- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz Zola007 #44798 üzenetére
I am sharing a simple code with you using this you can easily Restore Default mobile setting like new. So use this tips for Nokia C3-00 mobile tricks. And Enjoy this, Now Follow me
•First you must Remove your Mobile memory card.
•Because its also format your mobile card so do it.
•Now Just *+3+call+ Power on. and Reset Password.
•Now your Default Lock is 12345 which company provide.
•Now you can watch it, Enjoy Now Its done.esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz Scoobyka #44797 üzenetére
Próbáltam már minden mást is, ami eszembe jutott logikus kombináció, de semmi hatása
Felhívom a supportot, hátha mondanak valamit.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Scoobyka
addikt
Keresek megvetelre alabbi mobiltelefonokat:
Galaxy s3,s4 fuggetlen vagy t-mobilos papirokkal garanciaval!
iPhone 5 white t-mobileosat garanciaval! Nincs reszletfizetes!
Lg g2! Fuggetlent vagy t-st,de szinten nem reszletfizetesre vasarolt!
Akinek van elado privat uzenetben keressen meg! -
Zola007
veterán
Nokiasoktól kérdezném:
adott egy Nokia C3-00. 3 éve vettem, 1 hónapja le lett cserélve másikra, Nokia pc suite-al lementettem róla mindent és frissítettem rajta szoftvert is mert felajánlotta.
Működik prímán, most el szeretném adni, de mikor rányomok a "gyári beállítások visszaállítása" menüre, akkor nem fogadja el a 1234 vagy 12345 kódokat (ezeket találtam neten)Megváltoztatva a kód sosem volt (ha egyáltalán lehet), a funkciót sem használtam mióta elhoztam a boltból. Szoftverfrissítéstől lehet?
Nem találok rá semmit megoldást, nem akarom emiatt szervizbe vinni, fizetni meg végképp nem, főleg ha az update cseszett el valamit
valakin tud mondani valami okosságot?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pockhome
senior tag
Közlekedik valaki Bp fele a hétvégén?
Irjon már Legyen szíves :lGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #44780 üzenetére
á, nagyon bírom mikor kiírja a Szenti, hogy "ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges"
de akkor mikooooor, ha nem most?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kungzi
veterán
valaki nem tudja Gyuree91 számát? sürgős lenne felhívnom
-
embe
nagyúr
Hali!
Van pár eladó cuccom. Érdeklődni privátban. Köszi!- Sony Xperia L -hez szilikon tok eladó. 1000 Ft.
-Samsung Galaxy Express -hez 2 db. kijelzővédő fólia: 1000 Ft.
- 1 db. vadi új 16 GB-os microSD TOSHIBA Class10 UHS1 - 3500 Ft.
- Corsair Carbide 300R makulátlan állapotban eladó
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz tib-bee #44771 üzenetére
140 volt 18 hónapra. De az érdekesség, hogy ahogy befizette az utolsót is, rá vagy 3 hónapra kapott egy levelet mellékelve a csekkel, hogy a kezelési költség még hátra van.
(#44772) Kickass Hitelkártyát a te beleegyezésed nélkül a nevedre ki lehet küldeni?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Papaj x
senior tag
Eladó laptopok, asztali gépek, laptop alkatrészek, stb stb..
Jelszó: Nagy monitorra, vagy tv-re gyűjtök..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dbius
veterán
Eladó cuccaim: [link]
Tápegységhez annyi kiegészítés, hogy a gyári ventillátor helyett egy Scythe Slip Stream 120mm PWM venti van benne.
-
func93
senior tag
Eladó:
- LG Nexus 4Keresek:
- venti átalakító molex"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
dewil666
őstag
válasz Chesterfield #44775 üzenetére
Oké bevallom hogy én nem most intéztem ezeket a hiteleket hanem az elmúlt ~12évtől egészen tavalyig összesítve nyilatkoztam erről. Azt tudom hogy amiket írtam azokkal személyes tapasztalataim vannak.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Chesterfield
őstag
válasz dewil666 #44774 üzenetére
Most szórakozol?
A 0% THM és a kezelési költség(hacsak nem az is 0) kizárja egymást.A 29%-os THM már természetesen magába foglalhat kezelési költséget, akár havit is. A kamatokból és a kezelési költség(ek)ből tevődik össze a THM.
'Mit mutat a THM?
A hitelért nem csak kamatot fizetünk. A kamaton felül az igénybevételért és a folyósításért a bank különböző díjakat, költségeket (pl. értékbecslés díja, kezelési költség) is felszámíthat, melyek növelik a ténylegesen visszafizetendő összeget. Fontos tudni, hogy vannak olyan költségek, melyeket a THM nem tartalmaz. Ilyen pl. a késedelmi kamat, a közjegyzői díj és a futamidő hosszabbítás költsége. A szerződés megkötése előtt célszerű rákérdezni ezek mértékére is!'
forrás: mnb
Ha ez hitelesebb.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Chesterfield #44773 üzenetére
Pedig volt már részem ilyenben elhiheted
A kezelési költségnek és a THM-nek semmi köze egymáshoz.
Pl.: 29%thm-nél is sokszor van egy havi kezelési költség (sajnos volt mikor csak így jutottam az adott termékhez)
A wiki-vel az a baj hogy ő nem vesz és nem vett fel hitelt Leírva bármi le lehet ha hitelezned kell akkor a bank diktál![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Chesterfield
őstag
válasz dewil666 #44770 üzenetére
Ne már!
A THM-nek pont az a lényege, hogy minden költséget magába foglal.
Ha fizetsz kezelési költséget, az nem 0% THM.
Aki mégis úgy hirdeti, az könnyen megüti a bokáját."A THM kiszámításánál a következő tételekkel számolnak: kamat, kezelési költség, értékbecslés és helyszíni szemle díja, ingatlan-nyilvántartási eljárás díja, a hitelközvetítőnek fizetendő díj, bankszámlavezetés díja. A THM kiszámításánál bizonyos költségeket nem vesznek figyelembe, mint például a késedelmi kamat, a közjegyzői díj, a fedezetre kötendő biztosítás és esetleges garancia díja."
forrás: wiki[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz _seth_ #44761 üzenetére
Nem csak szolgáltatóknál van így, edigitálnál MM-ben bevált dolog, de soha nem fizettem többet mintha egy összegben kp-val kellett volna fizetni, kiküldtek a cetelemtől egyszer egy hitelkártyát, azóta is pihen a fiókban sose lesz beaktiválva, költsége meg nincs, aki meg beveszi a fake 0% thm-et és nem olvassa el a kisbetűt, hát az meg is érdemli
én edigitálnál a 2. tv-met veszem minimum 50% önerővel, a többi leosztva 10 hóra pl pár ezres, nem tétel (nekem, a maradékból tudok mást is kezdeni a pénzemmel a 4számjegyű törlesztő meg nág földhöz)
az más kérdés hogy egy webshop pl pár ezerrel mindig olcsóbb mint egy nagyobb ilyen konstrukciót is kínálni képes bolt, de szállítással esetleges garanciális ügyintézéssel ugyanott vagy mintha helyben veszed
szerintem, nem rossz dolog ez az más kérdés ha az ember túlvállalja magát és havi pár ezer + kiadást se engedhet meg magának a keresetének és egyéb kiadásainak függvényében
legalább ugyanekkora baromság jó nágyat házat szintén hitelre venni, na ott már nem esetleges letiltott 1-2 havi fizetés bánja hanem lehet az egész élete tönkremegy benne az embernek
ettől függetlenül egyetértek a fentebb szólóval, az alaptétel az hogy a hitelnek pénzt kell termelnie alapesetben (de maradva a lakáshitelnél az se termel a legtöbb esetben pénzt mégis van belőle jópár és legalább még jól röghöz is köt)
[ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
válasz PindurAnna #44768 üzenetére
Sok helyen van kezelési költség, ez általában oda van írva kis betűvel. Általában ez egy havi törlesztés összegével egyenlő. Gondolom a noti 120.000 Ft volt, ez 10x12.000 és még egyszeri 12.000 Ft kezelési költség.
dewil megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Meddő ez a vita hogy ingyen hitel!
Saját tapasztalatból mondom hogy bank válogatja!
Van tényleg hogy valami 60.000ft-ba kerül és ingyen hitellel a bank 10db 6.000ft-os csekket küld és helyben semmit nem kell fizetni nekem is volt ilyen. De találkoztam olyan 0%-os THM-el amikor a Teljes Hitel Mutató tényleg 0% de a bank egyszeri kezelési költséget felszámol(általában 10%) ez attól még 0%-os THM hiszen nem a hitelben fizetsz többet hanem azért mert a bank szóba állt veled! Ezért mondom hogy van ténylegesen 0%-os és van 0%-os + kezelési költséges is. És lehet (biztos) a banknak van szerződése az adott üzlettel így %-ot is kap a bank.[ Szerkesztve ]
-
Abri
senior tag
AKCIÓ! ÚJ SILICON POWER 16GB (2x8Gb KIT) DDR3 2400MHz CL11 5 év papíros gar 42 000Ft
Új Cooler Master Hyper 212 Evo (RR-212E-16PK-R1) 8 500Ft
ÚJ A4TECH Bloody Gaming V7 egér 7 500Ft
ÚJ WD 1TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EZRX 14 500Ft
ÚJ WD 2TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX 18 000Ft
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mi ezt tavaly ezt tanultuk pénzügyön, de uncsim is vett notit a coraban, ahol így reklámozták, és lám mégis 12ezerrrel többet kellett kifizetni.
Az más dolog ha kifutó terméket nyomnak, vagy nagyon sok van egy bizonyos áruból és arra nyomják ki ezt, lást upc..ott akkora haszon van nekik rajta, hogy benyelik a kezelési költséget - de még így is van nekik rajta haszon -, csak többet tudjanak eladni, mert akkor forog a készlet, és ugye a statisztikai jelentésben megnövekedett számot tudnak produkálni. Így kikiálthatnak jobb piaci szegmenset maguknak
De mindenkinek annyi hitele legyen, mint nekem van..gyűlölöm... Addig takaródzom ameddig a takaróm ér...
(#44766) Zola007
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz _seth_ #44761 üzenetére
Az benne az üzlet, hogy még így is megéri, mert az eladó fizeti a részesedést a banknak
a banknak előirányzottan kell hitelt kihelyeznieForog az árukészlet, így pl nem évül a raktárban a 150ezres TV, amit ha nem szórnak ki, akkor 2 hónap múlva vagy hitel félidőnél már csak 120-t érne.
Hitelt kiadva bukik a 150ezres TV ~15 ezres nyereségéből 6-8 ezret a cég, ellenben ha még rajta maradna 2-3 hónapig akkor árverseny miatt kénytelen lenne már csak 120-130-ért odaadni, azt amit magasabb beszerzési áron hozott a nagykerbőlNem véletlenül a nagy volumennel dolgozó cégek csinálják ezeket és sokszor olyan kitétellel, hogy "csak raktáron lévő termékekre érvényes"
Egy-egy ilyen 0%thm akció több 100 milliónyi árukészletet mozgósít és ez mindenkinek jó
- te örülsz mert megvehetted
- ők eladták
- a nagyker hozhatja az újabbat
- gyártónak nem döglik a raktárban vagy a gyártósoron
- szállítóknak is van munkájaEllenben én továbbra is azt mondom, hogy ilyen hitelt akkor érdemes, ha már egyébként is megvan rá a pénz a hitel pillanatában, csak közben forgatni akarod más helyen
Másrészt inkább olyan cuccra, aminek az ármozgása kicsi:
pl amire nem érdemes: TV, laptop, telefon, tablet
amire igen: háztartási nagygép, bútor, irodaeszköz vagy ami pénzt termelSzéchenyi is megírta a Hitelben, hogy hitelt csak befektetésre és olyan termékre szabad felvenni,ami pénzt hoz.
A magánszemélyeknek szóló áruhitel vezetett a jelenkori gazdasági válsághoz isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
arpeen2
senior tag
Nem akkora újdonság ez a 0% THM és nem is egy nagy ördöngősség. Sokszor vannak akciók a multiknál, mikor 10-20-30%-okat engednek az árból mikor készpénzre vásárolsz. Nahh ezeket a 10%-okat ilyenkor (0% THM cuccoknál) a bankok nyelik le, te meg kedvezmány nélkül ugyan, de a bolti árán megkapod 0% THM-re. Csodák nincsennek.
-
Plavix
tag
Ismeri valaki ŐT?
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
mong08
tag
válasz Viktojka #44733 üzenetére
Szia !
Nem biztos,hogy akksi baj van. Lehet gyenge a töltésed, lehet laza valahol a kábel kontakt.
Akksi boltban meg tudják mérni terhelő villával az akksit, hogy milyen állapotban van.
Ha újat veszel a legtöbb helyen beszámítják 1000-1500 ft között a régit.
Mekkora ? 44 ampereshez van generátorod. Ha nincs óriási hifid, vagy valami nagy fogyasztód utólag beszerelve akkor a gyári méret bőven elég. (mellesleg nem tudom mekkora a gyári méret)Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
_seth_
veterán
Akkor szaladok is venni valamit Teljesen megéri
Szolgáltatós dolgoknál érthető is, anno én is mindig így vettem mobilt mivel ugyanannyiba volt mintha egyben fizetném ki de az más téma, bejön ott elég a szolgáltatónak
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Laraxior
titán
válasz _seth_ #44755 üzenetére
Most vettem egy tabot a UPC-nél kereken annyiért amennyi a teljes ára, csak leosztva.
Ezenfelül, most fogyott el a HTCnek a törlesztöje is, az is fillérre annyi, amennyi a listán van, csak leosztva 12 hónapra. Mediánál, meg máshol is vannak ilyenek, de van olyan is amilyet te mondasz, hogy az elsö hónap a kezelési költség, vagy ilyesmi módon van megoldva. Lehet találkozni mindenfélével...csak sózzanak rád valamit[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
mghltm
addikt
rengeteg helyen adjak valodi 0%-kal, de ha csak egyszer kesel az aktualis reszlettel, akkor gyonyoru buntit szamitanak fele, persze ezt csak az aprobetus reszben emlitik jol elrejtve, ez benne a nagy uzlet
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
_seth_
veterán
válasz #35104512 #44757 üzenetére
Ebben mi a haszon a hitelintézetnek? Edigital, MM, tescot láttam újságban de mindig volt valami plusz.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
"akkor ezzel pont átb@sztak" - én is vettem már így műszaki cikket, 10 havi részlet, a végösszeg pontosan annyi volt mint ha egyben fizettem volna
szerk.: teljesen sötét vagyok a banki dolgokban és megmondom őszintén, hogy nem is érdekel kinek mi a jó benne, nekem az volt a jó, hogy nem kellett egyben kifizetnem
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Ilyen nincs és nem is volt, mindig van kezelési költség ami általában 10% körüli összeg.
Linkelni tudnál olyat ahol valódi 0%-ra adnak hitelt? Kinek érné meg az ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz PindurAnna #44752 üzenetére
Nem, a nulla thm azt jelenti, hogy nincs semmi ilyen extra koltseg.
60ezer a vetelar 10 honapra, akkor kapsz 10db csekket 6000 forintrol, ezt egyenkent befizeted, es kesz.
Az, hogy a cetelem megprobal readsozni mellekesen hitelkartyat es egyeb vackokat, azzal nem kell foglalkozni.
Masik dolog, amit a tesco csinal mocsok modon, hogy nagybetuvel irjak, hogy 0% hitel, de aprobetuben ott van, hogy 0% kamat, 3-4% kezelesi koltseg, egyutt a thm huszonvalahany szazalek...
Viszont az is igaz, hogy ha olyan termeket akioznak 0% hitellel, ami kifuto modell, regi, lassu, kenyelmetlen, akkor nem szabad megvenni csak azert, mert az van hitelre. Vagy akkor is atveresgyanus, ha mashol sokkal olcsobb, csak hitel nelkul.
A sokadik pont pedig az, amit elobb is emlitettek, hogy ugy nem szabad vasarolni, ha elorelathatoan nem lesz penzed a torlesztoreszletekre. Csak akkor erdemes, es szabad, ha tudod, hogy nem okoz gondot.[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Csöves #44747 üzenetére
Igen ott fizess kezelési költséget és biztosítást..és ugye ez mind a hiteldíj része..azaz ki kell fizetned, de nem részlettörlesztésként kapod, hanem vagy először ezzel kezdik vagy a részletek után kapsz egy csekket, amin ezek a tételek vannak.
-
kungzi
veterán
válasz werszomjas #44729 üzenetére
Méretben mekkora kell, hogy legyen?
-
-
Csöves
őstag
válasz PindurAnna #44746 üzenetére
Azért 0%-os Thm-el néha kifogható amire vágysz.
Aquila non captat muscas.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz vricsi78 #44739 üzenetére
A hitel egy nagy csapda. Inkább szorítsd össze a "fogad" pár hónapig és vedd meg kp-re.
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van egy pár hardware amitől megválnék
Chieftec GPS-500AB A tápegység
Asus EAX 1950 pro Pci-e vkari 256/256-os
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Laza...
addikt
Eladó vinyók, mind 100/100 HD sentinel szerint
Western Digital WD2500 250GB (pata) 4k
Samsung SP1213N 120GB 3kKingFast SSD 64GB 2,5 év garancia SATA II 9,5k
Samsung HD502IJ 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 7k
Toshiba 16GB micro SD, Class 10, UHS1, 30MB/s 3,999 (több db)
Transcend micro SD, Class 10 20MB/s +SD adapter 4,490 (több db)
SanDisk 16GB Ultra pendrive, USB 3.0 80MB/s 4,9k[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
vricsi78
csendes tag
válasz fenergie84 #44731 üzenetére
Én meg tőlük akartam hitelre venni egy-két dolgot. Akkor meg se próbáljam?
Üdv. -
Okuyama
tag
Apple Iphone 5 16 GB White eladó ! Vodafone-os most januárban lett 1 éves , megkímélt szép állapotban van ! Én aktiváltam ,0 perctől fólia elől hátul minden tartozékával 2 pici esztétikai hibával .110.000 Ft ért ,több infó képek itt [link]
Továbbá Opel Vectra -soknak szóló hirdetés : Opel Vectra B és Opel Vectra C dízel /benzines alkatrészek nálam ,lényegében mindenem van ,kérdezz bátran !
Érd.Priv
[ Szerkesztve ]
-
Okuyama
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
Megkérdezem itt is, hátha valaki tud segíteni: autós akksi gondok
-
sirály69
őstag
válasz fenergie84 #44731 üzenetére
+1
Már többször voltam bent a boltban, próbálkoztam beszélni az eladóval, de 15-20 percnyi várakozás után feladtam....Szerver Hosting Debrecenben
-
fenergie84
addikt
Katasztrófa az a bolt. Karácsony előtt voltam bent a nagyobbik fiammal, 45 percet álltunk sorban, majd mikor sorra kerültünk mondtam a srácnak, h megérkezett a rendelésem, ezt nyugtázta és eltűnt a raktárban 10 percre, majd előkeveredve közölte, h a kollégája úgy elrakta a cuccot, h nem találja
Megkért, h másik napon fáradjak be, és vegyem át...no comment.
Ja, egy hölgy volt közvetlen előttünk, aki előre engedett, mert kisgyerekkel voltam. A pulttól való távozáskor még én kértem elnézést az előzékeny vásárlótól, mert a bolt hibájából a felelőtlen kijelentésem végett: "Áh, nem tart sokáig, csak rendelést veszek át. Köszönöm!" az én pofámon égett a bőr... -
werszomjas
addikt
válasz kungzi #44728 üzenetére
Otthon.
Előhívatva kell vagy digitálisan is jó?
Utóbbi esetén beülsz egy fehér fal elé, valakit megkérsz hogy fotózzon le majd PS-al méretre vágod magad, kész is, még időben is jobb, mintha elbattyognál valahova.
Ja és ha öltönyös, jól öltözött kép kell, elég csak felül beöltözni
Én legalábbis így készítettem legutóbb igazolvány képet.
Ha mindenképp mehetnéked van, akkor meg a Hatvan utca vége, főtér
[ Szerkesztve ]
üdv
-
kungzi
veterán
Igazolvány kép készítés hol a legolcsóbb?
Köszönöm
-
Antimatrix
senior tag
GALAXY Ace Duos - GT-S6802 - Dual Slimes telefon
Telenoros 2015,07,03-ig garis gyári samsung garjegy
Fekete dobozában töltővel adatkábellel
leírás:http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/smartphone/GT-S6802CWATGY
ára: 21eft
beszámítás: hardver - memória
vagy HDD Sata
lap+prociPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Plavix
tag
Az e-digitalnak a tel. számát megmondaná valaki? Thx!
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
Borosz
őstag
2x1GB DDR2-533 Kingmax modult cserélek 1db 2GB DDR3-1066 modulra.
Ha van valakinek még esetleg egy S939-es pricija és megválna tőle amolyan utánamdobós megoldással, az is keressen meg.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Autós kérdés: pár napra hol lehet kvázi biztonságosan letenni/otthagyni Db-ben az autót?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Big_Leslie
tag
Jura Impressa F50 automata kávégépek kifogástalan állapotban széles választékban teljesen felújítva 1-év garanciával!! 85eft..!!! A bolti ára 300eft körül van!
Ez a készülék az Ambiente 2004-es nemzetközi kiállításon fejlesztési és formatervezési díjat kapott. A független fogyasztók tesztje szerint az Impressa F50 készíti a legkiválóbb olasz espressót. Képes két csésze kávé egy idejű elkészítésére. Az állítható magasságú kifolyócső 73 - 113 mm között állítható.
Egy klasszikus, amelynek jövője is van.
Az Impressa F50 a Jura teljesen automatikus kávéfőzőgép-kínálatának egyik legsikeresebb készülékei közé tartozik. Az F50 már eredeti formájában is kitűnő választás volt, és most még hasznosabbá vált.
Hála a négy, programozható termékgombnak és a tökéletesített Rotary Switch� forgókapcsolónak, a kiváló kávéhoz vezető út egyszerűbb, mint valaha. Önnek csak el kell döntenie, milyen kávékülönlegességet fogyasztana szívesen. Egy gombnyomás után pedig máris gyönyörködhet a készülő kávé mélybarna színében, és tökéletes cremájában. A folyamatot a borostyánszínű csészemegvilágítás teszi még hangulatosabbá.
Technikai tulajdonságok
Teljesítmény: 1450 W
Víztartály: 1,9 l
Zaccfiók befogadóképessége: kb. 16 pogácsa
Pumpanyomás: 15 bar
Felhasznált kávé: 5-16 g/adag
Kapacitás: 40 adag/nap
Kávétartály: 200 g
Méret (SZ x M x H): 280x345x415 mm
Tömeg: 8,6 kg
Jellemzők
Teljesen automata készülék
Kávékészítés szemes illetve órölt kávéból
Egyszerre két kávéleadási funkció
Forró víz adagolás tea és instant italok készítéséhez
Gózölési funkció
Digitális kijelző, beépített számláló
Elektronikus őrlésmennyiség szabályozás
Őrlés finomság állítás
Elóáztatásos kávéfozési mód
Automatikus tisztító és vízkótelenító program
Öblítési funkció
Energiatakarékos üzemmód
Programozható ki-bekapcsolá -
jlali83
csendes tag
Eladó-csere zalman hűtős Gigabyte_hd4870 1gb gddr5 vga, ajánlatokkal pü-be keressetek.
Tel.szám az adataimnál
-
Zola007
veterán
válasz dvdbackuper #44711 üzenetére
módosítanám:
2-3 évnél fiatalabb telókba általában semmit nem érMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_Fonzy_
tag
Turbo simmel foglalkozik valaki?
-
z0d1AK
nagyúr
Van köztetek olyan, aki iPad 4-et, vagy iPad Airt használ?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
dvdbackuper
őstag
Wifi routert veszek, max 4k
-
adi mester
aktív tag
válasz xlalix #44698 üzenetére
Ment egy privi.
ui.:
Ma délután Debrecenben leszek, ha valakit érdekel valami, csak írjon egy privit.
Hirdetéseim[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Scoobyka
addikt
Keresek megvetelre alabbi mobiltelefonokat:
Galaxy s2,s3 fuggetlen vagy t-mobilos papirokkal garanciaval!
iPhone 5 white t-mobileosat garanciaval! Nincs reszletfizetes!
Lg g2! Fuggetlent vagy t-st,de szinten nem reszletfizetesre vasarolt!
Akinek van elado privat uzenetben keressen meg! -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála. ( Swetich környéke )
Mind 2 SOS !!!
Többit privátban.
Ismét más:
Van valakinek 350 x 30 x 2-3 mm méretű rozsdamentes anyagja? ( lehet bronz is v. kenyény alu )
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Black Myth: Wukong
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OpenWRT topic
- További aktív témák...