk" nem voltál?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45455 üzenetére
velük vigyázz, volt nem 1-2 problémás üzletük... lopott telefont adtak el (új készülékről van szó), stb... nálunk hány meg hány összetört adatkábel van a pult alatt... egytől egyig hulladék mind
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #45446 üzenetére
töltő minősége? ja, itt nem fos szarrátörni az adatkábel
melyik boltban voltál végül?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sto1911
veterán
Nem tudja valaki az uj Fandangoban KH-s SZEP-kartyaval tudok fizetni?
-
adorjant
őstag
Wayteq X920BT navigációmat eladnám!
[link]Hibátlan állapotban van,doboza,tartozékai megvannak,plusz egy eredeti Wayteq tokot adok még hozzá.
15.000ft
-
Salex1
őstag
Egy kenyérsütőhöz keresnék ékszíjat, nem tudjátok véletlen, Debrecenben árulnak valahol?
Fogtávolság 3mm Hosssz/kerület: 537mm Szélesség 8mm -
rayoliviero
veterán
válasz sirály69 #45448 üzenetére
Megnéztem a boltban tegnap, ahol vetted a N5-öt és G2-t is. Bolti garit adnak, megkérdeztem, az első év is bolti, de korrekt cégnek tűnik, igényes az egész üzlet is. A nagyobb teljesítményű akku miatt tetszik jobban amúgy a G2 és szebbnek is tűnik egy nagyon kicsit az N5-től. Úgy könnyű lenne dönteni, ha használhatnám egy-egy napig mindkettőt.
-
mghltm
addikt
válasz rayoliviero #45446 üzenetére
nehogy csalodj az alma utan...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
rayoliviero
veterán
válasz Daniel Alves #45445 üzenetére
Lehet G2-re fogok, még magam sem tudom, mindkettő nagyon szép teló. Nehéz dönteni.
tiborandras: Fel vagyok készülve, tudom mire számítsak. A készülékházuk messze elmarad az alma minőségétől, töltő, kábel, fülhallgató, doboz mindősége is. De ettől függetleneül biztos vagyok benne, hogy bármelyiket is veszem a kettő közül, nem fogom megbánni. Más szempontból rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz rayoliviero #45442 üzenetére
Remélem sikerült eladnod és N5-re váltani!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
XmoD
senior tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
func93
senior tag
Eladó:
- Nexus 4
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még meg van a fotó masina és a képek.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Többit privátban.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
dr600
tag
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
Papaj x
senior tag
Asus K50AD kamerás 2 magos laptop - AMD Tuiron
Eladó egy Asus K50AD tipusú laptop. Megkímélt, szép állapotban van, ahogyan a képeken is látszik. A gép szakszervíz által típushiba javításon esett át, mely egy hűtésmódosítást is kapott. Ennek garanciája érvényes: 2014.03.03.
Rövid információ:
- AMD Tuiron(tm) II Dual-Core Mobile M520 2.30 GHz
- 3Gb DDR2 memóra
- 250Gb sata merevlemez
- 15.6" led kijelő
- ATI Monbility Radeon HD 4570 ( Dedikált videómemória: 512Mb, Megosztott rendszermemória: 1279 Mb, Összes elérhető grafikus memória: 1791 Mb)
- Dvd író, wifi, webkamera, kártyaolvasó, stb.Akksi gyenge, így leginkább hálózatról használandó.
Tartozékok: töltő.ÁR: FIX 50.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
HP Pavilion 2 magos asztali gép - AMD X2 4400+, 2Gb DDR2, 250Gb merevl
Eladó egy HP Pavilion 2 magos asztali gép. Háza picit karcos, mely a képeken is látható. Minden tökéletesen működik rajta.
EXTRA HALK GÉP!!
Rövid információ:
- AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2,30 GHz
- 2Gb DDR2 memória ( 2*1Gb Dual Chennel)
- 250Gb merevlemez
- Dvd író, kártyaolvasó, stb..ÁR: 27.000. HUF
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
kungzi
veterán
Samsung Galaxy S4 GT-i9505-t vennék! Be kellene ezt számolni + 50k-t adok mellé, akár már a hétvégén is!
-
hucsikoi
senior tag
válasz werszomjas #45432 üzenetére
Hali
Szerintem próbáld meg itt. Biztos van ott debreceni srác is.
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Dolgozik valaki vagy jó ismerőse a rendőrségnél?
Készenléti rendőrség kéne nekem (ágai: Rendészeti Igazgatóság, Személy- és objektumvédelmi igazgatóság, Különleges Szolgáltatások Igazgatósága, Nemzeti Nyomozó Iroda, Gazdasági Igazgatóság.)
Vagy Adminisztrációs osztály is jó.
Nem kell tartani semmitől, nem akarok kellemetlen, törvénybe ütköző dolgot kérni, semmi ilyen, és személyesen nem is igazából Téged kereslek, diploma munkához volna néhány kérdőív, amit szét kéne osztani. (Téma: Stressz és az azzal való megküzdés)
Pü-t írj ha tudsz segíteni.
üdv
-
Papaj x
senior tag
CSAK PÁR NAPIG!! Logitech z506 5.1 hangfalszett - új
Eladó egy Logitech z506 5.1 hangfalszett. Nagyon keveset használt, gyakorlatilag csak kipróbálva volt. Panelházban a szomszédok nem preferálják az én zenémet, így sajnos ettől meg kell váljak.
Műszaki információ:
Teljesítmény: 75 W (effektív)
Súly: 5,1 kg
Magashangsugárzók: 48 W effektív teljesítmény (első hangszórók: 2 x 8 W, középső: 16 W, hátsó: 2 x 8 W)
Mélynyomó: 27 W effektív teljesítmény
Összesített csúcsteljesítmény: 150 W
Frekvenciaátvitel: 45 Hz-20 kHzÁr: 18.000.- HUF FIX
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
anonymus89
addikt
Eladó cuccok, vegyétek-vigyétek!
Chieftec LBX-02B-B-B kiváló állapotban garanciás
Sony Ericsson HDMI kábel IM820
Pioneer DVR-216DBK Sata DVD író karcmentes
Természetesen mindenre vállalok min. 3 nap garanciát!
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
jlali83
csendes tag
Hali! 1155-ös alaplapot keresek 12ezer Ft-ig...
Tel.szám az adataimnál
-
drater
tag
Sziasztok. Keresek valami olcsó androidos vagy windowsos mobilt. (Munka telónak ) Lényege hogy 4 colnál ne legyen nagyobb, Legyen rajta vaku és lehetőleg az aksi sokat bírjon. Lehetőleg ezt mind 30 ezren belül.
Független vagy vodás érdekel.
Várom az ajánlatokat vagy a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz rambo4ésfél #45422 üzenetére
megoldódott
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok venni még ma vagy esetleg holnap délelőtt fagyasztó spray-t?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Eladó asztali DDR2-800 RAM-ok (több darab) :
- DDR2-800 Samsung - 5500 Ft/dbTovábbá:
Új Lenovo T430
- IvyBridge Intel® Core™ i5-3320M processzor
- 4 Gb DDR3 RAM (igény esetén bővíthető)
- 14,1 colos LED kijelző
- USB3
- egyedi , katonai tartóssági bizonyítvánnyal. (8/8)
- 320 Gb winchester
- DVD író
- wifi + BlueTooth
- Display-port 1080p
- eSATA kimenet
- magyar billentyűzetkiosztás
- erős magnézium ház
- billentyűzet-megvilágítás
- kártyaolvasó
- 2-4 órás akkumulátor
- 3G modem előkészítés
- FireWire csatlakozó
- Gigabites hálókártya
- beépített térhatású HD Audio stereo hangszórók
- eredeti jogtiszta magyar WIN7 licensz
- 1 év garancia (+1 év gyártói)215.000 Ft
Érdeklődni priviben !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
törölt tag
Eladó 2db Motorola Defy.
-
gyuszaa
őstag
Eladó egy új, maxell retro dj fejhallgató.
Illetve 2×4 GB DDR3-as laptop memória, szintén újonnan.
-
akon
csendes tag
Eladóvá vált két telefonom, mindkettő garanciális, T-mobile:
LG Optimus L9
Még 10 hét garancia, 4.7" IPS kijelző, 1 GB RAM, Elő és hátlapi kamera, ajándék tokkalNokia Lumia 520
Még fél év garancia, 4" IPS kijelző, Windows 8 op rendszer, 8 GB belső memóriaA privát üzenetet hamarabb észreveszem!
-
Drughi
addikt
Eladó cuccaim:
Olympus VG-150 digitális fényképező
Új, Bontatlan
Garanciával
A csomag tartalma: Gép fekete színben, 2GB SD kárty, gyári bőr tokPanasonic Lumix LS6
Újszerű állapot, kevés expo
Próbagaranciával
Ajándék 2GB kártya és egy tokPhillips PT720 elektromos borotva
Vadonat új, bontatlan
Több darab is van
2év gyártói garanciával, blokkal
Vezeték nélkül is működtethetőAlkudni kötelező!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
hucsikoi
senior tag
Eladó egy ATI Radeon HD 3650 256Mb videokártya.
-
_seth_
veterán
Canon 18-55 IS II hibátlan, karc-gomba-por mentes objektív májusig garanciával (600D kitben vásároltam).
-Polaroid UV lencse szintén hibátlan, dobozos, garis
-EW60C napellenző
-20eAsus EEE PC 1011PX
-250GB
-1GB ram
-33ePrestigio MultiPad Diamond 7.85 fehér tablet
-7.85"(1024x768) IPS érintőkijelző | ARM Cortex A9 Rockchip RK3188 1.6GHz, Quad-Core CPU | Android 4.2 (Jelly Bean), 16GB háttértár
-Doboz, tok, gari, hibátlan állapot
-45eIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
GIJoe
addikt
új Chieftec 400W iArena OEM - GPA-400S 6000 Ft
FSP 350W-60APN 4000 Ft
ARTIC Accelero Xtreme Plus II 10000 Ft -
Nooki
tag
Veszek rossz 160Gb sata hdd-t
Piviben ha van valakinek eladó. -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még meg van a fotó masina és a képek.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Többit privátban.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
SOAD19
addikt
válasz PindurAnna #45390 üzenetére
Köszi! Most reggel megyek a Nagyálló felé meglátjuk milyen lesz, én is arra gondoltam, hogy 6-6.30 körül még nincs bedugulva erre. Délután meg a Gázvezetéken megyek.
Köszi a többieknek is!
-
ati012
őstag
2,6GHz Celeron 775 + 2,8GHz Celeron 775 procikért cserébe kérek egy 3GHz -s Pentiumot. Az se baj ha nagyobb picit
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #45405 üzenetére
igen, ezt felénk se mellékíznek hívják, van rá sokkal rövidebb szó
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Shkiz0 #45398 üzenetére
Aktuális aprók (Shkiz0)
-
Zola007
veterán
válasz Gercsa #45396 üzenetére
Nem, csak kis mennyiségben minden drága, akármilyen sz.r is legyen, mert akad rá vevő
Akinek csak 2 szendvicsbe kell valami és magyar ember az árcímkét nézi nem az összetevők listáját.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...